Flyselskab pilot afslører betydninger af 23 kodeord passagerer ikke forstår

Amazon SQS synlighed timeout Amazon Simple Queue service

Den in-flight afbødning funktionalitet forhindrer en ordre fra fyldes til en større mængde end den af ​​brugeren ønskede mængde. Det beskytter fra Riska en hvile- order beinga fyldt mellem det tidspunkt en ordre modifikation indgives og det tidspunkt, ordren modifikation behandles og anvendes til ordren.

Ikke: dette eksempel antager en kamp er opstået, mens bekendtgørelse Ændring var 'i flyvning'; hvis et scenarie, hvor ingen match har fundet sted, er ordenen Open Mængde indstillet til bekendtgørelse Ændring Mængde.

Bestil stater

En "angriber" eller "aggressing Order" per definition er et indgående ordre matching med en eller flere ordrer hvilende på ordrebogen. Aggressoren trækker likviditet ud af ordrebogen ved triggering en kamp begivenhed fjerne hvilende mængde og potentielt prisniveau fra ordrebogen.

aggressoren er identificeret i hver ordre kamp under den kontinuerlige handelsperiode og rapporteres Ona alle tre kunde grænseflader: ordreindtastning, markedsdata og Post-matchende / Clearing. Der er ingen Aggressor indikator for handler occurring i slutningen af ​​the markedsåbning auktion eller hvilken som helst anden end kontinuerlig handel anden stat.

Fora handler involverer spread instrumenter, er en aggressoren rapporteret på kun spredningen niveau. Betydning, at aggressoren flaget er kun til stede i de Fyld Notice for resuméet spredning ogen flaget er ikke til stede Ina THEA Fill Meddelelser indsendt til thea ben komponenter i spredningen.

Handel annullering

Piloterne umiddelbare prioritet er at sikre en sikker flyvning sti og tilstand af flyet. Dette omfatter ikke kun den flyvende af flyet, men også færdiggørelsen af ​​tjekliste øvelser. Den sikker flyvning sti kan endda omfatte indledningen af ​​en kontrolleret hurtig nedstigning.

Når der er et væsentligt problem, the workload i de første øjeblikke er ofte højt og flyvebesætningen kan vælge at informere flyvekontrol straks ad den mest direkte måde. Dette indebærer normalt brugen af ​​en indledende samtale indarbejde ordet standby.

Flyvebesætningen vil træffe beslutning om, hvorvidt at fortsætte flyvningen til den oprindeligt tilsigtede destination, indlede en øjeblikkelig undervejs omdirigering, foretage en nødsituation afstamning eller bare placere flyet på en sikker flyvende position. Beslutningen om at viderestilling kan være øjeblikkelig, men normalt det vil kræve koordinering med flyvekontrol og andre parter.

Den korrekte fremgangsmåde til meddelelse af disse oplysninger til ATC er ved hjælp af præfikset MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY eller PAN PAN, PAN PAN, PAN PAN som passende. Denne procedure, som er en international standard, er den mest effektive metoder til at alarmere controlleren til behovet for at prioritere det budskab, der vil følge efter.

Eurocontrol har udarbejdet retningslinjer for controller uddannelse i håndtering af usædvanlige eller nødsituationer, der indeholder mange nyttige oplysninger og råd, herunder prøve tjeklister til forskellige typer af nødsituationer.

Skyclip

Nogle af verdens største og mest innovative kommunikation tjenesteudbydere bruger Pega-teknologi til at møde udfordringerne i telecom ordrestyring og styrke deres position på markedet.

PEGA løsning til telecom ordrestyring

Bestil Funktionaliteter Elektronisk Platform Information Console

I dagens væske telemarkedet, de udbydere, der hersker, vil være dem, der kan tilpasse quicklyâ €”eller bedre endnu, innovere og bly. Pegas unik Byg til Change® teknologi giver den ultimative virksomhedens fleksibilitet ved at give erhvervsbrugere til at skabe nye regler, processer og applikationer, uden nogen kodning. Med Pega som din samlet platform, kan du nemt ændre dine ordre management processer til at understøtte udrulningen af ​​nye produkter og tilbud, der giver din virksomhed et ben op på konkurrence.

Cloudflare.

Som supplerende indtægter er på dagsordenen for hvert flyselskab, meget er blevet skrevet og sagt om den store vision om carriers som omni-channel detailhandlere, hvor in-flight Parta er blot en anden berøringspunkt i en ende-til- ende, personlig, sømløse, digital rejse økosystem.

