Apple iPhone 6 6 Plus Aktiver Set Up Device

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Verizon giver dig mulighed for at aktivere nye eller gamle enheder på din konto når som helst, og typisk uden en afgift. Du kan aktivere en gammel telefon på din eksisterende Verizon nummer ved hjælp af et SIM-kort og Verizons aktiveringssystem.

Aktiver med sim-kort

Nogle mobiltelefoner kræver et SIM-kort til arbejde på Verizon netværket. Det første skridt i at aktivere en gammel Verizon telefon, der bruger et SIM-kort på din eksisterende nummer er at bruge et SIM-kort, der er blevet aktiveret for antallet eller få et nyt SIM-kort fra Verizon.

Check brugsanvisningen til den telefon, du gerne vil aktivere på Verizon for at se, hvilken type SIM-kort det kan være nødvendigt. Fælles SIM-kort typer omfatter Mini SIM, micro SIM og Nano SIM. Hver varierer i størrelse og Nano SIM er i øjeblikket den mest almindeligt anvendte på de seneste enheder. Hvis du har en ubrugt SIM-kort fra en anden enhed, der er af samme type som din telefon, som du gerne vil aktivere på Verizon netværket så kan du bruge denne SIM-kort.

Alternativt, hvis SIM-kortet er ikke kompatibel så kan du anmode om en fra Verizon enten via deres hjemmeside eller fra en lokal butik. Verizon typisk ikke opkræve noget for et SIM-kort.

Aktiver med min verizon

Hvis du ikke ønsker at aktivere din telefon online eller har svært ved at aktivere din telefon online, så kan du i stedet gøre det over telefonen. Ring til Verizon og anmodning om at aktivere en gammel telefon på en eksisterende linje og følge deres anvisninger herfor. Du kan også medbringe telefonen og SIM-kortet i en lokal Verizon butik for at få dem aktivere enheden på din Verizon konto.

Tilbehør

Så du er forsøger at finde ud af, hvordan du aktiverer en gammel Verizon telefon, men du kan ikke finde den perfekte guide til det? Dont ærgre sig, fordi, i denne vejledning, vil vi lære dig, hvordan du kan aktivere en gammel og brugt Verizon telefon.

Hvorfor skal du aktivere eller Genetabler en gammel verizon enhed

Verizon ændre dets aktivering gebyrstruktur at tilskynde kunder til at købe nye telefoner online, ifølge CNET. Forud for denne uge, standard aktivering gebyr, både for en in-store aktivering og når de køber en ny telefon online, var $ 30. Nu Verizon siger du kan spare $ 10 ved at købe en ny telefon online, betaler kun $ 20 for at aktivere den, mens du gør det via en Verizon mursten og mørtel butik vil nu koste dig $ 40. Ændringerne træder i kraft på torsdag, rapporterer CNET.

Typisk er disse aktivering gebyrer tendens til at øge eller mindske afhængig af en række betingelser, som om du er på et forudbetalt plan eller et månedligt én, og uanset om du køber en ny telefon på en ny linje for service eller bare opgradere et enhed på en eksisterende linje af tjenesten. I øjeblikket sine uklare hvilke betingelser disse nye Verizon vilkår gælder mod, men det synes sandsynligt, de gælder både opgraderinger og nye enhedsaktiveringer ifølge CNET.

Disse prisændringer sætte Verizon lidt under andre bærere for online-køb, selv om alle store telecom har justeret prisen på de gebyrer, både op og ned i løbet af årene. Undtagelsen er Sprint, som fortæller randen det nu frafalder aktivering gebyrer for online-køb til nye kunder, og også giver afkald både online og over-the-telefon aktiveringer for opgraderinger på eksisterende strækninger, så længe selve telefonen blev leaset gennem Sprint og lejemål er op. For i butikken aktiveringer, Sprint afgifter $ 30.

AT & T stadig afgifter enten $ 25, hvis du er at bringe vores egen telefon til netværket, eller $ 45, hvis du er på en af ​​sine næsten udfaset to-årige kontrakter, som kun er tilgængelige for udvalgte telefoner. T-Mobile, på den anden side, siger, at det gør ikke har en aktivering gebyr, men rent faktisk debitere dig $ 25 for et SIM-startpakke, der er i virkeligheden det samme som en aktivering gebyr.

I dette tilfælde er det ikke klart, hvorfor Verizon oplades mere for i butikken aktiveringer, selvom CNET rapporterer, at selskabet siger den proces indebærer fuld service oplevelse, uanset hvad det betyder.

Rettelse: En tidligere version af denne artikel siger Sprint afgifter $ 30 for både online og i butikken aktiveringer. Det er ikke sandt; Sprint frafalder nu $ 30 gebyr for online aktiveringer af nye enheder på nye linjer, og også giver afkald gebyret for opgraderinger til lejede enheder på eksisterende strækninger, så længe lejemålet er op.

Aktivering skridt til nye kunder

Gå til Indstillinger og på Meddelelser. urne iMessage fra. Gå tilbage til Indstillinger. ap FaceTime. Slå FaceTime fra. o til æble selvbetjening til DEREGISTER dit telefonnummer fra iMessage.

Sluk iMessage & FaceTime. Gå til Indstillinger og på Meddelelser. urne iMessage fra. Gå tilbage til Indstillinger. ap FaceTime. Slå FaceTime fra. o til æble selvbetjening til DEREGISTER dit telefonnummer fra iMessage.

