5 måder at dele din mobildataforbindelse

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

Mange trådløse-stand enheder, herunder Windows-computere, Android tablets og nogle iOS-enheder, kan dele en internetforbindelse via Bluetooth. Hvis din virksomhed har en Bluetooth-enhed, kan du drage fordel af internettet "tethering" at skære ned på behovet for separate Internet planer for alle dine mobile enheder. Men nogle udbydere af mobiltjenester opkræve et ekstra gebyr for tethering. Kontakt din tjenesteudbyder for at de specifikke detaljer i din plan.

Windows-computere

Klik på knappen "Start" og vælg "Kontrolpanel" fra menuen Start i Windows. Skriv "adapter" i søgefeltet og klik på "Vis netværksforbindelser" under "Netværk og delingscenter" overskrift.

Hvis du parrer en anden Windows-pc, skal du konfigurere deling internetforbindelse på computeren så godt. Klik på "Start | Kontrolpanel | Netværk og internet |. Internetindstillinger" Klik på fanen "Forbindelser", og derefter klikke på "Ring aldrig en forbindelse." Klik på "LAN-indstillinger" for at starte vindue LAN indstillinger. Under overskriften Automatisk konfiguration, skal du fravælge afkrydsningsfelterne for "Automatisk registrering af indstillinger" og "Brug script til automatisk konfiguration." Under overskriften Proxy Server, skal du fravælge "Brug en proxyserver til LAN" afkrydsningsfelt. Klik på "OK", når du er færdig.

iPhone og iPad

Andrew Tennyson har været at skrive om kultur, teknologi, sundhed og en række andre emner siden 2022. Han er blevet offentliggjort i The Gazette, DTR og ZCOM. Han har en Bachelor of Arts i historie og en Master of Fine Arts skriftligt.

Sådan Tether iphone data til en mac når theres ingen wi-fi eller internet

Apple leverer flere specielle funktioner, som iPhone-ejere nyder ved brug af andre Apple-produkter, såsom den hurtige og lette tethering der er muligt for Mac-computere og iPad tablets. Dette gør det muligt uafbrudt internetbrug med en MacBook eller iPad, mens de rejser eller under en strømafbrydelse, uden behov for manuelt at oprette en Wi-Fi-hotspot. Så længe iPhone har en mobilforbindelse, kan andre Apple-enheder deler sin internetforbindelse.

Kontinuitet er æbler navn for den store integration af sine forskellige produkter. iPhone opkald kan besvares på en iPad tablet, Mac-computer eller Apple Watch. En iPad kan bruges som en anden skærm til en Mac. En Apple Watch kan låse en Mac eller en iPhone. Billeder, videoer og tekst kan kopieres på én enhed og indsættes på en anden. Der er så mange automatiske forbindelser, Continuity fungerer som en ekstra incitament at holde sig inden Apples økosystem. Dens ikke et krav eller tvang, men snarere en invitation at drage fordel af den komplette pakke, at Apple kan levere, og fordelene er ganske overbevisende.

Da hverken MacBook Air eller MacBook Pro fås med cellulære kapacitet, der er behov for enten en kabelforbindelse eller en slags hotspot når Wi-Fi isnt tilgængelig. Den nemmeste løsning er at bruge Apples Øjeblikkelig Hotspot, som er en af ​​de pæneste Kontinuitet funktioner for dem, der ejer en MacBook og en iPhone. Det skal være så simpelt som at klikke på ikonet Wi-Fi i Mac-computere status menuen i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis iPhone har en internetforbindelse, vises det på listen under overskriften Personlige HotspotÂ, over eventuelle andre netværksenheder valg. Valg af denne indstilling vil automatisk oprette forbindelse til iPhone uden behov for en adgangskode eller andre opsætning.

Løsning øjeblikkelig hotspot spørgsmål

Brug af Instant Hotspot kræver en Mac, der kører OS X Yosemite eller nyere og en iPhone eller iPad med iOS 8. eller senere, og en mobilforbindelse til at levere internet. iPad tabletter oprindeligt kørte iOS, så enhver version af iPadOS vil også arbejde. Det er vigtigt at huske, at MacOS ikke er designet til mobilt internet på den måde, at iOS og iPadOS er, så brugen af ​​personlige oplysninger vil være højere, når du bruger en MacBook eller Mac desktop end ved brug af en iPhone eller iPad. For eksempel kan sider i Safari blive indlæst og baggrund internet forbrug vil ikke være nødsaget . Den mobile enhed og Mac behov for at være logget ind med den samme Apple-id til Kontinuitet funktioner til arbejdet.

