Apple iPad Pro 12. 2015 1. generation Opladere

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

Høj kvalitet oplader til Apple iPad Pro 12. 2022 med godt design, perfekt opladning, høj effektivitet og lavt energiforbrug. Let at tage væk, ideel til rejser og hjemmebrug. Mini størrelse og let i vægt. Perfekt oplader med 5V effekt sikrer din enhed får nok strøm og modtager hurtig ladetid. Reguleret strømforsyning garanterer en sikker, hurtig opladning til smartphone, Hurtig opladning eliminerer nedetid, Med kredsløb beskyttelse, bærbar og bekvem væg oplader, der kan bruges som en stationær eller på farten opladeren. Denne mobiltelefon strømadapter giver dig mulighed for altid at være tilsluttet uanset hvor du er. Hold en til hjemmet og på kontoret for maksimal ladning op tid. Hold din enhed opladet og klar med mobiltelefonen oplader. AC Travel Wall Hjem Wall oplader til Apple iPad Pro 12. 2022 er klar til indiske standardens. Opladeren leveres med fabrikationsfejl garanti og shipping er gjort i sikrede pakning for at sikre, at du får varen i perfekt form.

Garanti.

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

Den 12. -inch model leveres med standard Lightning til USB-kabel og en 12-watt strømforsyning. Hvis du har en iPhone eller endda en iPad Mini, som strømadapter er fint. Men det er en anden story med iPad Pro, som har brug for omkring fire til fem timer at oplade.

Æbler løsning er en Newa Lightning til USB-kabel. Den kommer i to størrelser, en en-meter-version for $ 25 og en to-meter versionEn for $ 35, og er kompatibel med Apples flere iPad Pro-passende 29-watt-adapter, til rådighed for $ 49 fra Apple Store. Resultatet? Opladetiderne reduceret med ca. 50-60%, ifølge MacStories tests.

At være helt klar, Lightning til USB-C-kabel er ikke noget nyt. 2022 model MacBook ejere med iDevices brug thisa kabel til at forbinde deres enheder, da det kun har én USB-C-port. Det nye er den kablerne kompatibilitet med iPad Pro. For dem af os humpede af Apples beslutning om at sætte en underdimensioneret adapteren til iPad Pro kasse, dens en velkommen forandring.

De beviser i tallene

MacStories afprøvet Botha adaptere, og sammenlignet den tid, det tog at ladning fra 0 til 80%. Hvorfor kun 80%? Som Æbler batteri SideA forklarer, Apple-enheder ved hjælp af lithium-ion-batterier kun hurtig opladning, indtil det punkt, før du skifter til en vedligeholdelsesladning.

Resultaterne fandt, at 29 W adapter med USB C-kabel nødvendig 1 time og 33 minutter at komme fra 0 til 80%, mens bestanden 12W oplader og kabel behov 3. timer. En anden test viste en 29 W adapter kunne tænde et fuldt drænet iPad Pro i lidt over et minut og et halvt: enhver af os ved, at selv med vores iPhones kan det tage længere tid end at når using disse bestand opladere for at få det samme resultat.

Så hvorfor werent 29 W adapter og USB-C-kabel følger med iPad Pro i første omgang? First off, dens USB-C. Mens teknologien er langt mere hverdagskost , mange Apple forbrugerne ikke har en USB-C-port til at tilslutte iPad Pro i. Dette vil kræve Apple at sende adaptere, og for en så bekymret med selskab æstetik , thats sandsynligvis ikke kommer til at ske.

Hvad kommende iPad ejere kan håbe på, er en løsning i tide til den næste opdatering af iPad Pro, som sandsynligvis vil komme engang senere på året. Kunne vi se begge opladere i iPad Pro kasse med fremtiden? Måske, og det sikkert ville være rart.

