5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

Samt hurtigere download-hastigheder, er en af ​​fordelene ved 5G øget netværkskapacitet. I teorien bør det betyde en ende på overbelastning af nettet i travle områder som popkoncerter eller festivaler .

Mere om denne historie

Han fortsatte: "Vores kunder vil være i stand til at nyde og udforske en fuld 5G oplevelse, til samme pris som 4G" De kommende måneder vil være spil skiftende og med vores ubegrænset planer, ser vi tilsende udnytte det fulde potentiale af 5G til alle."

Tre har lovet at lancere 5G i: London, Bolton, Birmingham, Bristol, Bradford, Reading, Liverpool, Rotherham, Glasgow, Slough, Sheffield, Edinburgh, Leeds, Brighton, Manchester, Coventry, Cardiff, Derby, Hull, Middlesborugh, Leicester, Milton Keynes, Wolverhampton, Sunderland og Nottingham.

Men Tre siger, det er det eneste netværk udbyder, der kan give en 'sand' 5G oplevelse, fordi det er tilsyneladende den eneste virksomhed, der vil give britiske kunder 100MHz af 5G-spektret, som er, hvordan den globale standardiseringsorgan om 5G-teknologi beskriver 5G .

G Internet â € ”hvad er det?

Tre har sagt, at fra lanceringen dato "mobile hastigheder højdepunkt vil være mindst 2x hurtigere end andre mobilnetoperatører og vil give en mere pålidelig forbindelse og oplevelse for kunderne".

Virksomhedens 5G hjem bredbåndskunder vil også få den ekstra fordel af ikke at kræve en ingeniør til at komme og oprette deres bredbånd, som de kan simpelthen sætte kassen ind i væggen selv og begynde at bruge det.

"Aftalen gør Tre billigere end EE, som opkræver en præmie for sin næste generation af service og den udbyder, der vandt uSwitch prisen for bedste roaming, har sat sig ud over Vodafone ved ikke at udjævningen hastigheder på sin. tjenester ".

De fleste læste i tech

For et netværk på forkant under 3G æra, tre har ofte følt på det forkerte ben i løbet af 4G år agterud EE og i stigende grad Vodafone når det kommer til dækning og / eller hastigheder, mens du trykker værdien vinkel i stedet . Men nu er tre satser stort på 5G-tjenester og ubegrænset data planer i et forsøg på at genvinde sin gamle position â € ”og dens priser er så konkurrencedygtige som nogensinde. Kunne dette være starten på en tre-naissance?

Hvis det er, tre har noget arbejde at gøre. Vores 2022 Mobile Network Awards undersøgelsen udtrykker det bag nogle af sine rivaler for kundesupport, selvom det billetpriser bedre på værdi for pengene. Mens 88% af O2 eller EE kunder ville anbefale deres netværk til en ven, vil kun 77% af treere brugere sige det samme.

Tre gennemgang: hvad får du?

Treere største styrke i løbet af de sidste par år har velsagtens været en overbevisende vifte af månedlige telefon planer. Disse stræk hele vejen fra budget telefoner fra Nokia og Xiaomi til  £ 10 om måneden, gennem mid-range favoritter som den OnePlus Nord 2 fra en £ 25 om måneden, at blockbuster flagskib telefoner fra Samsung og Apple på  £ 50 eller mere om måneden.

Uanset youre købe, selv om, Tre tendens til undercut fleste af konkurrencen. På tidspunktet for skrivning, for eksempel, vil Tre sælge dig en iPhone 12 med 100 GB data for £ 47 om måneden over 24 måneder med en £ 49 oppe foran, mens du ser på en £ 52 til  £ 57 fra O2 eller Vodafone med en  £ 25 til  £ 30 upfront omkostninger. I løbet af de kontraktens løbetid, som vil koste dig en £ 136 til  £ 261 mere â € ”og EE er endnu dyrere.

Tre til at give kunderne 5G uden ekstra omkostninger

det betyder, at tre er nødvendigvis den billigste. iD Mobile, der kører oven på Treere eget netværk, er faktisk billigere for mange telefoner, mens Sky og Virgin Mobile også kan findes sælge den samme telefon for mindre.

Hvis youd hellere gå SIM-kun, dens stadig værd at holde Tre på din liste . Dens 12-måneders kontrakter løber fra  £ 6 til 1 GB til  £ 15 til 30 GB, med en af ​​de billigste ubegrænset datapakker på blot en £ 20 per måned. Tilmeld dig i 24 måneder, og disse får endnu billigere, med 30 GB til  £ 14 om måneden, 100GB for en £ 16 om måneden og en  £ 10 rabat på ubegrænset data for de første seks måneder. Alle treere SIM-only planer kommer 5G-klar, også, så hvis du skifter din telefon, du kan flytte til 5G samtidig uden at få et nyt SIM eller planen. Tre byder også på nogle af sine pakker på en måned rullende kontrakter. Vi er skyld fik de seneste planer, der er anført nedenfor.

