Apple iPhone 11 Pro gennemgang

Apple iPhone 11 versus Apple iPhone 11 Pro Max coolblue

Hvad er forskellen mellem iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Maks kameraer? Alle tre af disse iPhones har utrolige kamera opgraderinger. Men hvilken en er bedst for dig? Læs videre for at sammenligne funktionerne i iPhone 11 vs iPhone 11 Pro kamera. Og lad os hjælpe dig med at vælge den bedste iPhone kamera for dig og din fotografering!

Indholdsfortegnelse: iphone vs iphone pro kamera

1. Ny iPhone 11 Kamera Features: Overview2. Dual-Lens vs Triple-Lens camera3. Nat-tilstand giver utrolig svagt lys fotografering med iPhone4. Avanceret Smart HDR For Bedre Shadow & Highlight Detail5. Deep Fusion Til Forbedret Texture & Detalje Medium til lav Light6. Forbedret Portræt & Portrait Lighting7. Redesignet Kamera App8. Hurtigt skyde en video, mens du tager Photos9. Capture Fun Slo-Mo Selfies10. Forbedrede Foto redigeringsværktøjer mere præcise Control11. Ny videoredigering Tools12. iPhone 11 Prices13. iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max: Pick The Best iPhone kamera for You14. Er det værd Opgradering fra din nuværende iPhone?

dual-linse vs triple-linse kamera

Selvom det er en meget større telefon end iPhone 11 Pro, iPhone 8 Plus faktisk har en mindre skærm på grund af de store facetter, som Apple nu har gjort væk med en € ”iPhone 8 Pluss 5. -inch LCD-skærmen er sat i skyggen af den smukke 5. -inch OLED-skærm på iPhone 11 Pro. En ekstra 1 GB RAM, en større batteri, og en opgraderet A13 Bionic processor sikre en mere smidig, hurtigere oplevelse.

iPhone 8 Pluss anstændige dobbelt kamera har veget pladsen for en langt mere imponerende triple kamerasystem, med Wide, Ultra Wide og Telefoto kameraer â € ”og en forbedret Night Mode, der gør let arbejde af svagt lys optagelser.

Populære søgninger

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Forskellene mellem iPhone 11 og iPhone 11 Pro kamerasystemer er mindre, end vi er vant til i tidligere modeller, men der er stadig forskelle, der er værd at undersøge. Vi tog til et par iPhones ud i verden for at se, hvordan de virkelig stak op mod hinanden.

AppleInsider har været at afprøve alle detaljer i både iPhone 11 og den dyrere iPhone 11 Pro. Sideløbende med ydeevne og værdi for pengene af de telefoner, dog har vi også været koncentreret om de forskelle, at alle brugere vil se det samme â €”og det betyder omhyggeligt sammenligne iPhone 11 og iPhone 11 Pro fotografering dygtighed.

Årets nye iPhone-serien har et stærkt fokus på om kameraet kapacitet og tilføjelsen af ​​den tredje linsesystem til Pro-modeller. Der er ingen tvivl om, at iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har flere kamera funktioner, men der er en reel spørgsmål om, hvad gør og ligegyldigt for de fleste brugere.

Denne nye telefons par består af en ny ultra bred linse â €”hvilket er, hvad fotograf s beskrive som et 13mm-ækvivalent. Dette refererer til brændvidden af ​​linsen, og den korte version er, at dette kamera er velegnet til at tage 120-graders landskab eller actionbilleder.

Kombinationen â €”med tilføjelse af et forstærket beregningsmæssige fotografering â €” spørgsmål, selv om. Med disse to kameraer sammen, iPhone 11 er i stand til at indfange stereoskopiske stående tilstand billeder. Det er i modsætning til iPhone XR som forsøgt det samme job, men var nødt til at gøre det rent ved hjælp af software.

Sammenlign de nye funktioner i iPhone 11 vs iPhone 11 Pro Camera

Portrætter taget med to linser er altid vil være bedre end med en enkelt, uanset beregningsmæssige magt Apple inkluderet sidste år, men der er også en forskel, at selv de mest nybegynder amatør fotograf vil se og værdsætte. Med disse to linser, iPhone 11 er i stand til at tage disse Portræt-stil billeder af genstande og kæledyr samt af de menneskelige ansigter, at iPhone XR-softwaren blev afstemt efter.

Her er et billede af en hvalp, skudt med de nye kameraer af iPhone 11. Bemærk, hvordan Mosby ansigt er så klart, at du automatisk koncentrat på det. Dette ville ikke have været muligt med den enkelt kamera på sidste års iPhone XR.