Den IPAD Pro kan oplade hurtigere end dens inkluderet vægopladeren tillader. IPad Pro-modeller med Lightning kan understøtte op til 29 W. Men nogle omfattede en USB-A-oplader kun i stand til 12W. IPad Fordele med USB-C kan understøtte op til 30W og omfattede en 18W USB-C-oplader. Her er en liste jeg de bedste hurtige opladere til iPad Pro. Hver stand til at opfylde deres fulde opladning sats. Med nogle er mindre, billigere, og / eller flere rejser venlige end laderen Apple inkluderet.

Hurtig opladning ipad pro

Find et godt udvalg af USB-C til Lightning kabler her. Alle de listede kabler MFI certificeret af Apple. Hvilket betyder at de opfylder Æbler standarder og test til arbejde med iPhones og iPads. Vælg din kabel baseret på længden, farve og pris.

Usb-c til usb-c-kabel

Anker mindste 30W USB-C PD oplader, fås i enten sort eller hvid. For at nå sit lille størrelse Anker holdt tænderne fast, ikke foldet. Hvis sikkerheden er en top bekymring for dig sin USB-IF-certificering bør give komfort.

En dobbelt USB-C oplader. Det kan håndtere op til 60 W output total, men det er normalt delt ligeligt mellem de to porte. At tillade to iPad Pros at være hurtig opladet på en gang. Eller en iPad Pro og en iPhone, en 12-tommer MacBook eller MacBook Air.

Oplev holdbare, fast-charge kompatibel opladning kabler

Dette er ifølge en rapport fra åbenlyst Apple, hvor de er stødt på en patentansøgning fra Apple, hvor det lader til, at selskabet har indgivet et patent på en trådløs opladning tilfælde iPad. Baseret på de diagrammer, det henviser til en magnetisk kerne formet som en ring, og hvis du spekulerer på, hvorfor det lyder bekendt, fordi det lyder meget som Æbler MagSafe afgiftssystem for iPhone.

Dette synes at låne nogle troværdighed til de tidligere rygter om en iPad med trådløs opladning støtte, hvor det faktisk kunne udnytte MagSafe-stikket system, som vi formoder er teknisk trådløs opladning. En mulig brug for et sådant system, som åbenlyst Apple har givet et eksempel på, ville være en fremtidig Magic Keyboard tilfælde, hvor der ikke alene kan det være et tastatur, men det kan også bruges som en ekstern strømforsyning bank slags som kan oplade iPAD mens tastaturet er i brug.

Når det er sagt, det er svært at sige, hvis patenter er blot ideer virksomheder er kommet op med, at de er forsøger at beskytte, eller hvis theyre faktisk et produkt thats der arbejdes på, så måske ikke får din håb endnu.

På rs lakh, denne skudsikre iphone pro max af kaviar kan være en redningskrans !

I virkeligheden, i løbet af min test med standard 12W strømforsyning følger med iPad Pro, tog det nøjagtig 5 timer at gå fra et helt afladet batteri til 100 procent med nul forbrug under opladning.

Når Apple annoncerede iPhone SE og 9. -inch iPad Pro, virksomheden stille og roligt udgivet en USB-C til Lightning kabel. Med 12-tommer MacBook med kun en USB C-port, kablet er længst til dem, der ønsker at synkronisere en iOS-enhed til MacBook uden adapter.

Kort efter at kablet blev frigivet, Federico Viticci af MacStories sætte nye tilbehør på prøve, og resultaterne taler for sig selv. Viticci rapporterede iPad Pro batteri går fra nul til 80 procent opladet i 93 minutter, der som du kan se i grafikken nedenfor, er utrolig hurtig i forhold til standard oplader.

Sætte hurtig opladning på prøve

Til den indledende test, jeg helt drænet min iPad Pro batteri, indtil det drevet af sig selv. Jeg så tilsluttet det til den medfølgende 12W strømforsyning, og sporede sin fremskridt hver 60 minutter. Wi-Fi, baggrund app opdateringshastighed og push notifikationer forblev på hele testen.

