Apple iPhone 13-serie til at gå på forudbestilling i Indien i dag tilbud, pris og meget mere

Apple iPhone 13 Preorers Forventning Crashes Online Store. Kontroller detaljer.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vinduet iPhone 13 Series Pre-Order åbnes i Indien kl. 17.30 I dag på den officielle Apple India Website, Apple Godkendt Detailhandlere og på e-handelsplatforme som Amazon, Flipkart . 2022 iPhones blev annonceret kun et par dage tilbage.

Den nyligt lancerede iPhone 13 og iPhone 13 mini leveres med en startpris på henholdsvis RS 79.900 og Rs 69.900. De nævnte priser er for base 128GB lagermodel. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil være tilgængelig for henholdsvis RS 1.19.900 og Rs 1.29.900.

Detailhandlere som Ingram Micro har en cashback for Rs 6000 for dem, der forbereder iPhone 13 og 13 mini med HDFC debit og kreditkort. Cashback er Rs 5000 til Pro Series. Apple har også en række for ældre iPhones og EMI-muligheder. Men før du laver din købsbeslutning, er her en liste over fem ting, som du bør vide om den nye iPhone 13-serie.

A15 Bionic chip i standardmodellen og mini-versionen tilbyder en fire-core GPU. Men de dyrere iPhone 13 modeller har samme chip med en fem-core GPU. Så iPhone 13 Pro og dens maksimale version kan tilbyde lidt hurtigere GPU-ydeevne end de billigere iPhone 13 varianter.

Kamera: Den billigere iPhone 13 og iPhone 13 Mini har også modtaget nogle nye kameraets funktioner. De kommer med understøttelse af sensor-shift OIS teknologi, som Apple først introduceret med iPhone 12 Pro Max. Det hjælper med at tilbyde mindre rystende skud. Apple hævder også, at Ultrawide-kameraet nu vil give bedre ydeevne under lave lysforhold.

Der er også en ny filmisk tilstand, som Apple siger, bruger rackfokus til problemfrit at skifte fokus fra et emne til et andet, når du optager video. Det kan holde fokus på et emne og sløre baggrunden, og kan endda automatisk ændre fokuset, når et nyt emne kommer ind i scenen. Man vil også kunne justere sløret og fokusere efter at have optaget en video.

Man vil også se en SMART HDR 4-funktion, som Apple siger, kan hjælpe med at optimere kontrasten, belysningen og endda hudtonerbrugere på en scene. Vi har detaljeret alle kameraets funktioner og specifikationer for de nye iPhones i en separat artikel, som du kan tjekke her.

Batteriets levetid: Apple har forbedret batterilevetiden over iPhone 13 lineup. Virksomheden hævder, at mini-versionen vil tilbyde op til 1. timer længere end iPhone 12 mini, mens â € œIphone 13â € œ vil levere op til 2. Timer mere batterilevetid end sin forgænger.

Apple siger, at â € œmost overkommelige version i iPhone 13-serien kan vare op til 17 timers videoafspilning og op til 55 timers lydafspilning. Den â € œStandard-modellen siges at levere op til 19 timers videoafspilning og op til 75 timers lydafspilning.

Alle iPhone 13 enheder leveres med understøttelse af hurtig opladning. De nye iPhones kan oplades til 50 procent på bare 30 minutter ved hjælp af et Lightning til USB-C-kabel og en 20W strømforsyning, som pr Apple.

Skærm: Standard og mini udgave tilbyder kun 60HzSuper Retina XDR skærm. IPhone 13 Pro funktioner en 6. -inch panel, men dens en LTPO Apple-tilbud 120Hz Super Retina XDR panel, der kan dynamisk skift mellem 10Hz og 120 Hz opdateringshastighed baseret på indholdet på skærmen. Dette vil give brugerne en mere jævn rulning oplevelse, og også bevare nogle batteriets levetid. Max version har den samme skærm, men har en større 6. -inch skærm.

Ornella dee

Tech giganter Apple annoncerede fire nye iPhone 13 modeller på sit Californien Streaming begivenhed. Telefonerne er nu blevet gjort tilgængelig for pre-order i Indien med salget sat til at begynde den 24. september. IPhone 13 Pro Willa Costa R'er 1,19,900 mens the iPhone 13 Pro MAX Costa R'er 1,29,900. Apple har også fast begyndelsen omkostninger for iPhone 13 og iPhone 13 mini på Rs 79.900 og Rs 69.900 hhv.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

California Streaming virtuelle lancering begivenhed var vært udgivelsen af ​​en række nye produkter, herunder de nye iPhone 13 serier, de Watch 7-serien, iPad og iPad Mini. Under i september 14 begivenhed selskabet havde meddelt, at de seneste iPhones vil blive gjort tilgængelig for pre-order på September 17. forudbestillinger er nu live på selskabets hjemmeside. I mellemtiden har iPhone 13 Indien salg dato været indstillet til 24. september

Sådan forudbestilling iphone

Apples iPhone 13-serien bruger A15 Bionic chipset med seks kerner. Der er to højtydende kerner og fire virkningsgrad kerner i denne seks-core CPU. Det har også en fire-kerne GPU. Til machine learning applikationer, det har en 16-core Neural motor.

