Amfiteater Public Schools.

Michigan Home Internet muligheder for den økonomisk ugunstigt stillede

Vi vil udføre systemvedligeholdelse Monday, dec. 20 fra 9-10 s. . I løbet af denne tid vil der være en udbrud, hvor kataloget og alle tjenester, der kræver, at dit bibliotekskort logger ind, vil være utilgængeligt. Alle TCCL-steder vil blive lukket fredag ​​den 24. december og lørdag den 25. december til jul og lørdag den 1. januar til nytårsdag.

Tulsa City County Library gør nu studerende hotspots til rådighed til checkout på alle steder. TCCL ved, at der er lommer i vores samfund, der ikke har forbindelse og adgang til Wi-Fi. Da en udvidelse af bibliotekerne arbejder for at lukke den digitale deling, udvider TCCL vores tjenester ud over vores bygninger for at tilbyde forbindelser til eleverne.

Hvem kan tjekke et hotspot?

For at tjekke en elev hotspot skal dit barn være i klasse K-12 og bruge et bibliotekskort i god stand. Skolealderen skal være til stede for at tjekke en elev hotspot. Forældre / værger kan ikke tjekke en elev hotspot til deres barn, hvis barnet ikke er til stede.

Om

Phlconnected vil forbinde berettiget pre-kâ € "12 studerende husholdninger med adgang til pålidelig internet service uden omkostninger gennem sommeren 2022. Deltagerne betaler ikke udpegede udgifter eller installationsgebyrer. Programmet vil også give digital færdighedsuddannelse og support.

Forbinde

Besøg Electon for at lære, hvilke internetindstillinger der er tilgængelige for familier med lav indkomst i dit område, herunder mobile hotspots. Webstedet indeholder også oplysninger om diskonterede computere til kvalificerede familier samt lokale træningsmuligheder.

* MDE må heller ikke fremmer specifikke leverandører, heller ikke MDE giver teknisk bistand til hjemmeforbindelse. De ovennævnte programmer er simpelthen billige muligheder for økonomisk ugunstigt stillede familier i Michigan.

City of Tucson Community Wireless Program

Vi plejer Tucson genopretter donerede computere og gør dem tilgængelige for samfundet til meget overkommelige priser. Studerende og jobsøgende voksne kan være berettiget til yderligere rabatter. Desktop Package indeholder: stationær computer, skærm, tastatur, mus, strømforsyningsledninger, videokabel og Windows-operativsystem. Studerende pris $ 30 / voksen pris $ 50. Tilføj $ 25 for Microsoft Office. Laptop Pakke indeholder: Laptop computer, netledning adapter og Windows-operativsystem. Student og voksen pris $ 100. Tilføj $ 25 for Microsoft Office.

Vores team af højt kvalificerede it-fagfolk og frivillige refurbishes donerede desktop og laptop computere, genoprette dem til tip-top form. Du kan se vores brede udvalg ved at besøge vores butik, tirsdag til fredag ​​fra kl. 10 til kl. 16.00 og lørdag fra middag til kl. 16.00. 3029 N. Stone Ave. Tucson, AZ 85706

Sprint Internet Hotspot Award blev oprettet for at støtte Kirkwood studerende ved at give dem trådløs internetadgang, mens de blev indskrevet i college klasser. For at blive overvejet for dette stipendium skal du indsende Sprint Internet Hotspot Award Application og opfylde følgende kriterier:

Byen Tucson accepterer ansøgninger fra universitetsstuderende med økonomiske trængsler, der bor i deres trådløse dækningsområde. Udvalgte ansøgere vil modtage gratis internet i hele 2022, finansieret af Cares Act. Besøg TucsonNetLink. om for mere information om programmet og at anvende.

OSCRÂ Computer Labs er tilgængelige over hele campus, med konsulenter, der kan besvare spørgsmål og pay-for-print-katastrints kiosker. Se OSCR Labs Oversigt for steder og timer. Nogle laboratorier kan reserveres til undervisning undertiden, så se reservationsplanen for at sikre, at det ønskede laboratorium er tilgængeligt.

