Apple Silikone Taske med MagSafe Cantaloupe til iPhone 12 Pro Max

Amazon. about Apple Silikone Taske med MagSafe til iPhone 12 Pro Max cantaloupe Mobiltelefoner Tilbehør

Med indbygget magneter, der justeres perfekt med iPhone 12 Pro Max, case tilbyder en magisk vedhæfte og tag oplevelse, hver gang. De perfekt justerede magneter gør trådløs opladning hurtigere og lettere end nogensinde før. Og når det er tid til opladning, bare lade sagen på din iPhone og snap på din MagSafe oplader, eller sætte det på din Qi-certificeret oplader.

Som alle Apple-designet tilfælde er det gennemgår tusindvis af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Designet af Apple til at supplere iPhone 12 Pro Max, Silikone Taske med MagSafe er en dejlig måde at beskytte din iPhone. han silkeagtig, blød overflade af silikone ydre føles fantastisk i hånden. Og på indersiden er der en blød mikrofiberforing til endnu mere beskyttelse. ed indbyggede magneter, der justeres perfekt med iPhone 12 Pro Max, case tilbyder en magisk vedhæfte og tag oplevelse, hver gang. De perfekt justerede magneter gør trådløs opladning hurtigere og lettere end nogensinde før. Og når det er tid til opladning, bare lade sagen på din iPhone og snap på din MagSafe oplader, eller sætte det på din Qi-certificeret oplader. Ike hver Apple-designet tilfælde er det gennemgår tusindvis af timers test i hele design og fremstillingsproces. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Apple iPhone pro max silikone tilfældet med MagSafe cantaloupe

Grundlagt i 1976 i Cupertino, Californien, Apple har siden blevet det mest værdifulde selskab i verden med sine revolutionerende produkter og uforlignelige design. Sandsynligvis den mest allestedsnærværende og velkendt produkt er iPhone, sammen med iPad, Mac-computere, og iTunes.

varianter Apple iPhone pro max silikone tilfældet med MagSafe cantaloupe:

Denne form kun anvendes til vurdering af oplysningerne i beskrivelsen ovenfor. f du har spørgsmål om vores produkter, serviceydelser, transport eller anden anmodning, bedes du kontakte vores kundeservice.

Chcete doruÄ det zbožà gøre ÄŒeska? Prohlà © DNA> te si Apple iPhone 12 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe Melounova> oranžový. hcete doruÄ IA ¥ Tovar na Slovensko? Prezrite si Apple iPhone 12 Pro Max Silikónový kryt s MagSafe melónovo oranžový. ür Versand nach Deutschland, Besuchen Sie bitte Apple iPhone 12 Pro Max Silikonhülle mit MagSafe - Melon Orange. ür Versand nach Ã-sterreich, Besuchen Sie bitte Apple iPhone 12 Pro Max Silikonhülle mit MagSafe - Melon Orange. eller forsendelse til Det Forenede Kongerige besøge denne side Apple iPhone 12 Pro Max Silikone Taske med MagSafe cantaloupe. agyarországra törtà © na ’kiszállÃtásà © rt tekintse meg ezt en Terma © koldalt: Apple iPhone 12 Pro Max szilikon tok MagSafe dinnye sárga. ouhaitez-vous livrer des produits à la France? Examinez Apple iPhone 12 Pro Max Couverture en silikone avec MagSafe-appelsin melon.

Med indbygget magneter, der justeres perfekt med iPhone 12 | 12 Pro tilfældet tilbud en magisk vedhæfte og tag oplevelse, hver gang. De perfekt justerede magneter gør trådløs opladning hurtigere og lettere end nogensinde før. Og når det er tid til opladning, bare lade sagen på din iPhone og snap på din MagSafe oplader, eller sætte det på din Qi-certificeret oplader.

Tilgængelighed

Hvis du er ikke tilfreds med dit produkt eller blot ændrer mening, skal du give os meddelelse om annullering inden for 14 dage efter levering. Du kan give os besked ved at sende en mail hellosync-butik. o. k. Når du underrette os om din hensigt at vende tilbage, skal du blot returnere varen med den originale kvittering, i sin oprindelige og forseglet emballage, sammen med sine medfølgende tilbehør til os. Når du har informeret os om din hensigt for at returnere en vare / elementer fra din ordre, har du yderligere 14 dage til at returnere varen / elementer til os. Synkronisering er ikke forpligtet til at refundere dit køb, indtil varerne er modtaget til vores lager og kontrolleret.

Når du returnerer varerne, skal du bruge en sporet leveringstjeneste og sørge for at have passende forsikringsdækning, da vi ikke kan refundere manglende genstande eller varer, der er blevet beskadiget i transit. Returnargeafgifter er ikke dækket af synkronisering. Vores 14-dages afbestillingsregler gælder også for yderligere ubrugte tjenester, du måtte have bestilt.

Vi kontakter dig ved modtagelse af de returnerede varer for at arrangere restitutionen. Hvis du har betalt for transport under bestillingsprocessen, refunderer vi din transportomkostning ved basisværdien af ​​£ 6. 5 Kun, uanset om du har betalt et ekstra beløb for fremskyndet , Specielt eller Planlagt Leverancer .

