Apple 64GB Tablets eReaders

Power Køb iPad Pro WiFi 12., 64 GB, Gold af APPLE

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

A13 Bionic Chip Den A13 Bionic Chip gør alt mere lydhør, fra messaging til webbrowsing, at skifte mellem flere apps. Med op til 20% hurtigere GPU ydeevne end den tidligere model, er det ideelt til fordybende spil og kreative projekter. Og en mere kraftfuld Neural Engine driver machine learning-baserede funktioner.

Retina-skærm Sikring fremragende detaljer og levende farver, den "Retina-skærmen 10. er ideel til at se film, oprette din næste fantasifulde projekt, eller arbejder på din egen kunst og grafik True Tone justerer automatisk skærmens lysstyrke til behagelig visning afhængigt. på miljømæssig belysning

. Ultra Wide kamera med center Stage iPad s 12MP ultra bred front kamera funktioner center Stage det panorerer automatisk til at holde dig i ramme som du bevæger dig rundt, og når andre tilslutte sig eller forlade opkaldet, visningen udvider. . eller zoomer ind automatisk Imens den bageste Wide kamera er 8MP, opfange skarpe stillbilleder og video, og lader dig scanne dokumenter og opleve en verden af ​​AR apps

. One-touch-sikkerhed den iPAD er designet med privatlivets fred og sikkerhed i tankerne , lader byder Touch ID Touch-id, du bruger dit fingeraftryk som adgangskode, så du kan låse din iPad eller gøre sikre køb på App Store, iTunes og iBooks dit fingeraftryk information ophold på din iPad.. - den er ikke delt med nogen, selv Apple, med til at sikre, at dine personlige oplysninger forbliver private.

Understøtter Apple blyant og Smart Tastatur 2022 iPad er kompatibel med den første generation af Apple Blyant. Så du kan tage noter, oprette kunstværker, opmærke screenshots, og meget mere. Eller vedhæfte en tynd og let Smart Keyboard til komfortabel indtastning, der kan foldes op i en slank, letvægts dækning for beskyttelse. Både Apple Blyant og Smart Keyboard sælges separat.

En verden af ​​apps Hver af de centrale samling af apps er udviklet med utrolig sans for detaljer, ligesom Billeder, Maps, Beskeder, nyheder og sundhed, at arbejdet lige ud af kassen. Plus, med over en million apps tilgængelige på App Store, vil du finde masser af muligheder for at gøre næsten alt, du kan forestille dig. Med iCloud kan iOS slutte dine Apple-produkter automatisk og gøre din hverdag lettere. Start en opgave på din iPad og slutte på din Mac. Stream video fra din iPhone til dit TV via Apple TV. Alt er synkroniseret, så alle dine enheder har de seneste oplysninger.

Trådløs kommunikation Indbygget Wi-Fi gør det nemt at forbinde denne tablet til internettet, uanset om det er gennem din egen hjemmenetværk, Wi-Fi på arbejde eller en offentlig forbindelse. Bluetooth vil lade dig sende filer og mapper trådløst mellem Bluetooth-enheder, og streame musik til kompatible højttalere eller hovedtelefoner.

Vi kan hjælpe dig med at få sat upOur specialist i butikken Partnere kan hjælpe dig med at få oprettet på din nye enhed med det samme. Vi kan hjælpe med alt fra at overføre personlige data fra din gamle enhed for at oprette eventuelle vigtige funktioner.

Produkt Specifikationer

Gratis på ordrer over £ 30, £ 2, hvis du bruger mindre. Vælg en samlingsdag ved kassen, næste dag tilgængelig på nogle steder. Tilgængelig på Waitrose, udvalgte John Lewis butikker, co-op grene, shell stationer og booths butikker

Oversigt

Få tre måneder Apple Arcade, når du køber en kvalificeret Apple-enhed. Man tilbyder per familie. Del med op til 6 familiemedlemmer gennem Familie Deling. En $ 4. 9 månedligt abonnement starter efter den gratis prøveperiode. Planlægningen fornyer automatisk indtil annulleret. Annuller når som helst. En gyldig betalingsmetode er nødvendig for at aktivere 3 gratis måneder af Apple Arcade.

Få 3 måneders Apple TV +, når du køber en kvalificeret Apple-enhed. Se dine foretrukne Apple originaler on-the-go med ubegrænset data plan. Man tilbyder per familie. Del med op til 6 familiemedlemmer gennem Familie Deling. En $ 4. 9 / mo. Abonnement starter efter den gratis prøveperiode. Plan fornyer indtil annulleret. Hvis du annullerer inden udgangen af ​​det gratis forsøg, vil du og dine familiemedlemmer miste adgang til Apple TV +.

