5G og LTE. Find iPhone thats rigtige for dit land orregion.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mangfoldigheden og kompleksiteten af ​​nye tilslutningsmuligheder krav, med øget fokus på sikkerhed, performance, elasticitet og kontrol kører virksomheder til at gennemgå deres strategi og søge nye løsninger. For en guide til privat LTE klik her.

Den femte generation af mobile netværk er her og få mere fremtrædende dag for dag â €”på trods af den igangværende pandemi og de seneste unsubstantiated rygter om farerne ved 5G. Med stigningen i fjernarbejde i 2022 og ind i 2022, kan udrulningen af ​​5G netværksdækning komme hurtigere end gift forventet som flere aktiviteter flytter online. Allerede, alle tre af de store udbydere har opbygget deres landsdækkende netværk og er indstillet til at udvide og forbedre deres 5G udrulningen i de kommende år.

5G kunne i sidste ende ændre den måde, vi bruger teknologien. Men er det virkelig værd at opgradere til en 5G telefon? Dens tid til at finde ud af, hvad du behøver at vide om 5G-teknologien og se, om dens virkelig alt dens krakket op til at være.

G vs g: hastighed

Vi er skyld set på, hvor hurtigt 5G er før, men der Código bestemt netværkshastighed vi kan forvente. I stedet, så tænk på 5G som tilbyder en hastighedsområde, og de faktiske hastigheder, du får, vil afhænge af, hvad trådløse netværk youre tilslutning til, hvordan optaget det er, hvilken enhed du er bruger, og et par andre faktorer. Denne tabel giver dig en idé om de maksimale hastigheder på hver generation af mobilnetværk teknologi og de gennemsnitlige hastigheder i den virkelige verden:

Måske den gennemsnitlige hastighed rækken ovenover er vigtigere end max hastighed kolonnen â €”i betragtning af, at den maksimale hastighed her er teoretisk, og youll sandsynligvis aldrig virkelig ramt disse download-hastigheder.

Mens 4G-teknologien stadig er i bedring, hvad du får, er, realistisk, et sted mellem 10Mbps og 50Mbps. Hvis vi ser på Netflix anbefalinger til streaming hastigheder, den anbefaler 25Mbps til Ultra HD-kvalitet. Du behøver kun 5Mbps til HD. Formålet med 5G er at ramme 50 Mbps som et gennemsnit minimum â €”dog lige nu den mindste er ganske lidt lavere, og den gennemsnitlige sidder omkring 57Mbps, i henhold til Speedcheck. Dens altid rart at have hurtigere hastigheder, men thats ikke virkelig den store attraktion med 5G fordi 4G hastigheder er allerede temmelig godt. Hvad 4G er ikke så stor med er ventetid.

G vs g: latenstid

Med eksisterende 4G-netværk, du leder på en gennemsnitlig ventetid på omkring 50ms. Det kunne falde til 1 ms med 5G-teknologi. Blot for at give, at nogle sammenhæng, det tager mindst 10 ms for et billede set med det menneskelige øje, der skal behandles af hjernen. Lav latency er afgørende for real-time reaktioner i maskiner eller biler, og sænk ventetid kunne også gøre cloud gaming muligt. Gamers kunne spille via deres telefoner på fjernbetjening hardware, som tjenester som Googles Stadia og Blades Shadow foreslår. A 1ms latency er, hvad du kan stræbe efter, da dens mulige i nær perfekt scenarier. Den gennemsnitlige ventetid, du kan forvente af 5G vil sandsynligvis være omkring 10 ms.

G vs g: dækning

Det har taget år for 4G-netværk til spredt over hele verden, og der er stadig masser af landdistrikter er afhængige af 3G-net. Selv hvor der er 4G-dækning, de hastigheder varierer ganske meget. Vi forventer den fulde udrulning af 5G-net til at tage et stykke tid; har dog alle tre store luftfartsselskaber lavet nogle temmelig store fremskridt i 5G-dækning i de seneste par måneder. Alle tre af de store luftfartsselskaber tilbyder nu landsdækkende netværk, baseret på Sub-6-spektret, og er indstillet til at bygge ud disse netværk med andre spektrum og bred dækning i det kommende år.

For uindviede er 5G bygget med en fuld vifte af forskellige radiofrekvenser. Sub-6 henviser til frekvenser under 6GHz, og disse bølger kan generelt rejse langt men overhøjde støtte ultrahøj download hastigheder. På den anden ende af 5G-spektret er mmWave, som tilbyder en kæmpe fordel i form af download hastighed, men kan ikke rejse langt eller trænge forhindringer.

