Apple iPhone 12 Pro Max

Du kan bruge æbler Skjul min e-mail iCloud funktion til at få en brænder emailadresse. Her er hvordan

De fleste af de populære e-mail-udbydere, der er til rådighed i dag tilbyde flere gigabyte lagerplads til din e-mail-indhold, som typisk er mere end nok til at holde flere års værd af e-mail-samtaler, nyhedsbreve og andre vedhæftede filer. Men der er stadig tidspunkter, hvor du føler behov for at slette nogle e-mails fra din konto. Du kan være tæt på at nå grænsen opbevaring på din konto, eller du kan bare ønsker at slette uønskede junk e-mail, der er rod op din indbakke. Der er også de tidspunkter, hvor du har afmeldt et nyhedsbrev og ønsker at slette alle de tidligere kopier af denne nyhedsbrev, du har modtaget i din indbakke.

uanset hvad grunden er der tidspunkter, hvor du bare nødt til at slette flere e-mails på din iPhone eller iPad. Disse enheder gør for en fremragende måde at få let adgang til alle dine e-mail i din lomme eller rygsæk, men det betyder også, du har brug for at lære, hvordan du sletter flere e-mails på disse enheder. Sletning af e-mails fra dine iOS-enheder ikke blot sparer dig for besværet med at åbne og bruge din Mac til at slette alle e-mails, det giver dig også mulighed for at omhyggeligt gennemgå gennem listen over e-mails, du forsøger at slette, for at undgå at slette uønskede e-mails.

Sådan vælger & slette flere e-mails på iPhone eller iPad

Det er det. Alle e-mails, du har valgt er blevet slettet og flyttet til papirkurven. Den samme proces fungerer også, hvis du ønsker at arkivere flere e-mails på iPhone eller iPad, eller hvis du ønsker at flytte flere e-mails til en mappe.

 © 2022 - 2022 Readdle Inc. Apple, Apple-logoet, MacBook, iPad, iPhone, Apple Watch, er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande. App Store og Mac App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i U.. og andre lande.

Tilbage til startskærmen

Q: jeg ofte befinder mig hade teknologi, men jeg elsker din kolonne! Jeg har søgt efter et svar online uden succes. Jeg bruger Outlook på min iPhone. Jeg kan ikke finde en måde at slette nogle auto-fill email-adresser. Til baggrund, jeg har nogle nye medarbejdere ved hjælp af statiske email-adresser i min virksomhed. Det er frustrerende at se en tidligere medarbejders navn dukker op, når du sender e-mail til en ny medarbejder. Det er upraktisk at tildele nye e-mail-adresser. Er der en nem fix?

For dem af jer ikke op på terminologi Ed bruger, når han siger auto-fill e-mail adresser, Â hes henviser til en funktion thats blevet almindelig i mange applikationer, herunder e-mail-læsere og webbrowsere, hvor programmet husker visse data, som du har indgået felter på dialogbokse eller webformularer.

Ed, jeg tror, ​​en af ​​de grunde, du ikke finde noget i dine online-søgninger er fordi din terminologi er bare lidt væk. Mens du har angivet en fyldestgørende beskrivelse af, hvad funktionen gør, du gik glip af selve navnet, hvilket er, hvad en god søgning på nettet ville nøglen ud af.

For eksempel, den mest udbredte navn synes at være autofuldførelse. Apple har andre forskellige navne for det, herunder forprogrammeret og autoudfyldning. Uanset, hensigten er generelt den samme: at reducere behovet for gentagne type eller tap almindeligt anvendte oplysninger. Som youve opdagede, kan der blive et problem, når noget changes og ingen indlysende metode til at ændre den leveres.

Lad os starte med din specifikke anmodning, red. For at fjerne autocomplete email-adresser fra Outlook på din iPhone, skal du gøre følgende. Fra inden app, trykke på ikonet Skriv mail i nederste højre hjørne. Begynd at skrive et navn. Når listen over foreslåede adresser vises, skal du trykke oplysningerne ikonet ved siden af ​​navnet. Tryk på Fjern fra Seneste. Gentag dette for alle de adresser, som du ikke længere ønsker at se autofuldførelsesforslag.