VCAT: VCAT tilbyder specialiseret software, som du normalt har adgang til i et OSCR-computerlaboratorium på hovedcampus. Talrige softwareprogrammer, du kan bruge stort set via din internetforbindelse. EN

Online software support: OSCR-konsulenter er tilgængelige via zoom session for at hjælpe og guide dig om, hvordan du bruger software til at afslutte dine projekter. Adobe Creative Cloud, SolidWorks, anden multimedie software, Office 365 applikationer og meget mere.

Udskriv venligst og udfyld den hotspot-samtykkeformular, der er linket nedenfor. Medbring den formular og den gratis / reducerede måltid applikation med dig, når du henter hotspot. Ring venligst 509-766-2698 for at oprette en aftale. Udnævnelser er påkrævet og tilgængelig på mandage og onsdage, fra kl. 8 til kl.

hotspot samtykke formular

WSU er opmærksom på, at overgangen til fjernundervisning for efteråret 2022 kan udgøre udfordringer for studerende, der ikke har tilstrækkelig WiFi-adgang til at streame klasser og arrangementer, få klassematerialer og interagere online.

Provost Office er partnerskab med informationsteknologitjenester for at give WiFi adgang via mobile hotspots til WSUS Fall Semester. Hvis du er interesseret i låntagning en WiFi-hotspot-enhed, der skal bruges til efterårskurser eller andre akademiske aktiviteter, bedes du udfylde og indsende formularen herunder. Yderligere oplysninger vil blive fremlagt ved indsendelse af formularen.

For Marcy Gage har du fået anstændig bredbåndstjeneste til hendes hjem været en 15-årig kamp. På grund af hendes placering i landdistrikterne Maine måtte hun stole på dyrt endnu spotty satellit-internet, fordi det lokale kabelfirma stoppede med at lægge linjer omkring 2.000 meter fra hendes hus.

Ifølge charter / spektrum var prisen at køre den ekstra længde $ 60.000, godt over, hvad Gage har råd til at betale. Og den specielle "pandemiske" sats hun nu kommer fra hendes satellitfirma konkluderer i september. I stedet for $ 26 om måneden skal hun betale $ 75 for den samme underpar-tjeneste, eller $ 200 om måneden for at slippe af med datahætten.

I mellemtiden arbejder hun hjemmefra og deler en internetforbindelse, der regelmæssigt toppe ud på 5 til 7 Mbps med sin mellemskole-alder, der er ved at starte fjernklasser. "Vi kan ikke begge være online på samme tid. Og hvis vi rammer vores datahætte, bliver tjenesten ramt ned til næsten ingen hastighed overhovedet," siger hun.

For landdistrikterne familier som Gage's og Millions mere i U.. byer, den digitale opdeling mellem amerikanere, der nemt kan få adgang til internettet og dem, der ikke kan være en voksende bekymring "en, der sandsynligvis vil stige dramatisk i de kommende uger, som U.. Studerende står over for udfordringerne ved fjernundervisning.

"Hvis det ikke var blinkt klart før, har pandemien bekræftet den afgørende betydning af en bredbåndsinternetforbindelse - en, der er pålidelig, overkommelig, og i nogle tilfælde, simpelthen tilgængelig," siger Jonathan Schwantes, seniorpolitik Rådgivning i forbrugerne rapporter Washington, D.., Office. "Desværre mangler alt for mange amerikanere adgang eller ikke har råd til bredbånd."

En ny statsbesiddende rapport om America's K-12-studerende efter sund fornuft og Boston Consulting finder, at næsten 16 millioner studerende og 10 procent af lærerne mangler tilstrækkelige internet- eller computerenheder derhjemme. Minoritetsholdninger er blandt de mest berørte. Selvom 18 procent af hvide hjem mangler bredbånd, stiger figuren til 26 procent for Latinxhuse og 30 procent for sorte hjem. Procentdelen er endnu højere blandt indianske husstande.