I starten anvendte Verizon MMwave for sit 5G-netværk, og som sådan kunne du kun virkelig forbinde til Verizon 5G i nogle områder af nogle byer. Heldigvis bruger virksomheden nu SUB-6 til sit landsdækkende mobilnetværk, hvilket er noget T-Mobile gjorde fra begyndelsen.

Tmobile Sidekick 4G USB-driver

Andre forskelle mellem G og G

Mange af os stoler stadig på 3G, når et 4G-netværk ikke er tilgængeligt, og det er præcis, hvad der vil ske med 5g. Tanken om, at 5G er en direkte udskiftning for 4G, er fejlagtigt . Faktisk er det en komplementær teknologi. Med de to, der arbejder i Tandem, skal du være i stand til at blive god â € "eller i det mindste anstændigt â €" hastigheder på din mobilenhed, uanset hvor du er.

Det er også vigtigt at huske, at luftfartsselskaberne fortsætter med at opgradere 4G-netværk, og at både downloadhastigheder og latens kan forbedres yderligere. Selvom bærere bruger mere tid og ressourcer på 5G Wireless Technology, vil 4G-netværk sandsynligvis fortsætte med at forbedre, hvilket resulterer i hurtigere hastighed over hele linjen.

T-Mobile opgraderer over 1.000 cellebord og tårne ​​hver måned med ultrakapacitet 5gâ € "Â for at dække ikke kun dele af nogle byer, men hele byer på tværs af tusindvis af miles med hastigheder så hurtigt som Wi-Fi.

Begrænset-tilbud, mens forsyningerne varer. Kun i butikken. Valg og tilgængelighed varierer efter placering. Nogle tilbud kan kræve havn fra kvalificeret transportør, aktivering på bestemte planer, og id validering. Yderligere vilkår og betingelser gælder. Se Butik for detaljer.

Har spørgsmål?

Kompatibel enhed kræves. Hans kort viser en tilnærmelse af trådløs stemme- og datadækning. Den faktiske dækning kan variere og kan blive påvirket af terræn, bygninger, signalstyrke og andre faktorer. Lær mere

NB-IOT G og LTE-M i forbindelse med G â € "Industri White Paper

Ericsson har kørt standardiseringen af begge LPWA teknologier i 3GPP som en nøgle bidragyder til Cellular IOT-teknologi, og vi vil fortsat være sådan. Vi har også været en af ​​de vigtigste bidragsydere til dette nye GSMA-hvidt papir.

Hent

Ved hjælp af en 4G-smartphone på Verizons 4G LTE-netværk betyder, at du kan downloade filer fra internettet op til 10 gange hurtigere end med 3G. Med 4G LTE, ved hjælp af internettet fra din telefon, er det ligesom at bruge det fra din hjemmecomputer. For 4G LTE til arbejde er alt hvad du behøver en smartphone, der er konfigureret til at arbejde med den.

Fremtiden er g

5G Ultra Wideband er den næste fase i at opbygge et bedre netværk. 5g kører på en meget højere frekvens end 4g, hvilket giver brugerne en meget større båndbredde. Det betyder i en verden, hvor alle bruger data med ubegrænsede planer, kan Verizon støtte deres brugere uden nogen af ​​dem, der taber service. Med hurtigere downloads og vandløb end den tidligere 4G LTE-oplevelse kan du streame film, musik og mere uden at bekymre dig om serviceafbrydelser.

Når du vælger en mobiltelefon og netværk, vil du sørge for, at du er hurtigere. Tag din mobile oplevelse til næste niveau Verizon, Americas mest tildelte netværk, da de fortsætter med at opbygge netværk, der holder folk tilsluttet.

Dette indhold er kun tilvejebragt til orientering. Alle oplysninger, der er inkluderet heri, kan ændres uden varsel. Verizon er ikke ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader, der stammer fra eller relateret til brug eller afhængighed af ovennævnte indhold.

Vores fremtidige 5g verden vil være en af ​​høje forbindelser og ekstrem kommunikation som aldrig før set. 5G NR er den globale standard for at give en samlet, mere kompatibel 5G trådløs luftgrænseflade. Det vil levere betydeligt hurtigere og mere lydhøre mobile bredbåndsoplevelser, og det vil udvide mobilteknologi til at forbinde og omdefinere en lang række nye industrier.