Forsendelse

Gratis forsendelse på alle ordrer købt med dit militære stjernekort eller ordrer på i alt 49 dollar eller mere. Ikke-militære stjernekortkøb værdsat mindre end $ 49 vil pådrage sig en $ 4. 5 fragtgebyr. Forsendelse / håndteringsgebyrer kan anvendes til Oversized Varer. Tillad venligst yderligere leveringstid for varer afsendt til APO / FPO-adresser. Se detaljer>.

Mere info

Finansieringsoplysninger: Militære Star-kampagner underlagt kreditgodkendelse. Renter vil blive opkrævet på salgsfremmende indkøb fra købsdatoen til nedsat 9. 9% APR og faste månedlige betalinger er påkrævet, indtil kampagnen betales fuldt ud og beregnes som følger: på 36-måneders kampagner, 0,223; på 48-måneders kampagner, 0,254; og på 60-måneders kampagner, 0. 212, af indledende salgsfremmende køb. Den faste månedlige betaling vil blive afrundet til næste cent. Manglende betaling af minimumsbetalinger for tre faktureringscykler annullerer salgsfremmende sats. Standardkonto vilkår gælder for ikke-salgsfremmende indkøb. Pr. 16. marts 2022 gælder en variabel 10. 4% APR for ikke-salgsfremmende indkøb, og en variabel 18. 4% APR gælder for konti, der er omfattet af straffespark. Eksisterende Kortindehavere Skal se deres kreditkortaftale for gældende vilkår.

Som følge heraf er vi anbefaler Du snatch up enhver iPad-tilbud, du ser lige nu, før andre modeller løber tør for lager. Så hvad er de bedste billige iPad tilbud lige nu? Vi er her for at vise dig, hvilket salg er værd at din tid.

Dagens bedste iPad-tilbud på et overblik

Julaften er næsten her. Mens dine chancer for at få en iPad i tide til ferien er meget slank, er der stadig masser af tilbud på greb på iPad tilbehør og vælg iPad Pros. Sørg for at følge vores sidste minuts juleforretning for at få de bedste iPad-tilbud og iPad-lagermeddelelser i denne måned. Plus, tjek vores jul 2022 forsendelsesfrister liste for at sikre, at dine iPads ankommer til tiden.

Best iPad tilbud og salg

10. -Inch iPad er tabletten for alle. Den almindelige tablet er ikke kun den mest overkommelige iPad, men det er også den bedste værdi for din dollar. Tabletten bruger Apples A10 Fusion-chip. Det burde ikke være en aftale breaker dog. Mens A10-fusionschippen faktisk er dateret, pakker den stadig nok strøm til streaming af film og spiller nogle Apple Arcade.

Tro på sit navn, er 2022 iPad Mini 6 den mindste tablet i Apples lineup. Men lad det ikke dumme dumme, at du "den nye iPad Mini er en stærk tablet. 2022 iPad Mini har et helt nyt tyndt udsmykning, en større 8.. NCH ​​Liquid Retina Display, A15 Bionic CPU, 12MP bred kamera og USB-C-forbindelse. Det fungerer også med Apple Pencil 2.

Guide til at finde de bedste iPad tilbud

Hvor finder de bedste tilbud: Generelt har Amazon en tendens til at tilbyde de bedste iPad-tilbud. På en given dag i ugen finder du typisk rabatter, der kører gamuten fra $ 50 til $ 200 off. Andre forhandlere som Best Buy, B & H Photo, og Walmart har tendens til at tilbyde lignende priser. Det er dog sjældent, at de underkaster Amazonas iPad-tilbud.

Kontroller alle farver: Amazon har tendens til at give forskellige farver iPads forskellige priser. For eksempel kan base iPad 32GB tablet i sort sælge til en diskonteret $ 299 pris, men den hvide model kan sælge til fuld pris. Så når du leder efter iPad tilbud på Amazon, er det værd at kontrollere forskellige farver til den laveste pris.

Pas på iPad luft: iPad Air er nu den ældste iPad i Apples lineup. Der er også stærke rygter om, at det kunne opdateres med en iPad Air 5 komplet med en ny A15 Bionic CPU og OLED-skærm. Som et resultat vil du måske vente, før du køber denne model.

