10 bedste smartphones til opkaldskvalitet 2022

Bedste grundlæggende telefoner 10 bedste grundlæggende mobiltelefoner i Indien 2021 Hotdeals360

Opkaldskvalitet er ofte afgørende for personer, der lider af et høretab. At kunne optimere telefonen, så folk med dårlig hørelse kan gøre individuelle tilpasninger for at få mest muligt ud af et telefonopkald, er en vigtig kvalitet for personer, der lider af høretab.

Den største ulempe ved smartphone revolutionen er, hvor ofte vi bliver suget ind i enhederne og internettet. Smartphones omfatter så mange klokker og fløjter, at dets mest grundlæggende og primære funktion â € œâ € œDen er en telefon â € œâ € œ â € œ hurtigt bliver begravet under alt andet. I tider med behov er det lettere at bære noget enklere.

Verden har ikke fået rødt af grundlæggende og vigtige mobiltelefoner lige endnu. Faktisk er mere end et par mobiltelefoner, der stadig er tilgængelige for at fungere som telefoner og telefoner kun. Gør telefonopkald til at lukke familie og venner, ringe til nødtjenester og måske endda gøre lidt lys teksting med disse enheder.

SpareOne Plus

SpareOne Plus markedsføres som den eneste mobiltelefon til nødsituationer, der kun kører på et AA-batteri. Faktisk har telefonens design buler på forsiden og bagsiden for at rumme batteriet og derefter tynge ud, hvor det ekstra rum ikke er nødvendigt.

Ligner en lille hvid og rød tv-fjernbetjening, er SpareOne Plus designet med nødsituationer som dets nummer én prioritet. Det indeholder et numerisk tastatur og en SIM-kortspor for at ringe til nogen, hvis du har et eksisterende mobiltelefonnummer, du vil bruge, men har en stor nødknap i midten, hvis du nogensinde har brug for det. Nødfunktionen kræver ikke et SIM-kort.

AA-batteriet SpareOne indeholder, har nok strøm til at holde telefonen opladet for bogstaveligt årtier, givet minuscule mængden af ​​strøm, den bruger. Det vil altid være klar i tilfælde af en nødsituation.

Lysetelefonen

Det virker med din nuværende telefon ved hjælp af viderestilling af viderestilling og et SIM-kort til at placere eller modtage telefonopkald. Mens din vigtigste smartphone oplades, kan du hurtigt glide lysetelefonen i lommen efter behov. Det kommer op til 20 dages batterilevetid også i standby.

Ud af alle telefonerne på denne liste, er det sikkert det med det enkleste og mest bekvemme design. Dens aktuelt er tilgængelig gennem et kickstarter projekt for forudbestilling, men skal derefter sælge på hjemmesiden og andre steder. Hvis du tror $ 100 er dyr for en lille, uarbejdsdygtig telefon som dette, husk på, at det er uden kontrakt- eller transportstøtte.

jitterbug

Jitterbug-telefonen har eksisteret i årevis, rettet mod et ældre publikum, der måske ikke er teknisk-savvy nok til at lære rebene på en moderne smartphone. Jitterbug5 er den nyeste model og har noget at tilbyde alle. Med store, enkle knapper til navigering og opkald indpakket i Clamshell Design, bringer Jitterbug5 ReminiscenceÃ, til bordet.

I modsætning til de to foregående telefoner opererer Jitterbug helt alene. Det leveres komplet med minut, tekst og nødtjenester planer via et unikt partnerskab mellem Samsung og Greatcall. Jitterbug5 indeholder en knap til 5star service for at kontakte et nødmiddel til enhver tid. Denne service kommer på et gebyr, men med planer, der starter på $ 19. 9 pr. Måned.

Hvis du vælger 5star, kan du kun købe minutter eller tekstbeskeder, der kun starter på $ 19. 9 pr. Måned i 50 minutter. Minutter og tekster får dybe rabatter, hvis købt i kombination med 5star.

