Apple TV nu lever i Indien Her er, hvordan man får det gratis i et år

Apple TV giver PS5 ejere seks gratis måneder Heres hvordan at påstå det

Godt nyt til alle dem, der venter på Apple til at frigive sin Netflix-rival, originalt indhold streaming tjeneste - Apple TV Plus. Som vi allerede ved, har Apple TV Plus streaming tjeneste allerede gået live i over hundreder af lande, herunder her i Indien. SOA Hvis du er interesseret, kan du abonnere på Apple TV Plus service på så lavt som Rs 99 per måned, og du får adgang til dens indhold biblioteket på væld af Apple-enheder, TV streaming enheder og selvfølgelig, en desktop hjemmeside. Nogle af de shows som 'The Morning Show' i hovedrollen Jennifer Aniston har formået at skabe en stille summen og gebyret lav abonnement kunne bare hjælp Apple at bekæmpe det ud i den nu overfyldt streaming scene. Buta hvis du er heldig nok, kan du også få fri adgang til dens indhold streaming bibliotek i et år. Det er rigtigt! Apple tilbyder en gratis et års abonnement af Apple TV Plus til privilegerede kunder. Læs videre for detaljer.

Apple TV plus begrænset periode tilbud

- Den begrænset periode tilbud kan ikke kombineres med andre gratis prøveperiode eller tilbud til Apple TV Plus. Tilbuddet kan være benyttet én gang pr Apple-id, uanset antallet af nye enheder købt på eller efter 10. september

- Gå til tv. pple. about for at indløse din etårig gratis prøveversion af Apple TV Plus. Alternativt kan du også indløse tilbuddet i Apple TV-app. Sørg for, at enheden kører den nyeste iOS, iPadOS, tvOS eller MacOS.

- Du kan benytte fordelene ved tilbuddet i Apple TV-app inden tre måneder efter første etablering din nye enhed. Log ind med din Apple-id på din nye enhed, på tv. pple. på eller i den nye Apple TV-app.

- Du skal indtaste dine kreditkortoplysninger på det tidspunkt benytter et års gratis Apple TV Plus-abonnement. Dit kort vil ikke blive opkrævet, medmindre du annullerer abonnementet før fornyelsen dato.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste at beskytte sig mod online-angreb. Denne handling kan kun udføres udløste sikkerhedsløsning. Der er flere tiltag, der kan udløse denne blok, herunder indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller udformet forkert data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Aktuel eller tidligere Apple TV + abonnenter kan stadig få 12 måneders gratis streaming uden at miste adgang til tidligere historie og gemte køb ved blot at bruge dit Apple-id. Efter forløsende T-Mobile forfremmelse, vil din betalte Apple TV + abonnement pause og dette tilbud vil tage over. Regelmæssig Apple fakturering genoptages efter 365 dage. Glem ikke at afslutte din gratis prøveperiode efter et år, selv om, eller du vil automatisk blive opkrævet $ 4. 9 om måneden.

T-Mobile allerede giver væk Netflix planer om at mange af sine abonnenter, herunder Magenta, One, og One Plus planer med to eller flere betalte linjer. For en ekstra $ 2-en-måned Premium upcharge, kan brugerne se HDR-indhold.

Ifølge CNET, kunderne har til 31. juli 2022 for at gøre krav på gratis Perka €”begrænset til én forløsning pr T-Mobile-konto. Brugere kan annullere deres Apple TV + abonnement til enhver tid. Fremme kommer blot få dage efter, at T-Mobile bekræftede de personlige oplysninger på ca. 7. millioner strøm, tidligere, og potentielle kunder blev stjålet fra sine systemer i en nylig hack.

Tilbuddet er kun tilgængelig for nye og eksisterende abonnenter, medmindre du har en Apple Et abonnement. Adgang til den, skal du blot downloade og åbne Apple TV app fra fanen Media på din konsol og log ind med dit Apple-id.

