Bargain Treasures. Værdifulde karriere.

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

De, der arbejder i detailforretninger, skal kunne give detaljerede oplysninger om butiksprodukter, samt kunne køre en kasserer, foretage grundlæggende finansielle transaktioner ved hjælp af et kasseapparat, lagervarer, svar på kundetelefonopkald og arbejde med en Bredt udvalg af teammedlemmer, fra ledere til nye ansættelser, bare lærer, hvordan butikken opererer. Mange arbejder i detailpositioner vil arbejde nætter og weekender, fordi det er, når detailhandlere er de travleste â € "især i løbet af ferien.

Beskæftigelsesudsigter

Disse er gode første job, deltidsjob og i ferien, midlertidige job for dem, der søger at tjene ekstra penge. På samme tid er der på grund af dette høj omsætning i denne industri, så der er altid detailmuligheder, der er tilgængelige, men de kan variere efter industri og placering. Større byer har en tendens til at have større muligheder i detailhandel, da de byer leverer de varer og tjenesteydelser, som medlemmerne har brug for. Mange af de associerede arbejdspladser i detailhandel er første job, der afholdes af teenagere eller universitetsstuderende, der bruger dette job som et middel til noget andet. Hvis man har et detailjob, gør de Covet, det er bedst at tjekke med hver enkelt butikschef om åbninger og for at afslutte en applikation. De overordnede udsigter for disse job er godt, da arbejdstagernes omsætning betyder, at der er mange nye muligheder for dem, der søger arbejde i detailbranchen.

Salary.

Der er altid muligheder for at finde beskæftigelse i detailbranchen, men disse typer af arbejdspladser vil variere meget verserende på stedet, og typer af industrier er tilgængelige. Disse er gode første job for gymnasiet og universitetsstuderende søger at lære færdigheder til at fremme i fremtidige karriere. De er også gode job for de mennesker, der har en lidenskab / interesse for de produkter, de sælger og fremmer, som de mennesker, der virkelig nyder det miljø, de arbejder i, vil finde den mest succes. Og Lykke .

Diana Newcomb er en af ​​millioner af kvinder, der byggede karriere i detailhandel. Pandemien rev gennem deres butikker, med ca. 400.000 job endnu at komme sig. Newcomb er en af ​​dem. Georgia Stanley / Diana Newcomb Skjul billedtekst

Når Diana Newcomb ser tilbage på et detailjob, hun havde i 1970'erne, lyder det bonkers. Hun og andre 20-somethings ville sidde på kontoret for et Rhode Island Department Store og Tally Sales Stubs for hånden. De ville bemærke salg i en fører, som denne: Fem par drenge størrelse 6 Levi's â € "Solgt.

Newcomb er en af ​​millioner af kvinder, der byggede karriere, der stikker sammen, fungerer som dette. Detailhandel er det mest almindelige job i Amerika, og kvinder har størstedelen af ​​job i tøj og stormagasiner og gave og souvenirbutikker. De kører penge registre overalt. Omkring en femtedel har tendens til at være 55 og ældre.

Pandemisk recession rev gennem deres butikker. Tusinder har Shuttered . Store kæder er gået konkurs, herunder generelle som Neiman Marcus, Brooks Brothers, Lord & Taylor. Da andre butikker genåbnede, følte mange arbejdere, især dem, der er ældre, bange for at sætte deres sundhed i fare. Næsten 400.000 tabte detailjob har endnu ikke genoprettet. Newcomb er en af ​​dem.

Hun har i årenes løb arbejdet, hvad hun kalder Odd Jobs: I et restaurantkøkken kørte hun med sin mand i Oregon. Hun fik en indretningsdesign grad, men igen og igen kom tilbage til salgsarbejde: en møbelbutik, derefter J.. Penney. Newcomb var i hendes 60'ere, da hun og hendes mand adskilt.

Følelse tabt, hun gjorde hvad hun vidste, at hun kunne gøre det godt: detailhandel. Newcomb fik en lejlighed med sin datter, bundet et dejligt gammelt tørklæde rundt om halsen og gik til Macy's på et nærliggende udendørs indkøbscenter. Hun blev ansat til ferien og forblev â € "og snart blev forfremmet til håndtaske specialist.

Store lukkede tegn er opført på en sur la bord køkkenudstyr butik den 22. september i Los Angeles. Tusindvis af detailbutikker over hele landet er lukket under pandemien. Valerie Macon / AFP via Getty Images Skjul billedtekst

"Big Ol 'fancy stormagasiner er slags sjov, selv om de er ændret," siger Newcomb. "Jeg har altid tænkt, hele tiden jeg arbejdede der, at de ikke ændrede sig hurtigt nok med tiden."

