Apple Watch Set Up med nummer Del Set Up for mig selv

Dens billigere at bruge en Apple ur med Verizon nu S..

Hvis du planlægger at bruge Apple Watch Family opsætning til at tillade dit barn eller et andet familiemedlem til at have en Apple Watch, der er uafhængig af en iPhone, skal du have en celle plan, fordi familien setup fungerer kun med et cellulært Apple Watch. Den bedste Apple Watch kommer i cellulære modeller, så hvis du har en Apple Watch Series 6 eller en Apple Watch SE, kan du bruge dem til familie opsætning.

Mens mange af de bedste celle planer for Apple Watch kan overlappe med de bedste celle planer for Familie opsætning, der er et par bestemte planer fra nogle luftfartsselskaber betød for denne ansøgning specifikt. Her er hvad du behøver at vide for at vælge de bedste celle planerne for Familie opsætning.

Truphone

Truphone tilbyder en særlig aftale for Familie opsætning specifikt, herunder ubegrænset data, opkald og tekst, og et U.. telefonnummer, alle for $ 10 om måneden. Der er ingen lock-in kontrakt, hvilket gør det nemt at aflyse, når du har brug for, og der er endda en 7-dages gratis prøveversion at se, om du kan lide tjenesten.

AT & T

AT & T vil lade dig tilføje en Apple Watch til sine AT & T Ubegrænset Starter, AT & T Ubegrænset Extra, AT & T Ubegrænset Elite planer for $ 10 om måneden. Alle tre planer har ubegrænset tale, tekst og data, herunder 5G adgang. Planerne omfatter også ubegrænset tale, tekst og data i Mexico og Canada samt international tekstning.

Du kan tilføje en Apple Watch til en AT & T ubegrænset plan for $ 10 om måneden, som alle omfatter ubegrænset tale, tekst og data. Plus, kan du købe en Apple Watch gennem AT & T og få en særskilt plan for $ 10 om måneden.

T Mobil

Hvis du ønsker at gå pink eller allerede er med T-Mobile, kan du tilføje en Apple Watch til enten dets Essential plan, Magenta planen, eller Magenta Plus. Det koster $ 10 om måneden for at tilføje en Apple Watch til enten af ​​disse planer. Alle planer tilbyde ubegrænset tale, tekst og data, med hver enkelt plan har adgang til nogle præmie data.

US Cellular

U.. Cellular giver alle med nogen af ​​sine ubegrænsede planer om at tilføje en Apple Watch til planen for $ 10 om måneden, hvilket betyder at du kan tilføje flere Apple Ure med familie opsætning, hvis du ville. Alle dens ubegrænsede planer tilbyde ubegrænset tale, tekst og data, samt Everday og endnu bedre planer tilbyde bedre video streaming kvalitet og nogle roaming i Mexico og Canada.

Verizon

Du kan tilføje en Apple Watch til enhver Verizon plan for $ 10 om måneden. Verizons ubegrænset planer alle svinge i pris afhængig af, hvor mange linjer du har brug for, men de har alle ubegrænset tale, tekst og data og adgang til sit 5G-netværket.

Hvad tror du er den bedste plan celle plan for æble ur familie setup?

Mange mennesker vil gerne deres egen Apple Watch, men indtil for nylig var de ude af stand til at få en, fordi de ikke har deres egen iPhone at parre den med. Men nu har Apple lanceret Familie opsætning. Dette giver dig mulighed for at oprette flere Apple Ure fra en enkelt iPhone, og dens virkelig let at gøre.

Best Cell Planer for Apple Watch Family opsætning

Hvorfor er familie setup nyttigt?

Lad os sige din partner ville elske en Apple Watch men har en Android-telefon, eller børnene virkelig ønsker en Apple Watch men deres iPhone er for gammel, eller de ikke har en iPhone overhovedet. Med Family Setup thats ikke længere et problem, og det betyder, at omkostningerne ved at deltage i Apple Watch familien ikke længere indeholder en iPhone også. Så det kan være så lav som prisen på en Apple Watch SE eller et brugt Serie 4.

? Hvad æble ur modeller gør familie setup arbejde med en

Familie Setup arbejder med de cellulære versioner af Apple Watch fra Serie 4 og fremefter, herunder den nye Apple Watch SE. Det kræver watchOS 7, som du kan downloade på nogen af ​​de kompatible telefoner.

Kan jeg bruge familie setup med et æble ur, der isnt en gps + cellulær model Â?

Ja og nej. Det er muligt at bruge Family Setup uden et cellulært plan forudsat Apple Watch selv er en cellulær model, men de vigtigste funktioner â € ” såsom placering deling og at foretage og modtage opkald, når bæreren er ude og omkring en €” wont arbejde .