Standarden opbevaring mulighed er blevet øget til 128 GB. Både Apple iPhone 13 Pro og Pro Max har større batterier end tidligere modeller. Batteriet i iPhone 13 Pro varer halvanden timer længere end den tidligere iPhone 12 Pro, og to og en halv time længere på 13 Pro Max.

Displayet tilbyder en lysstyrke på 1200 nits, og XDR display lover brugerne en lysere, mere medrivende oplevelse. IPhone 13 og iPhone 13 mini har 6. -inch og 5. -inch skærme, hhv.

Som iPhone købere blive klar til at placere deres forudbestillinger Apple har taget sin online-butik ned for at forberede sig. Ved 05:00 PDT, vil iPhone 13 og iPhone 13 Pro i alle deres forskellige farver og lagringsmuligheder være tilgængelig for pre-order.

Om Apple nødt til at tage sin butik offline i disse lanceringer længere er et spørgsmål om forhandling, men det helt sikkert er med til at opbygge den brummer og spændingen, som vi vente med at instruere Apple som iPhone, vi ønsker kommer lanceringen dag â €”fredag 24. september

den nye iPhone 13 line omfatter iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max med sidstnævnte indstillet til at være den bedste iPhone nogensinde med hensyn til ydeevne takket være dens fem-core GPU og en massiv 6. -inch skærm. De mindre iPhone 13 og iPhone 13 mini har kun fire kerner, til sammenligning.

Mens iPhone 13 er det eneste nye produkt går op forudbestilles i dag, vil det ikke være det eneste produkt lancering i næste uge. Både den nye iPad og forfrisket iPad mini er allerede til rådighed for pre-order, selvom alle, der ønsker at komme ind på den handling nu bliver nødt til at vente på, at butikken for at komme online igen.

Forudbestillinger for æbler helt nye iPhone 13-serien er nu bor i den anden bølge af lande rundt om i verden. Alle fire modeller er tilgængelige for bog, mens leverancer starter næste fredag, 8. oktober

Da klokken bliver til den 24. september i hele verden, de første iPhone 13 ordrer er begyndt ankommer til tidlig præ ordens kunder. Dette betyder også, at de nye enheder er langsomt ved at blive tilgængelige for afhentning og indkøb på Apple Stores rundt om i verden.

Ivrige iPhone 13 brugere har taget til Instagram og Twitter til at dele nye billeder af deres enheder. Disse virkelige verden billeder giver et nærmere blik på de iPhone 13 farver, jo mindre hak, emballage, og mere.

iPhone 13 mini og iPhone 13 fås i fem forskellige farver: midnat, stjernelys , blå, rød og pink. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max fås i fire forskellige farver: sølv, grafit, guld, og sierra blå.

Nogle mennesker, der pre-bestilt deres iPhone 13 for i butikken pickup er begyndt at se deres ordre status skifte til klar til afhentning i Apple Store app. Selvfølgelig, cant du faktisk afhente din ordre indtil din tildelte tid i morgen â €” så dont forsøge at hoved til din Apple Store i aften.

Som din iPhone 13 ordre ankommer, så husk at citere miljømæssige bekymringer, Apple er ikke længere inklusive hovedtelefoner eller en opladning mursten i iPhone 13 boksen. Her er nogle tilbehør, du måske overveje picking up til hjælpe med at udfylde dette hul.

Hele iPhone 13 lineup er drevet af Apples nyeste A15 Bionic processor og funktion 5G støtte. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max også ny kampagne skærmteknologi for første gang, mens hele lineup har fået nogle bemærkelsesværdige kamera opdateringer.

Om forfatteren

En uge efter forudbestillinger startede, iPhone 13-serien er tilgængelig i den anden bølge af lande. Eller vil være meget snart, da på det tidspunkt dette skrives Apple Store er nede, så er tradition før hver lancering. Det vil være tilbage op ved middagstid UTC-tid.

Apple Store er travlt i dag for en anden grund også â € ”Apple Watch Series 7 forudbestillinger begynder denne fredag, skibsfart starter næste fredag. SmartWatch vil have bred tilgængelighed ud af porten: Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien, Japan, Mexico, Rusland, Sydkorea, UAE, Det Forenede Kongerige, USA plus mere end 50 andre lande.

Du vil være i stand til at ringe DIBS på et ur 7, når butikken næsten genåbner kl. 12.00 UTC. Hvis du ikke ønsker at bruge $ 400 på et nyt ur, skal du huske på, at Watch SE og Watch Series 3 stadig er tilgængelige på $ 280 og $ 200, henholdsvis.

