5G og WiFi RAN Konvergens Whitepaper Resumé

5GHz WiFi ikke dukker op Foreslåede Rettelser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

5GHz WiFi eller 5G WiFi er ikke ny, og har eksisteret i et stykke tid. Mange af os ikke engang vidste, vi kunne gøre brug af det, selv når vores WiFi-hardware understøtter 5G. Hvis du også ønsker at gøre det muligt for en 5G trådløst netværk på din Windows 10 PC, vil vi guide dig igennem det i denne artikel. Men før vi går over til vide, hvordan du aktiverer 5 GHz WiFi på Windows 10, er der et par ting, du bør vide, og sørg for. Lad os tjekke dem ud.

At gøre brug af en 5G båndbredde WiFi signal, skal du have en router, der understøtter 5G. En 5G eller 5 GHz WiFi router er en dual-band enhed og tilvejebringer signaler på to forskellige frekvenser; 2. GHz og 5 GHz. Hvis du ikke kan registrere både 2. GHz og 5 GHz WiFi signal på din pc, så spørgsmålet kunne være enten med din PC eller med Wi Fi-router.

Check for g wifi support på vinduer

Kontrollerede ovennævnte kriterier, og opdager, at dine pc'er trådløse adapter understøtter 5 GHz båndbredde WiFi? Du skal muligvis aktivere den ved at gøre nogle enkle tweaks i dine pc-indstillinger. Her vil vi gøre det muligt for 802. 1n mode på adapter driver netværksindstillingerne.

Trin 2: Device Manager åbnes. Her skal du klikke på Netværk adaptere mulighed for at udvide sin menu. På listen over netværksadaptere, kigge efter den trådløse adapter driver. Når den trådløse adapter er fundet, lave et højreklik på den og vælg indstillingen Egenskaber fra genvejsmenuen.

Trin 3: Vinduet Egenskaber af den trådløse enhed i din pc vil åbne. Gå til fanen Avanceret nu. Her fra Property vinduet, skal du vælge 802 11n-tilstand mulighed. Efter valg af 802 11n-tilstand, gå til Value dropdown og vælg Enabled indstilling derfra. Nu, for at gemme ændringerne, skal du klikke på OK.

Nu, tæt ned alle vinduer åbne på din pc og give det en genstart. Når du har genstartet din pc, vil 802 11n blive aktiveret, så vil 5GHz WiFi modtagelse også. Du vil nu kunne se 5G WiFi signal på listen over netværk til rådighed. Gå videre og oprette forbindelse til den.

Set foretrak bånd til ghz

Endnu en ekstra ændring, du kan gøre på din pc sætter den foretrukne bandet til 5GHz. Godt for dig, at du ikke behøver at vandre ud langt ind i indstillingerne. Ændringerne kan foretages lige fra den trådløse adapter egenskaber vindue, du åbnede tidligere i sidste metode.

Når du er i vinduet trådløse adapter egenskaber, gå til fanen Avanceret igen. I listen Egenskaber, rulle ned og vælge den foretrukne Band mulighed. Gå til værdierne dropdown og vælg Foretrækker 5 GHz-båndet mulighed. Klik på OK for at gemme de ovenstående indstillinger. Igen, efter at ændringen held, give din pc en genstart.

Er din wifi router GHz klar?

Sørg for at kontrollere, om din Wi Fi router understøtter 5G. Det kan være muligt, at du har en router, der kun understøtter 2. GHz båndbredde. Tag et kig på WiFi-router boksen, hvor du vil være i stand til at finde disse oplysninger. Hvis routeren har 5G støtte og er ikke sende- en 5G WiFi signal, du sandsynligvis nødt til at aktivere 5GHz-tjenester. For at aktivere 5 GHz WiFi på din router, bliver du nødt til enten kontakt din internetudbyder. Du kan også aktivere 5GHz Wi Fion routeren selv. Alt du skal gøre er at udføre en bot af Google forskning med producenten af ​​routeren og modelnavn.

Opdatering wifi driversoftware

Hvis du manuelt opdatere driveren, kan du starte vinduet Enhedshåndtering på din pc. I vinduet Enhedshåndtering, gå til netværksadapter sektion, lave et højreklik på den trådløse driver, og vælg Opdater driver indstilling fra genvejsmenuen. Nu kan du følge instruktionerne på skærmen for at opdatere WiFi driveren.

acesso negado à página

Har adgang til en 5GHz Wi-Fi-netværk giver en lynhurtig internetforbindelse til dine enheder. Men hvad formålet med at have det, hvis det plejer dukke op på din enheder listen over tilgængelige netværk? Det kan være endnu mere frustrerende, hvis du ikke kan finde den mulighed i dine routere indstillinger enten.

