Apple officiel butik 435 resultat fundet

Lilla er i ny iphone 12 farvevariant nu på Globes Gplan

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

De angivne priser er steget siden den sidste opdatering. Desværre er det ikke muligt for os at opdatere priserne på vores hjemmeside i realtid. Hvis en butik ikke tilbyder priser i din lokale valuta, kan vi beregne den viste pris på daglige opdaterede valutakurser.

Ofte stillede spørgsmål

Køb en SIM-fri iPhone fra Apple. OM giver dig mulighed for at vælge din egen transportør og skifte luftfartsselskaber til enhver tid. iPhone kan også være tilgængelig til en lavere pris med en kontrakt direkte fra din trådløse transportør.

ESIM-teknologien giver dig mulighed for at tilføje en stemme- og dataplan til din iPhone uden at bruge et nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan via en trådløs bærerapp. *

De fleste funktioner vil fungere sammen med dit netværk. Visse funktioner, såsom visuel voicemail, kræver bærestøtte og kan ikke fungere på dit bærere netværk. Kontakt din operatør for flere detaljer eller læs den trådløse bærestøtte og funktioner artiklen for at få flere oplysninger.

Bærere sælger typisk iPhone med en kontrakt, der subsidierer den første købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge ethvert SIM-kort fra en kompatibel transportør, herunder din nuværende.

Ja. iPhone er aktiveret til at arbejde på netværk ved hjælp af GSM rundt om i verden. Fordi iPhone, der sælges af Apple. OM er ulåst, du kan købe et SIM-kort og service fra en lokal transportør på din destination. Eller tjek med din hjemmebane med hensyn til internationale roamingafgifter.

Nej. Ordrer placeret gennem Apple. OM kan kun sendes inden for landet eller købsområdet. Du kan også handle for venner og familie i lande eller regioner, hvor iPhone sælges. Bare besøg lokalforretningen i det land eller område, hvor du vil have dine produkter leveret. Eller for hurtig, nem bestilling og ekspertrådgivning, ring til en Apple Store-specialist på 1800-1651-0525.

iPhone.

Bemærk venligst, at mange af vores enheder er importversioner og ikke kommer med en lokal oplader. I disse tilfælde vil en stikkontakt medtages i boksen. Varen kan være inspiceret for kvalitet af Expansys personale forud for forsendelse.

Bemærk: Mange af vores enheder hentes internationalt. Trådløse frekvenser til 3G, 4G og LTE varierer efter transportør. Selv når 3G / LTE-frekvenser understøttes, kan der kræves et nyt SIM-kort eller en ekstra konfiguration, og dækningen kan variere efter placering. Tjek venligst med din transportør eller vores kundeservice team på infoXPansys. h For garanti- eller kompatibilitetsoplysninger, hvis du har spørgsmål.

Iphone 12 mini markerer en tilbagevenden til den håndholdte formfaktor, der var et kendetegn for tidlig iPhone design. Med en 5. "Super XDR-skærm, 7. mm tynd ramme og FeatherLight 133G-legeme, er iPhone 12 mini i øjeblikket verdens mindste, tyndeste og letteste 5G-telefon.

IPhone 12 MINI har en helt ny keramik Shield, med op til 4x bedre drop ydeevne sammenlignet med smartphone glas, samt flyvekvalitet aluminium indramning, IP68 vandmodstand, og mere.

Samsung Galaxy Watch 4

iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max 12 Pro og iPhone 12 Pro Max 12 Pro er også de første iPhones til at have 5G-forbindelse, som sammen med deres nye A14-chips gør dem til de hurtigste iPhones nogensinde.

Telefonen er drevet af den nye Apple A14 Bionic-processor og understøtter næste generations neurale motor. Smartphone kommer med en 5. tommer Super Retina XDR OLED kapacitiv touchscreen, 2340 x 1080 pixels opløsning.

Tekniske detaljer

Jul, denne gang er lysere og merrier til filippinske teknik og ens. Især med Huawei-filippinerne, der smider en masse af rabatter og promoveringer som en del af sin bedre sammen 2022 julekampagne.