Jitterbug5-telefonen selv sælger til $ 99 uden en kontrakt. Det er ikke ligefrem billigt kombineret med planindstillingerne, men med nødtjenester, kald, tekstning, et kamera og 25-dages standby-tid, er Jitterbug et af de mest funktionelle valgmuligheder i kontrastforholdene.

jitterbug touch

Det viser sig, at smartphones kan være lige så hjælpsomme i nødsituationer også! En god mulighed for smartphone Begyndere , der stadig vil have bekvemmeligheden og Intuitiveness af en flip-telefon er Jitterbug Touch3. Et medlem af den førnævnte Jitterbug-familie, berøringen3 leveres komplet med en 4-tommers berøringsskærm.

Jitterbug Touch3 bygger ud af fundamentet Jitterbug5 indeholder med funktioner som 5star service og et kamera. Touch3 har et 5mp kamera, webbrowsing og app-funktioner og stadig Signature Emergency Agent Access, ved at trykke på en enkelt knap. Menuer og knapper er store og nemme at trykke på skærmen også. Det kører Android 4. Jelly Bean.

Bemærk: Ã, "Som med jitterbug5 står Touch3 alene som en enhed og har brug for en minutplan med valgfri tekst og valgfri nødtjenesteadgang. Prissætningsstrukturen for disse tjenester er den samme som med Jitterbug5.

Sidst opdateret den 8. februar, 2022 Ovenstående artikel kan indeholde affilierede links, som hjælper med at støtte vejledende Tech. Det påvirker dog ikke vores redaktionelle integritet. Indholdet forbliver upartisk og autentisk.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Theres en anden måde at gå i mobilteknologien. , Â På et marked fyldt med funktionsrige smartphones tilbyder Light Phone noget andet â € € det lader dig ikke gøre noget, men lav og besvar opkald.

Det har ingen browser, ingen NFC, tilbyder ingen spil eller apps, og gør ikke engang tekst. Hvad det gør lover, er simpel kontakt uden forstyrrelser og tilføjet besvær af uønskede ringe, dings og pings, som virksomheden sætter det.

Lys telefon handler om størrelsen på et kreditkort og er praktisk talt tomt. Frontdisplayet har ingen knapper eller endda, hvad der ligner en skærm. I stedet lyser det for at afsløre et berøringsmodul, så du kan ringe til et telefonnummer, se klokkeslættet og se indgående opkald.

Og mand, kan det holde et gebyr. Virksomheden hævder lys telefon kan gå i 20 dage lige før du behøver at blive opkrævet. Det er bare en ting, der kan skære ned på de frustrationer, der er almindelige med de fleste mobiltelefoner.

Let telefon er på sin egen en forudbetalt GSM-mobiltelefon, der kan arbejde uafhængigt af din transportør. Hver telefon leveres med sit eget SIM-kort og telefonnummer. Og for en ekstra perk kommer telefonerne forudbelastet med 500 minutter.

Men lys telefon kan også fungere som en udvidelse til din eksisterende smartphone. Telefonerne en og eneste app er forudinstalleret. Hvad appen gør, giver dig mulighed for at få indgående opkald til din smartphone videresendt til lys telefon. På denne måde kan du få mulighed for at forlade din hovedtelefon derhjemme uden at være helt afskåret fra resten af ​​den mobile klar verden.

De fleksible muligheder, der tilbydes af lys telefon, kan være særlig nyttig for de små virksomhedsejere, der har brug for en simpel telefon til opkald. Og med sin $ 100 pris, kan det være en billig, forudbetalt standalone telefon eller en forlængelseslinje.

Vælg et land

Mens vores smartphones er mange ting, er en af ​​deres primære funktioner at foretage opkald. Mange af os forsøger at undgå nogensinde at skulle foretage opkald, men der er situationer, hvor det er et must, som ønsker din bedstemor tillykke med fødselsdagen eller kalder 911 ¢ â € og i de tidspunkter, du vil have Stellar Call Quality.

For det meste er opkaldskvaliteten af ​​telefoner afhængig af din transportør. Som med enhver lyd er der codecs eller lydformater, der bruges til at levere lyd fra din telefon til hvem du ringer og omvendt, med hver har varierende indvirkning på opkaldskvaliteten. For GSM-brugere som AT & T og T-Mobile betyder dette at bruge adaptive multi-rate codecs. For Verizon og Sprint-abonnenter bruger du forbedrede variable rate codecs.

