Apple iPhone 11 128 GB Lilla Unlocked A2111 CDMA GSM CA

Apple iPhone 11 128 GB Lilla Unlocked A2111 CDMA GSM CA til salg online eBay

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple iPhone altid forsøger at leverer den mest avancerede og tiltalende smartphone på markedet. Apple iPhone har taget et skridt længere ind i teknologien. Apple iPhone 11 kommer på markedet af Apple IPhone. Den lanceringsdato Apple iPhone 11 er 2022, 20. september Introduktion nødvendige specifikation & funktioner. Apple iPhone 11 Pris I Pakistan er Rs. 164.699, mens i USD det er $ 639. For at finde ud af mere om specs og pris lader have et kig nedenfor.

Diskussion om netværk, Apple iPhone 11 understøtter forskellige netværk for brugerne at nyde på ethvert sted. Med en enkel kontakt, kan brugerne gå fra et netværk til et andet afhængigt af styrken af ​​netværket. Netværkene understøttes i Apple IPhone 11 er GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE Detaljerne er angivet nedenfor:

Produkt beskrivelse

For enhver tvivl eller information kontakt venligst vores kundeservice linier til rådighed fra mandag til fredag ​​fra 09:00 til 01:00. Hvis vores kundeservice ikke vil være utilgængelig, kan du altid sende os en e-mail, og det vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

Ratings & anmeldelser

Tag dine billeder fra bred til ultra bred. En nydesignet grænseflade bruger den nye Ultraâ Wide kamera til at vise dig hvad der sker uden for rammen â €”og lader dig indfange det. Skyd og rediger videoer så nemt som du gør billeder. Dens verdens mest populære kamera, nu med et helt nyt perspektiv.

Ok,  alle, scooch Outa en lidt

Go stor en €”de nye Ultraâ Wide kamera optager fire gange mere scene. Tænk betagende landskaber, der går på evigt. Indfangning af hele scenen og mængden på en musikfestival. Og ferie shots, der viser hele familien â €”herunder de synspunkter, du rejste 11.000 miles for.

Nota enough lys? NoA problem

Alt ser køligere ATA 120A fps, selvom du er bare at sige ost og vinkede hej, eller smide dit hår i vinden. ANDA nu kan du tilføje mere af det hele til your selfies takket være den nye 12MP TrueDepth kamera. Bare tænd din iPhone til liggende ogen kameraet zoomer automatisk ud til FITA Morea i

. Designet til at tage en spill og AA splashthe hårdeste glas i en smartphone

Hver iPhone er udviklet med førsteklasses materialer og bygget til sidst. Men når det endelig tid til at give slip â €”vi føler dig en €” handle det i til din næste iPhone. Din gamle vil blive genanvendt eller gå til en ny ejer.

Splinterny: Laveste pris

i Apple iPhone 11 128GB en ny Duala € ’kamerasystem fanger mere af det, du ser og kærlighed. Den hurtigste chip nogensinde i en smartphone og allâ € 'dag batterilevetid lader dig gøre mere og opkræve mindre. Og den højeste kvalitetsvideo i en smartphone, så dine minder ser bedre ud end nogensinde.

Kærlighed ved første, anden, tredje, fjerde, femte, og sjette syn

Tag dine billeder fra bred til ultra-dækkende Apple iPhone 11 128GB. En redesignet grænseflade bruger det nye ultra-brede kamera til at vise dig, hvad der sker uden for rammen â € "og lader dig fange det. Skyd og rediger videoer så nemt som du gør billeder. Dens verdens mest populære kamera, nu med et helt nyt perspektiv.

 sparke din video op et hak over en smidge eller ned et hår i Apple iPhone gb

Skyd og redigere videoen højeste kvalitet på en smartphone. iPhone 11 skyder smukt skarp 4K video på 60 fps på tværs af alle sine kameraer. De ultra-Wide kamera optager fire gange flere scener, så dens perfekt til actionbilleder som din hund at fange en frisbee. Hvis du optager en præstation â € ", siger dine børn piano recital â €" Når du zoomer ind, er lydzoomerne også. Og nu kan du redigere videoer så nemt som du gør billeder.

Ok, alle, Â Scooch ud lidt

Go stor en €”de nye Ultra Wide kamera optager fire gange flere scener. Tænk betagende landskaber, der går på evigt. Indfangning af hele scenen og mængden på en musikfestival. Og feriebilleder, der viser hele familien - herunder de synspunkter, du rejste 11.000 miles for.

