ATT enhed ved hjælp tmobile nummer på esim

Tmobile bejler nye kunder med testkørsel af nye iPhone esim app

Deltag gaming ledere, sammen GamesBeat og Facebook Gaming, for deres 2. årlige GamesBeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: i Metaverse 2 Denne kommende 25. januar 25-222. Lær mere om arrangementet.

Selvom Apples nyeste iPhones leveres med hardware support til ESIMS, U.. luftfartsselskaber werent helt klar til at understøtte funktionen indtil iOS 12.. debuterede i begyndelsen af ​​december. Nu, Verizon og AT & T har introduceret iPhone esim støtte, tredje-sted U.. carrier T-Mobile er slutte sig til festen â €”og bruge lejligheden til at banen konkurrenternes kunder at skifte netværk.

T-Mobiles esim Appa muliggør mest ulåst iPhone XR, iPhone XS, eller iPhone XS Max enheder til øjeblikkeligt tilføje en linje af T-Mobile service. Tre forudbetalte planer tilbydes som muligheder, herunder en $ 30, 1000 minutters snak / 2GB data planlægge gyldige i 21 dage, en $ 40 månedligt ubegrænset tale / 10GB dataabonnement, og en $ 70 månedligt ubegrænset T-Mobile One snak og data plan. Den første plan er rettet mod turister, der ønsker at hurtigt at tilføje U.. tjeneste via esim mens bevare deres udenlandske fysiske SIM-kort.

Når planen er valgt, er en ny T-Mobile telefonnummer, der vises på skærmen, og bekræftet via e-mail. Antages både fysiske og elektroniske SIM er i brug på samme tid, iOS 12.. viser derefter en dobbelt mobilsignalstyrke indikatoren øverst til højre på skærmen. Eksisterende T-Mobile kunder kan bruge The Sims adskille telefonnumre til kløft arbejde og personlige opkald, eller effektivt fusionere to telefoner i én.

Hvad interessant er, at T-Mobile bruger den app som en chance for at vinde over Verizon, AT & T, og Sprint kunder også. Den app åbner med T-Mobiles bane, da Amerika hurtigste netværk, og selskabet siger, at dets give rivaler brugere mulighed for at tage Un-carrier ud til en prøvetur. I gennemsnit T-Mobiles netværk er lidt hurtigere end Verizons, men langt foran både AT & T og Sprint på tværs mange U.. stater, tænkes der tilbyder kunderne overlegen ydelse til lavere priser.

Når T-Mobile først forsøgte at vinde over iPhone kunder år siden, det tilbød en overraskende effektiv prøvetur, at Senta potentielle kunder fulde iPhones med gratis datatjeneste, så folk kunne se, hvordan virksomhedens signalstyrke og hastigheder holdt op hvor de boede og arbejdede. Med en ulåst telefon og esim app, kan denne proces være så simpelt som udsteder nye kunder promo koder for datatjeneste â €”antager den ønsker at tage dette skridt.

T-Mobile esim app er tilgængelig nu i iOS App Store som en gratis download. Dens også opført som foreneligt med iPads og iPod rører, men af ​​indlysende grunde vil være mest nyttig på 2022 og senere iPhones. En ulåst iPhone XR, iPhone XS, eller iPhone XS Max solgt uden for Kina fastland er nødvendig; af juridiske årsager, er ESIMS ikke inkluderet i kinesiske iPhones.

Venturebeat.

Venturebeats mission er at være en digital torget for tekniske beslutningstagere for at få viden om transformativ teknologi og transakt. Vores websted leverer vigtige oplysninger om datateknologier og strategier til at guide dig, når du leder dine organisationer. Vi inviterer dig til at blive medlem af vores fællesskab, for at få adgang til:

I dag har T-Mobile meddelte, at den bringer esim støtte til iPhone XS og iPhone XR for sine postpaid kunder. Rapporteret af 9to5Mac, dette tilbud af Uncarrier er faktisk en udvidelse af eksisterende funktionalitet. T-Mobile blev allerede understøtter esim på begge iPhone-modeller i december sidste år, men det var begrænset på det tidspunkt til kun forudbetalte kunder.