Underholdning kammerater

Håbefulde indholdsskabere kan få deres hænder på Huawei nova 9 og Huawei nova 8i som er tilgængelige på PhP 23.999 og PHP 13.999 hhv. Begge produkter kommer med en gratis Huawei FreeLace værd PhP 3490 ved køb.

Dem, der er på udkig efter en pålidelig intelligent, musik følgesvend kan stole på Huawei FreeBuds Pro. Top-of-the-line lydenhed er diskonteret fra PhP 7.999 til PhP 6.999 med en hjælpende bundtet 2 består af en præmie notesbog og en Moonlight lampe.

Produktivitet arbejdsheste

For fagfolk søger at balance liv og arbejde, Huawei har fantastiske tilbud på sine vigtigste produktivitet enheder. For eksempel alle bærbare computere i Huawei MateBook D og 14 2022-serien kommer med en hjælpende bundt 1 består fra en tumbler og en trådløs opladning lampe. De, der køber nogen Huawei MateBook D 2022 produkter vil komme til at tage hjem en gratis AF30 mus.

Tablet overherredømme

Men det er ikke kun voksne, der skal svælge i top-of-the-line-teknologi denne ferie sæson. Børn kan nyde en smart enhed, der kan støtte deres uddannelse og underholdning, beskyttet med kun alder-følsomme indhold. Dette er tilfældet for Huawei MatePad T8 børn som nu kommer med en præmie notesbog og en Moonlight lampe.

anmeldelser

The Purple iPhone 12 og iPhone 12 Mini er nu tilgængelig for pre-order i Filippinerne. Hvad enten lilla er din yndlingsfarve, eller hvis du har håbet på en forfriskende kig på iPhone, er Beyond the Box sødning handlen på den lilla iPhone 12 med rabatter og freebies.

Du kan få den lilla iPhone 12 til en nedsat sats, når du vælger at betale kontant, lige ladning, eller i 3 måneder rate betalinger. Plus, kunderne kommer til at vælge en af ​​de premium brand tilfælde for deres iPhone 12. Sidst men ikke mindst, får du 10% rabat på skærm beskyttere til din iPhone 12 og iPhone 12 mini.

Lilla iphone forudbestil pris filippinerne

Den promo tilbydes indtil lager haves. For succesfuldt placeret forudbestillinger, skal kunderne videre til følgende Beyond the Box grene med henblik på at behandle betalinger via kontanter, lige ladning, rate op til 36 måneder, eller Lyka Gems.

At se og blive holdt

For at opsummere, iPhone 12 og 12 mini har et 5. / 6. -inch Super Retina XDR display med 625 nits typiske lysstyrke. Indeni er A14 Bionic Chip med Neural Engine, Face ID, keramisk skjold foran, IP68 vand og støv modstand rating, og den nye MagSafe-teknologi. Det kommer i 64GB / 128GB / 256GB lagringskonfigurationer.

iPhone 12 mini er vurderet op til 15 timers videoafspilning mens iPhone 12 er vurderet op til 17 timers videoafspilning. Begge telefoner kommer med en USB-C til Lightning stik. Endelig telefonen understøtter op til 20W hurtig opladning, men opladeren sælges separat.

Pris og tilgængelighed

Det er første gang i år, at Apple frigivet en ny farve variant af en iPhone allerede ud på markedet. Den nye iPhone 12 og 12 mini Purple er en tilføjelse til den allerede farverige familie af linjen, og den træder i Filippinerne.

IPhone 12 og 12 mini Lilla mulighed er allerede noteret på Apples Filippinerne hjemmeside under kommer snart status. Det vil have den samme startpris på Php43,990 for mini og Php49,990 for standardmodellen.

Hvorvidt du er typen til at holde op med tech nyheder, vi kan sikkert alle enige om, at nogen nyheder fra Apple er en surefire måde at få vores opmærksomhed. Den 20. april 2022 Cupertino-baserede selskab annoncerede den seneste tilføjelse til iPhone 12 paletten: lilla! Det vil være til rådighed for iPhone 12 og iPhone 12 Mini A €”, som altid har haft mere levende farver varianter versus Pro modstykker .