Hvis der er en eller anden grund Wi-Fi cant blive brugt eller Instant Hotspot isnt kompatible med de til rådighed, et USB-kabel kan tilsluttes fra iPhone eller iPad, der har cellulære kapacitet til Mac. En Apple USB-kabel anbefales og bruge det kabel, der fulgte med en af ​​enhederne vil give de bedste resultater. Efter at tilslutte begge ender, kan der være en besked på den mobile enhed spørger, om der skal Trust denne computer? der kræver, at brugeren hanen Trust for at fortsætte med at oprette forbindelse til denne enhed og dele sin internetforbindelse. I de fleste tilfælde, Instant Hotspot tillader ubesværet deling af en iPhones eller iPads internetforbindelse med en Mac-computer, takket være Apples Kontinuitet har.

Alan er en Tech Writer bor i Nova Scotia, Canada. En tekno- entusiast siden sin ungdom, Alan forbliver strøm på, hvad der er nyt og hvad der er næste. Med over 30 års erfaring med computer, video og foto udstyr, kan du forvente nyttige tips og indsigt i hans forfatterskab. Alan har en grad i programmering, mange år fokuseret på design, redigering og animation. De sidste par år administrerende logistik og e-handel operationer for en mobil tilbehør selskab tog meget af sin tid. Alan er en sand stik på alle digitale handler i denne stadigt skiftende computer-beriget verden. At bo fleksibel i tænkning og i kroppen, praktiserer han yoga, lys cardio og spiser en hel fødevarer kost, baseret på minimalt forarbejdede planter.

Hver iPhone kan oprette forbindelse til internettet overalt det kan få et netværk signal, men de fleste iPads brug Wi-Fi for at komme online. Wi-Fi-kun iPads kan få online ved hjælp af en iPhone with en teknologi kaldet tethering,  som Apple kalder Personal Hotspot på iPhone. Denne funktion gør det muligt for iPhone til function som et Wi-Fi-hotspot og dele sit mobilnetværk forbindelse med nærliggende enheder ved hjælp af Wi-Fi. Sådan tether din iPhone og iPad.

hvordan at binde en ipad til en iphone

Bemærk Personal Hotspot adgangskode opført på denne skærm. Hvis standard password er for svært at huske, kan du ændre det ved at trykke den og indtaste en ny på det næste skærmbillede. Tryk på Udført for at gemme den nye adgangskode.

Du kan bruge iPhone som du normalt ville selv mens iPad er tøjret til det. Personlig Hotspot ikke blande med det. Den eneste forskel du måske bemærke er, at iPhone internetforbindelse kan være lidt langsommere end normalt, da iPad er at dele den.

hvordan brugen af ​​data fungerer, når tethering

Enhver data, som enheder benytter mens tøjret til iPhone tæller mod iPhone månedlige dataabonnement. Hvis du har en plan, der debiterer dig for hvad der overstiger eller forsinker dine hastigheder, efter at du bruger en vis mængde, vil du ønsker at være opmærksom på dette. Det er normalt BESTÅ at lade andre enheder tether i begrænsede perioder og for relativt lave-data-bruge funktioner. For eksempel ikke tether en iPad til iPhone mobilforbindelse at downloade en 4 GB spil.

forbinde flere enheder til en iphone

Flere enheder kan tilsluttes til en enkelt iPhone Personal Hotspot. Det kan være andre iPads, iPod rører, computere eller andre Wi-Fi-udstyrede enheder. Følg trin for at tilslutte enheden til Wi-Fi, indtaste adgangskoden iPhone Personal Hotspot, og du vil have alle online på ingen tid.

hvordan man frakoble bundne enheder

I denne artikel vil vi se på de måder, hvorpå du kan gøre det. Generelt er det nemt at tilslutte PC internet til mobile ved hjælp af USB. Alt du skal gøre forbinde det med et USB-kabel og derefter aktivere USB-tethering at få en internetforbindelse til din mobiltelefon.

