Android 10 baseret MiFavor 10 opdatering er nu tilgængelig til ZTE Axon 10 Pro

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Efter lanceringen af ​​ColorOS 7 af Oppo har ZTE afslørede sin custom skin baseret på Android 10 i Kina. Kaldet MiFavor 10, det bringer centrale funktioner i Android 10 til ZTEs enheder. Den kinesiske smartphone maker faldt alle de vigtigste funktioner i Mi Favor 10 på Weibo, Kinas mikro-blogging platform. Den store ændring kommer i de fleste fælles brugergrænseflade er ligesom ikoner og temaer. Den MiFavor 10 bringer system-niveau mørkt tema, at Google indført som en vigtig ny funktion med Android 10 udgivelse. Også Læs - Realme 1, U1, C1 og Realme 2 vil ikke få Android 10 opdatering; bekræfter selskab

Den mørke tilstand er efter sigende stadig være færdiggjort og der arbejdes på af selskabet. Men der er masser af andre ændringer, herunder sorte baggrunde og hvid tekst i hele interface elementer. Dette vil være behagelig at bruge i løbet af natten. For at supplere det tema, MiFavor 10 baseret på Android 10 bringer også en række nye ikoner. Den nye brugergrænseflade omfatter over 1.600 systemikoner og har afrundede hjørner. Selskabet hævder, at det kløvet OS bringer optimering for motion kurver og gestus navigation. Også Læs - LG G8 ThinQ Android 10 stabil opdatering begynder at rulle ud

Se: Xiaomi MIUI funktioner

Den nye version af MiFavor OS handler om udseende og udseende, og der er nu mulighed for dynamiske wallpapers så godt. De fleste af disse baggrunde har mørk skygge til at matche temaet. Opdateringen bringer også flydende meddelelser, hvor en lille flydende vindue vises ligner Samsungs One UI. Virksomheden er også viser en ny kompakt flydende vinduer interface, der huser en IM app og en flydende tastatur. Der er andre ændringer samt herunder smarte skærm anerkendelse og stemmestyring. Også Læs - Samsung Android 10 opdatering med One UI 2. køreplan afsløret; her er, når du får opdateringen

Den MiFavor 10 af ZTE kan også hurtigt at analysere indholdet af skærmen som Google Lens. Operativsystemet kan hente både tekst og billeder fra skærmen og tilbud mulighed for at redigere samt pull produkt kampe og anbefalinger. Andre funktioner omfatter fuldgyldigt stemmestyring og navigation rundt UI. Det kan også afhente kommandoer fra visse apps som WeChat. Der er også en opdateret Z-Booster 2. AI motor. Virksomheden har bekræftet, at MiFavor 10 først vil ankomme på ZTE Axon 10 Pro, både 4G samt 5G versioner. Det vil senere blive udvidet til ZTE Blade V10 og ZTE Axon 9 Pro. Men der er ingen ord om officiel opdatering tidsplan endnu.

Trend i dag

ZTE officielt frigivet Android 10 baseret ny MiFavor 10 operativsystem. Den nye OS kommer med en masse nye funktioner og forbedringer i sit UI. Den nye MiFavor 10 har en næsten 1600 + systemet ikon med en glat afrundet hjørne design, som giver den forenet og behagelig visuel oplevelse. Der er 80 + systemikoner designet til mikro-motion effekter.

ZTE mifavor funktioner:

Den MiFavor 10 tilføjet med støtte mørk mode og brugte en sort baggrund med tekst hvid kombination til at give en behagelig og bedre visuel oplevelse under nattetid . Men denne tilstand er i øjeblikket delvis anvendelse og fortsat vil være til rådighed for applikationer i fremtiden.

Smart skærm anerkendelse

to fingre langt tryk på skærmen kan hurtigt identificere indholdet skærmen. Du kan direkte udtrække tekst indhold, redigere, dele og også søge i indhold. Den nye opgradering kommer med produktet anbefaling, karakter encyklopædi, dyr, identifikation anlæg og flere funktioner som dette. Den MiFavor 10 optimerer kurven bevægelse og forbedrer bevægelsen af ​​hver scene i gestus navigation.

dynamisk og statisk tapet, themesÂ

Det tilføjer en dynamisk tapet indstilling, som du kan sætte det på din smartphone skærm. Der er ingen. af statiske baggrunde samt at forbedre UI oplevelse. Du bruger også temaer, og det kommer med seks forskellige temaer.

korrektion dokument

identificere automatisk skrå dokumenter, eller manuelt strække og finjustere dem til intelligent korrekte skrå firkantede dokumenter til rektangulære dokumenter. Det MiFavor 10-systemet er udstyret med en naturlig semantisk motor til at forbedre søgningen effektivitet og nøjagtighed.

billede klassificering og sos nødopkald

De MiFavor 10 system understøtter billede klassificering , støtte til forbrug skærm tid, programbrug ranking, og i nødsituationer, kan du trykke på afbryderknappen 5 gange i træk for at sende pre-sæt nødsituationer kontakter med hjælp meddelelser med oplysninger om placering.