Dækning og udrulning

Vodafone tilbyder 5G uden ekstra omkostninger, og kunderne kan nyde ubegrænset data og adgang til 5G flere steder over hele Storbritannien og Europa end nogen anden operatør. Vodafone er den eneste britiske net til tilbud 5G roaming â € ”, hvilket betyder PAYG kunder, der allerede har en 5G smartphone kan nu drage fordel af denne eksklusive tilbud. For mere information, besøg venligst vores hjemmeside.

Endvidere har Vodafone nylig blevet kåret som UKs bedste mobile netværk af uafhængige testvirksomhed nPerf som målt download hastighed, upload hastighed, ventetid, browsing og streaming ydeevne. nPerfs afprøvning viste, at Vodafone havde den højeste samlede score på tværs af alle kategorier versus konkurrenterne.

Vodafone UK administrerende direktør Nick Jeffery sagde: Vi ønsker at gøre det muligt for vores kunder at gøre, hvad de vil, når de ønsker en € ”vores Ubegrænset planer gøre netop dette. Lancering af en kontrakt-fri 5G ubegrænset plan vil give flere mennesker mulighed for at opleve den næste generation af hastighed og konnektivitet uden at være forpligtet til en kontrakt â € ”at give dem magten til at være så fleksible som de ønsker.

At drage fordel af Vodafones 5G netværk, vil kunderne har brug for en 5G plan og 5G håndsæt. PAYG kunder har valget af tre top-of-the-range 5G håndsæt â € ”Xiaomi Mi Mix 3, Huawei Mate 20X og Samsung Galaxy S10. PAYG kunder, der ønsker 5G vil få ubegrænset data samt hastigheder så hurtigt som deres telefon tillader med en indledende  £ 40 Big Value Bundle værd  £ 50.

Ubegrænset data er i øjeblikket tilgængelig på 14A netværk i Storbritannien, som omfatter BT Mobile, Â EE, GiffGaff, iD Mobile, Lebara Mobile, Lycamobile, O2, Smarty, Tesco Mobile, tre, Virgin Mobile, Vodafone, Asda Mobil og VOXI.

Ubegrænset data er stor, fordi du aldrig behøver at bekymre sig om overforbrug eller løbe tør for data, som du uendeligt bruge op masser af ting. Men forskellige netværk har forskellige begrænsninger og unikke salgsargumenter, så dens værd at få fuldt op til hastighed, før du vælger en ubegrænset dataplan.

Bedste ubegrænset data sim tilbud

Tre tilbyder 5G tjenester i dele af hvert amt i Irland, med dækning i 121 områder landsdækkende. Men som med de fleste internet-tjenester, vil kunderne have bedre adgang tættere på befolkede byområder.

Tre sagde i november sidste år, at det havde 37.% 5G befolkning dækning, med dette tal forventes at være steget lidt i de efterfølgende måneder med øget udbygning af sit netværk. Det forventer 60% kapacitet, der skal nås inden udgangen af ​​2022. Du kan kontrollere Treere hjemmeside for at se sin 5G dækningskort fuldt ud.

I øjeblikket Tre kunder kan tilmelde sig et hvilket som helst af dens forudbetaling, regningen betale, eller SIM-only planer og få 5G data ved kun at betale en ekstra â,¬5 per måned, forudsat at de har en kompatibel 5G håndsæt selvfølgelig mens dyrere tilbud allerede kommet med 5G-ready data.

Med Go Roam option på SIM, kan brugerne låse dine data til at uploade ferie selfies og opkald og tekst hjem, fra 71 destinationer over hele verden til en daglig afgift på Â £ 2 i Europa, og en £ 5 Around the World.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Når Tre do sidst gå live med 5G på deres mobile netværk, ville jeg tror du ville være i stand til at oprette forbindelse til det, da SIM er '5G klar' - under forudsætning af deres 5G mobilnetværk dækker dit hjem.

Og hvis du ønsker at flytte over til Tre på et SIM-kun ubegrænset 5G plan, så netværket har annonceret at de vil starte på en £ 20; en god pris faktisk. Det er sikkert rigtigt, at en ubegrænset plan er en god idé; 5G vil brænde igennem gigabyte temmelig hurtigt, afhængigt af hvad du laver selvfølgelig.

Men der er en anden enhed til rådighed fra tre, også; the Huawei Mate 20 X 5G er tilgængelig fra i dag. Det er sikkert rigtigt - demonstreret ved annonceringen af ​​Mate 20 X 5G på Tre - at vi ser en optøning i holdninger til Huawei handel forbud nu.

Tre regner med, at 80 procent af sin trafik aktuelle data vil blive dækket af sin 5G tjeneste inden for tre år. Som med 5G udrulningen på andre netværk, vil der også være en hastighed løft for dem adgang til data på 3G og 4G.

Tre vil rulle ud sit 5G netværk i 25 byer initially og hævder sit netværk vil være Storbritanniens hurtigste på grund af mængden af ​​frekvenser det ejer - 100MHz sammenhængende spektrum, siden du spurgte.

