Batterier, opladere adaptere

Dell AC.

Træt af laptop batterier, der ikke opfylder din Forventning S? Vores udvalg af bærbare batterier vil give dig en overkommelig, pålidelig løsning, der hjælper med at holde dig længere uden at være bundet til et stikkontakt.

Batteriets levetid er nøglen til moderne mobil computing

Er, at din Batterys LifeSpan gradvist mindsker over tid. Men hvis du begynder at bemærke, at batteriet ikke har et gebyr, så længe det plejede, er der en overkommelig og nem måde at udskifte den på.

Uanset om du konstant arbejder på-the-go eller nyd at indhente dine yndlingsprogrammer under din pendling, ved du, at langvarig batterilevetid er kritisk. Vores bærbare batterier er designet til at vare længere, så du kan fortsætte med at gøre, hvad du elsker uden at skulle frantisk søge en strømkilde.

Når det er tid til at erstatte dit batteri, får vores nemme og værktøjsfri installationsproces dig tilbage til opgaven ved hånden med mindre afbrydelse. Og overveje at købe et ekstra laptop batteri som en backup for at sikre, at uanset hvor dagen tager dig, vil du altid have nok strøm til at få arbejdet udført.

Det batteri du vælger til din HP laptop, kan du forvente kvalitet, pålidelighed og magt til at gøre mere på en enkelt afgift. Med muligheder, der øger din evne til at blive bærbar, kan du være sikker på, at dit batteri forbliver så produktivt som du er.

Miljømæssig påvirkning

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at tænde din dag. Alle vores bærbare batterier er designet til at vare længere og give resultater, der overstiger Forventning . Og flere HP-batterier er designet til at arbejde med flere HP-bærbare computere, så det er lettere end nogensinde at finde den rigtige for dig.

Overkommelig og pålidelig

Om du arbejder, spil, ser en film eller browsing af internettet, har du brug for et batteri, der kan holde op med din tidsplan. Når du er på farten og ikke ønsker at veje dig selv ned med en voluminy netledning, er det afgørende at have et batteri, du kan stole på dag efter dag.

HPS MSRP er underlagt rabat. HPS MSRP-prisen vises som enten en selvstændig pris eller som en strejk-gennem pris med en diskonteret eller salgsfremmende pris også angivet. Rabatteret eller salgsfremmende priser er angivet ved tilstedeværelsen af ​​en yderligere højere MSRP-strejkepris

Ultrabook, Celeron, Celeron inde, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom indenfor, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel Vpro, Itanium, Itanium Inde, Pentium, Pentium inde, VPRO Inde, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside og Intel Optane er varemærker tilhørende Intel Corporation eller dets datterselskaber i U.. og / eller andre lande.

In-home garanti er kun tilgængelig på udvalgte tilpassede HP desktop pc'er. Behov for hjemmet er bestemt af HP Support-repræsentant. Kunden kan være forpligtet til at køre systemet selvtest programmer eller korrekte rapporterede fejl ved at følge råd, der gives via telefon. On-Site-tjenester, der kun leveres, hvis problemet ikke kan korrigeres eksternt. Service ikke tilgængelig ferie og weekender.

Notebook PC Power Adapter Design Integrated Circuits and Reference Designs

Dell Universal Auto / Air Laptop Adapter er en 65-watt strømadapter. Dell anbefaler, at du bruger en 90-watt adapter med dit bærbare system. Brug af en 65-watt strømadapter vil ikke skade dit system, men vil forårsage langsommere ydeevne.

Sammenlign Samsung Galaxy Tab S7 Plus til fanen S7 og Tab S7 Fe Coolblue

Hvis du ikke kan hjælpe det og nødt til at bruge denne specifikke underpowered Power Adapter, men vil ikke gerne ende med en ubrugelig mursten på grund af en alvorligt spredt CPU, jeg lige Tegn ud af vejen for at få det til at gå i fuld hastighed.

Hvad angår den bekymring, at strømforsyningen vil overophedes og potentielt forårsage brand, fordi det vil forsøge at overexert sig selv, ser jeg det ikke som et problem her selv. Det er varmt, men ikke varmere end normalt, og ikke eksternt varmt.