Det kan være indlysende, at dit behov for at give din mobil internetforbindelse, hvis du ikke har nogen tilgængelige tårn. Men der er mange tilfælde, hvor det ikke er muligt at tilslutte et USB-kabel til en mobil. For eksempel kan du ikke have et USB-kabel i din rækkevidde, og der er ingen anden vej end at bruge WiFi eller andre metoder til at forbinde internettet til mobil.

Nogle gange, forskellige mobile enheder har forskellige porte. Med USB-C bliver mere relevant i nye telefoner, kan du ikke have et kompatibelt USB-kabel eller converter for at tilslutte computeren til mobil med en kabelforbindelse.

En anden indlysende grund er, at du skal bruge en internetforbindelse på din mobil frit. Da ledninger er korte og begrænsede, er det ikke muligt at gøre det. Derfor WiFi og andre metoder tilbyde en bedre løsning, når det kommer til at bruge din mobiltelefon frit.

Guide om tilslutning pc internettet til mobil uden usb

Den første metode, at vi kommer til at gå igennem, er at bruge WiFi til at gøre forbindelsen. Din pc, ofcouse, bør have en trådløs adapter til at gøre dette skridt arbejde, enten internt eller eksternt. Hvis du ikke har nogen af ​​dem, så er denne metode vil ikke arbejde på alle.

Trin 5: Du skal også sikre, at din internetforbindelse er delt over WiFi. Kontroller også, netværkets navn og adgangskode, som hotspot bruger. Disse legitimationsoplysninger, bør netværksnavn, og netværk adgangskode blive noteret som du skal bruge den til at oprette forbindelse til hotspot.

WiFi-hotspot er klar, og du kan nu oprette forbindelse til den fra din Android eller iPhone-enhed. Hvis du bruger en iPhone, så er du nødt til at gå til indstillinger, og derefter trykke på WiFi. Der vil du se din nyoprettede netværk på listen.

Brug Connectify værktøj

At oprette netværket til brug, skal du gå siden Indstillinger og derefter Wi-Fi-forbindelse. Der vil du finde mulighed for at oprette hotspot-netværk. Simpelthen sætte SSID og adgangskode efter eget valg, og klik på knappen Start Hotspot.

Bemærk: Du behøver ikke at oprette en email-adresse eller dele dine personlige oplysninger til at bruge softwaren. Der er også betalt muligheder for den software, som du kan udforske for at få flere funktioner ud af Connectify Hotspot-softwaren.

Brug bluetooth

Også her skal du gå til menuen Start og derefter klikke på Indstillinger. Når du er der, kigge efter netværksforbindelser. På den venstre menu, vil du finde WiFi muligheder. Du skal blot aktivere Hotspot og derefter vælge andelen min internetforbindelse fra Bluetooth.

Har vi anbefale at tilslutte din internet via USB?

Hvis du har en tråd, som du kan bruge til at tilslutte din internet fra pc til mobil, så tror vi du bare bruge det. Det vil betyde, at du vil få en god forbindelse uden at bekymre sig om trådløse forbindelsesproblemer. WiFi har altid nogle spørgsmål eller andet. Også, hvis din telefon ikke har en god trådløst modul, vil du finde internetforbindelse udsteder en €”det kan omfatte både Android eller iPhones telefoner.

Måske har du gået til en cafà © uden WiFi og du har brug for at tilslutte din mobiltelefons data til din PC. Eller måske har du gået ud med din ven, og de skal bruge dine mobildata til at sende nogen en besked. Uanset omstændighederne, kan dele dit mobile data til andre enheder være meget nyttigt til tider.

I denne artikel fra oneHOWTO, skal vi forklare tre forskellige måder at dele dine mobildata. Vi vil inkludere fotos til en nem trin-for-trin-vejledning. Fortsæt med at læse for at lære at dele dine dine mobildata med eller uden Hotspot, samt med WiFi Hotspot.

hvordan du deler mobildata

Den mobile data, du har på din Android eller iPhone kan deles med forskellige enheder. Dette omfatter andre telefoner, tablets, computere eller hvilken som helst anden enhed, der kan oprette forbindelse til internettet. Der er tre måder, du kan dele dine mobildata: WiFi Hotspot, Bluetooth og USB-tethering. Nedenfor vil vi guide dig igennem alle tre muligheder.