Vi ville dog sige, at beviset er i pudding, og med nogle imponerende hastigheder fra EE især kan vi ikke sige, hvor sandt tre krav er, indtil vi rent faktisk ser det arbejde og måle for os selv.

Bill Betal Unlimited Simo Plan

* Direkte debitering påkrævet. Minutter / tekster er en enkelt godtgørelse kan bruges til opkald eller tekster, hvor en enhed fra godtgørelsen er reduceret for et opkald minut eller en tekst. Ubegrænset godtgørelse underlagt fair brugspolitik på 10.000.

Hvorfor vælge tre?

Tre 5g var senere end andre netværk for at rulle ud i Storbritannien, men det er nu nakke og hals med andre nøglenetværk med hensyn til antallet af placeringer, der er dækket, selvom tre fodaftryk på hvert sted i øjeblikket er ret retfærdigt beskeden. Netværket hævder, at det nu har over en million 5G-kunder.

Tre har kun undergået en opdatering af sit mærke, da det forbereder sig til at gøre kamp med andre leverandører på det konkurrencedygtige 5G-marked. Der er også en ny tagline; 'Livet har brug for et stort netværk "og et nyt, varmere farveskema til at gå med det.

Tre har Storbritannien hurtigste 5G-netværk, fordi det i øjeblikket har mere spektrum end de andre britiske operatører. Vi har talt mere om tre's spektrumfordeling samt dets skybaserede kernenetværk i netværksafsnittet nedenfor.

Tegnene er, at tre's hastighedskrav for sit netværk er tro mod deres løfte, med hastigheder i 600-700 Mbps-området på de hurtigste områder - faktisk har vi tidligere set over 700 Mbps fra et af tre's top-end-steder . Du får et gennemsnit på omkring 400 Mbps på disse områder. Du får dog ikke denne type hastighed overalt.

I november 2022 indrømmede tre det indlysende - dens 5G-lancering ville ikke ske i tide. "Der er en række dele, vi skal placere for at levere vores 5G-oplevelse: 5G-udstyr på master, den rigtige backhaul-transmission, samt behovet for at erhverve de rigtige planlægningsrettigheder fra udlejere , "sagde tre i en erklæring.

tre g byer

I et blogindlæg siger BT's Consumer CEO: "Vi ved gennem uafhængige analytikere, at netværk, der skynder sig for at annoncere steder uden ordentlig dækning, kan tilbyde en meget snævrere kundeoplevelse.

Vigtig

Har jeg brug for en VPN derhjemme

Har jeg brug for en VPN derhjemme

Der er hundredvis at vælge imellem i App Store, men hvad gør VPN tilbyder iPhone-brugere og har du virkelig brug for én

Om cellulære data roaming muligheder for din iPhone og iPad

Om cellulære data roaming muligheder for din iPhone og iPad

Stephen Blewett, administrerende direktør for MTN Cameroon og Judith Yah Sunday Pse Achidi, hans peer fra etableret Telecom Operator Camtel, underskrevet, den 28. september,

Sådan Fix Telefonalarm Ikke WorkingCarlCare

Sådan Fix Telefonalarm Ikke WorkingCarlCare

Nogle gange, når jeg sætter min telefon på lydløs eller ikke forstyrrer tilstanden, vil det tavle mine alarmer volumen også, det har påvirket mit arbejde, vær venlig at rette dette så hurtigt som muligt ...

Aktiver Forstyr ikke på din Android enhed Globalquest

Aktiver Forstyr ikke på din Android enhed Globalquest

Der er masser af Forstyr ikke apps tilgængelige på Google Play Store. Her har vi listet 10 bedste Android DND apps til Android.

Sådan Skjul meddelelser Forstyr ikke Samsung Manual

Sådan Skjul meddelelser Forstyr ikke Samsung Manual

Sådan Aktiver Forstyr ikke-funktion On Samsung Galaxy Note 20 Plus

Brug Forstyr ikke på din iPhone, iPad og iPod touch

Brug Forstyr ikke på din iPhone, iPad og iPod touch

Dens okay, hvis du ønsker at blive ladt alene uden den potentielle distraktion af telefonen ringer. Ved at videresende alle indgående opkald direkte til voicemail, vil Forstyr ikke hjælpe dig med at holde din opmærksomhed overalt, hvor det hører hjemme, når du er bare for travlt til at tage et opkald.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne Halloween, er fagfolk privatlivets fred vurdere, om den californiske Consumer Privacy Act er mere trick eller behandle. De CCPAs forvirrende crossreferenc ...

California Forbruger Beskyttelse Rights I Adobe

California Forbruger Beskyttelse Rights I Adobe

Hvis du pludselig begynder at se ikke sælge mine info links på hjemmesider, dont blive overrasket dens alle en del af et kapløb om at opfylde en ny ...

20 Eksempler på ikke sælger Mit personlige oplysninger Side Plumrocket Blog

20 Eksempler på ikke sælger Mit personlige oplysninger Side Plumrocket Blog

Under Armour konto, fortrolighedspolitik og vilkår og betingelser for brug.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.