Men som flyselskaberne er kun lige ind- på denne merchandising rejse, tager vi et kig på den aktuelle tilstand af in-flight detailhandel, der ser åbningen af ​​en hytte miljø, der tidligere var lukket på grund af proprietære IFE platforme og AA manglende internetforbindelse.

Fra in-flight underholdning til flyvningen engagement platforme

Android-baserede in-sæde IFE platforme, trådløs IFE, internetforbindelse, plus det store antal passagerer om € ”og i stigende grad kabinepersonale â €”, der bærer en digital enhed giver flyselskaber med meget mere kontrol over, hvordan man bevæge sig ud over at give bare underholdning og at omfavne Newa muligheder Toa generere supplerende indtægter under flyvningen.

Jeffrey Standerski, Senior Vice President, Information Management Services hos Rockwell Collins, opsummerer denne udvikling pænt: Passagerer forventninger har udviklet sig fra en passiv venligst underholde mig til en proaktiv jeg ønsker at underholde mig selv. Vores industri har brug for en ny betegnelse for en holistisk oplevelse, der er ens i alle måder til, hvordan folk udnytte deres enheder på terra firma. Fremtiden for passageren / kabine interaktion er ud over en af ​​blot underholdning og kan mere præcist kan beskrives som en af ​​dyb og vedvarende engagement: In-flight Passenger Engagement.

En lignende vision er described af Thales CFO Fred Schreiner: Vi kommer til at gå ind i en periode, hvor det handler om engagement. Hvordan kommer vi videre med en in-sæde-system, hvor et flyselskab ser på omkostningerne linje, til en in-sæde løsning kombineret med tilslutningsmuligheder, at flytter til en indtægt linje? Schreiner sagde familier vil være i stand til at planlægge deres ferie fra ryglænet: booking restauranter og udforske synspunkter gade niveau af et byens seværdigheder.

i sidste ende betyder, at denne nye in-flight engagement platform â € ”være sig sæderyggen systemer, in-flight trådløse portaler eller mobile apps â €”vil blive en anden berøringspunkt i flyselskab rejser økosystem.

In-flight handel

Og med spredning på af e-handel, har passagererne kommer til at forvente selvbetjening og en on-demand miljø op i luften. Udover at passagerer kan bestille mad og drikkevarer fra deres sæde, betyder det, at i stedet for at tjene penge ved at sælge Wi-Fi-forbindelse, skal luftfartsselskaberne være at dreje til tredjeparts købmænd med sidste-øjebliks-opgørelse â € ” såsom hoteller, restauranter, toldfri detailhandlere, transport selskaber, sælgere af billetter til forskellige arrangementer â € ”at udvikle en detail miljø som en del af deres in-flight internetportaler.

Finnair nordic himmel

Finnair, for eksempel, har sat sit nye nordiske luftrum in-flight Portala til arbejde som en kanal til at tilbyde nye tjenester til flyers, samt øge accessoriske salg. Portalen kan tilgås på passagerer egne enheder og giver alle passagerer fri adgang til Finnair. Om, plus Finnair tjenester såsom destination oplysninger, kundepleje og forudbestilling toldfri shopping â € ”med varer købt leveres til passagererne sæde på deres flyvning.

Passagerer kan også bruge in-flight portal til bestilling taxier via Cabforce på indgående Helsinki fly, eller bog destination tjenester såsom ture, middag krydstogter og koncertbilletter med Viator Destination Services. Flyselskabet overvejer også allowing passagerer at forudbestille deres dagligvarer under flyvningen.

Lufthansa x Frankfurt Lufthavn â € ”in-flight shopping

Et tidligt eksempel på samarbejde retail kommer fra Lufthansa og Frankfurt Lufthavn. Passagerer på indadgående langdistanceflyvninger Lufthansa kan forudbestille et udvalg af toldfri fra forhandlere i lufthavnen via Lufthansa in-flight portal og få deres ordrer leveret til dem af de lufthavne løbere på deres ankomst gate.

Niveau par & løn

Med hensyn til on-demand trend, IAGs nye langdistancefly lavprisselskab NIVEAU er et af flere langdistanceflyvninger LCCs, herunder norsk og Azul, at give passagererne mulighed for at bestille mad, drikkevarer og rejse tilbehør via i-sæde IFE-system og løn med deres kreditkort via en løsning kaldet Pair & pay.