Relaterede produkter

Jeg havde været tilfreds med produktet, fordi det var smukt, men kvaliteten er forfærdelig, jeg ville ikke betale $ 15 for at få dette produkt i problemer, jeg var skuffet, jeg blev bange, jeg tog telefonen ud af min taske og jeg kom på tværs af denne splinter kommer ud af spidsen

First off Lad mig sige. Prisen på $ 49 er latterlig! Men jeg må indrømme sin et solidt tilfælde, føles godt, ikke omfangsrig, fungerer perfekt med trådløse opladere og MagSafe-tilbehør, dækker alt vigtigt og beskytter din telefon mod skader, også jeg kan lide første fest tilbehør så jeg gik til det

Ive havde denne sag i omkring en time nu, og telefonens hjørner har dukket ud af det 3 gange hidtil. Jeg købte denne sag for at beskytte min telefon, ikke at lade den tilfældigt blive udsat. PDATE: MagSafe fungerede heller ikke med det første tilfælde. Ingen magsafe animation, intet. Det fungerede bare ikke. Jeg sendte det tilbage og fik en anden. Magsafe arbejdede på den ene, men telefonen holdt popping ud af sagen stadig. Efter et par uger er det som om, at sagen har strakte lidt, og det springer ud hele tiden nu. Vil ikke anbefale, medmindre du ikke har noget imod at tabe din telefon, når det ikke har en sag på den. Det besejrer helt formålet med at have en sag. Lidt del af sagen af ​​sagen har en nick i det nu også. Jeg har ingen idé om, hvor fra. Jeg har næppe brugt det og har bestemt ikke misbrugt det. Hvis en sag ikke kan holde op til at blive sat i lommen og taget ud igen, så hvad brug er det? Bedømmelse: Samlet affald.

Vi er Operational & Shipping ordrer under alle Covid Alert niveauer. Kurerappigheder vil give en kontaktløs leveringstjeneste. Bemærk venligst, at vores afsendelses- og leveringstidsrammer kan strække sig i denne periode. For mere information klik her

Produkt specifikation

Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 Proâ max, tilbyder sagen en magisk fastgørelse og løsner oplevelse, hver gang. De perfekt justerede magneter gør trådløs opladning hurtigere og lettere end nogensinde før. Og når det er tid til at opkræve, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader eller placere den på din Qi-certificerede oplader.

Vigtig

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

1 Klik for at fastsætte 50 iOS systemproblemer til enhver iPhone, iPad og iPod Touch uden lossing data.

Apple iPhone 12 Pro Max 256GBSilver MobLap

Apple iPhone 12 Pro Max 256GBSilver MobLap

Utrolig tynd og let alligevel alvorligt beskyttende, Back Cover Sølv Pink til iPhone 12 Pro er håndlavet af førsteklasses 3D tekstureret blød xgrain leatherfrom læder mestre på ECCO læder. Back Cover beskytter din iPhone mod ridser og støv, mens 1 mm hævet bezel hjælper med at beskytte din skærm. Made fro

iPhone 12 Pro 12 Pro Max Black Friday Deals 2021 Unlocked Apple iPhone tilbud sammenlignet med detailsikring

iPhone 12 Pro 12 Pro Max Black Friday Deals 2021 Unlocked Apple iPhone tilbud sammenlignet med detailsikring

Find mobiltelefoner til lave priser fra Target Australia. Gratis klik indsamle på alle ordrer over 20. Gratis levering på ordrer over 80.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone tilbud til Black Friday 2020, med det nyeste carrierlocked ulåst iPhone 12 Pro Max, 12 mini, 11 Pro, 8, SE XR tilbud Heres ...

Apple iPhone 12 Pro 6. 5G Dual SIM A2408 Unlocked, 512GB, Graphite

Apple iPhone 12 Pro 6. 5G Dual SIM A2408 Unlocked, 512GB, Graphite

Black Friday ulåst iPhone tilbud 2021 Tidlig Apple iPhone 13, 12, 11, SE, XS XR Salg Sammenlignet med Forbruger Artikler

Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold MGLQ3LLA Mobiltelefoner CDW. om.

Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold MGLQ3LLA Mobiltelefoner CDW. om.

Køb en Apple iPhone 12 Pro 6. Super Retina XDR Unlocked 128GB Gold eller andre Mobiltelefoner på CDW. om.

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

iPhone 13 slår iPhone 12 Pro i DxOMark kamera test

Hvilken model af iPhone 12 lineup vil være bedst til at indfange billeder og video Vi sammenligner iPhone 12 vs 12 Pro vs Pro Max vs Mini.

iPhone 12 Pre order iPhone 12, iPhone 12 Pro er nu op for Preorers i Indien tilbud, priser og flere tider i Indien

iPhone 12 Pre order iPhone 12, iPhone 12 Pro er nu op for Preorers i Indien tilbud, priser og flere tider i Indien

Grib iPhone 12 Pro Silver, 6GB128GB leveres med 12MP Selfie kamera, der får dig til at se smuk hver gang. Køb online til den bedste pris i Indien med tilbud, EMI og få 2 timer hurtig levering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

IPhones-farveskemaet har aldrig været særlig rig. I lang tid var Apple begrænset til kun to typer af maling hvid og sort. Det er kun in.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.