Som deals Editor hos Toms Guide, søger Louis konstant måder at undgå at betale fuld pris for de nyeste gadgets. Med over 10 års tilbud-jagtoplevelse checker Louis pris mod flere forhandlere og søger høj og lav for de bedste tilbud at bringe læsere. En Born-and-Bred New Yorker, Louis er også en ivrig svømmer og marathoner . Hans arbejde har dukket op på Gizmodo, CNET og Time Out New York.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Kun medlemmer: Varehus afhentning er tilgængelig for denne vare, og standard leveringstid gælder. Bemærk venligst, at Bill-To Credit Card Adressat afhentning af produktet. Gyldigt tilstand eller offentliggjort foto-id er påkrævet på tidspunktet for afhentning.

Anmeldelser

Med Apple Pencil kan du nemt tage noter, organisere dine tanker og markere skærmbilleder, e-mail og mere. Og med iPados 14 bliver din håndskrift så kraftig som skrevet tekst. Konverter dine skitser til perfekte figurer, drej Håndskrevet Noter i Typed Text og skriv i ethvert tekstfelt med Scribble.

Gør det svært at arbejde som næppe

Med den utrolige Alsidighed af iPad Air kan du arbejde på enhver måde, du vil have. Brug Smart Keyboard Folio, eller fastgør det magiske tastatur til lydhørt skrive og en indbygget «i trackpad. Det er perfekt til de ting, du skal gøre, som at sende en e-mail. Eller de ting, du vil gøre, som at skrive en kort historie. Og med allâ € 'dag batterilevetid er 2 iPad luft klar til at arbejde så længe du har brug for det.

Vigtig

Hvordan at vælge den bedste iPad tastatur pegefeltet tilfælde

Hvordan at vælge den bedste iPad tastatur pegefeltet tilfælde

Lås en ny dimension af iPadOS ved at begynde at bruge et pegefelt med din iPad.

Apple Smart Keyboard til iPad 9th8th Generation Tilbehør tmobile

Apple Smart Keyboard til iPad 9th8th Generation Tilbehør tmobile

Trådløs tastatur etui til iPad 9., 8., 7. generation. Den Brydge 10. iPad tastatur giver en laptoplike oplevelse. Fås i flere sprog layouts. En Bluetooth trådløst tastatur med matchende aluminium krop, bagbelyste taster, justerbar visning evne, og lang batterilevetid. Den perfekte balance mellem tablet og laptop

Amazon Fire 5. generation 8GB, WiFi, tablet Sort til salg online eBay

Amazon Fire 5. generation 8GB, WiFi, tablet Sort til salg online eBay

Computer Village bringer de bedste resultater Apple laptop til overkommelige priser. Køb online Apple Laptop, iMac, MacBook Pro til en lav pris med EMI. Besøg autoriseret Apple-forhandler i Bangladesh.

Ipad Air 8th Generation Udgivelsesdato I Indien

Ipad Air 8th Generation Udgivelsesdato I Indien

Æbler startsystem iPad har fået en opgraderet selfie kamera, og True Tone display-teknologi, men er det værd at investere i

Æble 10. tommer IPAD WiFi 9. generation tablet 64 DK 10. MK2K3LLA Tablets CDW. om.

Æble 10. tommer IPAD WiFi 9. generation tablet 64 DK 10. MK2K3LLA Tablets CDW. om.

Køb Apple 10. tommer iPad 8. Gen WiFi 32GB Silver på Walmart. om.

iPad 8 eBay

iPad 8 eBay

Apple iPad 8. generation anmeldelse er HER I denne video, Ill være at nedbryde min gennemgang af Apple iPad 8. generation tablet, diskutere alt, hvad en ...

Æbler Officielle iPad Tastaturer Få en Massive OneDay rabat

Æbler Officielle iPad Tastaturer Få en Massive OneDay rabat

Hellige ko Apple tilbyder alle sine iPad tastaturer herunder Magic tastatur til op til 45 off. Virksomhedens officielle iPad tastaturer dont nødt til at anklage eller par med din tablet via Bluetooth, hvilket gør dem en mere praktisk løsning end billigere tredjeparts alternativer.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hent den nu Kraftfuld. Let at bruge. Alsidig. Den nye iPad har en smuk 10. tommer Retina-skærm, kraftfuld A13 Bionic chip, en Ultra Wide front kamera med Center Stage, og arbejder med Apple Blyant og Smart Keyboard. iPad kan du gøre mere, lettere. Alt for en utrolig værdi.

Apple iPad Mini 2021 specs, pris, udgivelsesdato

Apple iPad Mini 2021 specs, pris, udgivelsesdato

På sin årlige hardwarebegivenhed tog Apple indpakningen af ​​sin fuldt omdesignede Sixthgeneration iPad Mini.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.