Din telefonens engagement i denne proces starter ved sin støtte til disse codecs. Funktioner som forbedrede taletjenester og HD-stemme giver mere båndbredde til opkald, forbedring af opkaldskvaliteten. Disse skal understøttes af både transportøren og telefonen til at arbejde.

Men telefonopkaldsoplevelsen er mere end blot at ringe kvalitet. Med stigningen af ​​roboCalls og spamopkald, har en telefon, der kan forhindre dig i at plukke disse op, går langt. Derudover er det også en del af telefonopkaldsoplevelsen. Efter at have testet flere telefoner, er her de fire, vi fandt at give den bedste opkaldsoplevelse.

Indholdsfortegnelse

For at indsnævre feltet af telefoner fra tusindvis til bare de fire bedste til at ringe, måtte vi sætte nogle jordregler. Vores første krav var, at telefonen blev officielt udgivet i USA inden for det sidste år. De fleste af vores læsere er i USA, og hvis vi anbefaler en telefon, vil vi have det fremtidssikker. Dette udelukkede dog nogle gode telefoner fra Huawei og Xiaomi.

Vi fokuserede på den nyeste og bedste løsning for hver telefon på vores liste à ¢ â,¬â € for eksempel, hvis telefonen havde en søskende enhed, vi har valgt den nyere model. Det er derfor, vi anbefalede Galaxy S10 + over Galaxy Note 9. Hertil kommer, for alle andre end de OnePlus 7 Pro, der er en mindre variant af hver telefon, som tilbyder den samme ydelse, men med en mindre skærm og mindre batteri. Vi gik med de større modeller, fordi taletid, men hvis du ønsker at spare nogle penge, så tjek den ikke-XL, Max, eller + varianter af disse telefoner.

Banke og viderestilling har været hæfteklammer på telefoner i årevis. Med smartphones, kan vi håndtere disse muligheder i telefonen app, undgå unødvendige opkald til vores trådløse udbydere eller at skulle besøge deres hjemmeside. Men ikke alle telefoner har denne funktion, så vi krævede hver telefon på vores liste til at omfatte støtte til at lede både funktioner.

Over 5% af verdens befolkning har en form for høretab, hvoraf mange har brug for et høreapparat til funktion i verden. Med smartphone-brugere forventes at nå 3. milliarder ved udgangen af ​​2022, vi gjorde kompatibilitet med høreapparater et krav. Uden kompatibilitet, en telefon er vanskeligt at bruge som en faktiske telefon. Med Android endelig tilføje indbygget understøttelse høreapparat, vi følte det nødvendigt, at hver telefon kunne tjene dette samfund af mennesker, så de også kan foretage opkald.

Endelig har vi fokuseret på nødsituationer. Telefoner er ikke bare lavet til at tale med familie, venner, og telemarketingfolk à ¢ â,¬â € de ofte, hvad der bestemmer, om vi overlever farlige situationer. I de situationer, vi ikke altid er i stand til at åbne telefonen app og ringe 911, hvilket er hvorfor det er så vigtigt at have en genvej til at gøre denne proces lettere. Denne funktion blev tilføjet for nylig i iOS og Android, og dermed elimineret enhver ældre telefon fra vores liste, som ikke køre den nyeste version af deres operativsystemer.

Telefon: google pixel xl

Takket være Googles seneste fremstød ind maskinlæring har Pixel 3 XL været stærkt forbedret ved AI. Google sætter deres seværdigheder på at forbedre primære funktioner gennem AI, hvoraf den ene bliver at foretage opkald. Med sit eksklusive "Call Screen" funktion, en sand spam blocker, en whitelist, og meget mere, for dem, der ønsker en glat telefonsamtaleoplevelser og højttaler, der ikke er en bedre telefon end Google Pixel 3 XL.

