Hvornår vil din Samsung telefon får Android 12 Dette lækket tidslinje kunne hjælpe.

Xiaomi Mi 12 måske slå Samsung Galaxy S22 til punch for en præmie funktion

Hot i hælene på Google, Samsung har også begyndt at rulle ud Android 12 opdatering til sine Galaxy enheder. Højdepunktet i Android 12 er Googles nye Materiale Du designsprog, under præstationsforbedringer hætte, nye animationer, et tapet-baserede temaer motor og ekstraudstyr, privatlivets fred.

android + en ui

Samsung er integrere den fjerde store iteration af sin Android Skina €”En UI 4a €” med Android 12 opdatering til sine Galaxy enheder. Mens den koreanske smartphone gigant har medtaget næsten alle de nye Android 12 funktioner i One UI 4, har det gjort ved at tilføje sin egen twist. Du kan læse om alle de nye One UI 4 og forbedringer her.

Samsung har kørt et One UI 4 / Android 12 beta-program til Galaxy S21 serien selv før den officielle frigivelse af OS fra Google. Dette gjorde det muligt for virksomheden at rulle ud den officielle Android 12 opdatering til Galaxy S21 serien bare en måned efter Google officielt frigivet Android 12.

hvornår vil din galakse telefon får en ui og Android?

Bortset fra Galaxy S21-serien, Samsung har allerede afsløret som Galaxy-enheder er på Android 12. opdateringen listen. Det er også kører en One UI 4 beta-program for nogle af de enheder, nævnt nedenfor.

december

Ovenstående er blot en tidslinje anslået frigivelse deles af Samsung. Den faktiske Android12 / One UI 4 udrulning vil afhænge af din region og enhed. Samsung prioriterer sin nylige flagskib og foldbare enheder til Android 12 opdateringen, med dens mid-range enheder på vej til at modtage opdateringen efter et par kvartaler.

Hvad er nyt i en ui?

Der er flere nye funktioner i One UI 4, selvom de måske ikke umiddelbart indlysende. Den største er indførelsen af ​​et tapet-baserede temaer motor, men da det er baseret på Samsungs proprietært system, virker det ikke med tredjeparts apps.

Android 12 er en stor opdatering, men det er helt Pixel-enheder. Mens Samsung har indarbejdet de fleste af de nye Android 12 funktioner i One UI 4, er det ikke så stor en opdatering, idet selskabet har fokuseret på at forbedre brugervenligheden og yderligere forbedre sin hud. Det er egentlig ikke en dårlig ting, især hvis du er en lang tid Et UI bruger, som du vil sætte pris disse mindre forbedringer.

Rajesh Pandey begyndte at følge tech felt lige omkring den tid, Android-enheder skulle mainstream. Han følger nøje den seneste udvikling i verden af ​​smartphones og hvad de tech giganter er op til. Han elsker at pille rundt med de nyeste gadgets for at se, hvad de er i stand til.

Helt nye vogtere af galaksen #

De Guardians vender tilbage til Jorden i kølvandet af Secret Empire og benytte lejligheden til at bøje øret af flere store kanoner vedrørende deres nyeste Questa € | og de forlader med en ny medarbejder! Hvem vil være den helt nyeste Guardian af Galaxy ?!

Flere helt nye vogtere af galaksen se alle

Samsung Galaxy Android 12 opdatering, også kendt som en UI 4, først ankom den 15. november, 2022 for udvalgte Galaxy S21-modeller. Efter måneders beta-test af både Samsung og Google, opdateringen er her endelig for flere enheder. Hvis du er gad vide, når din Galaxy vil få Android 12, dette er hvad du behøver at vide.

Google officielt frigivet Android 12 i begyndelsen af ​​oktober, og nu er det på vej til andre mærker. Producenter som Samsung har arbejdet i flere måneder bag kulisserne for at få den klar til flere enheder, for ikke at nævne at køre sin egen beta-program.

Samsung Galaxy Android 12 opdatering startede først til Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, og Galaxy S21 Ultra den 15. november med ældre enheder at få det næste. Som forventet, denne udgivelse leverer nye temaer muligheder, et privatliv indstillinger instrumentbræt, tastatur tweaks og meget mere. Først Heres en hurtig video fremhævning hvad nyt, så nedenfor er en stor liste over hvilke enheder, og når, vil få Android 12.

Hvilke Samsung Galaxy telefoner vil få Android, og hvornår?

Mens One UI 4 opdateringen er i øjeblikket begrænset til Samsungs S21-serien og de seneste Folding telefoner, virksomheden siger itll snart være tilgængelige på flere andre enheder weve nærmere beskrevet nedenfor. Og ja, der omfatter foldables , tabletter, og ældre telefoner.