Hvor kan jeg få en cellulær plan for mine børn æble se en?

Forudsat at de har et trådløst Apple Watch, kan du få en cellulær plan fra udvalgte netværk. Men mens mange netværk tilbyder cellulære planer for Apple Watch, arbejder ikke alle sammen med familieopsætning. I Storbritannien er de eneste udbydere Truphone og tre; I USA har du et valg af AT & T, C Spire, Sprint, T-Mobile og Verizon. Der er ikke noget tegn på en australsk udbyder endnu, så godt hold dig opdateret på den ene.

Hvor meget koster en cellulær plan for familieopsætning?

Det afhænger af din udbyder. I Storbritannien starter Truphones planer på £ 7. 9 om måneden eller £ 79 pr. År. I USA, Verizon og T-Mobile Opladning $ 10 om måneden for en enkelt enhedsplan; Der er rabatter, hvis du tilføjer uret til en eksisterende telefonplan.

Er der nogen Apple Watch-funktioner, som børnene ikke kan bruge?

Ja. Eventuelle funktioner, der kræver en parret iPhone, vil ikke arbejde. Dine familiemedlemmer vil ikke kunne få adgang til uregelmæssige hjerterytme, EKG, cykelsporing, søvn, blod oxygen, podcasts, fjernbetjening, nyheder, hjem eller genveje, og Apple Pay virker heller ikke - selvom i US Apple Cash-familien Aktiverer under 18'erne at overføre kontanter via meddelelser.

Er der aldersgrænser for Apple Watch-funktioner med familieopsætning? Â

Ja. Under-18'erne får ikke efterårsdetektion, for da hver forælder ved, at børn falder af alt overalt hele tiden, og under 13'erne vil ikke få hjertefrekvensmeddelelser eller være i stand til at spore aktive kalorier i kategori af aktivitetsapp. Flyt vil spore deres aktive minutter i stedet.

Hvordan opretter jeg et nyt ur i familieopsætning? Â

Drej uret og tag det tæt på din iPhone. Du vil se en pop-up: Brug din iPhone til at oprette dette Apple-ur. Når du gør det, vil du se to muligheder: Sæt op for mig selv eller oprettet for et familiemedlem. Uanset hvilken du vælger, skal du parre uret som normalt og indstille en adgangskode.

Det næste trin er anderledes, fordi du skal vælge et familiemedlem. Hvis du allerede har familiedeling aktiveret på din iCloud-konto, vil du se en liste over tilgængelige familiemedlemmer; Hvis du ikke har det, kan du tilføje et nyt familiemedlem her.

Når du har gjort det, kan du aktivere bede om at købe, hvilket betyder, at alle downloads eller køb har brug for din tommelfingre. Derefter kan du vælge hvilke funktioner der skal give dit barn, herunder Find People, Siri, Beskeder, Sundhedsdata, Emergency SOS, Aktivitet og Fotos. Du kan også oprette en kureret kontaktliste over de personer, du vil have dit barn til at kunne kommunikere med.

Sidst men ikke mindst, kan du tænde skoletiden. Dette er en slags forstyrrelse for klasseværelset Tid og blokerer apps og Komplikationer . Dens ret nuanceret, så for eksempel kan du deaktivere skole på pause tid eller frokosttid. Dit barn kan også aktivere det selv, hvis de vil fokusere på lektier eller bare tune ud i et stykke tid.

Kan mit barn eller andet familiemedlem deaktivere familieopsætning? Â

Hvis du gerne vil købe Apple ure for hele din familie, vil denne nyhed blive endnu bedre. Apple viste Family Setup-funktionen, der lader dig oprette og styre flere Apple-ure med blot en enkelt iPhone. Før du havde brug for en iPhone parret til hver smartwatch.

Apple i dag annoncerede en ny funktion, der gør det muligt for familier at blive bedre forbundet, selvom nogle familiemedlemmer ikke har en iPhone. Virksomheden introducerede en funktion kaldet Family Setup, tilgængelig i WATCHOS 7, der giver en forælder mulighed for at parre deres iPhone med et barns Apple Watch for at holde kontakten, modtage placeringsmeddelelser, bruge forældrekontrol og meget mere.

Med familieopsætning kan forældre indstille kontroller, som om hvilke kontakter barnet kan kommunikere med over meddelelser. Det giver også familiemedlemmer mulighed for at modtage placeringsadvarsler, så forældre vil vide, hvor barnet er, og hvis de har indtastet eller forladt A geobed område. For et barn kan dette være skolen eller en basketball for eksempel.

Men æbler fordel på dette marked er, at det positioner selv som et privatlivsfokuseret selskab. Det betyder, at forældre kan føle, at de kan stole på Apple til ikke at gemme deres familysplaceringsdata eller sælge den til tredjepart.

