Apple iPad Pro 12. 2021 Tilbehør

Apple iPad Pro 12. tommer 2021 WiFi-cellulær pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Indhold:

  1. Hvad kan jeg gøre for at løse dette?
  2. Apple iPad pro bedømmelsesudvalg: design
  3. Apple iPad Pro i anmeldelse: Display
  4. Bestående af en armbaseret 8-kerne CPU og GPU-processor og enten 8 GB eller 16 GB hukommelse Afhængigt af din konfiguration decimerer iPad-forordene M1-chip konkurrencen, hvor benchmarks er berørt, scoring 1.713 og 7.272 i vores Geekbench 5 enkelt- og multi-core test. På papir, er det en 44% forbedring over A12Z chip i sidste års model. Ved simulering af en grafikintensiv arbejdsbyrde med GFXBench 5. Aztec Ruins High Tier Offscreen-test, viste vores 8GB-konfiguration omkring en 37% stigning i præstationen mod den foregående årsmodel. Det vil være en meget mærkbar forbedring i stabilitet og overordnet glathed i spil og 3D-applikationer.
  5. For let brug er 8 GB dog mere end tilstrækkeligt. Apple er blevet mocked til skimping på hukommelsen før, men det har aldrig været et problem takket være de kontrollerede optimeringer af sit eget operativsystem. Chancerne er, du vil kunne komme tilbage til celle-tung regneark eller et CAD-projekt om ugen ned ad linjen og straks afhente, hvor du slap af. Det er glæden ved altid-på enheder, og iPad Pro regerer højeste for det.
  6. Det er ikke den slags Powerhouse Resultat en moderne UltraBook Ligesom LG Gram kan klare til en lignende pris, men det er stadig springer og grænser foran den gennemsnitlige husstands laptop. Når det er sagt, er dette et absolut bedste scenario for denne enhed, og det er ikke for vejledende for real-world-brugen - brænde typisk brænde gennem 25% pr. To timers aggressivt arbejde og legeâ € ", men det viser, at æbler premium tablet kan Stadig være en kompetent rejsekammerat til langdistanceflyvninger og utrættelige dage på kontoret. Gennemse internettet og swiping gennem videoer vil holde dig på den øverste ende af dette estimat, men lyse HDR-højdepunkter eller komplekse arbejdsbyrde vil reducere din tid fra opladeren med en mærkbar margin.
  7. For de fleste er det en glimrende pålidelig multi-tasking maskine og iOS 15 forenkler processen med at få flere apps på en gang. Gennemse internettet med en silky-glat 120Hz opdateringshastighed er bare nemmere på øjnene, og ved hjælp af den nye one-knap-proces til at gøre noget som bogfly på den ene side af skærmen, Gennemse hoteller på den anden og tjekke lokale faciliteter På en indtrækbar Instance af din favorit Travel App er en bekvem og næsten vanedannende Enkel måde at planlægge din næste forretningsrejse på.
  8. iOS begrænsninger og app tilgængelighed tillader , kunne iPad Pro meget vel være den eneste enhed, du har brug for at tage til kontoret. Det er stadig ultra-bærbart, M1 chip er langt mere magtfuld end forventet, dets batteri vil komfortabelt se dig igennem dagen, og den lyse XDR-skærm skal venligst venligst Filmmakere , fotografer og forbrugere.
  9. Så længe din workflow er for det meste sky og app-baserede, er der en god chance, at iPad Pro vil være mere end op til opgaven. Og når du kommer hjem, vil chilling i sengen med en film hjælpe dig med at lukke uden at spekulere på, hvor meget bedre det kunne have set på den store skærm nedenunder . Det er en dyr investering, men der er ingen grund til, at det ikke kan vare et halvt årti, hvis du har brug for det til.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

2022 12. I iPad Pro er Apples nyeste og største tablet. Costing over  £ 1.000 Inc moms Uanset din konfiguration, er det dyrere end nogle MacBooks og bestemt pricier end Mac mini. Rocking den samme M1 chip Som disse maskiner er dets ydeevne teoretisk meget ens, men brugssagen kunne ikke være mere anderledes. Så er det det værd? Det afhænger af din situation, men det er et forbandet fint stykke tech uanset.