Introduktion til natmodus

Optagelse i lavt lys behøver ikke at være et skud i mørket. Nattilstand er en ny funktion, der tændes automatisk for lavt "lette fotos, du aldrig har set. Der er ikke behov for flash, farver er mere naturlige, og billeder er lysere.

Tag portrætter til nye steder

Med nye typer portrætter og flere belysningskontroller arbejder de to kameraer i iPhone 11 sammen for at skabe fantastiske billeder. Og portrættilstand fungerer nu med alt, hvad du elsker at skyde â € ", der indeholder dine bedste venner, to ørebenede eller fire.

Smart HDR Den nemmeste form af smigre

Takket være maskinindlæring er Smart HDR mere intelligent end nogensinde. Det anerkender folk og behandler dem forskelligt fra resten af ​​skuddet. Så ansigter har smukke højdepunkter, skygger og naturlige "ser hudtoner. Og den fantastiske solnedgang i baggrunden ser stadig ud.

Gå fra billeder til video hurtigere end et hastighedsblad

Tag en video ved blot at holde lukkeren i fotomodus. Træk derefter til højre for at fortsætte optagelsen. Hvis du skyder udendørs, kan A13-Bionic bruge maskinindlæring til automatisk at spore et bevægeligt emne.

slo-mo din selfie i iPhone GB

12 MP Ultra Wide og 12 MP Wide kameraer Sammen med 12 MP Front kamera gør det muligt for enheden at tage bedre PhotoLiquid Retina HD display er mere fordybende, hvilket giver fantastisk klarhed, der definerer alle detaljer, 14 operativsystem tilbud med glat USAGEA13 Bionic Chip Processor lader dig installer og kør så mange apps som du vil

Ingen omkostninger EMI

Godt teknisk, iPhone 11 er dual sim. Det har en regelmæssig fysisk SIM-slot og ESIM. ESIM er en avanceret SIM-teknologi, hvorigennem du kan have flere numre aktiveret på din telefon uden besværet med et sim. Begge sims er PTA godkendt, som ikke sætter din telefon med risiko for at blive blokeret af PTA, som det er tilfældet med mange telefoner, der er tilgængelige på markedet.

Ligesom alle produkter, som vi sælger på vores hjemmeside, har iPhone 11 også en 1-årig officiel brandgaranti. Vi kilde vores iPhones fra den officielle distributør i Pakistan, så du kan sende alle krav til det officielle servicecenter i Pakistan.

Sheathing bemærkelsesværdigt Maskiner , iPhone 11's 194 gram vejende krop, er en fænomenal fusion af delikatesse og holdbarhed. Dens Ultra-Wide, 6. -Anch Liquid Retina LCD har det hårdeste glas. Apple har styrket glasset på bagsiden og fronten ved hjælp af dual-ion-valutakursprocessen. Desuden har aluminiumglaset af iPhone 11 Vandtæt egenskaber. I modsætning til iPhone XR har den nye model en IP68-rating og kan overleve i 30 minutter op til to meter vand.

Med et højere niveau af pixels-per-tommer leverer iPhone 11 en skarpere og klarere oplevelse. Det tilbyder en høj opløsning på 1792 med 828 pixels. Sammen med en all-screen, bred og generøs skærm, kommer iPhone 11 med en ægte tonefunktion. Derfor justerer den hvidbalancen i henhold til lysets farvetemperatur, som omgiver dig.

Capturing Crystal Clear Photos om natten er en vanskelig opgave for de fleste af os. Nå, ikke længere! Apple iPhone 11 leveres med et helt nyt dual-kamera system, der giver dig mulighed for at fange billeder på en varierende skala af bred til ultra bred. 12MP bredt kamera giver tre gange hurtigere autofokus i lavt lys, og har således 100% fokuspixel. 12MP Ultra-Wide-kameraet hjælper med at dække et større område og er velegnet til landskaber. Også portrættilstanden kombinerer både kameraerne til at producere de mest fantastiske billeder. Du kan endda bruge High-Key Light Mono Effect til at omdanne dine billeder til Studio-Style Monokromer . SLO-FIE-funktionen tager billeder på 120 fps, hvilket gør den resulterende billedkøler end nogensinde. Det nye kamerasystem garanterer højopløsning, klare og levende farvede billeder, som er værd at iPhone 11-prisen i Pakistan. Indkapsler dine minder på den smukkeste måde muligt!

