Apple Watch Series 7 lancerer Med fuldt QWERTY tastatur større end nogensinde

Den nye Apple Watch Series 7 er større, lysere, og slankere

Im planlægger at købe min første Apple Watch næste måned, og jeg ventede på de 7-serien, der skal iværksættes, hvad jeg gjorde ikke forventet er de ikke tilføjet sølv farve med den hvide sport bandet længere for serien 7. Mit spørgsmål er der nogen vide eller har nogle flere billeder på, hvordan stjernelys farve af de 7-serien vil se ud, farven på uret ser ud til at være noget mere som en guld og bandet som en støvet hvid. Jeg ved ikke, hvis jeg skal vente på de 7 serie med Starlight farve eller bare købe den sølv farve af de 6-serien, svært valg jeg gætte lol.

Vælg et land

Apple Watch Series 7 vil officielt være tilgængelig i UAE butikkerne fredag ​​den 15. oktober tech gigant afsløret. Pre-ordrer for den seneste SmartWatch fra multinationale tech virksomhed begyndte den 8. oktober, og Apple-fans kan endelig få deres hænder på det nye ur.

Den nye model er udstyret med den watchOS 8, udgivet i september i år, og har et større, mere avanceret display, forbedret holdbarhed, hurtigere opladning, og nogle helt nye aluminium case farver. Dette kan være den mest farverige ur serie fra endnu Apple.

Udformningen af ​​Watch Series syv er raffineret med blødere, mere afrundede hjørner, og displayet har en unik refraktiv kant, der gør fuld skærm urskiver og apps synes at forbinde med krumningen af ​​sagen problemfrit. På bare 1. mm tynd, de smallere grænser Apple Watch Series 7 maksimere den Skærmvisningerne område, mens minimalt ændre dimensionerne af selve uret.

Selv om det ikke er muligt at skrive en hel roman om det nye ur, QWERTY-tastaturet funktion lader brugere hane eller glide fra bogstav til bogstav med QuickPath, ved hjælp af maskinens lære at forudsige det ord brugere skriver. Virksomheden har også afsløret to unikke urskiver â €”Contour og Modular Duo â €” designet specielt til den nye enhed. Brugere

Brugerne kan nu nyde godt af den samme hele dagen 18-timers batterilevetid, supplerer 33 procent hurtigere opladning. USB-C-oplader, findes i kassen, kan oplade uret til omkring 80 procent i 45 minutter. Serien syv kommer med en helt ny Apple Watch Magnetisk oplader; har dog top Apple korrekturlæsere sagde, at de ældre modeller af opladere ikke kommer med lignende opladning hastigheder.

Fås i 41mm og 45mm størrelser, Apple Watch Series 7 er den mest holdbare Apple Watch nogensinde, med en mere robust, mere crack-resistente foran krystal. Det er den første Apple Watch til at have en IP6X certificering for resistens over for støv og opretholder en WR50 Vandfasthedsbedømmelsen, hvilket indikerer en vand modstand på 50 meter undervands . Støvet modstand funktion er nyttigt for dem, der elsker eventyr i UAE ørkener.

Mens ingen nye sundheds-tracking sensorer er blevet tilføjet til serien syv, Apple installeret en masse nye træning i uret træning app. Den nye SmartWatch vil fortsætte med at inkludere et EKG-sensor til overvågning af hjerte sundhed og en blod ilt monitor. De watchOS 8 kan hjælpe brugerne forblive aktive og forbindes gennem nye workout typer, den nye Mindfulness app, innovative funktioner til handicappede, bedre adgang med Apple Wallet, og flere funktioner med hjem app, sammen med forbedringer af meddelelser og programmet Fotos.

I Æbler seneste live event, det annonceret en masse sjove nye gadgets og software opdateringer, herunder den nye Apple Watch Series 7. SmartWatch har en opdateret design, der omfatter en større skærm, nye watchfaces, og et par andre ekstramateriale .

The 7er har slankere bezels, måling kun 1. mm, og en større skærm, der strækker sig næsten til kanten af ​​sagen. Den nye altid-på Retina Display foranstaltninger 20% større end den serie 6 og omkring 50% større end Serie 3. Dens også 40% tyndere end den serie 6, og du kan se omkring 50% mere tekst på sin skærm i sammenligning, også . Du kan vælge fra 41mm og 45mm sizesâ €”kun lidt større end den serie 6s 40mm og 44mm muligheder.