Apple iPad pro bedømmelsesudvalg: design

Årets iPad Pro ser ikke alt for forskelligt ud af den tidligere model. Den slanke 12. i plader overraskende gribpy all-metal design har aggressivt udglattede hjørner, der hjælper med at bekæmpe enhver hånd træthed, du kan få fra sin 680g Heft. Dets lignende afrundede flydende retina LCD-skærm er stadig ikke helt kant-til-kant, men der er plads til at argumentere for, at det reducerer chancen for utilsigtet børstebånd, video pauser eller side drejning, der kan stamme fra at have for lidt plads mellem skærmen og din greb. Gå ikke forventer at skubbe dette ind i din jakkeområde, enten; Bare fordi det er mindre end en bærbar computer, har du stadig brug for en slags taske, der er praktisk til at transportere den rundt. Dets lys, men det er ikke det lys.

Hvad angår, hvordan det kan koordinere med din garderobe, var triste at rapportere, at grå og sølv er dine eneste farvemuligheder i år. Hvis du håber at kit ud din lille business studio i et kalejdoskop af Apple-mærket farve, vil du være afhængig af tredjeparts decals og sager.

En anden grund til at stole på eftermarkedssager er at tilføje en form for overfladepro-stil kickstand. Historisk set har Ipad-sortimentet ikke behøvet dette, men nu hvor det udtrykkeligt er rettet mod fagfolk, bør denne slags alsidighed virkelig komme som standard. Det er meget mere ergonomisk for kunstnere og designere, der bruger Apple-blyanten, og det er meget praktisk for alle, der bruger deres iPad Pro som en anden skærm til deres Mac via Sidecar-funktionen.

Apple iPad Pro i anmeldelse: Display

Hvad sætter disse år større iPad over dets mindre søskende, er ikke kun størrelsen på skærmen, men teknologien bag den. Simpelthen sagt, det bliver lyst nok til, at Apple overvejer det, der kan sammenlignes med sin $ 6.000 Pro Display XDR-skærm "til en brøkdel af prisen. I Wielding XDR Branding markedsføres Apple denne særlige iPad Pro som at have en skærm, der er nøjagtigt nok til professionelt og farvekritisk arbejde som digitale illustrationer, professionel fotografering og filmfilmfremstilling. Det er ikke så høj opløsning, men dets meget mindre fodspor betyder, at dens 218ppi pixeldensitet er inden for spytrende afstand af 264ppi opnået af æbler bedst i klasse skærm.

I test registrerede vores colourimeter en skærmens lysstyrke måling på omkring 512 cd / m2. Det er lidt af 600 CD / M2 typisk maksimal lysstyrke, der kræves af Apple, men testen kan også garantere for skærmens farve nøjagtighed. 12. i M1 iPad Pro opnåede et mægtigt imponerende resultat af 99.% dækning af SRGB-farveskallen og 75.% DCI-P3 dækning samt en næsten perfekt delta-E-rating på 0. 3 - som alle betyder det mere end i stand til at håndtere farve nøjagtigt professionelt arbejde.

XDR-skærmen i 2022 iPad Pro er langt det bedste æble har proppet i en bærbar enhed. Dens sandsynligvis virksomhedens vigtigste skærmens opdateringshastighed siden indførelsen af ​​den første Retina-skærm iPad næsten et årti siden - men det er ikke uden sine problemer. Ved valget af Mini-LED løbet OLED, kan dens høje spidslysstyrke føre til distraherende blomstrende effekter, med endnu 2596 lokal dæmpning zonesâ €”der for at hjælpe HDR indhold Popa €” forårsager ubrugte områder af skærmen til at fremstå mere grå end sort som lys bløder forbi. Dette er især mærkbar, når lyse UI elementer som navigationslinjen er synlige. Hvis du er let distraheret af visuelle stimuli og planen om at bruge iPad Pro til større forbrug indhold, enten vente på en OLED model eller grab noget som Samsung Galaxy Tab 7+ eller Lenovo Tab P11.

Anker POWERPORT III NANO 20W USBC PIQ 3 Oplader

Bestående af en armbaseret 8-kerne CPU og GPU-processor og enten 8 GB eller 16 GB hukommelse Afhængigt af din konfiguration decimerer iPad-forordene M1-chip konkurrencen, hvor benchmarks er berørt, scoring 1.713 og 7.272 i vores Geekbench 5 enkelt- og multi-core test. På papir, er det en 44% forbedring over A12Z chip i sidste års model. Ved simulering af en grafikintensiv arbejdsbyrde med GFXBench 5. Aztec Ruins High Tier Offscreen-test, viste vores 8GB-konfiguration omkring en 37% stigning i præstationen mod den foregående årsmodel. Det vil være en meget mærkbar forbedring i stabilitet og overordnet glathed i spil og 3D-applikationer.