Det tager kun en swipe til højre for at begynde at filme med din iPhone 11. Apple indser, at den kurvede vej til videobåndoptageren i vores telefoner danner en frygtelig partner for vores dyrebare flyvende og værdifulde øjeblikke. Således har virksomheden udstyret iPhone 11 med Quicktake-funktion. Mens du er i fotomodus, skal du holde lukkeren og swipe til højre for at begynde at optage en video med det samme.

Det er Quadrupled Videokvalitet og A13 Bionic muliggør automatisk sporing af et bevægeligt emne med klarhed og detaljer. At give utrolige filmvirkninger, det fanger gradvise ændringer med perfektion og skiftende nuancer og dybde af farver. Desuden garanterer den rumlige lyd og Dolby atmos på iPhone 11 en fordybende, enthralling erfaring.

A13 Bionic er den nyeste og alligevel den hurtigste Apple Chip til at behandle selv den mest intensive opgave i sekunder. Du kan afspille flere videospil, downloade applikationer og gøre tung multi-tasking uden risiko for nogen forstyrrelse . Det skyldes A13 Bionic Chip, at vi kan fange billeder med høj opløsning i blotte sekunder. Bortset fra hurtigere behandling arbejder A13 Bionic på en ekstra energieffektiv måde. Batteriets levetid varer således længere. I betragtning af iPhone-prisen i Pakistan 2022 og dens supereffektive processor, er det sikkert en ekstraordinær aftale!

Faktisk består Apple iPhone 11 af bemærkelsesværdige funktioner, der spænder fra højkvalitets billeder til ultra-hurtig behandlingshastighed. Den seneste iPhone 11-pris i Pakistan er Rs. 80.000, der kan virke hefty på et enkelt blik. Men prisen er ganske nominel i forhold til dens fremragende funktioner.

Vigtig

iPhone 11 Pro Silikone Taske Grapefrugt

iPhone 11 Pro Silikone Taske Grapefrugt

Ankommer ved Thu, 30 dec Køb Apple Silikone Case for iPhone 11 Pro Grapefrugt på Walmart. om.

Krazi Silikone etui til iPhone 11 Pro Grapefrugt

Krazi Silikone etui til iPhone 11 Pro Grapefrugt

Den orange silikone Case for iPhone 11 Pro beskytter og passer stramt over kurver din iPhone, uden at fylde. Køb nu på æble. om.

Køb Lyserød Silicon Case til iPhone Af CaseKiDukaan

Køb Lyserød Silicon Case til iPhone Af CaseKiDukaan

iStudio Singapore er den største Apple Premium Reseller i Singapore, og vi bestræber os på at bringe Apple-produkter, du elsker tættere på dig.

iphone11 Pro Silikone Case Vitaminc

iphone11 Pro Silikone Case Vitaminc

Ikke søge. Weve fik de bedste priser for elektronik og andre fantastiske elektronik tilbud.

Bedste sager iPhone 11 Sådan beskytter du din iPhone

Bedste sager iPhone 11 Sådan beskytter du din iPhone

Køb iPhone Phone Cases på Deep Rabatter. Direkte fra Producent Pricing. Tilfredshed Garanteret. Vi har iPhone 11, mobil tasker, iPhone 11 Pro mobil tasker, iPhone 12, mobil tasker, iPhone 12 Pro mobil tasker, iPhone 5 Phone Cases og mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den LOGiiX Silikone Taske er en ultratynd og beskyttende taske til iPhone XSX, iPhone XS Max og iPhone XR. Det slanke design passer snævert på din iPhone uden at tilføje bulk. En beskyttende kofanger løber langs den fremspringende iPhone kameralinsen, beskytter det mod skader uden at begrænse kameraer kapacitet.

Hvilken størrelse SIM er tilgængelige

Hvilken størrelse SIM er tilgængelige

Specs sammenligning af Apples iPhone XR sammenlignet med iPhone 11, iPhone XS og iPhone 11 Pro, samt iPhone XS Max og iPhone 11 Pro Max.

Kan jeg sætte min sim i en anden enhed Telstra support

Kan jeg sætte min sim i en anden enhed Telstra support

Specifikationer sammenligning af æbler iPhone XR sammenlignet med iPhone 11, iPhone XS og iPhone 11 Pro, samt iPhone XS MAX og iPhone 11 Pro Max.

Kan jeg sætte min sim i en anden enhed Telstra support

Kan jeg sætte min sim i en anden enhed Telstra support

Specifikationer sammenligning af æbler iPhone XR sammenlignet med iPhone 11, iPhone XS og iPhone 11 Pro, samt iPhone XS MAX og iPhone 11 Pro Max.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.