"Hvert skolebarn fortjener en uddannelse," siger John Windhausen Jr., administrerende direktør for nonprofit skoler, sundhed og biblioteker bredbåndskoalition. "Desværre, i mindst de næste par måneder, vil de fleste uddannelse finde sted online. Studerende, der ikke kan tage klasser online, vil falde bag deres jævnaldrende og kan blive dårligt stillet i mange år fremover."

Hvis din familie kæmper for at få bredbåndsadgang, er der dog programmer, der kan hjælpe dig med at broere kløften. I artiklen nedenfor gennemgår vi muligheder, der tilbydes af forskellige skoler, lokale biblioteker, den føderale regering, internetudbydere og andre. Der er ingen one-stop-løsning, men ved at bruge de tilgængelige ressourcer i dit område kan du muligvis få bedre adgang til det WiFi, du har brug for.

Skoleområder

Lige siden skiftet til fjernundervisning i sidste forår har skoledistrikterne over hele landet været scrambling for at give bærbare computere og tabletter til elever i nød. Men mange fokuserer nu på WiFi-adgang, partnerskab med by- og statslige agenturer, samfundsgrupper og filantropiske organisationer til at tilbyde støtte.

Det offentlige skolesystem i St. Paul, Minn., For eksempel har Outfitted alle elever med iPads og tastaturer, siger Tech Coach Erik Peterson. Det har samarbejdet med Comcast, så børn uden adgang til bredbånd kan låne trådløse hot spots. Og det leverer teknisk assistance til forældre, studerende og lærere, der har brug for hjælp til udstyr eller online-programmer som zoom.

I Hartford, Conn., Er folk kommet op med en ambitiøs plan for at give alle beboer adgang til gratis, højhastigheds-internet inden for det næste år. Størstedelen af ​​kvarterer vil modtage kablet fiber internet, og andre vil modtage LTE højhastigheds internet.

Der er endda hjælp til studerende, der mangler en fast bopæl, enten fordi de er hjemløse og venter på plejehjem eller genvinder fra en naturkatastrofe, siger Heather Anderson, Transitional Studerende Services Coordinator for PADUCAH Public Schools i Kentucky.

"Forældre i denne situation bør nå ud til det lokale skoleområde, som en føderal lov, der hedder McKinney-Vento Homeless Assistance Act, kræver, at alle skoledistrikter udnævner en medarbejder som en lokal hjemløs uddannelsesforbindelse," siger hun.

I Philadelphia vil pleje penge hjælpe med at levere computere og gratis internetadgang til 35.000 lavindkomstfamilier. I Chicago vil det sætte WiFi i hænderne på 100.000 studerende i mindst fire år. Og i Texas er 200 millioner dollars finansieringsoperationstilslutning, et program til at få Apple iPads, 1 million laptops og 480.000 WiFi hot spots, i hænderne på eleverne inden starten af ​​skoleåret.

Offentlige biblioteker

"Med opholdsordrer Uddannelse, mange studerende kan ikke deltage i online-læring, de fleste stater kræver," siger Marijke Visser, Senior Policy Advocate på American Library Associations Offentlige Politik og advokatkontor i Washington, D.. "Som følge heraf fortsætter lokale biblioteker med at træde op i deres lokalsamfund for at hjælpe med at løse problemer, herunder internetadgang, som måske ikke er på anden måde adresseret."

Fordi eleverne i Paducah, KY., Er nu Outfitted Med Chromebooks har McCracken County Public Library samarbejdet med det lokale skoledistrikt, Power Authority og Municipal Bolig Authority til at identificere og give dem I nød med WiFi hot spots, siger School Outreach Coordinator Matt Jaeger.

For forældre, der nu tjener som lærere, siger Visser, nogle offentlige biblioteker har skabt kursuspakker og instruktionsmaterialer. "De giver også forskningsmaterialer, børnene kan bruge på egen hånd eller i partnerskab med skolebiblioteker," siger hun.