Galaxy s telefoner:

Den nu slettede post af Samsung delte TimeLines for nogle af disse enheder, men i betragtning af virksomheden har hurtigt slettet posten, kan disse datoer ikke være korrekte. Det sagde, at Galaxy Z Flip 3, Z Fold 3, S20 serien, note 20 serie, z fold 2, og z flip 5g kunne alle se Android 12 en UI 4 opdatering i december.

Så Samsungs ældre flagskibstelefoner og foldemidler som Galaxy Note 10, S10 lineup og lignende enheder kan forvente, at ankomst i januar. Efter det, forventer Galaxy Tab S7 og S7 Plus at være blandt de første tabletter for at modtage en UI 4 i februar.

Ved lukning er det vigtigt at huske, at disse er grove estimater, plus ting kan og vil ændre sig, når det kommer til luftfartsselskaber. For eksempel, AT & T, T-Mobile og Verizon i U.. vil sandsynligvis tage lidt længere tid at levere opdateringer til understøttede enheder. Uanset hvad, skal du godt holde øje med og rapportere tilbage, når vi lærer mere.

Android 12 er stadig en meget ny version af platformen, men Samsung lancerer opdateringen til sine Galaxy-enheder mindre end en måned efter Googles Egne Pixel-telefoner. Flere enheder opdateres i de kommende måneder, og Samsung har bekræftet en listen over enheder, der vil blive opdateret.

Indholdsfortegnelse

Android 12 er en af ​​platforme størst opdateringer nogensinde på et visuelt niveau, men de fleste af disse designændringer er helt eksklusive til Google Pixel-enheder. Samsung har dog bragt nogle ændringer på enheden i en UI 4..

Som pixels styrker Android 12 på Samsung-enheder alle widgets at have afrundede hjørner og vedtager også et nyt designsprog for nogle af disse widgets. Nogle af Samsungs Stock apps er blevet opdateret med et nyt designsprog, og Android 12s Dynamic Color Feature fungerer som en charme. Funktionen kan trække farver fra dit tapet og anvende dem til system accenter og mange apps.

Der er også mange privatlivsforbedringer i Android 12, med nye indikatorer , der synligt viser, når mikrofonen eller kameraet er i brug, selvom det er i baggrunden. Brugere kan vælge at give apps kun en omtrentlig Placering i stedet for en præcis, og der er et privatlivsdashboard i indstillingerne for nemt at vise, hvilke apps der bruger følsomme tilladelser.

Samsung-enheder bekræftet for at få Android

Hvilke enheder får Android 12? Listen over Samsung Galaxy-smartphones og tabletter, der i sidste ende bliver opdateret, er ret lang, og generelt omfatter alle enheder, der frigives inden for de sidste to år, og flagskibe går endnu længere tilbage. Hidtil har Samsung bekræftet følgende enheder til opdateringer til Android 12.

Galaxy S:

Listen starter med Samsungs Galaxy S21-serien, som allerede har set sin opdatering til at rulle ud til enhedsejere i USA, på luftfartsselskaber og i andre regioner rundt om i verden. Samsung vil yderligere opdatere hele Galaxy S20 og Galaxy S10 lineups til Android 12 i de første par måneder af 2022.

Samsung åbnede Galaxy S20 til sin Android 12 opdatering i beta i november 2022, med de planlagte enheder For at blive opdateret i januar og februar 2022. I december udvidede beta til Galaxy S10-enheder.

Galaxy Bemærk:

Samsungs Galaxy Note lineup, som bestemt ser ud til at gå væk for godt, vil kun se 5 enheder opdateret til Android 12. Dette omfatter både Galaxy Note 20-enheder samt Galaxy Note 10-serien. Galaxy Note 20-serien har været i beta i nogen tid, og i december 2022 udvidede Samsung Support til Galaxy Note 10-serien.

Galaxy Foldtables :

Samsungs Foldable lineup vokser, og hele porteføljen er berettiget til opdateringen til Android 12 og en UI 4.. Samsung har allerede et aktivt beta-program til Galaxy Z FOLD 3 og Flip 3 fra november, med opdateringen planlagt til at rulle ud inden årene slutter. Samsung har også tilbudt beta opdateringer til Galaxy Z Fold 2 og Z Flip serien.

Galaxy A:

Da virksomheden udvider sit arbejde med opdateringer, bringer Samsung Android 12 til en enorm liste over sin populære Galaxy en serie. Hidtil har Samsung bekræftet, at opdateringen vil komme til 15 Galaxy A-enheder, hvor de fleste af dem bliver bekræftet fra den 16. november.

Galaxy Tab:

I Android-verdenen er tabletter ikke en big deal, og at finde en med god støtte er ret vanskelig. Samsung står dog af de fleste af sine Android-tabletter, med Android 12, der kommer til 8 tabletter i løbet af de næste par måneder.

