American Airlines til at afbryde sin inflight magasin

Inflight American Airlines for at vise alle NFL spil levende

Lufthansa giver en service, der er perfekt skræddersyet til dine behov i alle rejse klasser. Se selv de omfattende tjenesteydelser af Lufthansa Economy, Premium Economy, Virksomhed og First Class.

menuer om bord

Lufthansa Inflight Entertainment garanterer dig god underholdning om bord på et € ”de nyeste blockbustere, klassikere filmhistorie, musik og spil sikre du nyde masser af sort på dit fly.

handle ind

En investering i vores Wi-Fi-teknologi har gjort det muligt for os at levere mere end film og tv-shows, sagde Clarissa Sebastian, administrerende direktør for Premium kundeoplevelsen og Onboard produkter. Amerikanske værker med innovative partnere til at give forbrugerne indhold, der afspejler vores kunder og deres lidenskab punkter, og vi ved at være i stand til at se live sport er virkelig spændende for mange rejsende .

Tilslutning er enkel. Kunderne kan få adgang til in-flight underholdning på deres personlige enhed og oprette forbindelse til AA-Inflight signal. Når forbindelsen er oprettet, vil kunderne blive omdirigeret til aainflight. about, amerikanere Wi-Fi og underholdning portal.

Du kan hjælpe os med at holde FlightAware fri ved at tillade annoncer fra FlightAware. om. Vi arbejder hårdt for at holde vores annoncering relevant og diskret at skabe en stor oplevelse. Det er hurtigt og nemt at whitelist annoncer på FlightAware eller du overveje vores premium-konti.

Vores super-moderne Airbus 320neo jetfly kan ikke flyve til Australien lige nu, så vi har sat dem til at bruge herhjemme. Det betyder at du kan nyde deres banebrydende gratis inflight wifi på dit fly inden Newa Sjælland.

Har dit fly har inflight wi-fi?

Du kan tjekke din Inflight Wi-Fi på the Air NZ mobil app. Det viser en Wi-Fi-ikonet ved siden af ​​dine oplysninger om flyrejse. Tjek på dagen for dit fly, hvis vi har haft til at lave en sen fly forandring.

Sådan udføres tilslutning på himlen

Sæt enheden Toa Flight ModeWait i et par minutter efter, takeoffTurn Oña enhedens Wi-Fi, mens opholder sig i Flight ModeJoin den AirNZ_InflightWiFi networkGo Toa wifi. irnz. omFollow forbindelsen på skærmen instructionsEnjoy gratis indtil dit fly forbereder sig til landing

Hvad du kan gøre på vores gratis inflight wi-fi

Gør taleopkald, selv ved hjælp af en appMake video callsDownload eller opdatere appsStream høj opløsning eller fuld skærm videoAccess cloud storage servicesPlay real-time multi-player gamesView potentielt offensiv indhold, såsom voldelig eller pornografisk video

Det er sådan her det virker

Vores Wi-Fi-signalet går fra enheden til en antenne på toppen af ​​flyet. Det derefter hoveder ud i rummet, hvor en satellit samler den op og sender det tilbage til jorden. Dine data kommer tilbage til satellitten, ned til vores jet og tilbage til enheden.

Skal nogle wi-fi hjælp?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Thales har meddelt, at American Airlines er den første kunde til sin nye linje af højtydende skærme. Den Thales AVANT IFE produkt vil blive fundet på nye Airbus A321XLR og Boeing 787-9 fly, der endnu ikke er leveret. Den ibrugtagning for disse fly er planlagt til 2023.

Der er en anden forbedring med denne linje, og det er i form af hovedtelefoner forbindelser. Systemet kan håndtere Bluetooth-forbindelser, hvilket betyder passagererne kan bruge deres trådløse hovedtelefoner, hvilket er forholdsvis ny i branchen. United Airlines fået en masse opmærksomhed, når det annonceret en Bluetooth-parring på landets nye inflight underholdning kommer til sin narrowbody fly.

Skærmene vil blive fundet i alle kahytter. I businessclass, vil de 17-tommer skærme kommer med en fem-tommer touchscreen håndsæt. Det er ikke ualmindeligt at se både hoved inflight underholdning skærm og håndsættet i moderne business class hytter. I mellemtiden vil passagerer, der flyver i premium økonomi og økonomi har adgang til 13. -inch displays og 11. -inch skærme, hhv.

