Apple iPhone 11 Silikone Taske, Grapefruit Pink

iPhone 11 Pro Silikone Taske Grapefrugt

Krazi Silikone iPhone Case er en forbedret version af den klassiske silikone sager, som har bedre materialer og en bredere vifte af farver. Tilbehøret vil gøre din smartphone skiller sig ud fra andre.

Opbygning af koncernens selskaber gelius

Gelius Group er ukrainsk-kinesiske joint venture-selskab, hovedkvarter ligger i Kiev, Ukraine. Gelius er medejer af tre fabrikker baseret i Kina: Fabrik af magt banker baseret i Dongguan; Factory af sager til mobiltelefoner baseret i Foshan; Factory af beskyttelsesbriller baseret i Guangzhou Alice Electronic Technology Co Ltd â € ”officiel partner i Kina Gelius Import Distribution LLC â €”leder af forsynings- tilbehør og gadgets i Ukraine

Gelius fokuserer på forskning og udvikling af nye mobiltelefon tilbehør og smarte gadgets i årenes løb. Gelius mærke oprettet i 2022 Vi specialiserer i udvikling og produktion af mobil tilbehør og gadgets.

Om â € ¢ Hver måned vi tjener mere end 1000 engros købere i Østeuropa. â € ¢ 2 internationale lagerbygninger i Kina og Ukraine. â € ¢ Vi har en komplet serie af produkter, der indeholder alle cellphone tilbehør, herunder Bluetooth-højttalere, TWS hovedtelefoner, hovedtelefoner, Smart Watch, bil opladere, rejser opladere, Power Banks, USB-kabler, Bil mounts, hærdet glas Screen Protector og meget mere .

Vi tilbyder: Â

Vigtigt: Afdragsfinansiering leveres kun direkte af deltagende banker. 0% sats underlagt bank tilgængelighed. Når du har foretaget dit køb på Apple Online Store, skal du kontakte din bank for at se, hvilke muligheder der kan være tilgængelige for dig. Bank vilkår og betingelser gælder.

Vælg et land

Designet af Apple til at supplere iPhone 11 Pro, i form af de silikone taske passer stramt over, knap og kurver på enheden side lydstyrkeknapper uden at fylde. En blød mikrofiber foring på indersiden hjælper med at beskytte din iPhone. På ydersiden føles den silkey, soft-touch-finish af silikoneudvendig stor i din hånd. Og du kan holde det på hele tiden, selv når du oplader trådløst.

Som alle Apple-designet tilfælde er det gennemgår tusindvis af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

apple iphone silikone sag, grapefrugt lyserød

Grundlagt i 1976 i Cupertino, Californien, Apple har siden blevet det mest værdifulde selskab i verden med sine revolutionerende produkter og uforlignelige design. Sandsynligvis den mest allestedsnærværende og velkendte produkt er iPhone, sammen med iPad, Mac-computere, og iTunes.

Denne form kun anvendes til vurdering af oplysningerne i beskrivelsen ovenfor. f du har spørgsmål om vores produkter, serviceydelser, transport eller anden anmodning, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ingen moms vil blive indsamlet til enhver forsendelse uden for New York, New Jersey, Pennsylvania, Massachusetts, Maryland, Tennessee, og Californien. Da alle vores elementer skib gratis, din opsparing er meget større end på andre detailhandlere.

Fri Ground / Standard Shipping inkluderet. Forsendelse varierer fra 2 til 8 hverdage, afhængig af modtagerens adresse. De fleste af vores pakker skib fra New York, og fremskyndet tjenester er tilgængelige for et mindre gebyr. Vi bruger en række forskellige bærere, såsom FedEx, FedEx Smartpost, USPS, og LTL luftfartsselskaber. Ingen pickupper er lavet på lørdage og søndage og proces følgende mandag.

DataVision stolt understøtter alle de hårdtarbejdende studerende og de utroligt modige militære og første respondenter. I bunden af ​​vores indkøbskurv, klik for en officiel bekræftelse, og vi vil sende dig en unik, engangs-brug kupon. Kupon beløb er fastsat og er ikke stables. Andre kupon koder kan findes på vores side kuponer

Ud over en brancheførende, 45-dages returret, er DataVision en undersøgt og autoriseret forhandler for de fleste mærker, herunder Apple, Sony, SONOS, Canon, HP, Microsoft, Dyson, Samsung, Acer, Wilson, og mere. DataVision er en af ​​de største uafhængige forbrugerelektronik forhandler i landet, og har været i branchen i næsten 30 år. Ud over at levere konkurrencedygtige priser, tilbyder vi en enorm værdi i vores kuponer og VIP peger program. Alle transaktioner er trygt og sikkert, da vi køre på en niveau 1 PCI DSS kompatibel platform.

Designet af Apple til at komplementere iPhone 11, passer form af silikone-sagen tæt over volumenknapperne, sideknappen og kurverne på din enhed uden at tilføje bulk. En blød mikrofiberforing på indersiden hjælper med at beskytte din iPhone. På ydersiden føles den silkey, soft-touch-finish af silikoneudvendig stor i din hånd. Og du kan holde det på hele tiden, selv når du oplader trådløst. Ligesom alle Apple-designet tilfælde er det gennemgår tusindvis af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Saml i vente for fri

Ligesom alle Apple-designet tilfælde, dens put gennem tusindvis af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Iphone pro silikone sag â €”grapefrugt

Designet af Apple at supplere de iPhone 11 Pro, silikone tilfælde danner passer stramt ind lydstyrkeknapperne, side knapper, og kurver af indretningen uden at fylde. Blød mikrofiber foring på indersiden beskytter din iPhone. På ydersiden, den silkeglat finish af silikone tilfældet føles fantastisk i hånden. Og du kan holde det på hele tiden, selv når du oplade det trådløst.