Apple annoncerede support til esim med lanceringen af ​​iPhone XS, iPhone XS Max, og iPhone XR i september sidste år, og i henhold til Apples supportwebsted esim, er T-Mobile nu sammenføjning AT & T og Verizon som den tredje største luftfartsselskab i U.. at støtte tjenesten. Pressemeddelelsen kapret fordelene ved esim, ligesom opererer to numre på én enhed.

esim er fantastisk til mennesker, der ønsker at bruge både arbejde og personlige numre på en enkelt smartphone, der er nedsat en telefon med et internationalt luftfartsselskab for længere ophold uden for U.. eller bare slippe af med, at fysisk SIM-kort. Plus, AT & T, kan Sprint og Verizon kunder får T-Mobile på deres eksisterende smartphone. Hvor cool er det?

Eksisterende T-Mobile kunder, der allerede har en iPhone XS, iPhone XS Max, eller iPhone XR et bagudbetalt abonnement kan skifte til en esim ved enten at besøge en T-Mobile butik eller komme i kontakt med deres kundeservice. Dem, der søger at aktivere en ny linje bliver nødt til at gøre det i butikken. Frigivelsen hedder også, at en $ 20 bistået eller kan kræves opgradering støtte afgift.

T-Mobile Czech Republica har lanceret et komplet testing system til ESIMS, baseret på GSMA standarden. T-Mobile eksternt indlæst ESIMS som en af ​​de første i Europa. Partnerne i projektet er Samsung og Oberthur Technologies.

Systemet er baseret på en fælles platform fra Deutsche Telekom, som lokale systemer i T-Mobile er tilsluttet, samt grænseflader udviklet af operatøren til ekstern håndtering med esim og afprøvning af hele kæden.

Tmobile bejler nye kunder med testkørsel af nye iPhone esim app

T-Mobile i dag lanceret sin esim app til iPhone XS, iPhone XS Max, og iPhone XR. Med denne app, kan ejere af Æbler nye iPhones nemt tilføje en sekundær forudbetalt linje til deres enhed. Du skal bare indtaste din email-adresse i app, skal du vælge en forudbetalt plan, og du vil være god til at gå.

I øjeblikket T-Mobile kun tilbud forudbetalte planer for esim på iPhone XS, XS Max, eller XR, men luftfartsselskabet siger, at det planlægger at støtte postpaid planer om esim i fremtiden. Her er de T-Mobile forudbetalte planer til rådighed for esim aktivering:

Nogle T-Mobile kunder har haft succes at få esim på deres nye iPhone aktiveres gennem kundeservice i de sidste par dage, men dens godt at se esim app officielt lancere så alle nemt kan tilføje en sekundær linje til deres iPhone . Selv om det er lidt skuffende, at T-Mobile kun understøtter forudbetalte planer på lanceringen, i det mindste ved vi, at støtte efterbetalte planen kommer. Forhåbentlig sin rullet ud snarere før end senere.

SIM som en integreret del af en indretning; let fjernbetjening aktivering og administrationThe Deutsche Telekom Group deltager i udviklingen af ​​et åbent standardT-Mobile vil introducere den første indbygget SIM-kort i 2022

Næste år vil vi introducere de første telefoner med esim kort. forventes massiv udvidelse af denne teknologi i 2022 og 2022, siger VladimÃr Klein, Teknologi Director hos T-Mobile, tilføjer: Det er vores opfattelse, vil konventionelle plast SIM-kort afbrydes inden for ti år, hvilket vil bidrage til at forbedre kundeoplevelsen og øge pålideligheden af ​​mobile enheder, blandt andre ting.

Indbygget i SIM-kort i form af en særlig chip og er en integreret del af den særlige enhed. Den esim kortet indeholder oplysninger om brugernes profil i netværket og kan programmeres eksternt â € ”brugere vil således ikke længere behov for at åbne SIM slots med papirclips, har kortet skåret til at passe et mindre format eller bede om et SIM-udskiftning.