Ud over placeringssporing giver Family Setup forældre til at konfigurere nedetidsindstillinger, for at begrænse interaktioner og meddelelser på det parrede ur, mens barnet er fokuseret på Schoolwork , med en ny skole-tilstand. Workout integration er også tilgængelig og tilbyder en aktivitetsringe oplevelse designet kun for børn.

I mellemtiden kan børn skabe deres eget memoji med bare deres Apple Watch, at de kan bruge og sende klistermærker og meddelelser eller bruge i de nye Watchos 7 Memoji Watch Face. De kan også bruge deres ur for at nå nødtjenester, hvis det er nødvendigt, gennem den indbyggede Emergency SOS-funktion.

Selvom funktionen er tydeligt designet til forældre med børn for unge for deres egen telefon, er det uklare, hvor godt det vil blive omfavnet af forældre, på grund af Apple ser højere prispunkt. Det er noget æble Forsøgt at adressere med den helt nye iPhone SE. Imidlertid starter SE på $ 279 â € "ikke så overkommelig som at give et barn en billig Android-enhed, mens de leder ud for at løbe rundt i kvarteret med venner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med en ny funktion lanceret i dag â € "Apple Watch Family Setup â €" kan kunderne nu bruge deres iPhone til at oprette flere Apple ure for familiemedlemmer. Hvert ur kan derefter foretage eller modtage opkald og meddelelser, bruge Siri, bruge Maps og Moreâ € "med deres eget nummer og konto.

Først skal du kontrollere dit Apple Watch er kompatibelt

Når dit ur er parret med succes, kan du nu købe en Truphone Cellular Watch Plan for familiemedlemmer. Dette ur kan derefter foretage eller modtage opkald og meddelelser, bruge Siri, bruge Maps og Moreâ € "med sit eget nummer.

Vigtig

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Den bedste billige Apple Watch salg og tilbud er ankommet med fantastiske priser på bestseller Apple Watch opstilling.

WatchOS 8 funktion anmodning ringetone, hej, Apple Watch kalder Afslut opkaldet til at fortsætte

WatchOS 8 funktion anmodning ringetone, hej, Apple Watch kalder Afslut opkaldet til at fortsætte

Dens til tider er nødvendige for at slå din Apple Watch til enten omstændighed eller fred i sindet. Uanset om du er midt i en romantisk middag eller har brug for nogle stille tid, dens lejlighedsvis klogt at slå din Apple Watch hjælp lydløs tilstand. Dermed er en enkel nok proces som du kan se her. Her er et par essentia

Sammenligne og kontrast Apple Watch Series 4 Vs. Apple Watch Series 3

Sammenligne og kontrast Apple Watch Series 4 Vs. Apple Watch Series 3

Den største Apple ur skærm endnu. Elektrisk hjerte-sensor. Reengineered digital krone med haptisk feedback. Helt velkendte, endnu ikke helt nydesignede, Apple Watch Series 4 nulstiller standard for, hvad et ur kan være. Features Understøttet Ansøgning GPS Mærke Apple Størrelse 40mm eller 44mm Forbindelsesteknologi GPS

Apple Watch Series 7 GPS Cellular Silver Rustfrit Stellar Light Sport Band 45 mm Smart Watch Apple på LDLC

Apple Watch Series 7 GPS Cellular Silver Rustfrit Stellar Light Sport Band 45 mm Smart Watch Apple på LDLC

Køb Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Tilbehør, Bands, Opladere, Kabler, Istyle Beirut, Libanon

Apple Watch Series 7 Review Mix Match Mama

Apple Watch Series 7 Review Mix Match Mama

Med Apple forventes at annoncere NextGeneration Apple Watch Series 7 på mindre end tre måneder, rapporterer om, hvad vi måske og måske ikke kan se på

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch Series 6 stile gå på salg på Amazon med op til 164 off

Apple Watch serie 6 Product Red udgave er nu nede på 249 hos Best Buy, mærkning en All Time Low for bestelling SmartWatch ..

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

InvisibleSHIELD HD Apple Watch Series 3 2 1 Skærmbeskyttelse 38mm

Shop digitale kameraer, 35mm kamera Udstyr, fotoprintere, Hjemmebiograf, DVD-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

3D Impact Screen Protector til Apple Watch Series 456SE 40mm

Vi sælger Apple Watch Series 54 40mm Screen Protector Neo Flex HD3pice til bedste pris. Tjek nu

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Apple Watch 44mm Skærmbeskytter

Find Apple urkasser og arrangører at forsvare din Apple Watch mod stød eller skrammer og holder alt på ét sted. Køb på æble. about med gratis levering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.