Hvornår vil min Samsung-enhed få Android?

Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 er næste i kø, med Samsung planlægger en lancering i december i år. Navnlig set set flere beta opdateringer til disse enheder, da programmet først åbnede, så Samsung kommer tydeligt tæt på den lancering.

Tidslinjen, frigivet via Samsung Medlemmer App, ser de fleste af Samsungs Smartphone, der opdateres til Android 12 i januar og februar næste år, med tidligere generations flagskibe som Galaxy S20 serien og Galaxy S10-serien opdateret i dem måneder. En interessant quirk er, at Samsung siger, at standard Galaxy S20 ikke opdateres indtil februar, hvor resten af ​​serien kommer i januar.

Også af note på denne tidsplan er, at Samsung i øjeblikket planlægger at rulle ud Android 12 i de næste 8 måneder, med nogle Galaxy en serie enheder, der ikke opdateres indtil august næste år. Selvfølgelig, theres altid en chance ting kunne fremskynde, hvis udviklingen går godt.

december

Samsung viste den dyre foldbare Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3â August Event og Flere muligheder for at tilpasse disse telefoner i oktober. Selvom opgraderinger til andre telefoner i Galaxy S21 lineup er også på vej i den nærmeste fremtid - her er det, vi ved om Galaxy S22 Hidtil - Drew Blackard, Samsung Electronics America's Vice President of Product Management, tidligere sagt i et interview med CNET, at de ikke er en trussel mod Galaxy Fe eller Bemærk.

Der har været mange lækager og andre tidbiter, der flyder rundt om galaksen S21 FEs mulige specifikationer og tilgængelighed, så lad os dykke ind i det, vi ved hidtil. Vi fortsætter med at opdatere dette, da udgivelsesdatoen nærmer sig, og vi lærer mere.

Galaxy S FE Specs

Hvis det er sandt, ville en 6. -Inch-skærm gøre telefonen lidt højere end 6. -Inch-skærmen på den højere ende Galaxy S21, mens den er lidt mindre end 6. -Inch-skærmen på sidste års galakse S20 Fe. Men dette kamera ville være både et skridt op fra Galaxy S20 Fe's vigtigste 12-megapixel-objektiv og et skridt ned fra S21's 64 megapixel kamera. Galaxy S21 Fe kunne også have en snapdragon 888 chip, ifølge myfixguide.

Vigtig

Samsung Galaxy knopper 50 Off hos Best Buy lige nu Digital Trends

Samsung Galaxy knopper 50 Off hos Best Buy lige nu Digital Trends

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser til Samsung Galaxy Buds Pro ægte trådløs hovedtelefoner Phantom Black. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsung Galaxy Chromebook 2 ringer bakke de highend funktioner til en mere overkommelig pris. Var det kompromis for meget

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S10 LOCK CODE UNLOCKRADAR

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S10 LOCK CODE UNLOCKRADAR

Sådan opvarmes din CarrierRicted Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S20 Ultra gennemgang

Samsung Galaxy S20 Ultra gennemgang

Få vejledning i at downloade den nyeste softwareopdatering til forbedringer af ydeevnen til din Galaxy S20 Ultra 5G, herunder aktuelle Android sikkerhedsrettelser.

Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Cover Case Sort

Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Cover Case Sort

Køb online på Trikart efter de bedste tilbud. Shop dine mobiler, mobil tilbehør, computere, husholdningsapparater og mere fra komfort i dit hjem.

Galaxy S21 Ultra ejere hvad skærmopløsning bruger du

Galaxy S21 Ultra ejere hvad skærmopløsning bruger du

Er det Samsungs halvhjertet forsøg på en 2021 flagskib

OtterBox Pop Symmetry Antimikrobiel Samsung Galaxy S21 Ultra 5G tilfælde sort

OtterBox Pop Symmetry Antimikrobiel Samsung Galaxy S21 Ultra 5G tilfælde sort

Den Otter Pop Symmetry serien leveres med en integreret PopGrip der kollapser flad at flugte med sagen for nem pocketability og dens PopMount Kompatibel. Designet til at passe Samsung Galaxy S21, Galaxy S21, og Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra 5G Smart Clear View Cover med S Pen Harman House

Galaxy S21 Ultra 5G Smart Clear View Cover med S Pen Harman House

Denne officielle Samsung Clear View Cover i Sort er den perfekte måde at holde din Galaxy S21 Ultra beskyttet samtidig holde opdateret med dine meddelelser takket være den klare opfattelse forsiden. Det leveres også med en S Pen indehaver holde din stylus sikker. Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Case Med S Pen Sort

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Clear Case til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Klart Klart tilfældet med en ultratynd profil, der viser din stil knapper og mute switch arbejde ligesom du forventer, at Holdbar beskyttelse skjolde mod dråber, stød og fumler

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.