dele mobildata med wifi-hotspot

Den nemmeste måde at dele dine mobildata med andre enheder er gennem WiFi Hotspot. Denne mulighed vil give dig mulighed for at forbinde med op til ti enheder på samme tid. Hvis du vil dele din mobiltelefon data via et WiFi Hotspot, skal du følge disse instruktioner:

andel mobildata via bluetooth

Med denne oneHOWTO artikel, håber vi, at du har været i stand til at dele dig mobildata. Der kan være variationer på grund af fabrikanten, operativsystemet og model. Men i dag alle telefoner tilbyde disse tre måder at dele dine mobildata. Hvis du har spørgsmål, skal du kontakte producentens anvisninger eller gå til din operatør.

Skriv en kommentar

Du kan dele data med nogen ved at oprette en wifi-hotspot ved hjælp af dine egne data. Derefter kan de deltage dit wifi og har data på deres telefon også. Følg instruktionerne i denne oneHOWTO artikel til dele data. Lad os vide, hvis du har andre spørgsmål!

Del din iPhone internetadgang med familiemedlemmer uden login-bøvl

Mange af os deler vores data med vores familiemedlemmer via en Wi-Fi-hotspot på en regelmæssig basisâ €”måske en ægtefælle behov for at få nogle arbejde eller dine børn forsøger at lave lektier. Uanset årsagen, kan deling password adgang være besværlig, Â og det er unødvendigt, hvis du har familie Deling. Denne enkle metode kan du bypass adgangskoder og kan personer, du har tillid til at forbinde ubesværet ly til din hotspot. Ikke hver tjeneste udbyder tilbyder hotspots; så før du sætter dette op, skal du kontrollere dette fås med din plan. Lad os tage et kig på, hvordan man kan slukke for kravet adgangskode for familiemedlemmer, når de deler data via et WiFi-hotspot.

Vigtig

Android hemmelige telefon kode For Touchscreen Test

Android hemmelige telefon kode For Touchscreen Test

Der er flere måder en touchscreen kan svigte, men heldigvis er der lige så mange måder, du kan gøre Touchscreen Test på Android-enheder.

Her er Sådan Problemfrit overføre dine kontakter fra én Android telefon til en anden

Her er Sådan Problemfrit overføre dine kontakter fra én Android telefon til en anden

Med den mindste indsats, kan du gøre din overgang fra en gammel android telefon til en ny helt problemfri og hasslefree.

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Dette indlæg primært introducerer hvordan du flytter kontakter fra Android-telefon til en anden Android-telefon, og hvordan man importere kontaktpersoner fra Gmail til Android.

3 måder at overføre kontakter mellem Android-telefoner

3 måder at overføre kontakter mellem Android-telefoner

Du kan kopiere kontakter mellem SIM og telefon. Denne måde, plejer du mister dine kontakter, hvis du skifter SIM eller telefon.

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Med den mindste indsats, kan du gøre din overgang fra en gammel android telefon til en ny helt problemfri og hasslefree.

Fejlfinding iOS 14 Screen Mirroring ikke Working Issues

Fejlfinding iOS 14 Screen Mirroring ikke Working Issues

Her er hvordan man får adgang kontrolcenteret til kontrol musik og slå funktioner til eller fra.

Sådan slår du AirPlay skærmdeling på din iPhone, iPad eller Mac-computer

Sådan slår du AirPlay skærmdeling på din iPhone, iPad eller Mac-computer

På en iPhone eller iPad, kan du slå AirPlay fra app youre streaming ved at trykke på ikonet AirPlay og vælge Sluk AirPlay.

Sådan flipper du et billede på din iPhone ved hjælp af fotosappet i iOS 13, eller en tredjepartsapp

Sådan flipper du et billede på din iPhone ved hjælp af fotosappet i iOS 13, eller en tredjepartsapp

Kontrolcenter er en super kraftig måde at få adgang til de ting, du gør mest, og du kan tilpasse den til dine behov.

Apple AirPlay Visning af indhold fra Apple-enheder på Android TV

Apple AirPlay Visning af indhold fra Apple-enheder på Android TV

Der er en indstilling til flip billeder. Hvis whenthe frontkameraet er valgt du klikker på tandhjul underprogrammet hjørne, rulle ned i menuen finder du Saveimages som vendt slå denne fra.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.