Flydende underretninger

MiFavor 10 opgradering tilføjer en ny flydende meddelelse funktion, der lader dig svare på de beskeder, når du ser en video eller spiller spil. Chatten grænsefladen vil poppe op i form af et lille vindue på videoen.

ai motor opgradering

I denne opdatering, vil du få en ny generation Z-Booster 2.. Det intelligent allokerer systemressourcer gennem Al-algoritmen, og accelererer spiloplevelse og multi-tasking for at opnå en hurtig opstart. Det giver høj kvalitet grafik erfaring og ingen stuttering glat erfaring med lav latency.

Opdateringen er lækket version, og kommer med Mifavor UI 5. opdateringen blev delt på XDA så, dybest set, i denne vejledning, vi har delt den fulde trin for trin guide. Den lækkede opdatering har alle funktionerne i Android 8. Oreo og efter opdatering kan du få dem funktionen på din ZTE Axon 7. ou kan vente på opdateringen til at komme til din enhed, eller du kan manuelt flashe lækket firmware.

Denne opdatering er kun lavet til to modeller, hvilket område A2022G og A2022U. Dont forsøger at installere denne opdatering på en hvilken som helst anden model. Den officielle OTA er stadig ikke frigivet, men det vil frigive meget snart. Denne opdatering er i beta, men alle tingene kører meget glat indtil videre, så kan du prøve dette på din daglig basis så godt.

Præ- rekvisitter

Rootmygalaxy a. . RMG blev startet i 2022 med et solo mål om at hjælpe brugere med nemme vejledninger. Langsomt startede hjemmesiden at dele eksklusive lækager og tekniske nyheder. I disse 5 år er vi blevet krediteret af Sikes of Forbes, CNBC, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, Android Authority, GSM Arena og mange andre. Vil du vide mere om os? Tjek Ourabout US PageEr Connect med US VIATWITTER, FACEBOOK, YOUTUBEORTELEGRAM.

Mit navn er Aditya Verma en studerende i øjeblikket studerer i 11. klasse. Jeg har en lidenskab, som er 'Blogging' Jeg tjener også som forfatter på forskellige steder. Jeg forsøger altid mit bedste for at holde jer opdateret med alle typer af selvstudier og Tech relaterede nyheder.

De kinesiske producent ZTE præsenterer os på Mobile World Congress i Barcelona med en ny version af sin ZTE Mifavor løfteraket, specifikt Mifavor 2. udgave. En grænseflade med ringe succes i fortiden, og det bringer nogle forbedringer i fysisk fremtoning og tilbud højere ydelse og bedre flydeevne.

En grænseflade a priori lys og med en stil, der fra mit synspunkt synes en blanding mellem MIUI og ren Android. Firkantede ikoner med afrundede hjørner, der giver en vis luft til iOS, vi er æstetisk ligner alt, vil vi nødt til at se, om det i praksis fungerer så godt som de andre.

? Hvad synes du om ZTE Mifavor design Har nogen af ​​jer prøvet det Hos Andro4all vi arbejder hårdt på at bringe dig alle de nyheder af MWC, der bliver afholdt i den catalanske hovedstad, så ikke forlade os? hvis du ønsker at finde ud af alt, hvad der sker på denne vigtige dag for mobil teknologi.

Efter lanceringen denne enhed ZTE løfte om, at Axon 7 vil få nougat opdatering og denne gang er op. I går ZTE udrulle den nyeste MiFavor 4. ZTE Axon 7 Android 7. B09 nougat OTA opdatering, som er baseret på den nyeste Android patch. Men i dag fandt vi den seneste OTA for A2022 varianten enhed. Dette er officiel stabil OTA opdatering. Disse mennesker ikke opdatere din enhed, som opdatere denne version OTA ved manuelt blitz. Dette OTA kommer med nyeste Android-version, mange funktioner sammen med dagdrømme støtte og december sikkerhedsrettelse.

