Adgang til denne side er nægtet

Hvad er en HTTP 405 fejl og hvordan kan du ordne det Exai

Anmodningen om at blive henrettet anvendelser en anmodning metode, for eksempel GET, POST, PUT, der ikke understøttes af den specifikke operation. Dette kan ske, for eksempel, når du sender en POST-anmodning på en read-only ressource. Eksempel:

acesso negado àpágina

Kunne du uddybe mere om, hvad du forsøger at gøre, er der en grund til du har brug for en anmodning POST? Hvis du er sikker på at du har brug for en anmodning POST, chancerne er, du er bare at bruge den forkerte slutpunkt på serveren.

Ive netop stødt det samme problem. De POST-anmodninger, som arbejdede fint i Postman 2 uger siden svigter med 405 Metode ikke tilladt. Hvis jeg tager den cURL linje genereres af Postmand og udføre det på min pc alt er OK. POST anmoder arbejde i Postman til min anden API, men den første svigter med Postmand og arbejder med cURL POST anmodning genereret af Postman. Edit: Problem løst. En utilsigtet rum blev en eller anden måde tilføjes i slutningen af ​​URL'en.

Server- eller client-side?

Som med alt andet, dens bedre at have spillet det sikkert i starten end at skrue noget op og kommer til at fortryde det senere nede ad vejen. Som sådan, er det afgørende, at du udfører en komplet sikkerhedskopi af din ansøgning, database, og alle andre komponenter i din hjemmeside eller applikation, inden du forsøger eventuelle rettelser eller ændringer til systemet. Endnu bedre, hvis du har mulighed for, at skabe en komplet kopi af ansøgningen og holde kopien på en sekundær iscenesættelse server, isnt aktiv eller er utilgængelig for offentligheden. Dette vil give dig en ren testområde med til at teste alle mulige rettelser til at løse problemet, uden truende sikkerheden eller ukrænkelighed din live ansøgning.

Diagnosticering en fremgangsmåde ikke tilladt

Afhængigt af den særlige content management system din ansøgning bruger, vil det nøjagtige navn på disse komponenter være anderledes, men de tjener det samme formål på tværs af alle systemets: forbedring af kapaciteten og funktioner af platformen ud over, hvad dens normalt i stand til at ud af boksen. Men vær advaret: sådanne udvidelser kan, mere eller mindre, tage fuld kontrol over systemet og gøre stort set alle ændringer, hvad enten det er til PHP kode, HTML, CSS, JavaScript, eller database. Som sådan kan det være klogt at afinstallere eventuelle nye udvidelser, der kan have været for nylig tilføjet. Igen, Google forlængelsen navn til den officielle dokumentation og hjælp til denne proces.

Frem for alt, dont være bange for at google dit problem. Prøv at søge efter specifikke termer relateret til dit problem, såsom navnet på dine applikationer CMS, sammen med 405 Metode ikke tilladt. Chancerne er youll finde nogen, der har oplevet det samme problem.

Fejlfinding på serversiden

Hvis du arent kører et CMS program à ¢ â,¬â € eller endda hvis du er, men du er sikker på, at 405 Metode ikke tilladt isnt relateret til at à ¢ â,¬â € her er nogle ekstra tips til hjælpe dig med fejlfinding, hvad der kan være årsag til problemet på server-side af tingene.

Bekræft din server konfiguration

Din ansøgning er sandsynligvis kører på en server, der ved hjælp af en af ​​de to mest populære webserver software, Apache eller Nginx. På tidspunktet for publikation , begge disse webservere udgør 84% af verdens webserversoftware! Således er en af ​​de første skridt, du kan tage for at afgøre, hvad der kan forårsage disse 405 Metode ikke tilladt svarkoder er at kontrollere konfigurationsfiler til din webserver software til utilsigtet omdirigering eller anmodning håndtering instruktioner.

For at bestemme hvilken webserver din ansøgning bruger youll ønsker at kigge efter en nøglefil. Hvis din webserver er Apache kigge efter en. taccess fil i rodmappen på din hjemmeside filsystemet. For eksempel, hvis din ansøgning er på en delt vært youll sandsynligvis have et brugernavn associeret med hosting-konto. I et sådant tilfælde er anvendelsen rodindekset typisk findes på banen for / homepublic_html /, så den. taccess fil ville være på / homepublic_html /. taccess.

Konteksten

A405 er en 4xx klasse statuskode, hvilket betyder sine kunder skyld. Modtagelse af en sådan reaktion betyder, at kunden sendt til oprindelsen serveren en anmodning med en metode, der ikke er tilladt / understøttes af mål ressource. Lad os omformulere denne definition i forbindelse med en API: En forbruger vil få en 405 metode ikke tilladt svar, når der sendes en anmodning med en metode, der ikke udtrykkeligt nævnes i kontrakten eller dokumentationen om målressourcerne. For eksempel betyder det, at hvis APIS-kontrakten eller dokumentationen angiver, at den eneste metode, der understøttes af en ressource / ressource, er at få en forbruger, der sender en anmodning om denne ressource ved hjælp af en anden metode, som f.eks. Slet / ressource, vil for eksempel få en 405 metode ikke Tilladt respons.

En 405 metode, der ikke er tilladt, er det rigtige valg, når metoden ikke er defineret i kontrakt, men at sende en forkert metode er ikke altid forbrugernes fejl, det er, hvor en 501 ikke implementeret kunne være interessant.

