Beats Afbryder PowerBeats, Solo Pro, og EP hovedtelefoner

Trådløs hovedtelefoner, øresnegle, og højttalere Beats

On-ear-hovedtelefoner sidde med puder trykker mod øret, i modsætning til de større over-ear hovedtelefoner, der omslutter øret og sidde mod siden af ​​hovedet. Solo Pro er temmelig store for on-ear hovedtelefoner, med puder, der dækker mine ører.

De kunstlæder ørekopper er godt polstret og soft-touch silikone hovedbøjle ophold på plads på din kuppel. De ørekopper formulere til at passe så fladt og så fast på dine ører som muligt, mens de metalarme glide ind i hovedbøjlen til justering størrelse.

På trods af et fast greb, Solo Pro er blandt de mest komfortable on-ear hovedtelefoner, jeg har prøvet. Over-ear hovedtelefoner er absolut bedst i længere lytte sessioner men Solo Pro forblev behageligt for op til et par timer, før mine ører havde brug for en pause.

Ved 267g, Solo Pro er omkring midten af ​​vægt til hovedtelefoner. Armene fold i tredjedele til at kollapse ned, men de tykke ørekopper betyder, at de ikke får helt så små som jeg gerne vil til rejser. De leveres med et blødt genbrugt-filt tilfældet for beskyttelse, men de føler sig robust nok til at bare smide i en taske.

Specifikationer

Æbler H1 trådløse chip håndtag Bluetooth-forbindelse, det samme system bygget ind PowerBeats Pro, AirPods 2 og AirPods Pro. Det gør det muligt instant-parring og multi-enhed switching med alle Apple-gjort smartphones, tablets og computere, plus håndfri Hey Siri støtte til virksomheder stemme assistent og lyd deling på iPhones og iPads.

Den Beats app på Android giver også nogle af de samme funktioner. Du kan parre dine hovedtelefoner ved hjælp af app à ¢ â,¬â € œ det vil vise batteriniveauet når du tænder dem i en lille på skærmen pop-up og styre forskellige indstillinger.

Ydersiden af ​​kontrollerne højre øre kop huder volumen og afspilning under den store Beats-logo disk. Tryk det op eller ned for at justere lydstyrken. Tryk på logoet i gang for pause / play, to gange for at springe frem og tre gange for at springe tilbage. Tryk og hold for at aktivere Siri på en iPhone, iPad eller Mac, eller Google Assistant på en Android-telefon.

En lille knap i bunden af ​​den venstre øre kop swaps mellem støjreducerende tændt, slukket og en åbenhed indstilling, som rør lyde fra omverdenen i hovedtelefonerne. Tryk og hold på knappen for at parre en anden enhed.

Sund og støjreducerende

Vejstøj, motor drone og baggrund kontor støj blev reduceret, mens støjende pendlere var lidt quietened. Hovedtelefonerne gør et temmelig godt stykke arbejde for passivt at blokere ud støj uden støjreducerende aktiv, også. De kan ikke helt matcher B & W, Bose eller Sony, men Beats Arent, at langt bagefter.

Solo Pro er også nogle af de bedste klingende beats hovedtelefoner jeg har lyttet til. De producerer klare, præcise lyd, der er næsten klinisk til tider med velkontrolleret og fyndig bas, glædeligt mids og klar diskant.

Du kan høre hver tone i komplekse numre som den Whos Baba ORiley. Ella Fitzgerald og Louis Armstrong lød særligt godt i sommertiden, mens de håndteres klassisk musik godt, også.

Batteri liv

Opladning er via Apples proprietære Lightning kabel, herunder ydelser med iPhones. En USB-A til Lightning kabel er inkluderet i kassen. En 10-minutters opladning giver nok batteri i op til tre timers afspilning, mens en fuld opladning tager en time og 45 minutter.

Samsung Galaxy A52 5G gennemgang perfekt til pointandshoot fotografering

Bæredygtighed

De trådløse Beats Solo3 hovedtelefoner kommer med Apple W1 chip-teknologi, som giver en utrolig problemfri opsætning. Når opladet, Beats Solo3 hovedtelefoner kan bruges hele dayÃ, lang - leverer op til 40 timers batteritid, og Fast Fuel giver dig 3 timers afspilning med blot fem minutter af afgift.