Amerikansk har også valgt Thales high-power opladning produkt. Dette omfatter adgang til USB type C 60-watt og stikkontakter i alle kabine klasser. Dette skulle give mulighed for en bred vifte af opladningsmuligheder for kunderne.

Amerikansk er upping sit spil på internationale flyvninger

Airbus A321XLR og Boeing 787-9s primært bestemt til at flyve langdistanceflyvninger internationale ruter. Amerikansk tilbyder allerede inflight underholdning på sin lange distancer widebody flåde og streaming underholdning på de fleste af sine narrowbody flåde, der følger en medbringe din egen enhed tilgang.

Når det kommer til internationale flyvninger, inflight underholdning er en mere vigtig facilitet. I betragtning af længden af ​​flyvninger og større grad af madservice, der kan være problematisk for at nyde streaming underholdning, ryglænet skærme blive endnu vigtigere for luftfartsselskaberne ønsker at flyve højere forrentede passagerer. Optagelsen af ​​de nye Thales produkter i alle kahytter indikerer, at amerikansk søger at tilbyde en forbedret inflight oplevelse på sine langdistanceflyvninger internationale ruter i et forsøg på at holde rettet mod en mere præmie niveau af rejsende, der er på udkig både på pris og på kvalitet.

Det internationale marked er ganske konkurrencedygtige, og American Airlines viser, at det søger at sætte sit bedste mund fremad. Dette vil være nøglen til at bo i at køre for shoppere som amerikanske mål endnu længere ruter såsom mellem Seattle og Bangalore og blade åbner mulighed for at gennemføre endnu mere ultra-langdistancefly flyvende hjælp Boeing 787-9s.

American Airlines har ikke indikeret, hvis den planlægger at opdatere sin eksisterende widebody flåde med den nye ryglæn underholdning. Flyselskabet afventer nogle Boeing 787-8s fra Boeing, selvom de ikke vil komme med den nyeste Thales produkt. Det ville give mening for amerikansk til gradvist at installere dette produkt på tværs af dens widebody flåde sammen med andre traditionelle kabine opdateres.

Kampen for premium internationale rejsende er på

Mellem United og Delta og konkurrenter i udlandet, er der ingen mangel på valg, amerikansk skal konkurrere med for rejser mellem USA og resten af ​​verden. Flyselskaber har prøvet mange forskellige modeller på det internationale marked, selv om mere full-service luftfartsselskaber har haft en bedre køre på dette marked end andre.

Som amerikansk tager nye Airbus A321XLRs og Boeing 787-9s, nogle af disse fly vil være behov for opfyldning fly amerikansk tabt, når det pensioneret widebody flåder i 2022. Andre vil blive brugt til magten den flyselskaber ekspansion. Disse planer vil primært fremhæves internationalt, selv om amerikanske vil sandsynligvis også sende disse fly på nogle indenlandske humle, når flyet har plads i tidsplanen. Ikke desto mindre, fra 2023 og frem, vil der være nogle langt bedre inflight underholdning systemer, der flyver på American Airlines, og din bedste satsning vil være at flyve dem internationalt at opleve det.

Deputy Content Manager-& Lead amerikanske journalist - Jays omfattende rejser og erfaring med premium-produkter har givet ham utrolig indsigt i den bredere landskab af kommerciel luftfart. Citeret af TIME og Intelligent Aerospace, blandt andre, og interviewet af større afsætningsmulighed NPR, Jays fokus på ruteplanlægning og udvikling flåde tillade ham at grave dybere ned i historierne bag overskrifterne. Med udgangspunkt i Washington DC, USA. Følg ham på sociale medier for alle hans seneste rejse opdateringer.

Yup, du læste denne ret. Ifølge en pressemeddelelse har flyselskabet begyndt at give adgang til den app som en del af sine in-flight underholdning valgmuligheder. Hvilke midler vil alle kunne se Bretagne Broski i 30-minutters intervaller for overskuelig fremtid. Gratis!