Hun havde set brancheballonen, indkøbscentre spredte over forstæderne. Mere fast ejendom er afsat til detailhandelen i U.. end noget andet sted i verden. Så det boomeranged. Online-shopping bekvemmelighed begyndte outshining appel for at gå et sted at gennemse hylder og slide bøjler på tværs stativer. Den pandemi klikkede hurtigt frem og tvunget butikker til at konfrontere deres svagheder.

Heather Wilcox-Nicholls mistede sit job med madras Firm under pandemien. Hun havde været i firmaet i omkring fem år og var ved at tage på en ny butik som leder. Krista Rossow til NPR skjul billedtekst

Når pandemien startede, havde Wilcox-Nicholls været med madras Firma for omkring fem år og var ved at styre en ny butik. Hun fik pensler til at fastsætte et par væg dings, at en lille kaffe bar oprettet. Så kom opfordringen til frivillige furloughs. Så lukkede butikker. Snart stod hun arbejdsløse.

Det havde været en utilsigtet karriere for hende, selv om det blev til en solid én. I sine tidlige 20'ere, med en ny baby, men uden en studentereksamen, havde hun vandrede ned hovedgaden i hendes by, RA © Suma © i hånd. En madras butik hyret hende, og det job tillod hende at tillade hendes første bil og et hus, hvor "alle fik deres eget soveværelse."

Men med tiden, Wilcox-Nicholls spekulerede på, om en detail liv var bæredygtig. Hun fyldte tid mellem kunder læser til hende GED. I hendes 30'erne, hun kom ind Community College. Nu 46, hun chipping væk på en bachelorgrad i fysik, i håb om en dag at arbejde i et laboratorium.

Wilcox-Nicholls har taget sig af sin mor, Susan Coon, i de seneste uger. Wilcox-Nicholls fløj ud til hjælp, efter at hendes mor havde en ulykke og mistede for mange arbejdsdage til at komme igennem prøvetiden af ​​hendes nye job på en møbelforretning. Krista Rossow til NPR skjul billedtekst

Udvalgte skate

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

De generelle pligter som en account manager inkluderer koster produkter, undersøger markedet, forhandle priser og leverancer og briefing designere på kravene til kunden. Ud over disse opgaver, forventes en account manager til at have et godt niveau af kommerciel bevidsthed opnået gennem konkurrencedygtige butiksbesøg og holde sig ajour med læsestof, for eksempel fagpressen, at udvikle forretningen.

Udvikling og vedligeholdelse af en bred base af leverandører er afgørende i denne rolle, som et succesfuldt forhold mellem leverandør og kundechef kan være afgørende. Effektiv kommunikation er afgørende for dette forhold, som er et skarpt øje for at bruge den rigtige leverandør til den rigtige produktområde. En god account manager skal ikke være bange, men til stadighed udforske nye leverandør muligheder for at få det bedste resultat for deres kunder.

Som en account manager, vil du blive forventes at bruge forhandling effektivt ved hjælp af din naturlige evne til at påvirke interne og eksterne parter. Du vil være i stand til at arbejde i et team, der tilbyder støtte, hvor det er nødvendigt, men også være i stand til at arbejde på eget initiativ og prioritere din egen arbejdsbyrde. En vellykket kundechef vil blive motiveret og i stand til at motivere og inspirere andre samt være yderst drevet og i stand til at arbejde under højt tidspres.

Retail købere arbejder for detailforretninger, herunder afdeling og varehusene, specialbutikker og kædebutikker. De køber de varer, en butik sælger til sine kunder. Købere, der arbejder for store varehuse normalt specialisere sig i én type merchandise såsom hjem møbler . Dem, der arbejder for små butikker kan købe en bred vifte af merchandise, og dem, der arbejder for kædebutikker ofte købe varer for en række af de butikker forretninger.

Købere skal være i stand til at vælge elementer, der er passende for deres butik og dens klientel. For eksempel vil et budget stormagasin brug billige varer, mens en tøjbutik kan specialisere sig i relativt dyre tøj til unge kunder. Købere normalt køber merchandise omkring seks måneder før det vises i butikkerne. Derfor skal de være i stand til at forudse tendenser mode og forbrugernes behov i. Detail købere stifte bekendtskab med tilgængelige merchandise gennem kataloger og ved at rejse til messer, der viser nye forbrugsgoder. Mode købere deltage sæsonbetonede modeshows indehaves af tøj producenter, der er udstyret de nyeste designer stilarter. For at vælge elementer, der vil sælge, må køberne kende deres kunder. Det gør de ved undersøger edb salgsrekorder og ved at bruge tid på de sælgende gulve.