Ikke svaret du leder efter? Gennemse andre spørgsmål Tagget strømforsyning eller spørg dit eget spørgsmål

Oftentimes, vi finder os selv på udkig efter erstatninger for vores tekniske enheder i visse situationer. Derfor har de fleste laptopbrugere en tendens til at bruge laptop opladere af en lavere Wattage Power Adapter. Selvom dette virker som et godt hack i et stykke tid, kan der være et par konsekvenser af at bruge en lavere wattagger til din bærbare computer.

Hvad betyder oplader wattage?

For at sige det simpelthen angiver wattage mængden af ​​strøm, der kan trækkes på, når din bærbare computer er tilsluttet stikkontakten. Hver eneste oplader har sit eget niveau af wattage, hvorfor de er kategoriseret som enten høje wattage opladere eller lave wattage opladere.

Hvordan fungerer der præcist en bærbar strømforsyning?

Vi kan sammenligne den magt, der kræves af din bærbare computer med behovet for belysning i dit værelse. Selvom du måske er okay med dimmerlys eller lys med lavere lysstyrke og strøm, såsom 45W eller 60 W-løg, vil de ikke være så effektive, når du har brug for ekstremt stærkt lys til arbejde.

På samme måde er den medfølgende strømforsyning af din bærbare computer bygget til at håndtere og udholde de værste mulige opladningsbetingelser. Og selvom det måske synes at fungere normalt i de fleste tilfælde, vil det ikke få nok strøm til at køre høje kapacitetsprogrammer.

Når din oplader er blevet tilsluttet stikkontakten, konverteres vekselstrømmen automatisk til DC-strøm og overføres til bundkortet. Bundkortet distribuerer derefter det til forskellige andre dele af din bærbare computer, især batteriet, som det vil lagre DC-strøm, der kan bruges senere.

For eksempel, hvis du bruger din bærbare computer til at læse en del artikel, eller hvis din bærbare computer forbliver tomgang med minimal lysstyrkeniveau, vil den lave wattagelader fungere helt fint. Men hvis du planlægger at se en video eller en film med høj lydstyrke, er det højst sandsynligt, at din bærbare computer afviser strømmen, der kommer ind gennem opladeren, og skifter til DC-strømmen, der er gemt i batteriet. Da den bærbare computer ikke får strøm gennem den lave wattagelader, vil den i sidste ende lukke ned, når batteriet løber ud.

Brug en lav wattage oplader til din bærbare computer vil være mere af en frustration, snarere end en bekvemmelighed for dig. Baseret på flere anmeldelser og oplevelser fra brugere, såvel som fagfolk, kan det blive ret svært at oplade din bærbare computer korrekt gennem en lav wattage oplader. Siden magten trickles i langsomt, kan det tage timer for fuldt ud at oplade din bærbare computer, hvilket absolut ikke er en ideel situation, hvis du har travlt.

Hvad er de risici, der er forbundet med at bruge en lav wattage oplader til din bærbare computer?

Med lavt strømforsyning kan du potentielt forårsage en sikring i strømforsyningen, beskadige den og forskellige andre komponenter i din bærbare computer. Da din bærbare computer vil oplades i en langsommere rate end normalt, på trods af at have en høj strøm, vil batteriet på din bærbare computer blive ødelagt også. Livet på dit batteri vil blive væsentligt reduceret, og det vil også blive drænet med en meget hurtigere hastighed.

De fleste brugere klager også over deres enhed og adapteren overophedning, da det tager længere tid, at batteriet skal fylde. Disse køleproblemer kunne også have nogle andre negative virkninger på din enhed, hvilket yderligere reducerer din bærbare computers ydeevne og kapacitet.

Der vil også være risikoen for at bryde nogle komponenter i din bærbare computer, da de vil kræve magt, men vil ikke kunne få det på grund af en strømforsyning, der skyldes at bruge en lavere wattagger.

Når du bruger en lavere wattagger oplader, justerer spændingen regulatoren inde i bundkortet spændingen i strømmen for at matche kravene til de interne komponenter i din bærbare computer. På denne måde kan du nemt slå din enhed med en lavere wattage oplader, der har en minimal forskel end den, der faktisk kræves for at tænde din enhed. For eksempel kan du nemt oplade din 20V-pc med en 19V-oplader uden komplikationer.

Realistisk, der er en situation, hvor du kunne bruge en lavere wattlader uden negativt Impacting din enhed og dens ydeevne. Hvis du tilslutter din bærbare computer, når batteriet er fuldt opladet for ekstern strømforsyning, kan du undgå at man overophedes din enhed samt ødelægge batteriets levetid.