Men hvor Pixel 3 XL adskiller selv er med sin telefon app. Der er så mange funktioner jam-pakket, at hvis du normalt ikke foretage opkald, skal du igen. En væsentlig funktion er spam blokering. I modsætning til mange telefoner på markedet, Pixel 3 XL faktisk blokerer kendte spam opkaldere, ikke bare giver dig besked. Når opkald i Googles spam database ringe til dit nummer, vil du ikke blive advaret på nogen måde. I stedet vil du kun se, at de kaldte i dit opkald historie og gennem en meddelelse prik på telefonens app ikon

Der er også også spamfiltrering hvor Pixel 3 vil lade dig vide, hvis det opkald, du modtager er potentielt spam. Den indgående opkald vil sige "Spam Sandsynlige," at fortælle dig beslutte, om du ønsker at afhente eller ej. Disse og opkald kan også rapporteres til Google som potentielt spam, øge appens bevidsthed, og i sidste ende fører til, at de bliver automatisk blokeret.

Så er der Call Screen. For de få opkald, som formår at omgå Googles fantastiske spam blokering, eller endda bare numre, du ikke er sikker på, kan du screene opkaldet. Din Google Assistant vil afhente telefonen for dig og bede personen om formålet med deres kald. Som standard kan du følge på ved hjælp af en live udskrift vises på skærmen, men hvis du trykker på volumen rocker, vil det tænde højttaler og lade dig lytte i. Hvis du ønsker at tale med den person kan du hoppe ind i samtalen som helst ved at trykke på en knap. Hvis du kommer til at hænge op, kan du gøre det også. Uanset hvad, du ikke længere behøver at gætte, om det er en person, du kender.

Så er der Pixel 3 evne til at blokere numre. Ud over de sædvanlige blokeret nummer liste, hvor du tilføjer specifikke numre, er der også mulighed for at operere med en whitelist. Med en whitelist, vælge kun være tilladt at ringe igennem, med alle andre opkald er blokeret. De tre muligheder blokerer alle ukendte opkald, alle private opkald eller alle numre ikke i dine kontakter. Du kan også vælge alle tre for maksimal beskyttelse.

Vigtig

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Tjek vores liste over de bedste skærm beskyttere til din Samsung Galaxy S21 Plus baseret på pris, beskyttelse, følsomhed og klarhed.

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Sprig Full Cover Tempered Glass Beskyttelses Film til Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 eller S21 Plus og S21 Ultra Full Lim UV Glas og 3D21D Tempered Glass Protectors Bedste pris i Kenya. Ring 0714179335.

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

10 bedste Skærmbeskyttere til Samsung Galaxy S21

Ive havde en S21 Ultra siden lanceringen. Ive forsøgt en række skærm beskyttere for denne enhed, især de filmbased dem, en plastik en, og en ...

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Den bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere 5G 6. tommer Rank1one

Samsung Galaxy S21 5G 6. tommer, tilbud præmie Samsung ydeevne i en langt mere featurepacked og billig pakke. Vivid 8K Video fanger de fineste øjeblikke af dit liv i en headturning, forbavsende 8K video, der giver videoen et filmisk look. Med Multicam optagelse og automatiserede forbedringer, kan du optage og producere shareready film og

Den 16 Samsung Silikone S Pen Case for Galaxy S21 Ultra Black i 2021. En Guide og Anmeldelser

Den 16 Samsung Silikone S Pen Case for Galaxy S21 Ultra Black i 2021. En Guide og Anmeldelser

Leder du efter bedste Taske til Samsung s21 ultra Du kan opdage komplet anmeldelse om vandtæt robust cover til din Samsung Galaxy S21 ultra

Bedste Samsung Galaxy S21, S21 og S21 Ultra Cases til 2021

Bedste Samsung Galaxy S21, S21 og S21 Ultra Cases til 2021

Samsungs Seneste flagskib har nogle powerhungry dele. Vælg en fra denne liste over bedste Galaxy S21 Ultra batteri muligheder for at holde det i gang

Samsung telefoner til Metro PCS

Samsung telefoner til Metro PCS

Kombineret med tmobile Metros overkommelige planer, kan du vælge den bedste plan, der passer til dine behov. Samsung Metro PCS mobiltelefoner er Android-enheder med

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gaming Screen Protector med antimikrobielt teknologi kombinerer ultraliserbar beskyttelse og privatlivsteknologi for at beskytte din skærm fra nysgerrige øjne uden at gå på kompromis med nogen klarhed.

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Den bedste iPhone 12 skærmbeskytter

Da du er her allerede, så lad mig skole dig på, hvordan du vælger den bedste skærmbeskytter til din iPhone 12 PRO eller iPhone 12.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.