I modsætning til tidligere mobilnetværksteknologi vil 5g ikke være en RIP-og-erstatning af eksisterende 4G / LTE-netværk, men i stedet symbiotisk sameksister og tjener som hjørnestenen, hvorfra mange af de 5 g Brug sager og applikationer vil blive leveret omkring ultra-bredbånd, lav latens og massiv maskine type kommunikation. Meget af den teknologi, som vores fremtidige 5G-verden vil kræve, er allerede blevet indført og implementeret fra 3GPP-udgivelser 12, 13 og 14. 5g vil tage disse teknologier og koncepter og udvide dem og tage dem til nye højder, især for de applikationer, der udnytter millimeter bølgefrekvenser. Med teoretiske datahastigheder på 10 Gbps og 1ms end-to-end Latencies vil 5g bryde mange grænser, men ikke uden LTE, der baner vejen.

Markedsvækstpotentiale

Fra et finansielt perspektiv vil 5G omsætningspotentiale i høj grad påvirke industrien, styrket ved bredere båndbredde og hurtigere netværk. I 2025 forventer verdensomspændende indtægter fra 5G-tjenester til toppen af ​​næsten 250 milliarder dollars årligt, ifølge industriens prognoser. Forventningerne er høje for 5g. 5G-teknologi vil bygge videre på eksisterende investeringer og infrastruktur fra dagens avancerede LTE-netværk, ud over at indføre nogle helt nye teknologier, der aldrig før anvendes på en så stor kommerciel skala. Snart skal mobiloperatørerne træffe beslutningen om, hvorvidt de vil fortsætte med at presse mere båndbredde og ydeevne ud af deres eksisterende LTE-teknologi med højere niveauer af bæreraggregering, Modulation og Ulicenseret Spectrum, eller gør springet til 5G NR, med sin 10-20x forbedring i båndbredde, men krav til nyt udstyr og infrastruktur.

Men måske den mest imponerende forventning er, at 5g vil tillade cellulær teknologi at udvide sig til markeder og bruge sager, der ikke er blevet forestillet endnu. For det første vil denne nye teknologi skabe endeløse muligheder, da den kommer ind i maskinens verden, med applikationer som autonome køretøjer, bærbare forbrugerenheder og evnen til at forbinde millioner af fjerntliggende industrisensorer.

Vigtig

Netgears nye 5G mobile hotspot kunne erstatte dit hjem bredbånd

Netgears nye 5G mobile hotspot kunne erstatte dit hjem bredbånd

Udforsk de nyeste teknologier i routere med Huawei, herunder HUAWEI mobil router, 5G-router, 4G5G mobil wifi, 5G CPE Pro og så videre. Køb og få support fra Huawei.

Er 5G klargøres til at tage ud Ni af 16 asiatiske lande er nu 5Gready

Er 5G klargøres til at tage ud Ni af 16 asiatiske lande er nu 5Gready

Reliance jio har allerede bekræftet, at de vil udvikle en hjemmelavet og indfødte 5G netværk, mens Bharti Airtel havde bekræftet en vellykket 5G test i løbet af det kommercielle netværk.

Hvilke lande er førende 5G løb i verden

Hvilke lande er førende 5G løb i verden

5G er stadig nær begyndelsen, men er allerede oppe at køre i flere lande over hele verden. Lets finde ud af alle de lande, der allerede har 5g.

Nokia og Teletalk Bring første 5G Network til Bangladesh Nokia

Nokia og Teletalk Bring første 5G Network til Bangladesh Nokia

Ericsson har vundet en 5G-kontrakt med Bhutan Telecom, da det landlockede østlige Himalayanland forbereder sig på at lancere 5G-tjenester i slutningen af ​​året.

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

Kommende 5G telefoner i Indien Bedste Kommende 5G Mobiltelefoner prisliste Indien 19 December 2021

5G-netværket Læs mere om 5G netværk i Hindi, teknologi nyheder og få seneste nyheder og opdateringer om BGR Indien Hindi

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Bekymret over kinesiske firmaer bliver holdt ude af Indias 5G forsøg Kina

Er rygtet spredes bevidst på 5G teknologi mobil Sådan var reaktionen fra læserne Hindustan News Hub

Indias 5G netværk

Indias 5G netværk

Find 5g For Indien seneste nyheder, videoer Billeder på 5g For Indien og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. OM. Udforsk mere på 5g For Indien.

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

Samsung kommer ind i Europa med Vodafone 5G netværk deal i Storbritannien

4m konkurrence vil undersøge mulighederne for at gøre det enklere og hurtigere for mobilselskaberne at bruge publiclyowned bygninger og curbside infrastruktur såsom CCTV poler og trafiksignaler til vært 5G radioudstyr.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.