Apple TV + har set en vis succes med folk som Ted Lasso, der modtog 20 Emmy Award nomineringer. Som en, der er ikke rigtig ind i fodbold, jeg personligt elskede sport komedie. Dens anden sæson kommer ud i morgen, så det er det perfekte tidspunkt at tilmelde dig.

ishraq er en freelance spil journalist . Hans første nogensinde konsol var PlayStation, hvor han fandt sin kærlighed til spil via Ridge Racer. Han kan lide at tænke hes virkelig i historie-drevne spil, men bruger det meste af sin tid på den seneste årlige Call of Duty udgivelse.

Heres Sådan Benytte One Year Gratis Apple TV Plus Streaming abonnement

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

PlayStation 5 er stadig en temmelig vanskelig konsol at finde, men hvis du har formået at få dine hænder på en, theres en ny kampagne du kan kræve begynder i dag. Sony og Apple er gået sammen for at tilbyde PlayStation 5 ejere en seks måneders prøveperiode til Apple TV +, som er en temmelig god deal for dem, der kan være på hegnet om tilmelding til Apples abonnement tv-tjeneste.

Hævder fremme er forholdsvis ligetil, men det kræver, at du gør alt på din PS5 konsol. For at tilmelde dig, vil du først nødt en PlayStation Network-konto, som de fleste PS5 ejere skal have allerede. Du bliver nødt til at finde Apple TV app på PlayStation Store, hvilket kan gøres ved enten at søge efter det eller kigge i menuen Alle apps på Media hjemmesiden.

Download Apple TV-app, boot den op, og følg instruktionerne. På et vist punkt, vil du blive bedt om at logge på med en Apple-id, men du kan også oprette en ny Apple-id, hvis du ikke allerede har en. Når thats gjort, vil den seks måneders promo være live på din konto, og du kan begynde at se.

I en FAQ om annonceringen side for denne promo, lærer vi, at alle PlayStation 5 konsoller er berettiget, men desværre ser det ud til, at PS4 ejere bliver nødt til at sidde denne ene ud. Den gode nyhed er, at dette forsøg er claimable indtil juli 22:e, 2022 så hvis du ikke har formået at få en PlayStation 5 endnu, vil du stadig være i stand til at tilmelde sig denne Apple TV + retssag, så længe du opnå en konsol inden for det næste år.

også vigtigt at bemærke er, at når de seks måneder er gået, vil du fortsætte med at blive opkrævet $ 4. 9 per måned til Apple TV +, indtil du annullerer det. Så hvis youre vil melde sig, men dont planlægger at fortsætte dit abonnement forbi de første seks måneder, vil du ønsker at holde din prøveperiode slutdato i tankerne, og afbestiller inden der ruller rundt.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

meddelte mandag, de salgsfremmende tilbud 12 måneder af Apple TV + til sine kunder, uden beregning. Startende fra den 25. august, abonnenter kunne kræve handlen fra T-Mobile, og bruge det til at se shows som "Ted Lasso" og "Mythic Quest."

"T-Mobile kunder kan nu nyde Apple TV + for et helt år, og se lige i Apple TV-app på tværs af alle deres foretrukne enheder," siger Peter Stern, Apples VP of Service. "Apple TV + har den højeste-rated originaler nogen streaming tjeneste, så vi er glade for, at millioner af T-Mobile kunder vil være i stand til at drage fordel af dette tilbud."

Tilbuddet er tilgængelig for alle eksisterende og nye T-Mobile kunder på sine Magenta og Magenta Max planer, sammen med lille T-Mobile for Business, Magenta Militær, Magenta første respondenter, og Magenta 55 + kunder. Kampagnen er også tilgængelig for brugere af Sprint på Sprint Ubegrænset Plus og Premium planer.

Hvad er inkluderet med Apple TV +?

Apple TV + er en streaming service, der har eksklusive Apple Originals til rådighed for at abonnere og se fra Apple TV app. Rådighed til at se på iPhone, iPad, Mac og Apple TV, og til at streame på kasser, pinde og smart-tv.

Hvordan vælger jeg Apple TV + som en smart fordel?

