Apple AirPods Max Hovedtelefoner er på deres Laveste pris nogensinde for Cyber ​​Mandag

Italien bøder Apple og Amazon løbet Beats hovedtelefoner

Amazon tager en stor bid af Apples priser på udvalgte hovedtelefoner herunder både AirPods og AirPods Pro, PowerBeats Pro og den Powerbeats Pro trådløse øretelefoner, med muligvis flere overraskelser på vej i denne uge.

Gå over til de vigtigste Apple destinationsside på Amazon og derefter klikke på Shop tilbud fanebladet for at se alle dine hovedtelefon valg på en gang og sammenligne modeller og farver. Der kan du også se de oprindelige priser og rabatter, der spænder fra 17% rabat til en kæmpestor 37% rabat du ikke finde igen enhver tid snart.

Starter stærk, Apple AirPods med trådløs opladning sag er nu 35% rabat, skære $ 70 off billetprisen. De hvide AirPods er nu kun $ 129, for en begrænset tid kun indtil de vender tilbage til den oprindelige $ 199. 9 prisskilt.

Hvis du ønsker en smule mere af en opgradering, de AirPod Pros er også på salg, også $ 70 off den oprindelige pris. Nu kun $ 179, frynsegoder af de professionelle er der ikke kun er de kortere og slankere, men de stadig endnu længere, når opladningen i det trådløse tilfælde, hvilket giver dig mere end 24 timers batteritid.

Gå ikke glip af et beat, når du lytter til din yndlingsmusik og podcasts med den nye version af Beats Studio knopper. De in-ear trådløse hovedtelefoner er støjreducerende og sved-resistent, hvilket gør dem en stor investering for gymnastiksalen eller en gave til enhver, der elsker uafbrudt jamsessions. Knopperne kommer i tre farver, herunder rød, hvid og sort, som alle er til salg for $ 25 fra den oprindelige pris.

Motor op dit løb med Powerbeats Pro trådløse øretelefoner, nu til salg for 20% rabat på deres oprindelige pris. Salget hovedtelefoner kommer i denne sprøde offwhite farve samt i mat sort, rød, navy og lys rosa, med andre farver prissat ud lidt højere. Uanset hvilken farve du vælger, de trådløse øretelefoner pakke op til ni timers konstant lytning og op til 24 med den opladning cover, passer til både Android og iOS.

Ja, du læste denne pris korrekt. Disse Beats Studio3 over-ear hovedtelefoner er der tilbud i dag kun for i alt 37% rabat, hvilket gør dem $ 219 for en begrænset periode. De trådløse hovedtelefoner er Bluetooth udstyret og har en indbygget mikrofon, hvilket gør arbejder hjemmefra, gymnastiksalen eller tage opkald på farten en leg. Plus, der er fem flotte farver at vælge imellem, herunder en mat sort, sort og rød, sort og guld, grå og hvid.

Den bedste Apple AirPods alternativer kan give hvad store om Apple AirPods og AirPods Pro â €”fra høj lydkvalitet til en behagelig pasform og omfattende funktioner â €” ofte til en mere overkommelig pris. Eller bare i en mere Android-venlig måde; den AirPods familien er udviklet til iOS, så de trådløse øretelefoner på denne liste generelt Dont lås visse evner til visse mobile platforme.

Vi er skyld også trukket sammen de bedste falske AirPods, selvom i modsætning til dem, weve knopperne valgt her Arent forsøger blot at låne de AirPods styling. De gør deres egne ting, og er alle bedre for det. Så medmindre du foretrækker udseendet af de nye AirPods 3, læs videre for at finde ud af vores picks for de bedste Apple AirPods alternativer.

Hvad er de bedste æble airpods alternativer?

I anden er Cambridge Audio Melomania 1 Plus. Dette har ikke ANC, men det kommer i til en lavere pris end de AirPods trods levere højere lydkvalitet og en imponerende række af funktioner. Men hvis ANC er vigtigt, kan du i stedet se på de nye OnePlus Buds Pro, som har et væld af gode funktioner og er tilgængelig for lidt mindre end de AirPods Pro.