Som alle Apple-designet tilfælde, det går igennem tusinder af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke alene gør det ser godt ud, men det er også bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Iphone modeller

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Designet af Apple til at supplere iPhone 11 Pro Max, i form af de silikone taske passer stramt over lydstyrkeknapperne, side knap, og kurver på enheden uden at fylde. En blød mikrofiberforing på indersiden hjælper med at beskytte din iPhone. På ydersiden føles den silkey, soft-touch-finish af silikoneudvendig stor i din hånd. Og du kan holde det på hele tiden, selv når du oplader trådløst.

Iphone pro max silikone sag â € ”grapefrugt

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ochranný kryt pre iPhone 11 Pro Max - vyrobený z kvalitnà © ho silikónu prÃjemnà © ho na dotyk - hodvábne jemný povrch - dokonale pasuje na iPhone 11 Pro Max - mikrovláknovà © vnútro chráni iPhone pred ¡ krabancami - poskytuje spoľahlivú ochranu

Apple iphone pro max silikone tilfælde - blå linned

Designet af Apple til specifikt at passe til 11 Pro Max. Denne sag er lavet af blød silikone, så ikke alene er det blødt at røre ved, men det fleksible materiale gør det nemt at installere. Den microfiber indvendige foring vil holde enheden lunt og kan beskytte det, hvis det er nødvendigt. Alle Apple tilfælde gennemgår en grundig test for at sikre, at du får den bedste kvalitet og finish.

Apple iphone pro silikone tilfælde, grapefrugt lyserød

Apple iPhone 11 Pro Max silikone Tilbage Cover Grapefrugt er en sag specielt fremstillet til Apple iPhone 11 Pro Max. Sagen passer perfekt over knapperne, uden at din iPhone bliver meget tykkere. Indersiden af ​​silikone tilfældet er dækket i et blødt microfiber, som beskytter din iPhone. Du kan endda lade sagen på, hvis du ønsker at oplade din iPhone 11 Pro Max trådløst. Dette stilfulde sag optimalt beskytter din iPhone mod fald og konsekvenserne skader.

Tips til brug af dette produkt

Æbler Silikone Taske til iPhone 11 modeller tilbyder en lun, let at passe over knapper telefonerne volumen og side, samt dens kurver. Den er udstyret med en blød mikrofiber indvendig foring, der holder din telefon sikkert fra mulige skader. Plus, vil en silkeblød og blødt finish på dette tilfælde udvendig føler fantastisk, når du holder den. At lade denne smartphone tilfælde ophold på din iPhone er muligt, også. Og for at sikre, at deres silikone tilfælde er holdbare, Apple vier tusindvis af timer til at udføre styrkeprøvningerne på disse tilbehør. De sker som brandet designer og producerer mobil tasker, som kun bevise, at deres silikone tilfælde kan beskytte din iPhone mod ridser og dråber. Apple tilbyder disse iPhone 11 tilfælde i grapefrugt, kaktus, og surf blå, og de vil passe iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Maks modeller.

Vigtig

Apple iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max, som skal du købe

Apple iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs iPhone 11 Pro Max, som skal du købe

Æbler iPhone 11 Pro lukkede lige kløften på iPhone 11 Pro Max, men en klar vinder forbliver. Og det er ikke, hvad du synes ...

Sådan Fix iPhone Cant sende eller modtage tekster fra NonIPhones

Sådan Fix iPhone Cant sende eller modtage tekster fra NonIPhones

Ikke i stand til at sende eller modtage SMS-beskeder på din iPhone Her er nogle ting, du kan prøve

Sådan genstartes, nulstilles eller gendan hver iPhone Model GadgetGone

Sådan genstartes, nulstilles eller gendan hver iPhone Model GadgetGone

Hvis du spekulerer på, hvordan du nulstiller iPhone 11, ved at du er på det rigtige sted i denne korte guide, vil vi forklare, hvordan vi nulstiller din iPhone 11 i enkle ord, hvilket endda kan indeholde en nybegynder

Nyeste iPhone 11 Specifikationer Egenskaber. Køb i dag

Nyeste iPhone 11 Specifikationer Egenskaber. Køb i dag

Apple tirsdag lanceret sin nyeste flagskib smartphones iPhone 11 iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max

Tmobile tilbyder en gratis iPhone 11 for gamle iPhone handel ins lige nu

Tmobile tilbyder en gratis iPhone 11 for gamle iPhone handel ins lige nu

Handel i telefonen er nemmere end nogensinde på Verizon. Handel med op til 10 enheder, herunder iPhone, Samsung Galaxy og Google Pixel og få fuld værdi.

3 måder til TradeIn din iPhone til at spare penge

3 måder til TradeIn din iPhone til at spare penge

Handel med dine brugte elektronik til et helt nyt gavekort

Vil iPhone 13, men er nødt til at sælge gamle iPhone Tradein værdi listen er her

Vil iPhone 13, men er nødt til at sælge gamle iPhone Tradein værdi listen er her

Sælg iPhone 11 64GB tmobile på GameStop. Se tradein kontanter kredit værdier online og i butikken.

iphone x unboxing heres, hvad du kommer ind i

iphone x unboxing heres, hvad du kommer ind i

iPhone 11 ny sort unboxing anmeldelse. Min 2. kanal httpsgoo. lvjcyne instagram httpsgoo. LWYHJPE iPhone 11 Pro Max Silver Unboxing httpwww. Outube. omwatchv4wrmz7i1tu Tak gutter så meget for at se

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb Iphone Lås SIM-kort og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.