At dømme ud fra de billeder weve set hidtil, disse lilla iPhones sikkert fremhæve de flade aluminium kanter mens perfekt matcher panelet bagruden. Apple Premium Reseller, Beyond The Box, er begyndt at acceptere forudbestillinger ; købere vil nu finde den lilla enheder på deres Lazada butik. Men før alt andet, giver os mulighed for at dele vores indledende tanker om dette fantastiske nye shadeâ € |

ube

Udvisninger den nye iPhone 12 i lilla make du synes om Pinoy menneskemængde fave smag, Ube? Undskyld os, mens vi begynder dagdrømmer om at have en farve- koordineret pic taget af denne nye telefon sammen med en Ube dessert.

lavendelmarker

Den nye lilla finish lige i tide til foråret, tilføjer en anden lyse og sjov mulighed til lineup, og vi tror kunderne kommer til at elske det, siger Greg Joswiak, Æbler senior vice president for Worldwide Marketing.

Sammen med disse nye lilla iPhones, Apple lancerer også et nyt MagSafe læderetui og et nyt Læder Sleeve i Deep Violet. Hej, skal du have det perfe tilfælde at gå med din ville være ny telefon, ikke? De frigiver også nye silikone tilfælde, der er tilgængelige i Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe og Amethyst, samt en ny læder tegnebog i en skygge kaldet Arizona.

Vigtig

Apple Mobile hærdet glas Grossist Engros Forhandlere i Indien

Apple Mobile hærdet glas Grossist Engros Forhandlere i Indien

Indtil videre er der ingen ord fra Apple behandler brugernes krav.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Shop Skærmbeskyttere til iPhone 1212 Pro Online til at give den bedste beskyttelse til din telefon. Grab det nu fra Poorvika.

Amazon. about Silikone Taske til iPhone 12 Pro Premium Flydende silikone, Raised Lip Screen Kamera Beskyttelse, 2 lags struktur, Full Body Protection, Fleksible Bottom 4 Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Silikone Taske til iPhone 12 Pro Premium Flydende silikone, Raised Lip Screen Kamera Beskyttelse, 2 lags struktur, Full Body Protection, Fleksible Bottom 4 Mobiltelefoner Tilbehør

RAVPower officielle hjemmeside tilbyder kompatible magt banker, GaN tech opladere, innovative trådløse opladere, væg oplader og bil opladere samt holdbare langtidsholdbare kabler på fabrikken direkte priser hele bakkes op af førsteklasses kundeservice til millioner rundt om i verden.

De bedste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases

De bedste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases

Paytmmall. about Køb Apple iPhone 12 Pro silikone Tilbage Cover Af Mercedes-Benz Gennemsigtig online på bedste priser i Indien på Paytmmall. om.

iPhone 12 12 PRO silikone etui med MagSafe ProductRed Walmart. om.

iPhone 12 12 PRO silikone etui med MagSafe ProductRed Walmart. om.

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter om at finde ud af mere om Apple iPhone 1212 Pro Silikone Case Red.

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

Designet af Apple til at supplere iPhone 12 og iPhone 12 Pro, er silikone-sagen med Magsafe en dejlig måde at beskytte din iPhone på. Silky, SoftTouch-finish af silikoneudvendig føles godt i din hånd. Og på indersiden er der en blød mikrofiberforing til endnu mere beskyttelse. Med indbyggede magneter th

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

Magsafe. Alt bare klikker. Beskyt din iPhone 12 eller 12 Pro med en smuk silikone etui med en blændende hvid finish, design af Apple til at komplimentere din nye iPhone. hans nye silikone etui har en softtouch og silkeagtig finish, så det sidder p

Anmeldelser til Apple Magsafe Silikone Case Black til iPhone 1212 Pro Pris i Pakistan

Anmeldelser til Apple Magsafe Silikone Case Black til iPhone 1212 Pro Pris i Pakistan

Bedste køb har ærlige og upartiske kundeanmeldelser til Apple iPhone 12 og iPhone 12 PRO silikone etui med Magsafe Black. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Apple iPhone 12 Mini Silikone Taske Med MagSafe Blå, Techinn

Apple iPhone 12 Mini Silikone Taske Med MagSafe Blå, Techinn

Vi er skyld fik en helt ny dræbte af MagSafecompatible tilfælde op i Apple Store i dag, nu hvor den officielle begivenhed er slut.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.