Brug ikke implementeret, når Delvist Implementering En standard

Afsendelse af en helt-ukendt metode / uanset ressource kan resultere i at få en 501, hvis metoden ikke svarer til nogen almindelig kendt, men i så fald foretrækker jeg at returnere en 405 metode, der ikke er tilladt, da det ikke er den ikke Serverefejl, hvis forbrugeren virkelig sendte en bullshit-metode i sin anmodning og skal sende en acceptabel.

Forestil dig nu, at standardkontrakten du skal implementere siger, at forbrugeren kan bruge få og sætte på / ressource, men du kun implementerer komme i din version 1 for uanset en rimelig grund. I så fald ville returnering af en 501 ikke implementeret være det perfekte svar, da standardkontrakten siger, at sæt / uanset ressource er mulig, men det er ikke blevet implementeret af den faktiske udbyder.

Brug aldrig ikke fundet, når du modtager forkert eller ukendt metode

En 1xx informativ statuskode betyder, at serveren har modtaget anmodningen og fortsætter processen. En 1xx statuskode er rent midlertidig og gives, mens anmodningsbehandlingen fortsætter. For de fleste opgaver vil du ikke støde på disse meget, da det ikke er det endelige svar på anmodningen.

Hvad betyder fortsat?

Den 100 Fortsæt statuskode betyder, at den oprindelige del af anmodningen er modtaget af serveren, og at klienten skal fortsætte med anmodningen eller ignorere svaret, hvis anmodningen allerede er færdig.

Hvad betyder omskifter protokoller?

De 103 tidlige tips Statuskode er beregnet til at blive brugt til at tillade brugeragenten at preload ressourcer, mens serveren forbereder et svar. Det er beregnet til primært brugt med linkoverskriften.

Hvad betyder en XX succesfuld statuskode?

Når man ser på ting SEO-WISE, er 200 OK Response Code den perfekte statuskode for en fungerende side, alle de linkede sider fungerer som de skal. En 200 vil betyde, at søgemaskine crawlere succesfuldt kan krybe siden, og den vil blive sat i deres søgning indeks.

Hvad skabes der?

Den 202 accepterede statuskode betyder, at anmodningen er blevet accepteret til forarbejdning, men behandlingen er endnu ikke færdig. Anmodningen kan eller ikke udfyldes, når behandlingen i sidste ende finder sted.

Den 203 ikke-autoritative informationsstatuskode betyder, at anmodningen var vellykket. Men de meta-oplysninger, der er modtaget, er forskellig fra den på Oprindelsesserveren og er i stedet blevet indsamlet fra en 3. part eller lokal kopi. Når det ikke bruges til sikkerhedskopier eller spejle af en anden ressource, er et 200 OK svar Foretrukket .

Vigtig

Apple Watch serie 6 MG133HNA GPS 40mm Aluminium Case Smart Watch Black Pris i Indien køber Apple Watch serie 6 MG133HNA GPS 40mm Aluminium Case Smart Watch Sort Apple VijaySales. om.

Apple Watch serie 6 MG133HNA GPS 40mm Aluminium Case Smart Watch Black Pris i Indien køber Apple Watch serie 6 MG133HNA GPS 40mm Aluminium Case Smart Watch Sort Apple VijaySales. om.

Køb Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Space Grey Aluminium Case med Sort Sport Band fra eXtra i dag Gratis udbringningsordning på støtteberettigede produkter eller indsamle i butikken.

Govberg Jewellers Ny preowned luksus ure

Govberg Jewellers Ny preowned luksus ure

Det er de bedste Apple -kæder som du kan købe fra Apple og andre virksomheder til at gøre det til at passe din unikke stil ... uanset hvad det er.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hej, så Im ønsker at købe min første Apple Watch. Skal jeg vælge displayets størrelse baseret på størrelsen af ​​mit håndled, jeg har en ganske lille håndled, men ...

Apple Watch Series 6 44mm vs 40mm hvilken størrelse er den rette for dig

Apple Watch Series 6 44mm vs 40mm hvilken størrelse er den rette for dig

Mit håndled størrelse er omkring 150 152mm, hvilket skal jeg gå efter Oprindeligt ønskede at få 44mm én men bange itll ser meget omfangsrigt. Nogen her med små ...

7 Tweets sige farvel til Beloved 415 Area Code Hej Til Pesky Ny Opkald Procedure

7 Tweets sige farvel til Beloved 415 Area Code Hej Til Pesky Ny Opkald Procedure

Få en lokal San Francisco telefonnummer til din virksomhed i dag. Ledige lokale San Francisco telefonnumre omfatter 415 områdenummer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

The Watch Series 7 kommer i to størrelser, 41mm og 45mm, og i dette indlæg, ser vi på forskellen mellem disse to til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken størrelse der passer til dig.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg har for nylig fået en ny telefon og spekulerede på, hvilken er den bedste type mobilnummer for at gemme. Hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor har begge dele

Hvor er områdenummer 447 i USA SidmartinBio

Hvor er områdenummer 447 i USA SidmartinBio

Hvor er områdenummer 447 Caller ID viser 447. Oplysninger om placeringen af ​​områdenummer 447.

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Område kode 448 finde 7 International CitiesPiraraj UY, Farap TM, Amealco de Bonfil MX, Huimilpan MX, Pedro Escobedo MX, Par IR, Barg ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.