Sort Samsung Galaxy s21 ultra 5g, Memory Size 256GB

Samsung Galaxy S21 Ultra Indien gennemgang

Efter at have skabt den Ultra tier i 2022, S21 Ultra føles som en mulighed for at adresse hvad der ikke gjorde arbejdet med den tidligere telefon og forsøge at skabe den super telefon, Samsung - og vi alle - ønsker.

Ultra er designet til at være det bedste af alt telefon: det bedste kamera, den bedste skærm, den mest magtfulde. Men Samsung har formået at levere en top tier erfaring med anden generation af Ultra?

Design

Ved lanceringen af ​​S21-enheder, Samsung brugt en masse tid på at tale om finish af sin Phantom Black design. At sige, at mindre er mere vil hæve et øjenbryn blandt dem, der søger på nye S21 Ultra, i hvilken Samsung har klart sætte alting.

Men der er ingen spørgsmålstegn at Phantom Black S21 Ultra er noget at se. Når du kommer forbi størrelsen af ​​kamerahuset, med de store linser kigger på dig, vil du sætte pris hvad Samsung talte om.

Black telefoner har ofte været blank. Ofte fremhæver brugen af ​​glas, har store telefoner lidt af, at problemet med altid at blive dækket i fedtede fingeraftryk - med sort ser særligt slemt. Den matte finish af S21 Ultra er derfor velkommen, at Gorilla Glass Victus bagerste ser mere som black metal. Der er en silkeagtig tekstur til det, barmhjertigt at holde rene, når de håndteres, så det ser meget bedre end den ældre S20 Ultra.

Rammen af ​​Phantom Black telefonen forbliver blank og strækker sig op rundt om kanterne på kamerahuset, så det ser mere integreret. Det er et unikt design, noget vi ikke har set før - hvilket er meget positivt på en smartphone.

Flip til fronten og kurverne til kanten af ​​skærmen fortsætter Samsungs trick for at skjule de kant kanter for en mere problemfri udseende - og det er noget, som den almindelige S21 og S21 + ikke længere tilbud. Der er et strejf af falsen til toppen og bunden af ​​Ultra skærm, mens den forreste slag hul kamera holdes små - men det hele er meget lig andre nylige Samsung telefoner.

Samsung har holdt sig til at tilbyde stereohøjttalere, og mens Dolby Atmos effekten tilføjer et løft, og der er mærkbar volumen uden at miste bas og blive tinny, mener vi ikke, det er den bedste ordning af højttalere i en telefon. Øret højttaler fungerer som en højttaler, den anden bliver på bunden af ​​telefonen, så det er virkelig nemt at dække med en hånd, når du holder telefonen i landskabet, der er ulempen for gamere. For dem, der ser video, er oplevelsen snarere bedre, som med en løsere greb og at virtualiseret Dolby Atmos effekt virkelig tilføjer nogle punch til lyd.

Der er en anden mindre design irritation, og det er placeringen af ​​mikrofonen. Samsung har flyttet SIM-bakken til bunden af ​​telefonen, og dette har resulteret i mikrofonen hul flyttes tættere på midten af ​​telefonen, ved siden af ​​USB-C-port. Problemet er, at det er virkelig nemt at dække, når støtte telefonen. Hvorfor? For med en telefon denne størrelse, er det almindeligt at støtte det med en finger under telefonen. Uvægerligt, især hvis du holder telefonen i højre hånd, vil du dække mikrofonen, og der vil hæmme stemme afsløring, så du måske nødt til at justere dit greb.

Skærm

Samsung telefoner handler om displayet. Pakket med en 6. -inch AMOLED panel, det er en typisk Samsung oplevelse med en lys og levende levering af det visuelle. Samsung siger, at dette er dens lyseste endnu - på maksimum 1500 nit - men der er nogle ekstra vigtige ændringer, der har fundet sted under overfladen.

S21 Ultra vedtager Note 20 Ultra s adaptive bevægelse glathed til at løse en af ​​de store kritik af den tidligere S20 Ultra. Det gamle enhed kun tilbudt 120Hz ved 1080p opløsning, som næppe syntes præmie. Nu telefonen kan vælge opdateringshastigheder fra 10-120, der passer til indholdet. Det vil også tilbyde disse opdateringshastigheder på alle opløsninger, så det er en win-win situation.

Det vil spare på batteriet, fordi det betyder, at du ikke skubber 120 opdateres hvert sekund, når du læser en statisk side, men du får den flydende, når du ruller eller spil, hvor hurtigere opdateringshastighed understøttes . Nogle vil bemærke opdateringshastigheden mere end andre, så det er ikke det alfa og omega, men det er godt, at Samsung har behandlet dette stikning point fra den foregående iteration af denne telefon.

Samsungs standarddisplayindstilling er levende, og vi kan ikke hjælpe med at føle, at de fleste vil holde fast ved at indstille for at få den pop, at denne skærm tilbyder - det bedste er at du kan tune det, skifte den hvide balance, der passer til din præference. Samsung har også et mere avanceret "Eye Comfort Shield", som også kan tilpasse toner af displayet hele dagen, snarere som Apples sande tone display. Vi fandt Ultra's display at være lidt svage som standard, men efter at du nyder det lidt, synes det at lære din præference.