En større displaymidler mere plads til nye ting, som en fuld tastatur, der understøtter QuickPath aflæse og en fantastisk sæt nye watchOS 8 watchfaces, herunder en modulær løsning. Den øgede skærmstørrelse betyder dens lettere at kig på de små detaljer i dine aktive ringe og de mange nye komplikationer til rådighed.

Og ikke fretâ € "Selvom displayet er større, siger Apple, at den har en crack-resistent frontkrystal; Plus, det samlede ur har IP6X og WR50 vurderinger, hvilket betyder, at det er ryddet til brug i lavvandsaktiviteter som svømning og brusebad, og det kan håndtere en tumble i snavs eller sand.

Disse vurderinger er særligt rart at have givet æbler tilsætning af nye watchos 8 funktioner til cyklister. Det kan registrere, når du starter en tur, automatisk pause og genoptages under din tur, og endda opdage, når du falder, og tilbyder en SOS-prompt, hvis du har brug for det. Ny stemmefeedback gennem Watchs højttaler, AIRPODS eller andre Bluetooth-hovedtelefoner automatisk annoncerer Aktivitetsringstatus og træningsmiljøer. Ebike ryttere får også et par frynsegoder, som aktiv kalorieindhold og en forbedret algoritme, som evaluerer puls og GPS for bedre at bestemme, hvornår du bruger pedalassistent vs standalone benffekt.

Apple optimerede den nye SmartWatchs brugergrænseflade til sine nye dimensioner og gjorde det til 70% lysere til indendørs brug. Det bruger de samme processorer og sensorer og har større redesignede knapper. Batteriets levetid forbliver det samme mellem serien 6 og serie 7 på op til 18 timer. Den indeholder en oplader og understøtter USB-C-opladning i stedet for USB-A, som kan oplade op til 33% hurtigere. Der er endda en hurtigopkrævning, hvor du sætter uret på opladeren i kun otte minutter, vil give dig op til otte timers juice.

Naturligvis modtog Apple Fitness + også et par opdateringer, som du kan drage fordel af det nye ur. Nu vil brugere af fitnessservice være i stand til at nyde en Pilates Body-Conditioning Workout type og øve Mindfulness når som helst og hvor som helst med guidet meditation. Mere til vintersport? Tjek træning for at gøre sig klar til sne sæson, byder på verdensklasse atleter som Ted Ligtety. Fitness + introducerer også gruppe træning med SharePlay, hvor du kan træne sammen med op til 32 venner for at blive motiveret.

Som du forventer, kommer Apple Watch Series 7 i flere stil muligheder, herunder en aluminiumssag finish i en af ​​fem farver: blå, guld, sort, rød og mørkegrøn. Der er også en spændende palette af Apple Watch Bandsâ € "inklusive en designer mulighed fra Herms og Nike, med matchende urfaces - og Apple Watch Series 7 har bagudkompatibilitet med bands fra tidligere modeller.

Apple Watch Series 7 modeller vil være tilgængelige senere i efteråret. Serien 7 starter på $ 399, Apple Watch E starter på $ 279, og Apple Watch Series 3 starter på $ 199. Bliv afstemt for flere detaljer om den officielle udgivelsesdato for Apple Watch Series 7â € "Well Post IT, så snart vi kender det.

Men ved første øjekast synes ikke at være en enorm mærkbar forskel fra serien 6, den nye Apple Watch Series 7 pakker en slag på flere fronter. Vi tager det nye Smart Watch for et spin forud for dets udgivelse og heres, hvad vi synes om de spændende udviklinger, der følger med æbler nyeste udgivelse.

større og lysere

Apple Watch ser mere raffineret i denne generation, som på mange måder er hjulpet af den sømløse integration af den brydningskant i krumningen i sagen og det forreste krystalbøjning lys fra skærmen til dets kanter. Som altid kan brugerne vælge mellem eksklusive urflader, med nye muligheder tilføjet til de rækker, der er specielt designet til at rumme det større display.