LoyaltyLobby beskriver Pair & Pay-system som følger: Efter at vælge elementer på skærmen, du fik valget mellem at parre skærmen køb med dit Wi-Fi-tilsluttet enhed og til løn bruger kortet info gemt på din profil. Den købsoplevelse er problemfri og så let. Dem, der ikke er villige til at åbne en konto kunne bestille deres poster og betale en stewardesse ved hjælp af deres kort.

I mellemtiden i Kina

I Kina er flyselskaber mere Opportunistiske i deres bestræbelser på at monetisere digitale patch platforme. Air Kina har samarbejdet med online forhandler JD. om at tilbyde passagerer et udvalg af varer, som de kan købe via IFE-systemet til levering til deres hjem. I mellemtiden arbejder Spring Airlines på en in-flight portal, der giver mulighed for online shopping på internationale flyvninger.

Kina Easterns In-Flight Mall ombord på Boeing 777-300s gør det muligt for passagererne at bestille måltider, betale for opgraderinger og købe toldfrie varer via sikkerhedsskærmen, personlige enheder eller tabletter, der leveres af besætningen. Sidewallen af ​​en af ​​kabysserne har også en toldfri showcase, som viser et udvalg af de toldfrie varer, der er tilgængelige for køb ombord.

Genopfyldelse ombord detailhandel

Som IFE-systemer udvikler sig til digitale platforme, har flyselskaberne mulighed for at genopfinde service og detailhandel og detailhandel. Eller som Trendwatcher James Woudhuyzen sætter det på en retfærdig måde: Sælger ting, som folk rent faktisk ønsker at købe, så når flyveselskaben annoncerer toldfrie varer, er det ikke i en tone, der viser, at hun fuldt ud forventer, at nul salg.

Yodel InflyT

Kunder kan nu ændre deres leveringspræferencer lige op til leveringsstedet med Yodel Inflatht Delivery OptionThrough Yodel InflyT, kunderne vil være i stand til at ændre deres leveringspræferencer lige op til leveringsstedet med en række inflys muligheder for at vælge fra

Kunder kan vælge deres ideelle beliggenhed for deres pakke at blive til venstre i tilfælde af at de ikke er hjemme, hvilket giver kunderne ro i sindet, som deres levering stadig kan finde sted, selv når de ikke er der for at acceptere.

Foretrukket nabo Valg

Kunderne kan fastsætte den nabo , at de foretrækker deres pakke at blive efterladt, hvis de ikke er hjemme. De er også i stand til at bemærke nabo s, at de foretrækker ikke at modtage deres pakker.

Skift leveringsadresse

Kunder kan nu ændre leveringsadressen til et alternativ, lokal adresse for deres leverancer for at sikre, at de får deres pakke på et passende tidspunkt og sted. Hvis du indser, at du har indtastet en forkert leveringsadresse på bestillingspunktet, kan du ændre disse oplysninger lige op til leveringsstedet.

Vigtig

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Denne artikel forklarer, hvordan du løser cant downloade apps i iPhone, der er ganske almindelige i iPhone sammen med årsager og hurtige løsninger.

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

Den Ringo app bruger en betalt, men unikt opkaldssystem, der ikke kræver internetdata eller stemme minutter.

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Vælg en internationale telefonkort fra Nyd Prepaid og du kan forvente internationale Lave opkald satser, stor kvalitet, instant PIN levering og 247 kundeservice på flere sprog.

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman Tjek vores internationale kaldende legacy satser pr minut til lande rundt om i verden

International roaming.

International roaming.

Aktiver roaming på din StarHub Mobile efterbetalte planen i dag. Ring 1633 eller SMS til nemt at holde kontakten med deres kære til overkommelige priser, mens du rejser.

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Leder du efter gratis tekst apps til Android, der sender rigtige SMS-beskeder her, er 10 bedste gratis teksting apps til Android 2021

Hurtigt konvertere Telefonnumre til International Format SMS, Voice, WhatsApp, og Airtime kampagner i 200 lande

Hurtigt konvertere Telefonnumre til International Format SMS, Voice, WhatsApp, og Airtime kampagner i 200 lande

For en kort tid, jeg var i stand til at sende beskeder internationalt, jeg stadig gør det, tror jeg, fordi det viser på min messaging app, den blev sendt dog

TELUS INTERNATIONAL TEXTING.

TELUS INTERNATIONAL TEXTING.

Mobiltelefoner ejes af store majoriteter af mennesker i større lande rundt om i verden, og de bruges til meget mere end bare telefonopkald. Især er teksting udbredt i både velhavende nationer og udviklingslandene. Social networking er også populær i mange nationer over hele kloden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.