Proceduren på og Android-enhed er den samme, men fra hvad jeg læser, det kræver en sekundær skridt for Microsoft at synkronisere sletninger tværs ITSA infrastruktur. Logik synes at diktere, at hvis dette er faktisk et nødvendigt skridt, ville det være nødvendigt på iPhone-versionen også, men den eneste omtale af det Ive set er til Android.

Adm Outlook Autofuldførelse oplysninger på en pc er en langt mere monumentale opgave, end det er på en mobil enhed eller anden grund. I stedet for at forsøge at forklare de finere punkter her, vil jeg foreslå, at enhver, der ønsker mere information om det, besøge Tinyurl. OM / IGTM-0750, hvor du finder en Microsoft-artikel med titlen Outlook AutoComplete List. Denne artikel dækker hele gamuten, hvor mange poster understøttes i forskellige versioner af Outlook, hvordan du aktiverer det og mere.

Så, efter at have læst dette, håber jeg, at du hader teknologi lidt mindre, i hvert fald for i dag. Folk siger, teknologi er din ven, men jeg vil ikke være venner med det. Jeg vil have det til at snappe-til og gøre hvad jeg vil, når jeg vil.

det ville have tendens til at gøre denne sætning teknologi er din slave og det er den måde, den burde være. For at mestre det skal vi først forstå det, og det er præcis, hvorfor jeg skriver denne kolonne. Indtil næste gang â € "Â Held og lykke, og glad computing!

Sådan slette flere e-mails på iPhone eller iPad

Medmindre dit job kræver svar inden for få minutter, har du kontrolleret din e-mail ofte din produktivitet. Ifølge en casestudie af Loughborough University tager det gennemsnitligt 64 sekunder at komme fuldt ud fra at blive afbrudt af en e-mail.

I stedet for at læse din email som den ankommer, vil vi bede dig om at begynde at tjekke din indbakke på indstillede tider hver dag, helst for faste mængder tid. Hvis dit arbejde kræver, at du er på en computer, skal du deaktivere meddelelser for at bryde cyklusen for konstant kontrol. Jo færre gange du får besked om e-mail, jo bedre vil du være i stand til at fokusere på, hvad du arbejder på.

Hvis du ikke vil deaktivere e-mail-meddelelser permanent og kun vil have dine meddelelser stoppet, når du skal fokusere, kan du deaktivere dine meddelelser manuelt, hver gang du skal stoppe e-mail-meddelelserne. FRET IKKE, der er en bedre måde! Indbakke Pause i Boomerang for Gmail og Boomerang for Outlook giver dig mulighed for at planlægge dine meddelelser for at komme ind i din indbakke på tidspunktet for din valg, effektivt stoppe dine e-mail-meddelelser midlertidigt. Du kan planlægge din indbakke til oppause efter en bestemt tid, eller sæt det op, så de nye e-mails kun ankommer et par gange om dagen - sig 10 am, middag, kl. 15.00 og 17.00. Med Inbox Pause's magtfulde brugerdefinerede undtagelser kan du endda sætte visse vigtige e-mails til at komme igennem når som helst på dagen - måske fra din chef eller dit barns skole.

Aktivér mobile data til mail app

Du skal sørge for at skubbe e-mails fra serveren, når det er muligt. Push-indstillingen vil ikke være tilgængelig for nogle e-mail-udbydere som Gmail. I så fald skal du vælge Hent for at modtage nye e-mails. Heres hvad du skal gøre.

Fra samme menu skal du vælge Gmail og trykke på Hent for at få nye e-mails fra servere. Du kan møde forsinkelse med hente nye e-mails. iPhone vil kun hente nye data i baggrunden, når du er på strøm og Wi-Fi.

Kontroller underretningsindstillinger

Skjul min email giver dig mulighed for at generere en tilfældig email-adresse, når du udfylder en online-formular eller tilmelde dig et websted, så du behøver ikke altid at give din rigtige adresse. I virkeligheden er du Scrambling Dine spor. Vi vil gå igennem, hvordan skjul min email fungerer, og hvordan man sætter det op i denne artikel.