Fås i sort eller Satin Guld, Beats Solo3 hovedtelefoner giver præmie afspilning, kombineret med fint afstemt akustik at maksimere klarhed, bredde og balance. Lyt i komfort takket være theÃ, pude øre kopper, som buffer uden støj for omgivende lyd.

Hvis du har haft en konto hos en enhedsplan i 1 måned eller med SIM kun i 6 måneder, skal du logge ind og derefter vælge Tilbehørsprodukter. Du kan derefter vælge mellem en række tilføjelser til planer og spilbundt.

Ofte stillede spørgsmål

Med Tilføj til Plan Du behøver ikke at betale for dine SMART produkter alt i én gang. Du kan købe nye produkter og sprede prisen på tværs af din betalingsmånedlige regning over 11 måneder. Det koster ikke dig mere â € œ der er ingen gebyrer og ingen interesse.

Hvis du har en konto hos en enhedsplan i 1 måned eller kun med SIM-kun i 6 måneder, skal du blot logge ind, vælge Tilbehør på banneret på din Personal Shop Landing-side, og du vil blive vist med den brede vifte af ADD at planlægge produkter og spilbundter.

For at opgradere kunder, når du har valgt din nye telefon og planlægge, skal du rulle ned på kurvsiden og klikke på Tilføj for at planlægge produkter. Dette vil præsentere dig med de øverste 6 anbefalede produkter baseret på den telefon, du har valgt. Du kan vælge op til tre produkter for at tilføje til din plan. Hvis det produkt, du ønskede, ikke er foreslået på denne side, skal du vente på, at din telefon leveres, og log derefter tilbage til din konto for at se vores fulde rækkevidde og tilføje den til din plan derfra.

Bemærk venligst: Ikke alle tilføj til Plan Products and Gaming Bundles er tilgængelige med alle telefoner og planer, og antallet af produkter, du kan tilføje til din konto, afhænger af din kreditvurdering hos os.

Beats Solo Wireless Review: Specifikationer og pris

Komfortabel fuld størrelse form med ørepropper, der helt omslutter dine ører. Denne model er elsket for sin øgede lydisolering, og det faktum, at det ikke vil lække lyd til dine naboer. Det giver potentiale for maksimale bas- og lydstyrkeniveauer.

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Lydkvalitet

Denne type enhed giver dig mulighed for at lytte til lavere volumenniveauer, hvilket forårsager mindre øre træthed, da du ikke behøver at skubbe lydstyrken for at overvinde baggrundsstøj. Ideel til fly rides og morgen pendler.

De er to af de bedste slår hovedtelefoner i virksomhedens sortiment, men ved første øjekast, hvis det kan være svært at se, hvad forskellene er mellem Solo Pro og Studio3 trådløst. Bare rolig, â € œ vi tager dig gennem alt, hvad du ned at vide.

De er begge blandt de bedste støjreducerende hovedtelefoner, men ikke alle ANC-hovedtelefoner er skabt ens. Rosts herskerne er Sony Wh-1000xm4 eller Bose QuietComfort 45, men Beats Studio3 trådløse dåser kommer temmelig tæt på det. Beats Solo Pro er en lidt billigere mulighed, men tilbyder stadig stil, komfort og stærk støjafbrydelse, såvel som fremragende batterilevetid. Â, "

Der er ingen nægtelse, at både Beats Solo Pro og Beats Studio3 trådløse hovedtelefoner er i den mere luksuriøse ende af hovedtelefonskalaen. Mens solo-profferne er kommet ned i prisen lidt, da udgivelse på forskellige forhandlere, er den officielle pris stadig £ 270 i Storbritannien, $ 300 i USA og $ 430 i Australien. Hvis du ikke kigger på den officielle beats side, kan du finde forhandlere, der sælger dem til under £ 200 / $ 200 til tider. ,EN

