Bedste ulåste iPhone Black Friday Cyber ​​Monday Deals 2021 iPhone SE, 11, 12, 13 Mere Salg gennemgået af forbrugervandring

Black Friday Unlocked iPhone Deals 2021 Apple iPhone 13, 12, 11, SE MERE SALG Forsket ved at bruge Lab

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du leder efter en iPhone som din næste telefon, er du kommet til det rigtige sted. Gazelle har iPhones til en overkommelig pris, som du kan bestille online. Vi bærer brugt, ulåste iPhones i forskellige modeller og betingelser for at passe hver præference.

En ulåst telefon er enhver telefon, der ikke har en bestemt transportør. Mange ulåste telefoner er også universelle, så du kan bruge dem med enhver bærer, der understøtter den telefon. Kontroller altid med din transportør på forhånd og se om de accepterer din enhed!

Nogle mobiltelefoner har software på dem, der forhindrer dem i at genkende et SIM-kort fra en anden transportør. Ulåstelefoner har ikke denne software, så de kan læse SIM-kort fra enhver transportør. Hvis du har en foretrukket transportør, kan du nemt bruge en ulåst telefon.

Når du har en ulåst telefon, kan du også springe over den månedlige regning. Din telefon er betalt, så alt hvad du skal betale for, er en dataplan. Du får meget fleksibilitet i de tilgængelige planer og valg.

IPhone har været en fan favorit i over et årti. iPhones fik øjeblikkelig popularitet i 2022, da Apple udgav den første generation til offentligheden. Selv efter mange modelændringer og opdateringer er iPhone en af ​​de bedste telefoner på markedet.

Brugte iPhones giver dig mulighed for at teste perkerne af en iPhone uden at splurkere på en helt ny model. Du kan få alle de funktioner, du vil have, når du køber brugt og spar penge, mens du gør det. Det er en win-win-situation.

Interesseret i flere tilbud? Vi anbefaler at tjekke Walmarts Black Friday & Cyber ​​Monday Sale og Amazons Black Friday & Cyber ​​Monday Side for at se flere aktive rabatter lige nu. Forbruger Walk tjener provisioner fra køb foretaget ved hjælp af de links, der leveres.

Shop efter mærke

Apple iPhone 12 GSM / CDMA Fuldt UnlockedThe iPhone 12 giver dig 5G-hastighed med A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone; En Edge-to-edge OLED-skærm, keramisk skjold med fire gange bedre drop ydeevne og nattilstand på hvert kamera. 5g er superfast, så du kan downloade film på flugt, streame højere kvalitet video eller facetime i HD over cellulære, alle med meget mindre lag. Og du kan gøre det på flere steder, fordi iPhone 12 har den bredeste 5G-dækning over hele verden. A14 Bionic er den hurtigste chip i en smartphone. Og det skubber, hvad der er muligt, som crunching trillioner af operationer på den neurale motor eller optagelse i Dolby Visionâ € "Selv pro filmkameraer kan ikke gøre det. Plus, dens supereffektive til stor batterilevetid, pakket med genveje for at få det, du vil have, når du vil have det, og designet med alle former for sikkerhedsfunktioner til at beskytte dine oplysninger. Og listen fortsætter. Kort sagt, iPhone 12 har det hele.

Har spørgsmål?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Best iPhone tilbud til november

For at finde de bedste priser på iPhones, betaler den at kontrollere, at Apple iPhone tilbud tilbydes af trådløse luftfartsselskaber i dit område. Fra BOGO-kampagner til gratis telefoner med berettigede handler er der en bred vifte af salg, der kan spare dig penge. Nedenfor er nemme måder at se de begrænsede tidsfremmende kampagner på førende trådløse udbydere. Sørg for at kontrollere vilkårene vedrørende til hvert tilbud på den specifikke forhandlerens hjemmeside.

iPhone tilbehørskuponer

Mens kuponer typisk ikke eksisterer på telefonerne selv, er der en række salgsfremmende kode rabatter tilgængelige på tilbehør. Nedenfor er en rundup af de bedste tilbehør tilbud på iPhone-tilfælde og opladere:

Hvilken iPhone skal jeg købe?

Når du vælger din næste telefon, har du sandsynligvis et par ideer i tankerne allerede om, hvad din prioritet er. Apple har den mest komplekse telefon lineup, de nogensinde har haft, og det kan være svært at træffe et valg baseret på pris og specs alene. Her bryder vi ned hver enhed serie, og hvad standout funktioner kan køre dig til den pågældende model til hjælp at vælge mellem de bedste iPhone tilbud.

iPhone Pro og iPhone Pro Max

IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max er identiske på enhver måde bortset fra skærmstørrelsen. Der er mange opgraderinger fra den forrige generation, herunder meget bedre kameraer, 120Hz refresh skærme, og længere batterilevetid.

Apple tog noget af gætte arbejde ud af at vælge en iPhone i 2022 af adskillende funktioner baseret på pro eller ikke-pro-modeller. Så kunderne har brug for kun vælge, om de ønsker pro iPhone, derefter beslutte, om skærmstørrelsen.