"Hurtigere Wi-Fi giver os mulighed for at levere diverse inflight underholdning muligheder og investere i innovative partnerskaber med platforme som TikTok," AA administrerende direktør for Premium kundeoplevelsen og Onboard Produkter Clarissa Sebastian sagde. "Kunderne spille den ledende rolle i at hjælpe os til bedre at forstå, hvad indhold, de ønsker i løbet af deres inflight erfaring og TikTok er en af ​​de platforme, de elsker på jorden."

Indrømmet, det er uklart, om "forfremmelse" betyder TikTok vil blive en permanent Inflight offer, men vi er helt sikkert stoked på nyheder â €”så længe det er sikkert for flyrejser, naturligvis. Efter alt, der har brug for film, når man bare kan se udviklingen af ​​Jeff Bezos' superskurk grin, ikke?

Spørgsmål: aacom inflight videoer

For at maksimere in-flight passager erfaring flyselskaber er konstant på udkig efter nye måder at overstige forventningerne. Tilbyder præcis den rigtige mad og drikkevarer på hver flyvning er nøglen. Hver servering er en anden mulighed for at hengive passagerer og opbygge deres præference flyselskab.

Annoncør afsløring

Redaktionel note: Meninger, der er udtrykt her, er forfatterne alene, ikke dem af enhver bank, kreditkortudsteder, flyselskaber eller hotelkæde, og er ikke blevet gennemgået, godkendt eller på anden måde godkendt af nogen af ​​disse enheder.

Vi har noget for alle. Med en bred vifte af nye udgivelser og langtids kundefavoritter kan alle film ses lige i din browser â € "Ingen downloads eller tilmeldinger påkrævet! Disse er blot nogle få af vores film ombord på inflight underholdningsportalen. Klik på "Se alle film" for at udforske den fulde månedlige line-up.

Du er her

Svaret fra flyselskabet trak øjeblikkeligt kritik Fra mange passagerer, hvoraf nogle har truet for aldrig at flyve med American Airlines igen. Mange kaldte svaret uhøfligt eller arrogant, og Dimarco selv sagde på Twitter, jeg kan ikke tro, jeg læser dette. En Social Media-bruger annullerede også straks deres flyvninger i frustration ved svaret.

American Airline Rejsende er i stand til at angive deres flyoplysninger på deres AA Entertainment Website før afrejse for at underrette dem, hvis der er nogen inflight underholdning, der er tilgængelig med lukkede billedtekster, men flyselskabet har ikke sådan Underholdning tilgængelig på hver tjeneste, da underholdningsteknologi varierer på hver flyvning.

Vigtig

Hent apps og spil på din iPhone eller iPad

Hent apps og spil på din iPhone eller iPad

Ikke tilfreds med Windows 11s Android offerings Her er hvordan man installere Google Play Butik på Windows 11.

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Lær at arbejde med apps installeret i din Shopify butik.

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Apple TV App Store Sådan downloader apps på Apple TV tvOS 15 Opdatering

Denne artikel forklarer, hvordan du løser cant downloade apps i iPhone, der er ganske almindelige i iPhone sammen med årsager og hurtige løsninger.

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Udforskning Transmedia Journalistik i den digitale tidsalder

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

5 af de bedste internationale opkald og sms'er apps Digital Communications hold blog

Den Ringo app bruger en betalt, men unikt opkaldssystem, der ikke kræver internetdata eller stemme minutter.

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Bedste Indien Calling Card tilbud Call Indien nu bare 1min

Vælg en internationale telefonkort fra Nyd Prepaid og du kan forvente internationale Lave opkald satser, stor kvalitet, instant PIN levering og 247 kundeservice på flere sprog.

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman International Calling Priser

Flow Cayman Tjek vores internationale kaldende legacy satser pr minut til lande rundt om i verden

International roaming.

International roaming.

Aktiver roaming på din StarHub Mobile efterbetalte planen i dag. Ring 1633 eller SMS til nemt at holde kontakten med deres kære til overkommelige priser, mens du rejser.

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Ring til app ubegrænset teksting til Android Download Cafe Bazaar

Leder du efter gratis tekst apps til Android, der sender rigtige SMS-beskeder her, er 10 bedste gratis teksting apps til Android 2021

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.