Hvis du i øjeblikket abonnerer på Apple TV +, vil du nødt til at annullere din eksisterende abonnement, før du vælger det som en smart fordel. Når du får bekræftelse på, at dit abonnement er blevet annulleret, kan du vælge det som en smart fordel.

Hvordan opsætter jeg Apple TV +?

Apple TV + fredag ​​gik i luften som endnu et video streaming service i en allerede overfyldt streaming plads. Alle kan abonnere på tjenesten ved at betale en månedlig afgift, der er Rs. 99 per måned i tilfælde af Indien og $ 4. 9 per måned for USA. Den Cupertino, Californien-baserede selskab er også at tilbyde en ugelang prøveperiode til alle abonnenter, så de kan få en smag af tjenesten før begå til det. I et forsøg på hurtigt at få en betydelig luns af abonnent base ombord, er selskabet også tilbyder et års abonnement på tjenesten gratis for alle, der køber en ny Apple-enhed. Læs videre for at finde ud af præcis, hvem der er berettiget til tilbuddet, og hvordan du kan benytte det.

Apple TV + etårig gratis abonnement tilbud

Ifølge selskabet, vil det give et års gratis Apple TV + abonnement til alle, at købe en ny iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, eller Mac stand til at køre de nyeste iOS, iPadOS, tvOS eller MacOS. Enheden skulle have været købt efter 10 September, 2022 at være berettiget til tilbuddet.

Apple giver en tre-måneders periode, der begynder dagen med at oprette den nye Apple-enhed til at indløse tilbuddet. I tilfælde af udstyr købt mellem 10. september og 1. november vil den frist på tre måneder begynder den 1. november.

Den frie Apple TV + abonnement indløst som en del af promo vil være berettiget til familie deling, som et almindeligt Apple TV + abonnement. Med Familie Deling, vil abonnenterne kunne dele abonnementet med op til 5 andre familiemedlemmer. Apple siger imidlertid kun én person ud af en familie Deling gruppe vil være berettiget til at indløse den gratis Apple TV + abonnement tilbud.

Sådan indløser gratis Apple TV + abonnement tilbud

Fra i dag, hvis du havde købt en ny Apple-enhed efter september 10, 2022 kan du hovedet over Apple TV app på din nye enhed for at indløse den gratis Apple TV + tilbud. Sørg hvis du har nyeste version af operativsystemet på Apple TV-enhed.

Tryk Nyd 1 år gratis. Der er en chance du kan blive bedt om at indtaste dit Apple-id adgangskode, bekræft dine faktureringsoplysninger, eller tilføje en gyldig betalingsmetode. Især vil din betalingsmetode ikke blive opkrævet i løbet af 1 års gratis prøveperiode. Men hvis du ønsker at annullere efter den gratis periode, skal du sørge for at annullere en dag før udløbet af den gratis etårig periode for at undgå at blive opkrævet for den næste faktureringsperiode.

Apple TV + har lanceret i over 100 lande, herunder Indien. Det er i øjeblikket prissat på Rs 99 per måned, med ingen andre planer afsløret allerede nu. Den service tilbyder brugerne en række originale shows, som omfatter Se og The Morning Show.

Bortset fra dens betalt plan, virksomheden også tilbyder alle brugere som har købt en ny iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV 4K eller Apple TV HD et år værd af et gratis abonnement til Apple TV + tjeneste.

Apple tilbyder forbrugerne tre måneder til at gøre krav på tilbuddet, da de aktiverer deres enhed. Tilbuddet er for en begrænset tid kun, dog gør ikke Apple angive, hvor længe tilbuddet vil være levende til.

Virksomheden har oplyst, at hvis du annullerer abonnementet i løbet af de 12 måneder gratis abonnement, plejer du være i stand til genaktivere det. Efter de frie året slutter, vil selskabet automatisk starte opladningen dig sin månedligt gebyr.