Et par grunde til, at GHz Wi-Fi måske ikke vises

Hvis den tredje netværkstilstand ovenfor er til stede, så er din computer aktiveret. Dette viser, at forbindelsesproblemet ligger ikke i netværksadapteren på din enhed. Det er noget at gøre med dine indstillinger, og du bør være god at gå så snart du retter det. Men hvis du ser et af de første to netværkstilstande, skal du have en opdateret netværksadapter, der understøtter 5GHz båndbredde.

Metode: Kontroller, om din Wi-Fi-router understøtter GHz-båndbredden

Først skal du tjekke dine routere instruktionsmanual. De fleste producenter vil indeholde disse oplysninger et eller andet sted i dette dokument. Alternativt kan du kontrollere, om kompatibilitetsoplysninger er trykt på den boks, hvor routeren kom.

Hvis din søgning mislykkes, kan fabrikanterne officielle hjemmeside hjælpe. Du leder efter et produkt med samme modelnavn som din router. Når du har fundet det, skal du kontrollere, om det understøtter 5GHz-netværk. Hvis det ikke gør det, skal du gå ud og købe en ny 5G-kompatibel router.

Metode: Aktivér N-tilstanden på dine computere Wi-Fi-adapter

Den anden mulighed er, at dine computers netværksadapterindstillinger ikke er konfigureret korrekt. For eksempel kan den 5 GHz trådløse adapter-tilstand muligvis ikke aktiveres. Heldigvis kan du hurtigt rette op på dette. Heres hvordan:

Metode: Indstil båndbredde til GHz via Device Manager

Nogle gange er 5 GHz forbindelsesproblemer også til stede i Android-enheder. Du kunne sætte fast browsing på et snegle tempo, eller du kan låse i 5 GHz og gennemse på lynhastigheder. Hvis din browsing kryber sammen, kan synderen være alt fra forkerte indstillinger, cache opbygning eller endda en router, der ikke understøtter 5GHz båndbredden. Hvis du har stødt på dette problem, vil du måske prøve følgende fejlfindingsmetoder:

Metode: Genstart din enhed

Nogle gange vil alle dine telefoner forudinstallerede programmer komme i live, når du starter din enhed. Af denne grund bør du altid overveje at genstarte som en måde at løse internetkonfigurationsproblemer på. Genstart er så simpelt som at trykke på tænd / sluk-knappen for at slukke for din enhed og derefter skifte den igen efter et minut eller to.

Metode: Juster dine telefonindstillinger

Når din telefon ikke kan finde 5 GHZ Wi-Fi-forbindelsen i dit hjem, er der en mulighed for, at din router ikke understøtter denne frekvens. Men der er kun en måde at finde ud af: Du skal kontrollere din routere brugervejledning til kompatibilitetsoplysninger. Som med en pc kan du også bekræfte, om routeren understøtter 5GHz-netværk ved at tjekke fabrikantens hjemmeside.

Jeg så på Super Bowl, som millioner af andre seere. Extremes Wi-Fi Indstil en anden rekord for den største tilsluttede begivenhed og en Astounding 70% + af fans tilsluttet via Wi-Fi. I mellemtiden har du tænkt på Verizon- og T-Mobile-reklamer, som vi er på randen af ​​5G, der overtager verden. Mit gæt er imidlertid på dette tidlige stadium, det er usandsynligt, at meget meningsfuld trafik forlod Super Bowl over 5g. Lad os dykke ind i 5g vs Wi-Fi 6 teknologi.

Med ny iPhone 12 er mange 5G nu et massemarkedsprodukt for mange forbrugere. Imidlertid er 5 g anderledes i mange henseender til tidligere G-versioner af cellulær teknologi, og hver transportør i USA tager en noget anderledes tilgang. Endvidere er alt for mange pundits, i søgen efter øjenkugler, at forvirre artikler, der gør dumme påstande om 5G, der fortryller en meningsfuld procentdel af Wi-Fi, herunder Wi-Fi 6 og 6e. Hogwash er, hvad min store Bedstefar ville have sagt. BS â € "af den måde Sonny â €" er, hvad min far måske har sagt.