Denne bestand OTA baseret på MiFavor 4. nougat. Vi har allerede deler direkte download link nedenfor. Dette OTA arbejde og opdatere ZTE Axon 7 Android 7. Nougat kinesisk Varianta Fortsæt på egen risiko, bare downloade og følge trin omhyggeligt.

â ‡ ”â ‡”mifavor til ZTE Axon android fil â ‡ ”â ‡”

ZTE, producent den kinesiske smartphone har også lanceret en ny hud baseret på den nyeste Android 10, og det kaldes MiFavor 10 OS. Holde denne mærkelige navngivning til side, Android 10-baserede hud bringer mange nye designændringer sammen nogle nyttige funktioner.

ZTE har afsløret de nye funktioner i sin nye tilpassede OS med hjælp fra en infografik. Som fremtrædende, den MiFavor 10 OS medbringer den mørke tilstand, så at lethed sætte et par ting. Det hele systemet mørkt tema vil være til gavn for batterilevetid og dine øjne så godt. Du vil finde masser af sorte baggrunde og hvid forgrunds tekst til en behagelig oplevelse.

Huden indeholder også helt omdesignede ikoner med ZTE, herunder over 1600 systemikoner at vælge imellem. Over 80 af de nye systemikoner er designet til mikro-bevægelseseffekter. Der er også optimering til bevægelseskurver for en glattere overgang og en interessant samlet oplevelse.

Der er også nye dynamiske wallpapers, seks-nye indbyggede temaer med deres egen særskilte -konografi . Meddelelser er nu blevet opdateret for at være interaktive, men mindre distraherende. Meddelelserne nu pop-up i et lille flydende vindue, og de ser ud til dem, der ses på Samsungs en UI. Der er også en kompakt vinduesgrænseflade og et flydende tastatur til at gøre multitasking lettere.

Bortset fra æstetiske ændringer bringer MiMavor 10 opdateringen også et par interessante smarte funktioner. Den tilpassede hud analyserer hurtigt indholdet på skærmen ved at trykke på det med to fingre.

Det har et par funktioner, der ligner Google Assistant. MiFavor 10 henter både tekst og billeder og giver dig redigeringsmuligheder samt pull-up produktkampe og anbefalinger, genkender dyr planter, speciel karakter og meget mere. ZTE hævder, at MiFavor 10 OS også leveres med fuld fremhævet talekontrol, der giver hjælp omkring UI.

Et mobilt operativsystem er et operativsystem til mobiltelefoner, tabletter, smartwatches, 2-i-1 pc'er, smarte højttalere eller andre mobile enheder. Mens computere som typiske bærbare computere er 'mobile', er de operativsystemer, der anvendes på dem, generelt ikke betragtet som mobile, som de oprindeligt blev designet til stationære computere, der historisk ikke havde eller har brug for specifikke mobilfunktioner. Denne sondring bliver sløret i nogle nyere operativsystemer, der er hybrider, der er lavet til begge anvendelser.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Faktisk, dens 20 op foran, men du snart få at penge tilbage i form af, ja, cash back Din eneste omkostninger er et par bukke i skatter og afgifter. Plus Få en hals og skulder massager for kun 40.

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Forårsager bootloop på Pixel 3a Sargo juli opdatering Issue 1 MagiskModulesRepomiracastenabler

Få hjælp withPairing en Google-enhed med Belkin Miracast Video Adapter

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Manglende SMSMMS Beskeder Android Forum på AndroidCentral. om.

Im enten ikke modtager eller modtager timer forsinket, meddelelser fra tilknyttede tekster. SMS synes at være at gå igennem det samme som sædvanlig. Dens ligesom ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

httpsissuetracker. oogle. omissues128748773comment12

Master of Management Studies Oversigt

Master of Management Studies Oversigt

I denne artikel vil vi diskutere tre af de mest populære business grad optioner MMS, PGDM, og MBA for at hjælpe eleverne vælge blandt de business grader

Lav MMS CDS nemt og hjemme

Lav MMS CDS nemt og hjemme

De kalder det Miracle Mineral Solution MMS og såkaldt sundhedsministre er fremme det fra B.. til Newfoundland. De er medlemmer af Genesis ...

Hvad er den fulde form af MMS

Hvad er den fulde form af MMS

Den fulde form af MMS er Multimedia Messaging Service. Det er en forbedret version af SMS Short Message Service, skabt ved hjælp af den samme teknologi.

Hvad er com. ndroid. ms i Android-telefoner

Hvad er com. ndroid. ms i Android-telefoner

Hvis du er her, du sikkert har bemærket com. ndroid. ms i Google activitys brugte apps, og nu vil du vide alt relateret til dette.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.