For at aktivere gratis en året Apple TV + abonnement, skal du logge ind med dit Apple-id på Apple TV-app, hvor hvis du kører den nyeste version af iOS, iPadOS, tvOS eller MacOS, vil tilbuddet vise sig som en pop-up. I pop-up, kan du klikke på Enjoy 1 År Fri knap, og du er færdig. Tilbuddet gælder kun på enheder købt efter 10. september

Som nu Apple TV + service vil blive stillet til rådighed på alle iPhones, iPads, Macs og Apple TV. Bortset fra de generiske Apple-enheder, vil det også blive gjort tilgængelige på alle 2022 Samsung Smart TV og Amazon Fire tv.

Nye abonnenter får måneders Apple TV + gratis

* Tilbuddet fås med LG 8K-tv og LG 4K TV på støtteberettigede 2022 til 2022 modeller. Tilbud starts 16. november  2022 og ender 14. februar skal 2022. Trial tilbud indløses senest den 21. februar 2022. Nye abonnenter kun. Plan fornyer automatisk på $ 7. 9 per måned indtil aflyst. Fuldstændige vilkår:  lg. OM / AU / kampagner

Must-see æble originaler på din LG Smart TV

Denne kampagne er tilgængelig i lande, hvor Apple TV + er tilgængelig. Det gælder for kompatible LG Smart TV frigivet 2022-2022, og er til rådighed for nye Apple TV + abonnenter fra November 16, 2022 til 14. februar 2022. *

Sådan indløser din Apple TV + tilbud

Få 3 måneders Apple TV +, når du køber en kvalificeret Apple-enhed â €”og se originale historier fra de mest kreative hoveder i tv og film. Gør krav på din 3-måneders gratis Apple TV + abonnement på Apple TV app.

Vigtig

Er din iCloud Storage fuld 5 tips til at frigøre iCloud lagerplads

Er din iCloud Storage fuld 5 tips til at frigøre iCloud lagerplads

Ønsker at rydde plads på iCloud og stoppe de irriterende advarsler Lær hvordan du rydder plads på iCloud for at rette din Cloud Storage en gang for alle.

5 tricks til at frigøre plads på din Android-telefon

5 tricks til at frigøre plads på din Android-telefon

Klare cache, søgehistorier og defaults

Apple iPhone XR Safari Guide Ryd cache, browsing historie, cookies og andre browserdata, blokere cookies og andre web indhold

Apple iPhone XR Safari Guide Ryd cache, browsing historie, cookies og andre browserdata, blokere cookies og andre web indhold

Facing problem med din Safari Vil du lære at rydde Safari Cache til erfaring glitchfree browsing oplevelse. Her er hurtige trin, der vil hjælpe dig med at lære, hvordan du rydder cache og cookies på Safari og Chrome.

Stop med at lukke apps på din Android-telefon

Stop med at lukke apps på din Android-telefon

Du behøver ikke længere bekymre dig om ved et uheld at lukke en app med Android 11. Den nyeste version introducerede en ny gestus, der giver dig mulighed for at bringe tilbage en app, du utilsigtet afskediget fra din seneste apps liste.

Google Pixel 6 anmeldelser

Google Pixel 6 anmeldelser

Lær at afinstallere og klar cache for apps på Google Pixel 6 Pro 5G. På denne side Ryd app cache og data Opdatering apps Slet seneste apps Afinstaller app Clear app cache og data Clea

Sådan unrooter LG Stylo 6 3 nemme metoder

Sådan unrooter LG Stylo 6 3 nemme metoder

Her er hvordan man kan stoppe kørende apps, hvis de fryser hænge eller få din Stylo 6 til at gå ned, nulstilles eller køre langsomt.

Pixel 5 For seniorer

Pixel 5 For seniorer

Her er hvordan man kan kontrollere Android batteri sundhed for at sikre din telefon gør ikke pludselig løber tør for strøm.

Android apps holder Crash Denne løsning har hjulpet mange løse problemet

Android apps holder Crash Denne løsning har hjulpet mange løse problemet

Et nyt betjeningspanel privatliv og app dvale kommer til Googles mobile operativsystem.

Åbn, Luk og Administrer apps på Google Pixel og Pixel XL VisiHow

Åbn, Luk og Administrer apps på Google Pixel og Pixel XL VisiHow

Hvordan at forlænge batteriets levetid Opnå maksimal batteritid på din telefon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.