Indførelsen af ​​esim kort er tæt forbundet med processen med at forbinde enheder og den efterfølgende udvikling af tingenes internet. Ifølge visse estimater, forventes op til 200 milliarder enheder, der skal tilsluttes i 2022 â € ”Det drejer sig om biler, wearables, smarte husstande, smarte målinger og e-sundhed, blandt andre områder. Alle disse produkter skal let aktiveres, administreres og kontrolleret, ofte kollektivt, som vil blive aktiveret af indbygget SIM-kort. Registrering af en ny enhed på en bestemt konto er et stykke kage med en esim â € ”alle kunder skal gøre er at scanne eller kopiere ID-koden af ​​et bestemt produkt, og esim kortet er derefter straks aktiveres og forbindes med andre tilsluttede produkter, som kunden benytter.

Deutsche Telekom-koncernen har allerede kommercielt lanceret esim teknologi, som er baseret på en løsning fra Apple, i to lande â € ”i USA og Storbritannien. Men ejeren af ​​T-Mobile Tjekkiet ser ingen fremtid i proprietære løsninger og har dermed været aktivt involveret i flere år i skabelsen af ​​et åbent globalt esim standard under paraplyen af ​​GSMA, en verdensomspændende sammenslutning af mobiloperatører. Standarden, som Deutsche Telekom og dens datterselskaber har arbejdet med andre store operatører og producenter af enheder og SIM-kort skal blive annonceret i første halvdel af 2022.

T-Mobile Tjekkiet lægger vægt på at tage en ansvarlig tilgang til miljø og samfund. Det overholder fair forretningspraksis, hjælper gavnlige applikationer og tjenester til at se dagens lys, støtter ikke-profit organisationer, små virksomheder og enkeltpersoner, og giver en hjælpende hånd, når krisesituationer opstår. Virksomhedens medarbejdere fungerer som frivillige mange steder over hele Tjekkiet.

Bedre ansigtsgenkendelse er ikke den eneste bekvemmelighed, som Pixel 4-serien kommer til at få med December-sikkerhedsopdateringen; Det omfatter også ESIM-support til T-Mobile's Network. Som spottet af Android Police, indeholder T-Mobile's nyeste softwareudgivelse til telefonen "forskellige fejlrettelser og systemforbedringer" sammen med den højtforespurgte funktion.

Ikke kun dette, men takket være dual-standby-support på de nyeste pixels, kan du faktisk efterligne dual-sim-kapacitet på telefonen, på trods af den enkelte SIM-slot, der findes på sin venstre side. Hvis du bruger en mobiloperatør, der understøtter ESIMS â € "som T-Mobile â €" kan du bruge det i forbindelse med et fysisk SIM-kort for at få adgang til to forskellige luftfartsselskaber på samme tid. Du kan derefter modtage opkald og tekster fra begge SIM'er uden problemer, selvom du selvfølgelig skal vælge et netværk som den primære node for mobile data i telefonens indstillinger.

Ved siden af ​​denne temmelig kloge brug af ESIM-standarden til at aktivere DUAL-SIM-support, indeholder pixel 4 en række andre kloge software, der tricks op på ærmet. Googles telefoner er kendt for deres computerfotograferingskoteletter, og pixel 4 er ingen undtagelse; Dens astrofotografi-tilstand giver dig mulighed for at føle dig tættere end nogensinde til stjernerne, og Google Assistant er blevet krympet ned i størrelse for at passe på selve enheden, hvilket resulterer i 10x bedre ydeevne. På toppen af ​​det planlægger Google at forbedre telefonerne via software hver så ofte, takket være regelmæssige 'Feature DROPS'.

Selvom mange børn kommer til at finde måder at have det sjovt med enhver gave, får de, hvad de virkelig vil have, er nogle tech. Men hvilken slags gadgets går ikke kun, gør et barn squeal med Glee, men også være sikker? Nå, vi har et par ideer til dig.

Jeg fik endelig min familie til at prøve telefongreb, og du bør også

Telefongreb er et tilbehør, der virker dumt, indtil du rent faktisk forsøger en, og efter mange års forsøg og undlader at få min familie til vane med at bruge popsockets, stilringe eller bogstaveligt talt noget greb, der kunne hjælpe dem med at undgå ledsmerter Eller en faldt telefon, besluttede jeg at kaste en lille Tupperware-fest med hvert telefongreb, jeg ejer. Her er hvad klikket, hvad dukkede, og hvad faldt helt.