Factory reset Apple iPhone 13

For dem der bærer polariserende solbriller, finder du displayet dimmer ret radikalt i landskabsorientering - jeg. ., Når du tager billeder - men du kan stadig gøre det meste af, hvad der er på skærmen, så det er ikke en katastrofe.

På toppen af ​​denne skærm er godhed støtten til S pen stylus, som er en stor tilføjelse til denne serie. Dette havde tidligere været bevaret af notatet - at gøre os spekulerer på, hvad der vil ske med denne serie i 2022 - og mens S21 Ultra ikke kommer med en stylus i boksen, kan du enten købe en eller bruge en fra en ældre enhed .

Du får ikke alle S pen luftkommandoer, som du gør på noten, men du kan interagere med telefonen uden at sætte fingrene over det, du kan scribble i Notes-appen eller bruge den til præcise ting Ligesom videoredigering uden at skulle se forbi din fede fingertip, når skrubber langs en tidslinje.

Kamera

I Galaxy S21 Ultra følger Samsung den vej, den har angivet med S20 Ultra: Det går til høje opløsninger, der søger at slå andre enheder på specarket. Det er stadig en lidt forvirrende stilling, idet man overvejer, at både galaksen S21 og S21 + ikke følger denne linje, vælger et 12 megapixel hovedkamera i stedet for 108 megapixel sensoren fundet her. Samsung ser ud til at tage helt forskellige tilgange - en baseret på pixel binning, den anden baserede omkring større sensorer og ingen binning.

Men der har været andre ændringer siden sidste generation: Der er en ny 108 megapixel hovedføler understøttet af et nyt laser autofokus system, der er designet til at sikre, at tingene forbliver i fokus. S21 Ultra tager 12 megapixel fotos som standard med 108 megapixel tilbage som en mulighed. Det er ikke en enormt nyttig mulighed - men du kan i godt lys fange detaljer, at du ikke får i 12 megapixel-tilstand.

Det betyder potentielt, at du kan beskære ind i et billede for at komme til den detalje, men med et væld af teleoto muligheder også, det er måske ikke værd at gøre. Samsungs Gallery-app er virkelig nyttig her, da du nemt kan zoome ind på et billede, du har taget og beskærer et nyt billede fra det, ved hjælp af den fulde løsningsdetalje.

Vi har ofte været skeptiske over højopløsningssensorer før, men side om side med basisgalaksen S21 med dets 12 megapixel kamera, er ultra nemt den bedre performer, der producerer skarpere billeder både om natten og dagen . Mens begge tilbyder det samme generelle sæt funktioner, føles det som, at Samsung virkelig har kigget på at rampe op på resultaterne af S21 Ultra.

vores dom

Galaxy S21 Ultra sætter baren højere end nogen anden Samsung-telefon fra fortiden, med skridt i kameraets zoomteknologi, ydeevne, batterilevetid og displayet. Det nye design er også fascinerende. FORSIGTIG: Mens det er bedre på næsten alle måder, mister den ekspanderbar opbevaring og en oplader i boksen.

Techradar Bedømmelse

Samsung Galaxy S21 Ultra lander en måned tidligt i år, der sætter en ny bar for alle 2022 flagskibe at følge. Faktisk er det i øjeblikket den bedste telefon i Indien, hvis Android er, hvad du har efter.

Samsungs nye Alt telefon får meget ret denne gang: Flere og bedre kameraer, Beefier Specs, Pålidelig batterilevetid og endda S pen-kompatibilitet, der efterlader lidt plads til os at klage over. Det er stærkt anderledes end sin forgænger, S20 Ultra, som havde lignende ambitioner, men faldt kort på mange fronter.

Mens Snapdragon 888 telefoner endnu ikke lander her, lukker den nye Exynos 2100 endelig hullet og gør S21-serien til at føle sig kraftig og effektiv â € ", hvordan en superpremium telefon skal! Borte er den subpar ydeevne og upålidelige batteri backup, som havde været Achilles Heel of Galaxy flagskibs af yesteryears.

Hvad er nyt, spørger du? fem kameraer ledet af en 108MP sensor, to tele kameraer, 100x zoom og 40MP selfies, plus 5G, og op til 16 GB RAM â € ”alt sammen pakket ind en Android-telefon med en 6. -inch 120Hz Quad HD-skærm og en opgraderet i -screen fingeraftryk sensor, der har en 1. x større areal end den på sidste års telefon.

S21 Ultra også adresser de autofokus spørgsmål, der plagede den S20 Ultra ved at tilføje en dedikeret laser modul til at hjælpe, at motion. Den omstilling gør det til en komfortabel kameratelefon at anbefale, og de nye teleobjektiver sætte det i en liga for sig selv, at ingen andre let-tilgængelige telefon i øjeblikket kan konkurrere med.