cellulære teknologier og g sammenlignet

Den højeste hastighed, der kan opnås, er også relateret til frekvensen. Lavbåndet har en god topphastighed, siger i 400 Mbps-området. Mid-band har meget bedre, siger i 1GBPS-sortimentet. Så hvis du er i et mindre tæt område og vil have en reel hastighed, men endnu vigtigere, vil der være stor dækning â € ", så vanilje vil være fantastisk til dig. Hvis du er i burbs eller kanten af ​​et byområde â € " Chokolade â €" Mid-bandet kommer til at være, som i livet, din yndlings smag. Hvis du er en Millennial i Manhattan med en Samsung 5g Jordbær Dygtig telefon eller en virksomhed med høj gennemstrømning, lavt latens forretningskrav â € "Så Jordbær Højbånd kan være ideelt for dig.

g vs wi-fi

I modsætning hertil fungerer licenseret spektrum, som koster luftfartsselskaber milliarder dollars, godt, men tager enorme investeringsudgifter for at gøre det tilgængeligt på vores gader, gennem vinduerne i vores bygninger, langs vores motorveje osv. Du ved hvad din celle telefonregning er. Hvis du ønskede det bedste, at 5G kunne tilbyde dig overalt i din kontorbygning, ville det være langt dyrere end din Wi-Fi-regning. Endvidere, som en virksomhed eller husejer, har du ikke noget, hvad du har på celledækningen, du får. Med Wi-Fi får du hvad du vil betale for. Sagde anderledes â € "En teknologi tjener et sæt behov, den anden et andet sæt behov â €" selvom begge handler om at levere mobilitet. Så nej, livet vil ikke koge ned til blot et valg mellem vanille, chokolade eller jordbær . Det vil også involvere Gelato, chokolade mynte og saltet karamel.

Noget andet om G vs Wi-Fi?

Selvfølgelig. Over tid er cellulær gået fra ren taletjeneste til en stemme- og tekstservice til en stemme- og e-mail-tjeneste til en stemme- og videotjeneste til nu med 5g, et helt nyt sæt af tjenester. De utallige løsninger, der er mulige med 5G baseret på arkitekturens , er bred. Det spænder fra nye IOT-applikationer til realtidspil, til netværksskæringstjenester og så mange andre. Ligesom enhver hypecyklus vil tv-annoncerne og powerpoints om fremtidens 5G være langt forud for de tilgængelige tjenester. Men så sikkert som solen stiger, vil vi se, at alle disse løfter bliver virkelighed i de kommende år. Enhver til jordbær at gå med deres saltede karamel? Slaget om 5G vs Wi-Fi 6 vil helt sikkert være interessant at se over tid.

Vigtig

405 ikke tilladt

405 ikke tilladt

Area Code 704 By og stat. Denne by er et stort U.. finansielle centrum og den thirdlargest bank-center i USA.

Ny 10digit opkald starter i dag for dem i 706 områdenummer

Ny 10digit opkald starter i dag for dem i 706 områdenummer

En kvinde, der synes at være i Indien robocalling telefoner i 706 område kode fortæller folk, at de kommer til at blive arresteret for efterbetaling af skat. Hun tager af sted

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Chicagos sydlige forstæder vil modtage en ny telefon områdenummer i de kommende måneder for at imødekomme efterspørgslen efter nye telefonnumre

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se 1 billeder til 720 Sinking Springs Ln, York, PA 17404 en 3 seng, 1 bad, 1036 Sq. Ft. parcelhus bygget i 1950.

724 Area Code Map, hvor er 724 Område kode i Pennsylvania

724 Area Code Map, hvor er 724 Område kode i Pennsylvania

Brug for en localPittsburghPhone Nummer Få et free412, 878, 724phone nummer med din Talkroute konto. Krav yourPittsburghnumber i dag

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Rep din kærlighed til Tampa Bay med en 727 områdekode hat i dag. Hver hat understøtter dit lokale område børnehospitaler.

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Få at vide TELUS medflytning funktion, som automatisk viderestiller opkald til et andet nummer efter eget valg.

Angel Numbers.

Angel Numbers.

Nummer 757 er en kombination af attributter og vibrationer af tallene 7 og 5, med nummer 7, der vises to gange, forstørrer dets påvirkninger ....

New Area Code kommer til Hampton Roads

New Area Code kommer til Hampton Roads

Brug for en anden eller midlertidig 757 telefonnummer i Virginia Beach, Virginia, USA Få Tyst og begynde at kalde sms'e i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.