Galaxy S Ultra er den bedste telefon på T-Mobile

T-Mobile har mange telefoner på sin roster, så det er kun naturligt, at du måske spekulerer på, hvilken er den bedste Android-telefon, som transportøren tilbyder. Vi har fået dig dækket af de bedste muligheder, du kan købe lige nu.

Hej har lige købt en AT & T-telefon, der har et nyt nummer, jeg vil også bruge ESIM med mit eksisterende T-Mobile-nummer, er det muligt, og hvilke skridt skal jeg tage for at aktivere mit T-Mobile-nummer på ESIM .

Vi kontrollerer din browser tmoreport

Gennem Network Test Drive-appen på iOS kan du teste T-Mobile Network gratis i op til 30 dage eller 30 GB LTE data, alt efter hvad der kommer først. Du vil ikke forlade din nuværende transportør, og du vil ikke miste dit eksisterende telefonnummer.

I prøveperioden vil du blive forsynet med et midlertidigt nummer, som du kan bruge frivilligt for opkald og tekster. Som standard vil dit primære nummer med din eksisterende netværksudbyder blive brugt til opkald og tekster. Når forsøget udløber, vil du ikke være i stand til at holde det midlertidige nummer, du blev tildelt.

Vigtig

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

En dommer ved National Labor Relations Board har fundet tmobile US skyldig i at engagere sig i landsdækkende arbejdsretlige krænkelser mod arbejdere. Det hidtil usete afgørelse kommer efter en sjælden spil fra den NLRB konsolidere flere klager mod tmobile

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

TMobiles 600MHz 5G toppe ved ca. 225Mbps, men der er advarsler

Selv som Tmobile smedjer videre med sin 5G netværk udrulningen, at andelen af ​​LTE datatrafik understøttes af dets 600 MHz spektrum mere end fordoblet i de seneste 12 måneder, en

Tmobile lanceringer 4G LTE i Mexicanske Golf

Tmobile lanceringer 4G LTE i Mexicanske Golf

I hvad var en delvis succes appel, har tmobile blevet rådgivet af en national reklame gennemgang bord panel til at holde op med at hævde, at dens 5G service er mere pålidelig th

Tmobile Little League Home Run Derby Champions At blive afsløret under Virtual Awards Vis den 9. december

Tmobile Little League Home Run Derby Champions At blive afsløret under Virtual Awards Vis den 9. december

Leder du efter butikker til at shoppe rundt, finder du i Tiendseo alle placeringerne, gem timer og telefonnummer til Sprint-butikker i Fairmont WV og få de bedste tilbud i online-katalogerne fra dine yndlingsbutikker. Lær mere på Tiendeo

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile lanceringer FamilyMode overvågningssystem. Ser meget gerne Cirkel med Disney Missing fjernbetjening

Tmobile på mandag annoncerede en ny forældrekontrol løsning for forældre, der har brug for en hjælpende hånd i forvaltningen teknologi i deres husstand.

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Den bedste Forældrekontrol med FamilyMode fra tmobile Den Tiptoe fe

Tmobile FamilyMode klager, app brugere negative kommentarer og anmeldelser. Kan du dele dine negative tanker om tmobile familymode

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Tmobile tilføjer ny familiemåde. Heres hvad det gør

Overvågning af dine børns internetforbrug og smarte enheder føler sig overvældende familiemode fra tmobile er svaret du har brug for.

Tmobile Tilbyder 4 linjer for 100 Per måned 25 per linje

Tmobile Tilbyder 4 linjer for 100 Per måned 25 per linje

Køb alt Trådløse 100 Ubegrænset Family 30Day 4 Linjer Forudbetalt Plan 100GB Shared data med høj hastighed, så 2G 10 GB mobilt hotspot per linie Direkte Top Up på Walmart. om

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile tilbyder 4 linjer af ubegrænset tale, tekst og data for kun 100 per måned. Dette er en begrænset forfremmelse, som slutter snart.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.