Som mange organisationer er McCracken Bibliotek åbent, men begrænser antallet af personer inde. De fleste af de biblioteker, vi kontaktede for denne artikel, siger, at de holder deres wifi operationelle døgnet rundt, så det kan bruges af lånere i parkeringspladser og nærliggende indsamling af pletter. Nogle bruger også bookmobiler til at give mobile wifi hot spots.

Biblioteker, der er lukket, kan stadig tilbyde Curbside Pickup og telefonbaseret teknisk support til at hjælpe eleverne og forældre med at håndtere problemer som at tette en bærbar computer til en telefon eller forbinde den til et WiFi hot spot.

I San Antonio, landets første all-digitale offentlige bibliotekssystem - Bibliotechâ € "ikke kun lån tabletter og wifi hot spots til studerende, men tilbyder også hjælp til at oprette zoommøder med lærere.

"Fordi vores grene er placeret i udfordrede områder, vidste vi, at lukning, selv midlertidigt, ville være en belastning på lånere, der stoler på vores bibliotek for computere og internet service og elektroniske ressourcer," siger Bibliotek-direktør Laura Cole.

Skoler og biblioteker er berettiget til finansiering fra FCC's Erate-program, som giver rabatter og subsidier på op til 90 procent for at kompensere for omkostningerne ved højhastighedstog bredbånd, WiFi og andre tjenester. Advokater skubber kongressen til at videregive lovgivning, der ville give yderligere finansiering, nu hvor mange biblioteker står over for budgetnedskæringer på grund af pandemien.

Vigtig

Microsoft Overflade GO 2 LTE fra Telstra Small Business

Microsoft Overflade GO 2 LTE fra Telstra Small Business

Få svar på spørgsmål om, hvordan du bruger en dataplan på din overflade og administrer dine dataindstillinger.

4G LTE plus statuslinje

4G LTE plus statuslinje

Samsung Chromebook Plus LTE er altid forbundet. Oplev flere produktoplysninger om Chromebook.

Sådan ser du Netflix GRATIS Du kan streame den første episode af viser som fremmede ting uden abonnement

Sådan ser du Netflix GRATIS Du kan streame den første episode af viser som fremmede ting uden abonnement

Download Netflix 8. 1. Byg 12 40101 til Android gratis, uden virus, fra Uptodown. Prøv den nyeste version af Netflix til Android

Få en måneds Paramount Plus gratis

Få en måneds Paramount Plus gratis

Er Paramount TV Free er Paramount Plus gratis Desværre Paramount Plus er ikke gratis. Tjenesten tilbyder to planer a ...

Sådan tilføjes Paramount Plus til et Vizio TV

Sådan tilføjes Paramount Plus til et Vizio TV

Paramount er tilgængelig for at se på en række enheder, selv om der stadig er nogle smarte tv'er, spillere og andre enheder, der mangler støtte.

Sådan Stream Paramount Plus på Samsungs Smart TV Smart TV Tricks

Sådan Stream Paramount Plus på Samsungs Smart TV Smart TV Tricks

Dens sande, at Paramount kommer som en indfødt Tizen app. Find de instruktioner om, hvordan man kommer Paramount Plus på et Samsung-tv her.

NSA hemmeligt støvsuges op Verizon telefon registreringer

NSA hemmeligt støvsuges op Verizon telefon registreringer

Eksklusiv top hemmelig retskendelse kræver Verizon til at udlevere alle opkald data viser omfanget af indenlandske overvågning under Obama-administrationen

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

SN INFOHey fyre godt komme tilbage igen med nye video I dag i denne video Ill Show You, hvordan man låser PUK-koden i sim-kort, og en hvilken som helst telefon, Uden at Cu ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Lær hvordan du udfører en PUK-kode til oplåsning på tmobile Aspect. PUK-kode låse Relaterede fejl omfatter følgende PIN-kode spærret. Indtast PUK-kode Indtast PUK-kode SIM-kort låst. Emergency ca

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.