I virkeligheden er det udelukkende, at tredje ekstra kamera, der gør forskellen mellem entry-level iPhone 11 og dens Pro søskende. Både iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har de samme kameraer som iPhone 11, de bare har også en 52mm teleobjektiv.

Apple har bragt en masse funktioner til kameraerne i de nye iPhones, men det er også bragt et område af forvirring. Som det ultra vidvinkel kamera kan tage et skud, der gør det ser ud som om du er længere væk fra motivet, har Apple valgt at bruge udtrykket "zoome ud."

Do husker også, at en optisk zoom er altid bedre end en digital én. En digital zoom lyder godt og ser ud til at bringe dig meget tættere på handlingen, men det er en beregnet billede, et software beregning snarere end det samme foto, du ville få ved at gå tættere på.

Disse nye iPhones er alt om kameraerne, men de er virkelig alt om at bruge disse kameraer i kombination. Så mens både iPhone 11 og iPhone 11 Pro kan nu fange, stereoskopiske Portræt billeder som den ene af Mosby hvalpen, de Pro-modeller kan gøre mere.

Du kommer til at tage billeder om natten eller i mørke rum. Vi alle gøre det, og indtil videre har vi alle været skuffede over billeder, der enten er helt usynlig eller underligt brunt og gyngende som iPhone forsøgte at fange meget svagt lys.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

De kan ikke længere være de nyeste generation af Apple-telefoner, men iPhone 11 og iPhone 11 Pro er stadig to store enheder. De leverede fremragende kameraer, kraftfulde processorer, generøs batterilevetid, og smukke udseende, da de blev udgivet i 2022, og de stadig bringe varerne nu, selv om ve været erstattet af iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

Du kan endda være i stand til at finde dem på en rabat, noget der velsagtens gør dem endnu mere ønskelig end de var for et år siden. Men hvilken en skal man gå efter? Vi hjælper dig med at besvare dette spørgsmål ved at sammenligne de to smartphones i et head-to-head. Ved at se nærmere på deres specs, design, displays, ydeevne, kameraer og særlige funktioner, bør du være i stand til at afgøre, hvilken en er den rigtige for dig.

Specs.

Kombineret med dens lidt mindre dimensioner, dette gør iPhone 11 Pro bedre fra et design standpunkt . Dets mere behagelig at holde, mens rustfrit stål og mat finish giver det en sofistikeret kant iPhone 11 mangler.

Forskellen er endnu mere mærkbar i forhold til de skærme af begge telefoner. IPhone 11 Pro er udstyret med en dejlig 5. -inch Super Retina OLED display, som bærer 2436 x 1125 pixels, giver det 458 pixels per inch. Den iPhone 11 sport en mindre imponerende 6. -inch Flydende Retina LCD-skærm, som bringer kun 1792 x 828 pixels eller 326 pixel per tomme. Det giver et betydeligt fald i visuel kvalitet i forhold til iPhone 11 Pro, en effekt øget ved brug af en LCD-skærm i stedet for OLED én. Det ser stadig flot, helt sikkert, men i forhold til den klarhed og glathed af iPhone 11 Pros skærm, det helt sikkert isnt Sensationel.

IPhone 11 gør bedre med holdbarhed, der tilbyder den samme IP68 rating givet til 11 Pro. Når det er sagt, brug af en ramme af rustfrit stål bør gøre iPhone 11 Pro mere holdbart end iPhone 11 på længere sigt. Når du tilføjer mere raffineret design og konkret overlegen skærm, denne forskel gør det til en let sejr for 11 Pro.

Performance, batterilevetid og opladning

Apple har ry for ikke forsøgsfasen, når det kommer til ydeevne, med selv den billigere iPhone SE pakning den potente A13 Bionic chip. Det er den samme chip, der driver både iPhone 11 og iPhone 11 Pro, som også kommer med 4 GB RAM stykket. Dette betyder theyll håndtag apps og opgaver lige så godt som hver andre, og selv om A13 er nu sidste års processor, det kan stadig nemt holde sin egen med de nyeste spil og software.

Begge telefoner kommer også med kun 64 GB intern hukommelse som standard, hvilke Código meget i disse dage, især hvis du er køber en præmie Pro telefon. Alligevel, kan du vælge at betale mere for 128 GB eller 256 GB hukommelse med enten enhed, med 128GB tilføjer $ 50 og 256GB tilføje $ 150.