Så theres de nyligt lancerede Beats Fit Pro, en sporty tage på Beats Studio knopper, der tager på flere af de AirPods Pros største funktioner, herunder ANC, hoved-tracking teknologi, og Rumlig Lyd. Endvidere har det integrerede vingespidser, der var designet til optimal pasform.

Den bedste æble airpods alternativer lige nu

Ud over at være en af ​​de bedste trådløse øretelefoner og bedste kører hovedtelefoner, Jabra Elite Aktiv 75T tilbyder en enestående gør-det-hele alternativ til dem, ønsker Apple kvalitet uden de begrænsninger AirPods.

upåklagelig lydkvalitet, effektiv støjdæmpning, en komfortabel og tilpasses pasform, IP57 waterproofingâ € |on stort set hver metriske, Jabras indsats blade de AirPods i støvet. Bedst af alt, det er ikke engang så dyre. På tidspunktet for skrivning kan du få et par for $ 179, kun $ 20 mere end de grundlæggende AirPods og $ 20 mindre end den version med en trådløs opladning sag.

Shop Apple hovedtelefoner tilbud på Amazon AirPods, beats og mere

Cambridge audio melomania plus

Ofte sit værd at betale mere end de AirPods koste for at sikre markant bedre ydelse, men med Cambridge Audio Melomania 1 Plus, at ekstra udgifter isnt nødvendigt. For mindre end de mest basale AirPods og opladning tilfælde mulighed, disse trådløse øretelefoner behændigt slå Æbler indsats på lydkvalitet og batteriets levetid ens.

Det hjælper at Cambridge Audio har inkluderet en High Performance-mode, der går i indgreb med samme hi-fi-kvalitet forstærkning, at virksomheden anvender i sin roste CX serie af stereo forstærkere . Men Melomania 1 Plus lyde stor, selvom du vælger at spare på batteriet med Tilstanden Lavt strømforbrug i stedet, og også i modsætning til de AirPods, får du vand modstand, der opfylder IPX5 standard.

Amazon Music Unlimited abonnenter kan nu streame sange med rumlig lyd til deres nuværende hovedtelefoner gennem de tjenester iOS og Android apps samt en håndfuld nye hjem højttalersystemer. Amazon annoncerede sin enorme udvidelse af rumlig lydunderstøttelse blot timer efter Apple afslørede rumlig lyd som en funktion i de nye AirPods 3 øresnegle, markerer en optrapning i audio streaming konkurrence blandt tech giganter, især når det kommer til hearables.

Tid til at høre rummet

Rumlig lyd genskaber den måde, folk høre lyden i tre dimensioner. Amazon Music har tusindvis af sange blandet til efterligne hørelse præstation i rummet, med relativ lydstyrke og andre elementer tilpasset foreslå retning og afstand. Amazon understøtter både Sony Reality Lyd og Dolby Atmos rumlig lydsystemer, selvom thats relevant hovedsagelig til kunstnere og producenter. Støtte til rumlig lyd er nyligt tilgængelige på flere Sony trådløse højttalere og hjemmebiograf-systemer, med Sonos Arc og Beam sammenføjning listen senere på året. Tilmelding til Amazon Music Unlimited på $ 8 om måneden for Prime medlemmer og $ 10 om måneden for også ikke-Prime medlemmer tjener automatisk HD og Ultra HD musik adgang så godt. Amazoner interesse synes centreret om rumlig lyd lige nu.

Vi er skyld altid ment, at den højeste kvalitet lyd muligt bør være normen for streaming af musik, og thats hvorfor i dag, var at gøre rumlig lyd til rådighed for vores kunder uden nogen særlig nødvendige udstyr, og ingen opgradering kræves, Amazon Music vicepræsident Steve Boom sagde. Vi kan ikke vente til endnu flere fans rundt om i verden at være i stand til at høre dynamik og nuancer i musikken i rumlig lyd med blot deres foretrukne hovedtelefoner, og opdage nye detaljer i albums, de elsker for allerførste gang.