Beats Solo Pro vs Beats Studio Wireless: Design & Battery Lifea

The Beats Solo Pro og Beats Studio3 Wireless har lidt forskellige designs, når det kommer til, hvordan de sidder på din kranium. Beats Solo Pro er øret, så hvile direkte på øret, mens Beats Studio3 Wireless har en mere tynd tilgang og omslutter hele dit øre i et knus, med puden sidder omkring dit øre i stedet. ,EN

Design klogt, det betyder, at Beats Solo Pro har en mere minimalistisk tilgang og er mærkbart mindre, men begge modeller ser meget ud, alle glatte linjer og en glat æstetisk. Hvis du leder efter en nemmere mulighed, er metallet af solo-profferne et særligt attraktivt designelement, og de kommer i seks farver. ,EN

Når det kommer til kontroller, holder solo Pro tingene enkle med de fleste af de tunge løft, der udføres af Beats-logoet på højre ørestykke. Hvis du trykker på dette en gang, vil du svare på opkald og afspille og pause musik, og du trykker to gange på den næste sang. Volumenkontrollerne er over og under logoet, som er rart og intuitivt, og du kan styre ANC'en med en knap, der er placeret under venstre ørestykket. Santly, theres nej on / off switch, i stedet foregår og slukket, når du udfolder og foldes hovedbåndet.

Studio3 trådløse hovedtelefoner har en tænd / sluk-knap, men en meget lignende kontrolopsætning. Du finder alle kontrollerne på venstre ørestykke med de samme beats-logo-interaktioner. Som med solo-profferne kan du også tale med din valgte Voice Assistant ved at holde B-knappen. Det er alt meget glat og intuitivt at bruge. ,EN

Både Beats Solo Pro og Studio3 trådløst har nøjagtig samme imponerende batterilevetid. Dette betyder 22 timers lytte til musik med ANC tændt og 40 timer med det. Begge sæt af dåser har også Beats anvendelige Fast Fuel genoplade systemet, hvilket betyder 3 timers afspilning med kun 10 minutter af ladning. En livredder, hvis du har glemt at sætte dine hovedtelefoner på opladning natten over.

Et centralt design forskel er dog, at du kan tilslutte den Beats Studio3 trådløse via det medfølgende 3. mm kabel. De Beats Solo Pro på den anden side har afvist kabler helt og er udelukkende trådløs.

Beats solo pro vs beats studio trådløs: funktioner & lydkvalitet Â

Den Beats Solo Pro og Beats Studio3 Wireless også begge deler den samme rige sæt af funktioner til Apple-brugere takket være deres dedikerede Apple chips. Dette betyder at du kan bruge Apples Find My funktion til at jage dine hovedtelefoner, hvis du forlægge dem, Â og også trådløst dele musik med andre Beats brugere og AirPods. De har også parre super hurtigt, og kan automatisk skifte mellem dine Apple-enheder, hvis du har både iPhone og iPad. Begge sæt hovedtelefoner arbejder med Android eller iPhone, men det er en rigtig nyttig sæt bonusmateriale for dem af en frugt-baserede overtalelse . ,EN

Forskellen her er ANC. Mens Beats Solo Pro allerede har fremragende ANC, den Beats Studio3 Wireless tager tingene op et lyddæmpet hak med hvad Beats kalder Pure Adaptive Noise Cancelling. Som vi sagde i vores Beats Studio3 trådløse gennemgang, betyder hovedtelefonerne tilpasser hele tiden til din specifikke situation. Med en bred vifte af baggrundslyde fra en 747 til gældsbevis chat og larm optaget live på Beats kontor cafeteria, den Studio3 lukke det hele ud. Meget mere imponerende, det endda behandlet vind eller i hvert fald, en temmelig kraftig ventilator placeret meget tæt på mit ansigt. Fordi støjreducerende dåser anvender vender udad mikrofoner til at overvåge baggrundsstøj, vind er som regel deres nemesis. Beats synes at have knækket den.