Dernæst vil jeg endnu engang tømt batteriet, indtil iPad Pro slukket. Jeg derefter forbundet iPad Pro til 29 W strømforsyning, og begyndte at tjekke batteriets procent hvert 20. minut. Igen jeg forlod Wi-Fi, baggrund app opdateringshastighed og push notifikationer aktiveret under hele testen.

Blot 20 minutter i, iPad Pro batteri var på 18 procent. Ved udgangen af ​​den første time, at batteriet var på 49 procent. Den 12W oplader tog 2 timer til nær 50 procent mærket. På lidt over 2. time, min iPad Pro batteri nåede 100 procent.

Tak, usb

Den 12. -inch iPad Pro er den eneste iOS-enhed udstyret med USB 3. støtte til hurtigere data overførsler , og nu, hurtigere opladning. Det betyder den 9. -inch iPad Pro ikke vil se den samme opladning hastighed med denne hurtige opladning opsætning, som er en skuffelse .

Selvfølgelig er den største ulempe ved denne fremgangsmåde er, at 29 W adapter ikke er inkluderet med iPad Pro. Afhængigt af længden af ​​kablet, du køber, kan bruge så meget som $ 85, Â £ 74 eller AU $ 130 til at oplade din iPad Pro hurtigere.

Find din enhed

18W USB C Hurtig oplader til 2022/2022 iPad Pro 12. Gen 4/3, iPad Pro 11 Gen 2/1, iPad Air 4, Google Pixel 4 XL / 3a XL / 3/2, Samsung Galaxy S20 / S10 / S9, PD Wall oplader med USB C til USB-C Ladekabel

USB C-kabel, 2 Pack 6ft AndHot Flettet Fast Charge Type C Lader Oplader ledning Kompatibel med iPad Pro 11 2022, MacBook Pro 2022, LG Stylo 4/5 G8 G7 ThinQ Q7, Moto G7 Z4 G6, Samsung A50 S10 S9 A10E

Vigtig

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Apple har mange forskellige modeller af iPhone 5 nu SE, iPhone 6, og iPhone 7. var her for at hjælpe dig skelne mellem de to, for at være sikker på at få dig den rigtige Loopy

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

Du kan få en iPhone 13 Mini starter ved 700, men der vil være en iPhone 14 Mini Måske ikke.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

OtterBox Symmetry iPhone 11 Pro Max sag, Gul

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

HANDSON med alle de nye iPhone 11 pro tilfælde muligheder og farver, herunder ny silikone, læder, læder folio og klare tilfælde.

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G sammenligning baseret på specs og pris. Du kan også sammenligne kamera, ydeevne og anmeldelser online for at afgøre, hvilken enhed er bedst at købe.

The Big Phone Store

The Big Phone Store

I nærheden af ​​IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. for salebuy online i bedste pris i Jaipur. IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. Brugt Mobiltelefoner QuikrDoorstep

iPhone Sammenlign modellerne

iPhone Sammenlign modellerne

Ingen kan bebrejde dig for at være en smule tabt, når det kommer til alle de nye iPhone-modeller. Der er en masse af dem. Borte er de dage af årets iPhone. Husk, at huske, når der var kun én Ha. Nu er der omkring fem nye modeller med hver udgivelse, alle med navne, der lyder stort set den samme.

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Max kommer i en større 6. tommer skærm, med samme specifikationer ses på standard iPhone 11 Pro-versionen. Det bruger 1242 x 2688 pixels

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

Apple secara resmi telah merilis iPhone 13 Series melalui begivenhed yang dilaksanakan pada 14 lalu September. Pada Acara tersebut, Apple mengumumkan iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, dan iPhone 13 Pro Max. Selain itu, Apple juga meluncurkan Apple watch generasi ketujuh dan opdatering iOS terbaru. Berikut Spesifikasi Lengkap iPhone 13-serien. Spesifikasi Lengkap

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.