D audio konkurrence

Amazoner planer for rumlig lyd har utvivlsomt været i værker for et stykke tid. Alligevel er det bemærkelsesværdigt, hvordan virksomheden delte opdateringen mindre end en dag efter Apple introducerede AirPods 3 trådløse øretelefoner og deres indbyggede rumlig lyd ved hjælp af den samme Dolby Atmos tech som Amazon. De $ 180 virkelighedstro trådløs hovedtelefoner ser meget gerne de aktuelle AirPods Pro, om end med opgraderinger og forbedret batterilevetid. Apple Music begyndte muliggør rumlig lyd på iOS og Android i løbet af sommeren, og Spotify har delt sine planer for en højere lydkvalitet tjeneste kaldet Spotify HiFi. Rumlig lydbånd øjeblik strækker sig ud over musica €”Netflix afslørede planer for fysisk lyd i sine mobile apps og sociale lyd platform Klubhus nylig begyndt inkorporerer rumlig lyd til forbedre sine virtuelle konferencerum og gøre dem til at føle mere realistisk.

Amazon aktivt at tilskynde til mere lydindhold blandet til 3D erfaringer, da det øjne Apple, Spotify og andre konkurrenter. Meddelelsen indeholdt nye tilføjelser til de sange ved hjælp af teknologi, herunder en kommende Imagine Dragons EP sæt udelukkende at streame på Amazon Music og et remix af alle Alicia Keys krop af arbejde.

I løbet af det sidste år, min ingeniør Ann Mincieli og jeg arbejdede lidenskabeligt til nytænke min katalog i 360 Reality Audio, en proces, der fandt os poring gennem musik, vi elsker uendeligt ! Alicia Keys sagde i en erklæring. Realiseringen af ​​disse rumlige lyd blandinger afslørede uforglemmelig momentsâ €”små detaljer, der definerer en sang, men har tendens til at skjule i blandingen. Im så stolt af de resultater, og jeg kan ikke vente for dig at falde i kærlighed hele igen med min musik i 360 Reality Lyd på Amazon Music.

Apple earpods med mm hovedtelefonstik

Hvis du ønsker at opgradere din hverdag lytteoplevelse, Cyber ​​Mandag er det perfekte tidspunkt at splurge på et par top-rated hovedtelefoner. Amazon er i øjeblikket tilbyder $ 120 off Apples AirPods Max, skære prisen fra $ 549 til $ 429 som en del af e-tailer Cyber ​​Mandag tilbud.

Du kan være bekendt med de AirPods, som er hænder-ned den mest eftertragtet tech gadget rundt. Øse op over-the-ear hovedtelefoner kan virke gamle skole i forhold til den kompakte earbud alternativ, men tænk på den AirPods Max som de perfekte hovedtelefoner til når du endelig vende tilbage til officeâ €”eller for at drukne dine støjende omgivelser, mens du arbejder fra hjem.

AirPods Maks hovedtelefoner prale en imponerende H1 chip, der problemfrit kan tilslutte dine hovedtelefoner til din computer eller smartphone. De kan også skifte pænt mellem enheder, så du kan bære dem på din pendler, også. Den aktive støjreducerende teknologi vil give dig lidt fred og ro, som vil komme i praktisk, hvis du ønsker at tilslutte og få arbejdet gjort. Men hvis du ønsker at høre aflukke snak omkring dig, gennemsigtighedsdirektivet tilstand tilbyder det bedste fra begge verdener, så omgivende lyd i. Med 20 timers lytning og taletid, disse hovedtelefoner har nok saft til at vare dig under dit 9-til- 5 grind og derefter nogle.

Hvis du vil have et par af de tilbagediskonterede AirPods men er ikke helt solgt på den over-øret stil, Amazon har også killer tilbud på AirPods og AirPods Pro lige nu. Ellers tjek fire farver Apples AirPods Max, nogle $ 120 off og nogle $ 70 off på Amazon lige nu. Og vi vil foreslå at handle hurtigt, hvis du er interesseret i en pairâ €”himlen blå colorway er allerede udsolgt.

Get over $ off æble airpods max lige nu

Dette indhold er skabt og vedligeholdes af en tredjepart, og importeres til denne side for at hjælpe brugerne give deres e-mail-adresser. Du kan være i stand til at finde mere information om denne og lignende indhold på klaver. o

Denne sort fredag, Amazon har enorme tilbud på flere Apple AirPods, herunder de nye 2022 tredjegenerations AirPods, de AirPods Pro samt AirPods Maks hovedtelefoner. Den billigste tilbud gælder til den kablede opladning Apple AirPods, som er noteret på $ 99. 9, mens nogle af de andre stilarter kommer med besparelser på op til 37 procent.