Den førnævnte 16 GB-konfiguration er låst bag en massiv 1TB-opbevaringsmulighed ", som virkelig ramper prisen op - men det er absolut værd at overveje, hvis du planlægger at bruge dette til at knuse store, højkvalitetsvideoer og billeder. Og med Wi-Fi 6 og 5G-understøttelse på cellulære modeller, kan du virkelig sætte det på arbejde indtagelse af optagelser fra din fjernt kontorserver.

Ved lanceringen fik ingen app lov til at bruge mere end 5 GB hukommelse uanset konfiguration, fortynding af årsagen til at betale ekstra. Men iOS 15 har afslappet denne begrænsning, der gør dyrere modeller virkelig mere nyttige til topniveauskaber. Selv ud over det hyperspecifikke brugssag, hvis du vil have din investering til at vare så længe som æbler typisk femårig støttecyklus, kunne brugeren ekstra nu spare dig fra en kostbar opgradering om et par år.

For let brug er 8 GB dog mere end tilstrækkeligt. Apple er blevet mocked til skimping på hukommelsen før, men det har aldrig været et problem takket være de kontrollerede optimeringer af sit eget operativsystem. Chancerne er, du vil kunne komme tilbage til celle-tung regneark eller et CAD-projekt om ugen ned ad linjen og straks afhente, hvor du slap af. Det er glæden ved altid-på enheder, og iPad Pro regerer højeste for det.

Batteriets levetid på dette særlige mærke af maskine er bedømt for omkring 10 timers generel webanvendelse - da iPads altid har været "og tests bevise, at dette er en realistisk Approximation . Ved at teste dette med en lavkvalitets looping video på flyvemodus, fandt vi M1 iPad varede omkring 13 og en halv time, før de ringede til en dag.

Det er ikke den slags Powerhouse Resultat en moderne UltraBook Ligesom LG Gram kan klare til en lignende pris, men det er stadig springer og grænser foran den gennemsnitlige husstands laptop. Når det er sagt, er dette et absolut bedste scenario for denne enhed, og det er ikke for vejledende for real-world-brugen - brænde typisk brænde gennem 25% pr. To timers aggressivt arbejde og legeâ € ", men det viser, at æbler premium tablet kan Stadig være en kompetent rejsekammerat til langdistanceflyvninger og utrættelige dage på kontoret. Gennemse internettet og swiping gennem videoer vil holde dig på den øverste ende af dette estimat, men lyse HDR-højdepunkter eller komplekse arbejdsbyrde vil reducere din tid fra opladeren med en mærkbar margin.

Apple iPad pro bedømmelsesudvalg: funktioner

Ud over Killerskærmen bringer IPad Pro 2022 ikke en massiv shakeup til iPad Pro-brugssagen med hensyn til ekstern hardware. Kunstnere vil stadig bruge den samme anden generation Apple-blyant, AR-klar LIDAR-sensor ISNT ny, og funktionen Tracking og Panning Center Stage i det frontvendte kamera er tilgængeligt på det langt billigere iPad Airâ € ", hvor det giver mere mening . Hvad du får fra disse år, flagskibstablet, afhænger virkelig af, hvordan du bruger sin lynhurtig chipsæt og skærm. Dens den endelige tablet oplevelse ud af boksen, men betal ekstra for et vedhæftet tastatur og trackpad combo fra Logitech eller Apple, og det kan for nogle tjener, da Pseudo-laptop Apple insisterer på, at dens software tillader det.

For de fleste er det en glimrende pålidelig multi-tasking maskine og iOS 15 forenkler processen med at få flere apps på en gang. Gennemse internettet med en silky-glat 120Hz opdateringshastighed er bare nemmere på øjnene, og ved hjælp af den nye one-knap-proces til at gøre noget som bogfly på den ene side af skærmen, Gennemse hoteller på den anden og tjekke lokale faciliteter På en indtrækbar Instance af din favorit Travel App er en bekvem og næsten vanedannende Enkel måde at planlægge din næste forretningsrejse på.

Apple iPad pro bedømmelsesudvalg: dom

iOS begrænsninger og app tilgængelighed tillader , kunne iPad Pro meget vel være den eneste enhed, du har brug for at tage til kontoret. Det er stadig ultra-bærbart, M1 chip er langt mere magtfuld end forventet, dets batteri vil komfortabelt se dig igennem dagen, og den lyse XDR-skærm skal venligst venligst Filmmakere , fotografer og forbrugere.

Apple har brugt år nu forsøger at overbevise verden om, at dens tabletter kan erstatte traditionelle bærbare computere, men med korrekt mus og tastaturstøtte, øgede hukommelsesgodtgørelser, mere tankevækkende Apple Pencil-funktionalitet og endda forbedret spilkontrolstøtte til udviklere og tinkerere , glemmer din laptop hjem er ikke pludselig en grund til bekymring.