Ja, iCloud gør at flytte dine indstillinger, fotos, apps og dokumenter til en ny enhed sømløs. Bare log ind på iCloud Når du opretter din nye enhed, skal du få adgang til dine tidligere enheder iCloud-backup, og du vil være klar til at gå i minutter.

Med hurtig start kan du gendanne dine data og indhold til din nye iPhone fra din iCloud-backup. For telefoner, der bruger iOS 12. eller nyere, tilbyder hurtigstart mulighed for at bruge enheds-til-enhed migrering , så du kan overføre alle dine data trådløst fra din nuværende enhed til din nye.

Apple iPhone 13-serien starter på Rs 69.900 går op til Rs 1.29.900 for Pro Max. IPhone 13 mini's 128GB-version er prissat til Rs 69.900, mens 256 GB koster Rs 79.900. 512 GB versionen koster Rs 99.900.

Den nye iPhone 13 og iPhone 13 mini indeholder en mindre hak, der giver mulighed for mere displayområde. Hakket er 20 procent mindre, og den nye Super Retina XDR display er 28 procent lysere med 1200 nits peak lysstyrke.

Derudover iPhone 13 sport en ny A15 Bionic chipset under emhætten, hvilket Apple siger, er op til 50 procent hurtigere end de førende rivaliserende chips og tilbyder op til 30 procent bedre grafisk ydeevne.

Tak for din støtte i vores forudbestilling

For forudbestillinger, der blev foretaget på ud over boksens butikker fra den 15. oktober til 17. oktober, kan iPhone 13 og freebies afhentes fra 22. oktober kl. 22.00 i samme butik, hvor forudbestillingen blev foretaget.

Ja, men der vil være en særlig linje dedikeret til afhentning af forudbestillinger. Vores kundesalgsassocierede sender en besked til alle de kunder, der forudbestilles på vores butikker med hensyn til påmindelser og instruktioner om, hvad de skal gøre, når de kommer til butikken.

Ingen bekymringer, da du har lavet en fuld betaling, kan du hente varen når som helst til din bekvemmelighed. Selvom vi stærkt opfordrer til, at du henter din nye iPhone 13 og freebies så hurtigt som muligt.

Vigtig

iPhone 1212 Pro Privacy Screen Protector

iPhone 1212 Pro Privacy Screen Protector

Introduktion vores bedste iPhone 12 Fuld Cover Privacy skærmbeskytter med Antimikrobiel beskyttelse, der er indlejret i glasset, vil aldrig fortage sig, og dræber 99. 9 af de fleste overflade bakterier. LIVSTIDSGARANTI

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Screen Protector

Samsung Galaxy S10 Lite Privacy Screen Protector

Hold din Samsung Galaxy S10 Plus væk fra skulder surfere med Arrivlys holdbar Privacy Screen beskyttere. Køb i dag for komplet beskyttelse af privatlivets fred, når som helst

iPhone 12 TemperedGlass Privacy Behandlet Skærmbeskytter Belkin

iPhone 12 TemperedGlass Privacy Behandlet Skærmbeskytter Belkin

Belkin Ultraglass Beskyttelse med Germanengineered teknologi giver den næste generation af skærm beskyttelse til iPhone. Beskyt hvad der betyder mest med Ultraglass Privacy at tilbyder avancerede tovejs sideview filter teknologi og fremragende skærm beskyttelse. Det giver dig fullscreen privatlivets fred i stående tilstand, sammen med fleksibilitet til at dele din skærm i liggende tilstand.

ATT Celulares Planes y Precios

ATT Celulares Planes y Precios

Descubre las Ofertas de Celulares da Lider y los descuentos y Promociones de tus tiendas favoritas. Ahorra con Tiendeo

Tiendas Phone House en Barcelona

Tiendas Phone House en Barcelona

ENVO GRATIS. Lo ltimo en tecnologa para tu hogar Pantallas, Computadoras, Tablets, Celulares, Audfonos y, videospil. Hasta 12 Meses synd intereses.

WA NO KA Fragrance formidler hjertet og skønhed Japan

WA NO KA Fragrance formidler hjertet og skønhed Japan

redskab til at fremme eksklusive udgivelser. GitHub er hvor Promotools bygger software.

Prisfastsættelse

Prisfastsættelse

Life360 tilbyder tre medlemskab planer sølv, guld og platin. Du kan også downloade Life360 gratis. Hent den app i dag til iPhone og Android.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I dag taler vi om gør tmobile dække vandskader og vi vil sammenligne tmobile forsikring muligheder, som T-Mobile tilbyder tre typer af forsikringer

Køb Loreal Paris Shampoo Color Protect 360 ml Online På Best Price bigbasket

Køb Loreal Paris Shampoo Color Protect 360 ml Online På Best Price bigbasket

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 10 Team Surface Hub. Se skærmbilleder, læse de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign ratings for 360 Total Security.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.