En anden imponerende Tilbuddet gælder for Apples AirPods Pro, en anden nyligt udgivet stil, der ramte markedet i oktober. De forbedrede AirPods kommer med MagSafe opladning, der sikrer, at de ordentligt på linje med trådløse opladere og magt op hurtigere end før. De utroligt populære øretelefoner tilbyder et par funktioner, du ikke finder i andre stilarter, herunder aktiv støj annullering. Og de er noteret til $ 169. 9.

Shoppere, der foretrækker over-ear hovedtelefoner kan få Apples version, AirPods Max, med rekordstore besparelser. De støjreducerende hovedtelefoner med hukommelse skum puder går til så lidt som $ 439. 9. Og dem, der søger at få et par AirPods på den mest overkommelige pris muligt kan overvinde den oprindelige kablede opladning stil for kun $ 99. 9.

Disse fire AirPods tilbud er blot nogle få af de mange Apple-salget sker på Amazon denne Black Friday. Mærkets forskellige iPads, Apple Ure og Macbook bærbare computere er også går til nogle utrolige priser forud for feriesæsonen.

Mere Black Friday æble tilbud: Â

Apple AirPods altid en tendens til at sælge ud omkring Black Friday og er ofte gået før Cyber ​​Mandag ankommer, så hvis du håber at modtage eller gave et par denne ferie sæson, må du hellere få fat i dem nu â €” især hvis du håber at hage dem til salg! Â

Shop mere Black Friday tilbud:

Amazon er i øjeblikket tilbyder den forrige generation Apple AirPods 2 med Wired Opladning Taske til $ 99. 9 afsendt. Typisk henter $ 159, dagens tilbud er at levere en kamp af den sorte fredag ​​prisen på Amazon mens mærkning en af ​​de bedste rabatter til dato. Til sammenligning gjorde vi se det sælger til $ 1 mindre tidligere på ferie sæson. Selv nu, at Apples nye AirPods 3 er ankommet, går med den nu tidligere generation par bringer en hel del til bordet. Især når man tænker dens mere overkommelig pris! Youre især ser på meget af den samme ægte trådløs design med 24 timers afspilning takket være Lightning-aktiverede opladning tilfælde. Alt er stadig drevet af Apple H1 chip til hurtig parring, som også gjort det muligt andre funktioner som Hey Siri og mere.

Vigtig

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet hvilken model youre vil købe, skal du få fat i en telefon tilfældet for det. En god iPhone 13 tilfælde, vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtet dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise nogle personlighed.

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Uanset om du vil have stil eller sikkerhed, er disse vores yndlingssager til enhver iPhone 11 Pro-bruger.

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 128GB

December 2021 Den nyeste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore starter fra 0. Undersøg toppen billigste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Shop de nyeste iPhone-modeller og tilbehør. Spar med Apple Handel I, carrier tilbud, og fleksible månedlige betalingsmuligheder. Få eksperthjælp i dag.

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

Køb iPhone 13 Pro Max Clear Case med MagSafe i Libanon Gratis og hurtig levering over hele Libanon efterkrav 1 års garanti

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Giv din iPhone 13 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med mørk marineblå Silikone Taske med MagSafe. Køb nu på æble. om.

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

APPLE IPHONE 77 PLUS ROSE GOLD SMARTPHONE ALLE farver til rådighed, i Addoussiyeh, Saida, Vivadoo, Interesserede købere og klar til at købe, bør kontakte os via vores mailEmailmarkbazaidgmail. omWhatsapp07069518779On gå promo Køb 3 få 1 gratis Køb 5 få 2 freeon salg alle New Brand

Gratis forsendelse Selling Factory Unlocked Apple iPhone 7 265GB iPhone 7 Apple

Gratis forsendelse Selling Factory Unlocked Apple iPhone 7 265GB iPhone 7 Apple

Dens tid til at markere dine kalendere, folkens. Ifølge velrenommerede leaker Evan Blass, Æbler længe ventede iPhone 7 er sat til at ramme butikshylderne den 16. fredag, September.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.