Hvordan skjuler min email arbejde for at beskytte mig mod uønsket spam?

Med Apples nye skjul min e-mail-funktion kan du generere tilfældige, unikke e-mail-adresser, når du skal levere din e-mail-adresse på en hjemmeside. Det vil så videresende mail til din aktuelle indbakke, samtidig med at du reducerer antallet af lister, vises din legitime email-adresse på.

Det kan være lidt forvirrende, fordi log ind med Apple også indeholder en funktion kaldet Skjul min email, som ikke kræver et abonnement på iCloud Plus. Forskellen er, at log ind med Apples funktion kun virker for at tilmelde dig apps og tjenester, mens det nye skjul min e-mail-funktion, der er en del af iCloud Plus, giver dig mulighed for at oprette og slette e-mail-adresser, når du skal. Med andre ord er den "gamle" funktion en mulighed, du kun kan aktivere, når du tilmelder dig en tjeneste med dit Apple ID, men den nye iCloud Plus-funktion gør det muligt at gøre det samme på forespørgsel efter ethvert formål.

Hvor skjul min email på iPhone?

Skjul min e-mail er bygget direkte i Safari, Mail og ICLOUD-indstillinger. Det ankom som en del af Fall Software Update til iOS 15, Â iPados 15, Â MacOS Monterey og iCloud. om. Du kan prøve det ud nu, så længe du har downloadet iOS 15.

Hvordan opretter jeg skjul min email?

3. Tryk på Opret ny adresse. Apple genererer automatisk en unik, tilfældig adresse, der slutter i iCloud. om og fremad til din personlige indbakke. Hvis du ikke kan lide den adresse, den opretter, kan du trykke på Brug forskellige adresse for at se en ny. Hvis du er tilfreds, skal du trykke på Fortsæt.

Hvordan styrer jeg eller sletter e-mail-adresser, der er oprettet via skjul min email? Â

4. For at slette en af ​​e-mail-adresserne skal du trykke på Deaktiver e-mail-adresse nederst. En boks vil pope op, der bekræfter dit valg, og lad dig vide, at du kan Reactivate adressen fra en inaktiv adresser liste. Tryk deaktiver.

Vigtig

Sådan fjerne SIM-kortet fra din

Sådan fjerne SIM-kortet fra din

Før du kan bruge telefonen, skal du indsætte dit SIM.

Sådan fjerner du SIM-kortet fra din

Sådan fjerner du SIM-kortet fra din

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan eject iphone sim-kort

Sådan eject iphone sim-kort

Hvis du er ny bruger af iPhone, skal du være undrende, hvordan du fjerner SIM-kortet fra iPhone, da det er ganske vanskelig.

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj, hvis du ikke har et iPhone Sim Eject Tool med dig hele tiden, som de fleste af os ikke har

Apple iPhone 5s Indsæt eller fjern SIM-kort ATT

Apple iPhone 5s Indsæt eller fjern SIM-kort ATT

Lær at fjerne eller overføre SIM-kortet i din iPhone.

Sådan Lås SIM på iPhone

Sådan Lås SIM på iPhone

Her er hvordan du ændrer, aktivere eller deaktivere SIM-låsekode på din iPhone.

Sådan bruger du forældrekontrollerne på en smartphone

Sådan bruger du forældrekontrollerne på en smartphone

Lær mere med 132 spørgsmål og 122 svar til Samsung Galaxy S 5 ATT Branded 4G Cell Phone Unlocked Charcoal Black.

Website virus rengøring. Sådan fjerne malware fra din hjemmeside på egen hånd.

Website virus rengøring. Sådan fjerne malware fra din hjemmeside på egen hånd.

Denne artikel beskriver, hvordan du fjerner malware fra hjemmesiden og prevend efterfølgende infektioner på egen hånd.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Jeg har læst flere tutorials om hvordan man scanner med iPhone, men jeg kan ikke få det til at arbejde. Den app isnt stand til at finde scanneren, om jeg omdøbe min iPhone til POP med 12345678 adgangskode på den personlige hotspot, eller krea

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.