Hvad sætter iPhone 13 Pro-modeller fra hinanden er 3x telelinse, større kamera sensorer, og 120 Hz Promotion skærme. Du vil være i stand til at tage en højere kvalitet billeder i lav belysning og har mere optisk zoom, når du bruger iPhone 13 Pro.

Selvom der kan være rabat iPhones tilgængelige fra tidligere generationer, luftfartsselskab tilskud og handel-i tilbud kan gøre at opgradere til den nyeste og bedste nemmere end nogensinde. En subsidierede iPhone 13 Pro faktisk kan koste mindre end en diskonteret iPhone 12 Pro.

iPhone 13 Pro starter ved $ 999 for 128GB lagerplads, mens iPhone 13 Pro Max starter ved $ 1.099. De kommer i fire farver: grafit, sølv, guld, og Sierra Blå. Der er også en 1TB lagerplads mulighed for første gang.

Ligesom de pro-modeller, iPhone 13 og iPhone 13 mini deler identiske indslag apparater og kun adskilte sig ved skærmstørrelse. Opgraderinger fra den forrige generation omfatter et mindre hak, forbedret kamerasystem, og mere batterilevetid.

Den brede kamera og kamera ultrabred både fange mere lys, når du tager et billede, hvilket betyder bedre indendørs eller svagt lys fotos. Også Apple passe billedsensoren stabilisering system på vidvinkel linse til en mere stabil håndholdt skud.

Takket være 128GB basen opbevaring, købe en iPhone 13 kan faktisk være billigere end at få en brugt iPhone 12 på en rabat, især efter luftfartsselskab tilskud og salg. Bestemt overveje iPhone 13 mini, hvis du gerne, at størrelsen, fordi dette kunne være den sidste version af denne model.

iPhone Pro og iPhone Pro Max

Apple først introduceret 5G til sin smartphone lineup med sine 2022 modeller. Mens der var mindre af en kløft mellem standard og pro-serien iPhones i disse modeller, den højere ende iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max stadig skiller sig ud fra deres billigere jævnaldrende i flere vigtige kategorier.

Ligesom i iPhone 11-serien, de pro-level iPhones har en ekstra teleobjektiv der lader dig tage kvalitet billeder fra længere væk. IPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max også tilføje en LiDAR scanner på bagsiden, hvilket giver meget hurtigere autofokus i svagt lys og nattilstand portrætbilleder.

iPhone 12 Pro serie også tilføje rustfrit stål finish, en lysere skærm, mere bund opbevaring, og mere RAM. Derudover iPhone 12 Pro Max giver dig den største iPhone-skærmen Apple nogensinde har lavet, på en massiv 6. inches. Ellers de to par telefoner deler alle de interne funktioner, der er anført i iPhone 12 nedenfor.

Sammenlign de bedste ulåst iPhone priser i

5g hastighed. A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. En Edge-to-edge OLED display. Keramisk skjold med fire gange bedre drop ydeevne. Og nat tilstand på hvert kamera. iPhone 12 har det hele.

Den bedste telefon tilbud denne feriesæsonen tilbud bemærkelsesværdige rabat på dagens bedste smartphones. Vi er i øjeblikket ser fantastiske iPhone 13 tilbud, og markdowns på Android-telefoner fra Google, OnePlus, Samsung og mere.

Så hvis du ønsker at opgradere din telefon eller gave nogen speciel, du behøver ikke at bruge en mindre formue. Uanset om du er på udkig efter ulåst telefon tilbud eller trådløse carrier incitamenter, er du kommet til det rette sted.

Verizon for eksempel, fortsætter med at tage $ 1.800 fra iPhone 13, når du bytter i en enhed, og skift til deres netværk. The Phone 13s start pris er $ 799 og $ 699 for iPhone 13 mini mens iPhone Pro 13 starter ved $ 999 og $ 1.099 til iPhone Pro Max.

Bedste telefon tilbud lige nu

Hilda Scott bruger sin kombinerede lidenskab for gadgets og bargain shopping for at bringe dig de bedste priser på alle ting tech. Hun har en bachelorgrad i film- og medievidenskab fra Hunter College og 11 års tech og underholdning journalistik. Hendes arbejde er blevet præsenteret på Toms Guide, Itechpost, eksaminator. om, parlemag, enstars og latin tid. Når hun ikke scouting for de bedste tilbud, Hildas indhente på hendes yndlings tv-shows og pro- wrestling kampe. EN

Lær mere om iPhone

Glat, lydhør Super Retina XDR display med forfremmelse. Kæmpe kamera system opgradering til dramatiske nye muligheder. Ekstraordinær holdbarhed. Ultrafast A15 Bionic chip. Og gennembrud batterilevetid. Lader pro.

Design

Har du brug for det? Det er et centralt spørgsmål at spørge, om du forsøger at afgøre, om du skal splurge på den nyeste og største. Jeg er alt for at holde op med de teknologiske tider, men virkeligheden lige nu er de fleste af os sidder fast hjemme, hvor det er helt gode Wi-Fi gør 5g. mindre vigtigt.

iPhone XR og iPhone prisnedskæringer og Apple Refurbs

Som altid betyder ankomsten af ​​nye iPhones prisnedskæringer på tidligere modeller. I år valgte Apple at holde to i lineup: iPhone XR og iPhone 11. De starter nu på $ 499 og $ 599. Sidstnævnte oprindeligt solgt til $ 699; den førstnævnte, for $ 749.

