ATT Dækning kort i 2021

RootMetrics Dækning kort

Før du tilmelder dig med et nyt luftfartsselskab, skal du være sikker på, at du kan få god modtagelse - både god dækning og en pålidelig signaloverførsel - hvor du bor og arbejder. Hvis du ikke kan, du måske ikke være i stand til at foretage opkald, sende beskeder eller bruge apps, når du skal.

Over 90% af den amerikanske har god celle dækning; det er generelt kun landområder, hvor du måske ikke få et signal. Men ikke alle luftfartsselskaber giver den samme grad af dækning over hele landet. De kan variere massivt fra den ene tilstand til den næste. Så kan en transportør, der virker for en person i en sydlige stat ikke være det rigtige valg for en person i det nordvestlige.

Vores Signal Checker viser dækningen og signalstyrke til dit postnummer og hjælper dig med at se, hvilket luftfartsselskab vil give dig den bedste service. Vi kontrollerer alle de vigtigste luftfartsselskaber på én gang, så du sparer tid og kræfter på at skulle besøge dem alle individuelt.

Et fjerde selskab, Sprint, fusioneret med T-Mobile i april 2022. Mens eksisterende kunder ikke vil have at skifte inden for en overskuelig fremtid, Sprint mærke er blevet pensioneret og nye kunder skal slutte T-Mobile. Flytningen bringer T-Mobile niveau med AT & T med hensyn til størrelse.

Disse selskaber opbygge og vedligeholde deres egen mobiltelefon netinfrastruktur, herunder telefonen tårne, som du kan se alle omkring dine byer. Jo flere af disse tårne, du har i dit område, vil det bedre signalet være fra transportøren, som ejer dem.

MVNO vil ofte tilbyde forudbetalte tilbud. Dette betyder at du ikke behøver at underskrive en kontrakt, men løn på forhånd for en godtgørelse af data og opkald i stedet. Disse ofte arbejder ud lidt dyrere, men bekvemmelighed muligvis det værd, især hvis du ikke bruger telefonen så meget.

Bærere giver flere forskellige mobiltjenester. Dækning for hver kan variere fra den ene region til den næste, og den, du brug også kan være dikteret af, hvad du laver på din telefon, og hvilken type telefon du har.

Ved taleopkald situationen også til at være kompliceret. Bærere brugte en af ​​to typer af cellulære tech - GSM eller CDMA - og du har brug for en telefon, der var forenelig med alt efter hvad tjeneste din udbyder brugt. Men dette kun gælder for 2G og 3G-forbindelser. ,EN

Den vigtigste ting, der påvirker din celle signal er din udbyders dækning. Hvis du bogstaveligt talt er stod ved siden af ​​en af ​​deres celle tårne ​​har du en perfekt signal. Men hvis du er langt fra et tårn, kan dette signal kommer og går. Dette kan påvirke dine data download-hastigheder, eller resultere i mistede opkald.

Så hvad er den bedste måde at opdage, som luftfartsselskabet har den bedste mobiltelefon dækning hvor du bor? Bare rulle sikkerhedskopiere til toppen af ​​siden, skal du indtaste dit postnummer ind i feltet, og vi vil gøre resten. ,EN

Hvad disse resultater betyder

Din locationÃ, - jo længere væk du er fra en mobiltelefon tårn den svagere dit signal vil være, da signalet bliver svagere dette påvirker signalkvaliteten hvilket vil reducere dine data download hastigheder.

Prøv den bedste gratis vandrekort app

Når du køber en af ​​vores cellulære-baserede eller mobile varslingssystemer, får du også fordelen af ​​at være omfattet af en af ​​de nationer bedste mobilnetværk gratis. Blandt andet, det er bare en anden ekstra frynsegode for at tilslutte sig Medical Guardian familien.

Cellulær og mobile medicinsk varslingssystemer at arbejde

Dens Googles vision om Android versus kommuner, og du får at vælge

Partnerskabet mellem Medicinsk Guardian og AT & T betyder, at du altid har adgang til hjælp, når du eller en elsket man behøver det. Vores cellulære og mobile alarmsystemer er bedste i branchen, takket være den frie AT & T-nettet cellulære konnektivitet, der leveres som standard med hver af vores mobile produkter.

Mobile varslingssystemer ofte stillede spørgsmål

AT & T landsdækkende mobilnetværk har utrolig grundig og pålidelig service i områder over hele landet. Mens dit nabolag er mest sandsynligt i dækningsområdet, opfordrer vi dig til at konsultere AT & T interaktiv dækningskort, som beskriver alle de områder af deres trådløse dækning.

Nej, du behøver ikke en mobiltelefon, for at nyde AT & T mobilnetværk via vores cellulære eller mobile medicinske varslingssystemer. Selv om mange mennesker tror, ​​at fordi de har en mobiltelefon, de plejer nødt til at investere i en mobil Guardian, er virkeligheden i den situation er, at en mobiltelefon isnt med dig døgnet rundt. De fleste mennesker kan ikke tage deres mobiltelefoner ind under bruseren, men dette er ikke tilfældet med medicinsk Guardian mobil varslingssystemer. Vores systemer er vandafvisende, hvilket betyder, at youll beskyttes selv i bathroomà ¢ â,¬â € hvor et betydeligt antal af fald ske på grund af glatte gulvoverflader.