Og hverken hovedtelefoner daske når det kommer til lydkvalitet. Hverken lider af de bas tunge lyd af Beats af gamle og Beats Solo Pros især leverer varme mids og fremragende lagdelte vokaler. Den Studio3 Wireless, som vi sagde i vores gennemgang, lyd langt mindre bearbejdet og unaturlig end tidligere Beats hovedtelefoner på trods af den meget reelle mængde ANC behandling og de leverer en imponerende lydbillede at betyder parret temmelig jævnt matches.

Beats solo pro vs beats studio trådløs: verdictÃ,Â

Den gode nyhed er, at theres faktisk meget lidt mellem disse to med hensyn til ydeevne. Den Studio3 Wireless leverer mere imponerende ANC-funktionalitet, men hvis du ønsker et par overkommelige Beats, at udseende og lyd stor, Beats Solo Pro er et solidt farverigt valg. ,EN

Hvis på den anden side, du ønsker at slå verden med et sæt af over-ear dåser, der kan blive kablet, vil Studio3 Wireless lykkeligt optrappe til mærket. Youre ikke vil miste begge veje, men glem ikke passer à ¢ â,¬â € œ nogle mennesker foretrækker on-ear eller over-øre, og omvendt, så der kan træffe beslutningen for dig også.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Beats hovedtelefoner er overalt. Du har sandsynligvis set dem på din pendler, i fitnesscentret, og på hovedet af berømtheder og stjerne atleter. Beats har solgt over 30 millioner enheder af sin mainstream on-ear Solo hovedtelefoner i årenes løb, og nu theres et helt nyt par med en længe ventet funktion: støj annullering. De Beats Solo Pros gå på salg den 30. oktober for $ 299 endelig. 5, og de er den anden udgivelse i hvad Beats siger, er en ny generation af produkter, der startede tidligere på året med PowerBeats Pro trådløse øretelefoner.

Hvad Im kørsel ved her er, at disse ikke den overpris Beats af år siden, hvor produktet næppe kunne begrunde præmie prisforlangende. Beats vil altid have sine kritikere, men Solo Pros tilbyder god støjreduktion, bedre end forventet holdbarhed, lang batterilevetid og et balanceret lydprofil der plejer rasle dit kranie med amped-up bas. Theres masser af konkurrence, men jeg forventer, at disse bliver lige så udbredt som deres forgængere overalt du ser à ¢ â,¬â €, så længe dit hoved Código så store som mine.

Vigtig

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Men kun den røde model. Dealmaster har også Nest termostater, skærme, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Best Buy tilbyder store rabatter på smartwatches, tv, bærbare computere, og mere dette præsidenter dag. Her er nogle af de bedste tilbud.

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Best Buy har et par åben kasse iPhone 12 Pro modeller på salg. Disse sælges og sendes med Best Buy. Personligt har jeg haft store oplevelser med BB åben kasse

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Irlands Bedste mobiltelefon tilbud Sim Kun

Irlands Bedste mobiltelefon tilbud Sim Kun

Ingen kontrakt. Lavpris. Mere fleksibilitet. Drop din udbyder og butik med HSN til din næste forudbetalt mobiltelefon til at modtage alle disse store fordele og mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hey gutter Jeg er ny på dette websted og jeg vil gerne have en lidt råd jeg i øjeblikket åbne min mobiltelefon værksted omkring tre måneder siden, og jeg ...

De første 12 apps, du skal installere på din Galaxy Note 20

De første 12 apps, du skal installere på din Galaxy Note 20

Du har brug for disse apps installeret for at få mest muligt ud af smartphone med den bedste stylus

De bedste hovedtelefoner til at købe i 2021

De bedste hovedtelefoner til at købe i 2021

Kablede øretelefoner giver bedre MIC kvalitet i forhold til ægte trådløse øretelefoner og er mere overkommelige sammenlignet med deres trådløse modparter.

ESIM i Frankrig Bedste mobile data planer for rejsende ESIM. SÅDAN

ESIM i Frankrig Bedste mobile data planer for rejsende ESIM. SÅDAN

Søg og sammenlign alle ESIM-operatører og dataplaner i Frankrig på ESIM. indmonet. Køb billig forudbetalt ESIM online til din rejsemål eller forretningsrejse til Frankrig.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.