For hvad det er værd, forbliver iPhone SE i lineup med en $ 399 startpris, men til min tænkning er 6. -Inch iPhone XR aftalen at slå. Readâ CNET's iPhone XR Review for at lære mere - og se nedenfor for potentielt endnu bedre tilbud på denne model.

Som for iPhone 11, indtil i dag var det "den bedste $ 700 iPhone nogensinde har lavet." Nu, der samme titel vil næsten helt sikkert gå til iPhone 12, men på $ 600 er iPhone 11 uden tvivl endnu mere attraktiv. Læs CNETs iPhone 11 anmeldelse for den fulde scoop.

Det er altid en god ide at tjekke Apples istandsat iPhone butik, hvor du ofte kan finde ophørte modeller som iPhone XS og iPhone XS Max. De er normalt markeret et par hundrede dollars under deres oprindelige priser, og de er bogstaveligt talt gode som nyt: nyt batteri, nyt tilfælde, fuld garanti og så videre.

Tredje part iPhone muligheder

Vil du score endnu større besparelser? Husk, hvad der er ved at ske: Da folk begynder at købe nye iPhones, vil de begynde at sælge deres gamle - og det vil resultere i en glut af brugte modeller, hvilket igen vil resultere i lavere priser. Derfor, i de kommende uger begynder at trolle markedspladser som disse:

Ifølge decluttr's Manisha Metta, "Det er bedst at vente en måned efter, at de nye iPhones annonceres for at få den bedste pris på sidste års enheder. En måned efter er, når priserne stabiliserer og handelen -Sin kommer igennem. "

Ud over disse typer af auktionsfortegnelser kan du se, hvad der er tilgængeligt lokalt på Craigslist og Facebook Marketplace. Disse er risikere Propositions , da du ikke får nogen form for garanti, når du køber direkte fra den tidligere ejer. De fleste af de ovennævnte websteder tilbyder i det mindste en form for beskyttelse for køberen: Verificeret Inspektioner , et returvindue, en intern garanti og så videre.

Vigtig

iPhone Flydende Skader Reparation

iPhone Flydende Skader Reparation

Dette wikiHow lærer dig, hvordan at forsøge at tørre ud eller reparere en waterdamaged iPhone. Selv om disse metoder er blevet kendt for at forbedre en iPhones chancer for at arbejde igen, er der ingen måde at garantere en rettelse til en vandlidende telefon. Fjerne...

iPhone 12 256GB Hvid bu køb i Cherkasy til en lav pris

iPhone 12 256GB Hvid bu køb i Cherkasy til en lav pris

Apple iPhone 12 256GB White MGJH3BA til gode priser. Komplet produktbeskrivelse, tekniske specifikationer og kundeanmeldelser fra BT Forretning Direct

iPhone 12, den hurtigste chip nogensinde i en smartphone.

iPhone 12, den hurtigste chip nogensinde i en smartphone.

Verdens tyndeste, letteste 5g telefon. Keramisk skjold, hårdere end noget smartphone glas. 4x bedre drop ydeevne. Bedre spild og stænk modstand. Kommer i en fartøj af levende farver

Dette er, hvordan den iPhone 13S Box Uden plastikfolie Looks

Dette er, hvordan den iPhone 13S Box Uden plastikfolie Looks

Foto afslører Apples plast wrapfree iPhone 13 emballage

Køb Apple iPhone 13 Mini 128GB ROM, 6GB, MLK23HNA, Pink Online CROMA

Køb Apple iPhone 13 Mini 128GB ROM, 6GB, MLK23HNA, Pink Online CROMA

Heres alt hvad du behøver at vide om den nye iPhone 13-serie, herunder pris, funktioner, specifikationer og tilgængelighedsoplysninger.

Æbler Ny iPhone 13 leveres i 4 modeller Forskellene er i kameraet, størrelse og batterilevetid

Æbler Ny iPhone 13 leveres i 4 modeller Forskellene er i kameraet, størrelse og batterilevetid

IPhone 13-serien er stadig varme fra hardwareovnen. I dag sammenlignede iPhone 13 mini og iPhone 13 på jagt efter svar.

iPhone 13 Mini gennemgå En imponerende enhed, bortset fra batteriet Finder

iPhone 13 Mini gennemgå En imponerende enhed, bortset fra batteriet Finder

IPhone 13 Mini packs en masse strøm. Men fantastisk præstation og kamera kapaciteter ved ikke helt gøre op for de svage batteri.

Apple iPhone 13 mini

Apple iPhone 13 mini

Den ticktock er tilbage.

Apple iPhone 13 mini i gennemgang Kraftfuld og ultrakompakte

Apple iPhone 13 mini i gennemgang Kraftfuld og ultrakompakte

Går fra Apples mindste iPhone til sin største lært mig nogle vigtige ting.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.