Så længe din workflow er for det meste sky og app-baserede, er der en god chance, at iPad Pro vil være mere end op til opgaven. Og når du kommer hjem, vil chilling i sengen med en film hjælpe dig med at lukke uden at spekulere på, hvor meget bedre det kunne have set på den store skærm nedenunder . Det er en dyr investering, men der er ingen grund til, at det ikke kan vare et halvt årti, hvis du har brug for det til.

Apple iPad Pro i specifikationer

Vælg for din bærbare computer eller notebook fuld dækning og beskyttelse for at opretholde sin bedste funktionalitet og sikkerhed. Denne universelle muffe vil give fuldstændig beskyttelse mod bump, snavs, ridser. Med indeholdt magnetisk lukning vil den holde din bærbare computer eller notesbog endnu sikrere i tilfælde af utilsigtede åbninger af denne beskyttelsesmuffe.

Denne dejlige og utroligt designede universal thumbs-up desktop holder vil gøre tingene meget mere praktiske og sjove, når det handler om en behagelig oplevelse uden at bruge dine hænder. Denne desktopstand vil holde din telefon eller tablet fast, og den vil ikke ridse din enhed under brug. Dens størrelse er kompakt, så det vil ikke tage meget plads på dit skrivebord. Du vil elske den måde, den dekorerer dit skrivebord og den måde, den indeholder din enhed på.Hvorfor er jeg blevet blokeret?Se og betal din BillSreCharge og Balance TransferFull Adgang til og kontrol af alle numre RegistreretAccess til Detaljeret opkald og DataGo Tomystcmystc.Få 3 måneder af Apple TV +, når du køber en kvalificeret Apple-enhed - og se originale historier fra de mest kreative sind i tv og film. Hævder din 3 måneder gratis Apple TV + abonnement i Apple TV-appen, fra 1. juli, 2022.Ofte stillede spørgsmålEnhver ny iPhone eller iPad, der er i stand til at køre den nyeste version af iOS eller iPados købt efter 10. september, 2022, er berettiget. For yderligere oplysninger om tilbudsbetingelser, gå til Apple. om / promo.Apple TV + giver dig mulighed for at streame alle de nye, originale Apple TV-shows og film i Apple TV-appen, annoncefri og efter anmodning. På iPhone, iPad, iPod touch og Mac-enheder kan du endda downloade episoder eller film til at se offline. Dit Apple TV + abonnement omfatter adgang til dig og op til fem andre familiemedlemmer takket være iCloud-familiedeling.

Vigtig

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

Få en ny iPhone 11 fra Apple. Personlig opsætning og 0 rater til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB Mobiltelefoner

Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB Mobiltelefoner

Kommentar Æbler iPhone 11 har alle de grundlæggende for hundredvis af dollars mindre end iPhone 13.

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 Leveres på søndag og om aftenen. Apple iPhone 11 ved coolblue gratis levering afkast.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Oplev iPhone 11, herunder funktioner, prisoplysninger og kundeanmeldelser. Køb alle forudbetalte smartphones fra Cricket Wireless i dag.

Køb Apple iPhone 11 128GB sort mhdh3zda

Køb Apple iPhone 11 128GB sort mhdh3zda

Køb Apple iPhone 11 128 GB i sort fra ATT. Få gratis forsendelse afkast, ingen restocking gebyrer. Med forbehold for ændringer.

Apple iPhone 11 64GB Black coolblue

Apple iPhone 11 64GB Black coolblue

Drevet af den hurtigste chip i smart enhed historie, iPhone 11s A13 Bionic chip, lover uovertruffen ydeevne, når det kommer til gaming, fotografering, og augmented reality. Denne telefoner tilbyder netop den rigtige mængde af alt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Unikke rose guld design på hårde og bløde tilfælde og dækker til iPhone 13, 12, SE, 11, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8, mere. Snap, hårde, flex tilfælde skabt af uafhængige kunstnere.

Forbes Indien sprænge den billige IPhone Myte I Indien

Forbes Indien sprænge den billige IPhone Myte I Indien

iPhone 11, har iPhone 12 mini og iPhone 12 priser i Indien blevet skåret med op til Rs. 14.000 få timer efter iPhone 13 lanceringen. Tjek de nye priser her.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af en lys og lommeløs telefon læses gode husholdninger Anmeldelse af Apples mindste variant af dets flagskib, iPhone 13 mini.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.