Kommunikationsofficer Job kan findes på mange områder af et firma: Corporate Headquarters, Major Divisions , Marketing, Human Resources, PR, International og så videre. Kommunikationsofficer arbejder sammen med mennesker på tværs af organisationen og skal kunne styre store og små projekter. Kommunikationsofficerer skal demonstrere stærke skrive- og redigeringsfærdigheder; forstå og være flydende i brugen af ​​softwareapplikationer, såsom ord og powerpoint; forstå og være i stand til at anvende tilhørende presse og chicago stil guider; har evnen til multi-opgave og fastsatte prioriteter Administrer tid effektivt; forberede og administrere projektbudgetter; demonstrere stærke teamwork færdigheder; styre og arbejde med interne og eksterne forretningspartnere og leverandører; opretholde projektkalenderen; og levere kommunikation inden for tildelte deadlines.

Kundeserviceforvaltere arbejder for tilfredsstillelsen af ​​kundens behov. Kundeservicecheferne kan arbejde på forskellige niveauer lige fra styring og håndtering af kunderne direkte eller til de højere niveau kontorer, hvor de skal gøre officerer og seniorer opmærksomme på kundens behov og forventninger. En anden vigtig facet af kundeservicehåndtering Jobbeskrivelse er, at de skal styre et team af kundeservice personale og kridt ud en kundeservice politik for hele organisationen. De daglige opgaver hos kundeservicechefen spredes gennem et bredt spektrum af pligter, der kan omfatte, administrere opgaverne, arbejdsordninger, personale møde-, uddannelses- og udviklingsprogrammer. Nogle større organisationer kan tildele jobbet med økonomisk ansvar og bestillingsbestilling.

Hvilke roller gør en modedesigner spille i produktionsprocessen?

Fashion designere arbejder på design af et tøjområde. Mens mange er generalistiske, der arbejder på tværs af et bredt felt, kan nogle modedesignere fokusere helt på et specialområde, som f.eks. Sportsbeklædning , Børnetøj, Womenwear, Herretøj eller tilbehør.

Opgaver afhænger af markedet Modedesigneren producerer til, men kernens ansvar omfatter oprettelse / visualisering en ide og lave en skitse med hånden eller ved hjælp af computerstøttet design, der holder sig ajour med vækst Fashion Trends, forbindelsen tæt sammen med salg, købs- og produktionshold for at sikre, at varen supplerer andre produkter, forhandlinger med kunder og leverandører og overvågning af produktionen.

Erfarne mode designere med større virksomheder kan fokusere mere på designaspektet, med mønsterskærere og Maskinister Forberedelse af prøvebeklædningsgenstande. I mindre virksomheder kan disse og andre opgaver være en del af mode designere rolle.

Vigtig

Fællesskabsbevillinger Shire of Bridgetown

Fællesskabsbevillinger Shire of Bridgetown

Alt om fællesskabstilskud og sponsorering.

Ressourcen kan ikke findes.

Ressourcen kan ikke findes.

Venligst drej javascript på og genindlæs siden.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Una de las APLICACIONES ms conocidas para ver la tele en un mvil Android ha clausurado su Desarrollo Mobdro desaparece de la web dejando como ltima ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

El Arco senil es el nombre de un anillo blanco, gris claro o azuloso alrededor del borde la crnea formado por sustancias grasas conocidas como lpidos.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Qu es Facebook APP manager y para qu sirve. Por qu Facebook se actualiza solo en causa de esta app. Tambin Facebook APP Installer y Services.

Videollamadas CMO transmitir a la TV Televisor Smartphone Aplicaciones Google Chromecasts Apple TV nnda nnni DATA MAG.

Videollamadas CMO transmitir a la TV Televisor Smartphone Aplicaciones Google Chromecasts Apple TV nnda nnni DATA MAG.

La Empresa Gree Electric patent un sistema para que las personas ingen puedan usar ninguna app de su Celular mientras estn ebrios.

Cmo limpiar su telfono android

Cmo limpiar su telfono android

Un millonario de 22 aos que hizo su fortuna con bitcin quiere que los republicanos abandonen sus iphones por un telfono que espera konverterir en una herramienta poltica

1990 FOLKETÆLLING og Housing

1990 FOLKETÆLLING og Housing

Oculta Id de Samgung Galaxy Gran Prime

Gestin de la informacin web usando Python

Gestin de la informacin web usando Python

Saiba como Skjul o nmero ingen Android e ligar em privado, sem recorrer en aplicativos externos. Para mais detalhes, consulte o Nosso tutorial httpsafepct ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.