Mød nogle nye ansigter

Contour er en brugerdefineret skrifttype inspireret af klassisk midten af ​​århundrede, hvor tallene omkring drejeknappen er gemt helt op til kanten af ​​displayet. Tallene ændres gradvist i størrelse for at fremhæve den aktuelle time, og de animerer, når du ruller af drejeknappen. Konturen er eksklusiv til denne serie.

Det nye modulære Duo Face har to store, data-rige center komplikationer, mens Classic World Time er baseret på Heritage Travel Watches. Det lader dig se tid på alle 24 verdens tidszoner på én gang, som repræsenteret af byerne på ydersiden. Selvom det ikke er nyt for forgrunden, er portræt et andet ansigt, der skiller sig ud på grund af den større skærm, der gør det muligt for iPhone Portrait-billeder komme til liv.

Farver til at matche

Uanset om det er aktivt eller kræsne, sørgede for, at brugeren går i stil. Mens Apple Watch Nike bringer os nye friske bandfarver og et nyt ansigt, tilbyder Apple Watch Hermè et nyt dobbelt tour band og en kredsløb H Single Tour med matchende ur ansigt.

Apple er ikke sjov, når de siger, at der er et æbleur for hver personlighed. Straps til rådighed for serien 7 omfatter sportsløjfe, solo loop, sport band og flettet solo loop. Straps til rådighed for rustfrit stål og udgave rækkevidde omfatter også Milanese Loop og Læder Link.

går alle miles

Mange af Apple Watch Health and Wellness sensorer vender tilbage til serien 7, nogle med forbedringer. EKG og blod oxygen er tilbage igen som populære funktioner. Mens mange af sikkerheds- og sundhedsfunktionerne forbliver de samme, vil serien 7 automatisk ringe til nødtjenester, når det registrerer et hårdt fald â € "og kan endda fuldføre opkaldet, når du rejser i udlandet. Støjappen er udtænkt for at give advarsel til høje decibelniveauer, der kan være skadelige for din hørelse.

Lad os tale numre

Serien 7 siges at komme med en lysere skærm, når du håndledes ned; Ca. 70 procent lysere indendørs for det lettere sneak-a-look uden at hæve håndleddet eller vågne displayet. Forreste krystal alene er mere end dobbelt så tyk end Apple Watch Series 6 for øget styrke og holdbarhed.

Vigtig

Pro Vinkel 9

Pro Vinkel 9

oplysning Reference herunder syntaks og eksempler til Vælg funktion i Power Apps.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

iShop af Leal er ejet af Leal Communications og Informatik LCI, medlem af LEAL Group. Vi har 20 års erfaring som autoriseret Apple-forhandler ...

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Ikke alene har Æbler iOS 14 lanceret et væld af avancerede nye funktioner, men udrulningen har også været ganske glat. Vi fandt et par mindre fejl og rettelser.

Sådan Bloker indgående og udgående opkald på Android

Sådan Bloker indgående og udgående opkald på Android

Du kan fjerne spærring på din Vodafone tjeneste ved at give os et opkald. Opkaldsspærring begrænser din tjeneste fra at foretage og modtage opkald. Find ud af mere i dag.

Andre Brug SD-kort som interne lager

Andre Brug SD-kort som interne lager

Loading NVIDIA GeForce Forum

Xperia Transfer 2 App Sådan overfører du DataContent fra en gammel Android-telefon eller iPhone til din nye Xperia-telefon

Xperia Transfer 2 App Sådan overfører du DataContent fra en gammel Android-telefon eller iPhone til din nye Xperia-telefon

Migrering af data fra Android til iPad er ret vanskelig, og her er nogle af de bedste metoder til at overføre filer fra Android til iPad eller en anden IOS-enhed.

InApp opdateringer Kom godt i gang

InApp opdateringer Kom godt i gang

Google giver udviklere værktøjer til at skubbe brugere til at opdatere deres apps.

Område kode 813 ReportedCalls

Område kode 813 ReportedCalls

Find 813 områdenummer detaljer, herunder byen, tidszone, og kortet. Opslag områdenummer 813 telefonnummer, navn og placering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Specialudgave af Federal Register, der indeholder en kodificering af dokumenter af generel anvendelighed og fremtid effekt ... med tilbehør.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.