Så længe du bære din Hals vedhæng eller håndled knap, du aldrig behøver at bekymre dig om at forlade din mobiltelefon i stuen og tage et spild i køkkenet, fordi Medicinsk Guardian er du dækket.

Nej. Alle de medicinske Guardian cellulære og mobile medicinske varslingssystemer operere uafhængigt af en mobiltelefon eller internet-konto. Når du tilmelder dig et af vores cellulære eller mobile varslingssystemer, vil du automatisk modtage den fordel af at være i stand til at oprette forbindelse til vores overvågning centre via AT & T trådløse netværk uden ekstra omkostninger for dig. Tjenesten leveres som standard med alle vores cellulære og mobile varslingssystemer.

Cellulær og mobile varslingssystemer du kan stole på

Hvor pålidelig er alt, hvad 4G-dækning? OpenSignal analyserer data indsamlet fra rigtige brugere for at se, hvor ofte de får en 4G LTE-signal. I deres seneste rapport, AT & T brugere fik 4G receptionen om 86.% af tiden. Se hvordan de andre store netværk målt op i vores trådløs dækning vejledning.

Verizon netværksdækning sammenligning

Når du har besluttet AT & T er den rigtige netværk for dig, er det tid til at shoppe for en plan. Du har sikkert lagt mærke til, hvor dyrt dette luftfartsselskabets mobile planer er, men bare rolig, der er billigere muligheder.

MVNO - eller Mobile Virtual Network Operators - er mindre selskaber, der opererer på de fire store net. Disse virksomheder køber plads fra de store fyre og sælge det til dig i form af billige mobiltelefon planer.

AT & T ubegrænset telefon planer

Klar til at se, hvor mobile netværk udfører, hvor du bor, arbejder, og rejse? Vores CoverageMap viser den virkelige verden resultater, der er bygget fra en kombination af vores professionelle resultater og dem crowdsourced fra brugere af vores gratis app. Tjek opkald ydeevne, sammenligne toppen hastigheder weve registreret, og få vist de bedste netværksteknologier weve opdaget i dit område.

hvordan vi måler opkald ydeevne

For at kunne tilbyde et mere omfattende billede af opkald præstation som du oplever det, weve skabt en algoritme, der finder signalstyrken sammen med andre indikatorer. Nye datapunkter får højere vægt end eksisterende datapunkter at give vores kort et gennemsnit, der er baseret på, hvad brugerne kan forvente i dag.

Hvorfor er antallet af datapunkter vigtigt?

For at give dig en fornemmelse af de bedst mulige hastigheder, du kan opleve, vores hurtigste hastighed kortet viser de maksimale hastigheder, der er optaget i et udvalgt hex i tests køre ved hjælp af RootMetrics app. Det viser potentielle hastigheder, men disse hastigheder kan ikke være opnåelige af alle enheder.

Hvorfor er antallet af datapunkter vigtigt?

Vores kort over bedste teknologi fundet viser, hvor nye teknologier er ved at blive indsat. Kortet er farvet baseret på den bedst mulige teknologi, som findes i den hex. Hvis en hex er farvet for LTE, kan der stadig være 3G + og / eller 2G / 3G-tjeneste der.

Hvorfor er antallet af datapunkter vigtigt?

De transportørernes indvendinger kom som svar på FCC om en kommentar på en plan om at forbedre landets utilstrækkelige bredbånd kort. Udover at indsende mere præcise dækningskort, at FCC planen ville kræve luftfartsselskaber gøre en statistisk betydelig mængde drev test.

"For at hjælpe kontrollere rigtigheden af ​​mobiludbydere indsendte dækningskort, foreslår vi, at luftfartsselskaber indsende dokumentation for netværkets ydeevne baseret på en stikprøve af on-the-ground test, der er statistisk passende for den testede område," forslaget FCC udstedte i juli 2022 sagde.

Det kan forhindre gentagelser af de tilfælde, hvor luftfartsselskaber overdrevet deres dækning i FCC ansøgninger, hvilket kan resultere i regeringen bredbånd finansiering ikke går til de områder, hvor der er størst behov. Små luftfartsselskaber at konkurrere mod de tre store i landdistrikterne tidligere skulle adfærd drev test for egen regning for at bevise, at de store rederier ikke tjener de områder, de hævdede at tjene.

FCC Formand Ajit Pai ikke straffe Verizon, T-Mobile, og US Cellular efter at finde, at de luftfartsselskaber overdrevet deres 4G-dækning i officielle ansøgninger. Men Pai bevæger sig fremad med planer om at kræve mere præcise kort som mandat fra Kongressen.