Hvis batteriet på din enhed ikke er opladet, skal du sørge for, at du ikke bruger den bærbare computer, mens den opkræver. Det vil yderligere beskytte livet for både din bærbare computer, såvel som batteriet.

Selvom det ikke er anbefalet at bruge en lavere wattage oplader til en væsentligt højdrevet enhed på grund af de komplikationer, der kan opstå fra det, har fagfolk anset for at være sikkert at bruge, når det er i en klæbrig situation. Kontinuerlig brug af en lavere watt oplader vil dog være at risikere alvorlige skader på din dyrebare enhed.

Vil du se dine ting her?

Denne artikel taler om at kontrollere foreneligheden af ​​din AC-adapter med computeren. Når du køber en computer, vil en AC-adapter leveres. Hvis det ikke er inkluderet i din pakke, er det uforeneligt eller beskadiget, du kan følge nedenstående trin for effektivt at matche din vekselstrømsadapter og computer. Disse trin kan følges for både desktops og bærbare computere.

Kontroller adapterens pasform og din stikkontakt. AC-adaptere på markedet er tilgængelige i forskellige størrelser og former. Matchende spændingen og wattage er ikke nok. Du skal kontrollere, om adapteren er i stand til at passe ind i stikkontakten. Sørg for, at det er en tæt pasform. Løse forbindelser kan resultere i beskadigelse af din adapter, stikkontakt eller computer.

Tilslut adapteren og din computer. Syreprøven for hele operationen â € "Slut netadapteren til strømkilden og computeren. Kontroller, om computeren er i stand til at oplade korrekt. Lad det løbe i en hel cyklus for at vide, om adapteren arbejder med maksimal effektivitet.

Om denne artikel

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Onlogic tilbyder gratis økonomi forsendelse i USA på alle online ordrer på $ 250 og derover. Hvis dit køb kvalificerer for fri økonomi forsendelse, vil du se denne mulighed tilgængelig på tidspunktet for kassen.

Vigtig

Apple iPhone Preowned enheder til den bedste pris weFix

Apple iPhone Preowned enheder til den bedste pris weFix

Ønsker du at opgradere din iPhone Her på spil, kan du få en renoveret iPhone til den del af den oprindelige pris. Shop i dag, herunder iPhone X.

Telstra PrePaid 4GX Hotspot fra Telstra

Telstra PrePaid 4GX Hotspot fra Telstra

Nye og eksisterende ATT Forudbetalt og Cricket Wireless kunder kan nu få en kæmpestor 100 GB højhastighedsadgang mobil hotspot og tablet-data 5G inkluderet for kun 55 om måneden.

Moxee stkok 779 hsdcp Straight Talk PrPago mobilt hotspot eBay

Moxee stkok 779 hsdcp Straight Talk PrPago mobilt hotspot eBay

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Forudbetalte telefoner med SMS-beskeder Best Buy

Forudbetalte telefoner med SMS-beskeder Best Buy

Ubegrænset planer, skatter gebyrer og ubegrænset musik streaming uden data afgifter er inkluderet på alle planer så ingen overraskelser.

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

Den ultimative datahastighedstest og fuld sammenligning mellem tmobile magenta plus, tmobile essentials, tmobile forudbetalt, metro ved tmobile og mint mobil. S ...

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

5 ting at vide, før du tilmelder dig for tmobile Connect

Den ultimative datahastighedstest og fuld sammenligning mellem tmobile magenta plus, tmobile essentials, tmobile forudbetalt, metro ved tmobile og mint mobil. S ...

500 Internal Server Error

500 Internal Server Error

Find sammenligne de bedste data planer og SIM for din tablet, dongle eller bærbare computer. Nem sammenligning og anmeldelser for at hjælpe dig med at vælge. Spar op til 32

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få den ProtectionPro fordel ved Madico ProtectionPro er et beskyttelsessystem højtydende skærm og krop for alle enheder

Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Glas Screen Protector med perfekt tilpasning Bakke

Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Glas Screen Protector med perfekt tilpasning Bakke

Køb Hyphen Defendr Privacy hærdet glas skærmen protektor for iPhone 13 Pro Max HTGP13IN674312, Clear online på bedste priser fra Croma. Check produktoplysninger, anmeldelser mere. Shop nu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.