Tingene er også temmelig meget niveau gummistropper med batteriet, da iPhone 11 og 11 Pro vilje både tage dig ind i en anden dag med relativ lethed. De kan hver håndtaget en hel dag med kraftig brug uden de skal oplades, mens de også tilbyde 18W hurtig opladning og Qi trådløs opladning.

Kameraer.

Kameraer er et andet område, hvor iPhones normalt udmærker sig, og hverken iPhone 11 eller iPhone 11 Pro er undtagelser. IPhone 11 leveres med en 12 megapixel bred linse og en 12mp ultrawid linse, mens 11 pro også tilføjer en 12mp-telefotobjektiv.

De to telefoner kan også skyde 4K video på 60 billeder pr. Sekund, selvom iPhone 11 kan fange 1080p video på kun 120 fps sammenlignet med 240 fps for 11 pro. Tilføjet til den mere betydningsfulde fordel ved at have en telefotobjektiv, dette resulterer i en anden gevinst til iPhone 11 Pro.

Software og opdateringer

IPhone 11 og iPhone 11 Pro fungerer nu begge med æbler Seneste IOS 14. Det er et fantastisk stykke software, der introducerer mange nye funktioner, herunder support til hjemmeskærm widgets og et meget nyttigt app-bibliotek.

Begge telefoner vil også drage fordel af de samme hurtige opdateringer fra Apple, som har tendens til at understøtte sine enheder til mærkbart længere end de fleste andre producenter. Det betyder, at, uanset hvilken telefon du ender med at vælge, vil du nyde den samme fremragende softwareoplevelse.

Særlige funktioner

I modsætning til i år iPhone 12 understøtter hverken iPhone 11 eller iPhone 11 PRO 5G. I stedet fandt begge telefoner æble honing eksisterende specielle funktioner, snarere end at introducere noget, der virkelig rockede båden.

Vigtig

Apple MGJE3XA iPhone 12 128 GB Blå på The Good Guys

Apple MGJE3XA iPhone 12 128 GB Blå på The Good Guys

Køb Apple iPhone 12 128 GB Dual Sim i Pakistan 6. inches Super Retina XDR OLED Hexacore A14 Bionic 128GB Opbevaring, 4 GB Ram 12MP12MP Kameraer 2815 mAh batteri

Apple iPhone 12 128GB Black

Apple iPhone 12 128GB Black

iPhone 12 skubber alt fremad med superhurtig 5G. A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dualcamera system. Og en smuk Super Retina XDR-skærm, så du kan se alt i levende detaljer.

Twitter har en masse Feeling Om The New iPhones

Twitter har en masse Feeling Om The New iPhones

Apple har holdt ud at frigive en USBC iPhone i fortiden og den seneste forudsigelse er selskabet vil springe specifikationen helt.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple iPhone online på bedste priser i Indien. Tjek de nyeste iPhones fra iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11, iPhone SE, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 7 mere på Croma. om.

Ive kun brugt Æbler nye iPhone 12 og 12 Pro i et par timer, men jeg kan allerede nu sige de er dramatisk anderledes fra deres forgængere

Ive kun brugt Æbler nye iPhone 12 og 12 Pro i et par timer, men jeg kan allerede nu sige de er dramatisk anderledes fra deres forgængere

Skulle du få en Apple iPhone 12 i hvid, blå, sort, rød eller grøn Vi går i dybden på alle iPhone 12 farver og vise dig, hvordan de ser ud i forskellige li ...

Apple iPhone 12 128GB Face ID Blue

Apple iPhone 12 128GB Face ID Blue

iPhone 12 skubber alt fremad med Superfast 5G. A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dualcamera system. Og en smuk Super Retina XDR display.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Få iPhone 12 eller iPhone 12 mini til en fantastisk pris med specielle Carrier Tradein tilbud. Betale over tid med lave månedlige betalinger. Køb nu.

Apple iPhone 12 64 GB, Blå

Apple iPhone 12 64 GB, Blå

Køb Apple iPhone 12 5G 128GB online til den bedste pris i Kuwait. Køb online og få den nye iPhone 12 128GB med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Køb Apple iPhone 12 128GB, blå til bedste pris online

Køb Apple iPhone 12 128GB, blå til bedste pris online

Shop iPhone 12 64 GB, 4 GB Ram Blue Online nu til bedste pris. Besøg Iplanet Store Online, Apples Premium Sælger til at benytte tilbud og rabatter på dine foretrukne Apple-produkter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.