AT & T og T-Mobile klager over testomkostninger

AT & T protesteret mod det foreslåede drivprøvningskrav i en ansøgning til FCC på tirsdag i denne uge og siger, at den årlige "Drive Testing ikke er den rigtige løsning til at verificere landsdækkende dækningskort", og at der er "potentielle vanskeligheder med at bestemme Sådan formuleres A Statistisk Gyldig prøve for områder, der er givet terrænet Variability Landsdækkende. "

Verizon havde gjort indsigelse mod muligheden for et landsdækkende drev-testkrav i en september 2022-arkivering og sagde, at "Verizon udfører drevtest på en mere målrettet måde for at kalibrere sin model og bekræfte former for udbredelse nøjagtigheden af ​​modellen. " Med FCC beslutter at kræve kun en statistisk Signifikant prøve, nævner Verizons nyere indgivelser heller ikke at drive test eller blot søgte præciseringer på FCC-drev-testplanen.

Calif agenturet skubber til drevprøvning

Omfattende drevprøvning understøttes af California Public Utilities Commission, som fortalte FCC i februar, at "data- og kortlægningsudgange på formering -baserede modeller vil ikke resultere i nøjagtig repræsentation af faktiske trådløse dækning. " CPUC sagde, at der på baggrund af sin oplevelse er "drivprøver forpligtet til at fange fuldt nøjagtige data til mobile trådløse serviceområder."

I en anden indgivelse i september 2022 omfattede CPUC en grafik, der viste, hvordan agenturets egne drevtest i Californien viste, at kortet, der blev indsendt af en navngivet National Carrier, dramatisk Overstyret Dækning:

En Vermont stats officielle udførte hastighedstest, mens de kører mere end 6.000 miles i efteråret 2022, og fandt "brede forskelle" mellem den faktiske dækning og dækningen rapporteret af luftfartsselskaber.

FCC sagde, at det er Tentativ Plan for bærere-indsendte hastighedstests ville på et minimum kræve ", at hastighedsprøvningerne omfatter downlink, uplink, latens og signalstyrke målinger, og at de udføres ved hjælp af en slutbrugerapplikation, der måler ydeevne mellem mobilenheden og de specificerede testservere. " FCC foreslog også ", at hastighedstest skal tages udendørs" og i en "kombination af mobile og stationære tests for nøjagtigt at kontrollere dækningshastighedskortene."

Vigtig

Cell Phone Insurance Claim Att

Cell Phone Insurance Claim Att

Medicinsk Forsikring gjorde Easy Ebook Forstå kravet Cyklus

Secrets din mobiltelefon Insurance Company Udvisninger ønsker du skal vide Wires Computing Elektronik Computer Reparation Burlington VT

Secrets din mobiltelefon Insurance Company Udvisninger ønsker du skal vide Wires Computing Elektronik Computer Reparation Burlington VT

Din husejere politik dækker din smartphone for skader, såsom brand og tyveri, men ikke for at miste eller forlægge din telefon.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Du kan annullere din telefonforsikring fra ATT enten online eller via telefon.

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

Udforsk ATT kundeservice repræsentative lønninger i USA samlet direkte fra medarbejdere og job på.

Med Travel Tilbage, youll ønsker en ATT internationale dag Pass TechGreatest

Med Travel Tilbage, youll ønsker en ATT internationale dag Pass TechGreatest

Tilføj ATT internationale dag Pass at bruge telefonen i udlandet, som du gør derhjemme. Læs mere for at se, hvordan hjalp rejsende holde forbindelsen og spare penge, når mere end 210 internationale destinationer.

Quad Sådan bruger data i udlandet uden at komme hjem til en uhyggelig telefonregning Daily Bruin

Quad Sådan bruger data i udlandet uden at komme hjem til en uhyggelig telefonregning Daily Bruin

ATT og Verizon Wireless er to af U.. førende mobiltelefon udbydere. Begge selskaber tilbyder international telefontjeneste, der kunder med at finde passer til deres behov. Hvis du forsøger at beslutte, hvilke luftfartsselskab til at gå med, og du gør en masse international rejse, en sammenligning af deres funktioner og ...

Side ikke fundet HTC Inc.

Side ikke fundet HTC Inc.

Et par måneder back att gjorde nogle ændringer i sine internationale dataplaner, og i dag er Old MA Bell på det igen.

SEC CHARGES ATT OG INVESTOR Relations Medarbejdere over opkald til analytikere

SEC CHARGES ATT OG INVESTOR Relations Medarbejdere over opkald til analytikere

OrangeHook er et Saas-selskab med fokus på identitetsløsninger. Vi giver værktøjerne til at sikre, at de rigtige personer er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige legitimationsoplysninger. Du skal blot sætte, vi validerer, hvem du er, hvor du er og hvad du laver.

OrangeHook, Inc. At Healthcare Vælger LifeMedID ELO Selvbetjeningsløsninger

OrangeHook, Inc. At Healthcare Vælger LifeMedID ELO Selvbetjeningsløsninger

ATT Investor Relations Videoer og Seneste nyhedsartikler GlobalNews. En kilde til de seneste nyheder om ATT Investor Relations.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.