Denne wikiHow lærer dig, hvordan du aktiverer en ny Verizon iPhone eller Android til at udskifte din gamle iPhone eller Android, samt hvordan du aktiverer de fleste Verizon flip telefoner. Aktivering telefonen registre det til brug på Verizon netværket. Husk, at købe en smartphone eller flip telefon fra en Verizon butik og sætte det op der normalt vil indebære at aktivere telefonen.

Sørg for, at du har en konto til din telefon. Hvis du skifter over til en iPhone eller en Android smartphone, skal du have en iCloud eller en Gmail-konto konfigureret henholdsvis. Hvis du ikke allerede har en sådan konto, sæt en op før fortsætter :

Sikkerhedskopier din gamle telefon. Hvis du vil gemme dine kontakter og andre oplysninger på telefonen, tilbage oplysningerne op før fortsætter . Denne proces vil variere afhængigt af din nuværende smartphone:

Følg setup instruktionerne på skærmen. Når din iPhone er på, vil du ankommer til en hilsen skærm. Du kan derefter følge anvisningerne på skærmen for at oprette din iPhone, som vil omfatte tilpasning følgende:

Tryk Kom i gang når du bliver bedt. Denne mulighed vil blive vist, når opsætningen er færdig. Når du trykker på denne knap, vil du se en statuslinje øverst på skærmen; når aktiveringen er fuldført, vil statuslinjen forsvinde og ordet "Verizon" vises i toppen af ​​skærmen.

Jeg Götz mig selv en ny fancy iPhone 12. Bestilt det gennem Verizon. Fik leveret i går. Har været på iPhone 8 i 3-4 år, og det er netop blevet frysning op på mig, pause, genstarte sig selv. En rigtig PITA når du arbejder hjemmefra, og det er din telefon.

Men gæt hvad. Das højre. Damn ting vil ikke blive aktiveret. Nogle "fix" Verizon arbejder på. Læsning på nettet om en masse mennesker, der har aktivering problemer med dette, på grund af de nye smarte bukser 5G SIM-kort, de har i dem. Har du været på som 5 forbandede chats med Verizon støtte siden i går. B ****** fortæller mig "Vi vil du e-mail, når rettelsen er i". Lyder som noget Swoff ville sige. *****, Swoff sandsynligvis fået noget at gøre med dette.

Ok fint. Jeg vil bare sætte den gamle SIM tilbage i min iPhone 8 og bruge det, indtil iPhone 12 aktiveringsproblemer få fast. BOOM! Nu er min iPhone 8 vil ikke foretage opkald eller sende ikke-iPhone tekster. Den fulde Verizon LTE barer viser på det, men jeg prøver at foretage et opkald og få Verizon stemme "Vi er i øjeblikket ude af stand til at autentificere telefonen." Så jeg komme tilbage på med Verizon chat til milliontedel tid. De sender mig et link, hvor jeg kan genaktivere min iPhone 8. Jeg følge trinene. Indtast SIM ID for min iPhone 8. Pop-up-vindue popper op, at stater "Dit SIM virker ikke på vores netværk." Bull-f ****** - s ***. Det bare virkede 18 timer siden, på netværket. Jeg har prøvet alt, at Internetz har sagt at gøre. Nulstil netværksindstillinger. Komplet fabriksnulstilling. Gendan telefon via iTunes, hooked op til bærbar computer. Nada.

Vigtig

Blokering af uønskede meddelelser

Blokering af uønskede meddelelser

Modtager du uønskede tekstbeskeder Der er masser af måder at blokere beskeder til din iPhone X. Uanset om de er specifikke kontakter eller ukendte spam-beskeder, der er en løsning thats rigtige for dig. Bloker en tekst ved brug

Bloker en person i Beskeder Computer

Bloker en person i Beskeder Computer

Denne vejledning viser, hvordan man blokere og fjerne blokeringen numre ved hjælp af telefonens app og Kontaktpersoner app, og hvordan man kan blokere opkald fra numre, der Arent i din kontaktliste.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne Wikihow lærer dig, hvordan du blokerer tekstbeskeder fra nogen på din kontaktliste eller fra et ukendt telefonnummer. For at blokere meddelelser fra et nummer, der ikke er i dine kontakter, skal nummeret have kontaktet dig på et tidspunkt. Åben...

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone 6S 6S Plus

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone 6S 6S Plus

En SMS-besked er en besked, der kan sendes til andre mobiltelefoner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan finder skjulte tekstbeskeder på iPhone Dette indlæg vil vise dig vejen til at se skjulte tekstmeddelelser på iPhone hurtigt.

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone Igeeksblog

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone Igeeksblog

Tekstbeskeder fra sandsynligheden af ​​uber irriterende dig heres, hvordan man blokerer dem en gang for alle.

Er der en iPhone app til midlertidigt at blokere tekstopkald fra et bestemt nummer

Er der en iPhone app til midlertidigt at blokere tekstopkald fra et bestemt nummer

Teksting er en vigtig del af vores interpersonelle relationer. Det har endda en rolle i vores professionelle korrespondance. Dette er en del af hvorfor det er så irriterende at håndtere junk-tekster. Disse meddelelser er ikke mere end en uønsket

Hvordan at skjule beskeder på Samsung Galaxy S10

Hvordan at skjule beskeder på Samsung Galaxy S10

Træt af at modtage irriterende opkald Dont bekymring har vi en vej ud, der vil hjælpe dig til at blokere indgående opkald på Samsung S10 og S10 Plus.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.