Den store om-papir specs oversætte meget godt ind det virkelige liv resultater med dejlige billeder på alle brændvidder. Billeder har en stor kvalitet indtil næsten 30x, post, som tingene bliver lidt mudret. Svagt lys, selfies og videooptagelse er meget bedre for, så er Samsungs kamera app, der afbalancerer funktioner og brugervenlighed.

Den nye Phantom Sort finish vil være skræmmende i starten, men det gør en fed erklæring, der forvandler hoveder og det nye design skrig præmie. Selvom, der kommer til en pris som telefonen bliver temmelig tyk og tung. Hvis du er uvillige for at udføre hånd gymnastik , kunne dette ikke være telefonen for dig.

Whats på forsiden er endnu bedre: brug Samsungs bedste skærm til dato, telefonen tilbyder en utrolig seeroplevelse, uanset indhold eller miljøet. Det er masser store, pixel-tætte, glatte og tilstrækkeligt lys ud for alle scenarier. Hvis det var ikke nok, det understøtter også S Pen fra Samsungs andre enheder, hvilket gør det en produktivitet kraftcenter også.

Så hvad fangsten? For det første, som du mustve gættet, det er temmelig dyrt på en start pris af Rs 1,05,999. Så er det ikke længere understøtter Micro SD opbevaring ekspansion, så du måske nødt til at bruge endnu flere penge for at få masser af opbevaring. MST funktionalitet er også gået, så den ikke længere kan bruges som et virtuelt kreditkort på betalingsterminaler. Endelig er det også slipper af opladning adapter fra boksen i miljømæssige årsager.

Lanceret i Indien den 14. januar, Samsung Galaxy S21 Ultra findes i to varianter. Den 12GB + 256GB model er prissat på Rs 1,05,999 og 16GB + 512GB varianten er prissat på Rs 1,16,999. Farve muligheder omfatter Phantom Black og Phantom Sølv.

HDFC Bank kunder vil være berettiget til en cashback på op til Rs 10.000. Samsung-enheder normalt få betydelige prisnedsættelser blot få måneder efter lanceringen, så kunne være værd at spore sin pris for lidt, før der indgås købet.

design og display

Galaxy S21 Ultra er et fantastisk udseende smartphone med en stærk konstruktion og en finish, at han skal give fangst fingeraftryk eller ridser. Ud over den dybe, Vantablack-lignende Phantom Black farve, theres også en Phantom Sølv farve. Uanset hvad farvetone du vælger, mat finish af hver er en væsentlig forbedring i forhold sidste år S20-serien, som havde en reflekterende glans, der så lidt plasticky og billige.

Ryggen er temmelig minimale dog med kameraerne begrænset til et stort hus, der blander i med rammen. Samsung kalder det kontur snit og det går langt i at gøre telefonen synes problemfri og holdbar på flere måder. Hele bagsiden er faktisk et lag af Cornings nye Gorilla Glass Victus, hvilket gør det temmelig uovervindelig for ridser og revner.

Vi er skyld været at finde S21 Ultra at være stor, hvis det skal være, mens minimering alt, hvad du ikke ønsker at se. For eksempel det store display strækninger hånden på 6. inches, men alligevel de buede kant-til-kant skærm betyder, at rammen er næsten ikke-eksisterende, og at 40MP foran kamera gemmer sig bag en lille dorn-hul thats nemt at ignorere efter et par minutter af at se en video.

Dette er stadig Samsungs bedste skærm, men for mange andre grunde. Vi fandt 6. -inch krop til at være lettere at forstå end den 6. -inch iPhone 12 Pro Max, og thats en stor del takket være den buede skærm og den samlede smalle Samsungs enhed. De buede kanter er subtile på S21 Ultra, og ikke helt så udtalt som på tidligere Samsung-enheder, og det betyder færre vildfarne presser. Imidlertid kunne palme-afvisning stadig være bedre.

Vigtig

Samsung Galaxy M23 5G Pris i Indien Læs Samsung Galaxy M23 5G Egenskaber, Specifikationsreview 23 aug, 2021

Samsung Galaxy M23 5G Pris i Indien Læs Samsung Galaxy M23 5G Egenskaber, Specifikationsreview 23 aug, 2021

Samsung Galaxy F62 5G er blevet spottet på flere certificering sites med den seneste væsen TENAA.

Bedste 5G telefoner i Indien under R'er 20.000 i juli måned 2021 Realme 8, iQoo Z3

Bedste 5G telefoner i Indien under R'er 20.000 i juli måned 2021 Realme 8, iQoo Z3

Med telefoner bliver bedre og bedre, er der en masse gode muligheder, når leder efter de bedste telefoner under 15.000 rupees i Indien

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En god blanding af funktioner og processorkraft sammen med en 108 MP kamera og 5G overholdelse kan forventes i vores liste over de bedste telefoner i henhold til Rs 25.000 i denne måned.

Samsung bringer Galaxy M52 5G til Filippinerne

Samsung bringer Galaxy M52 5G til Filippinerne

Teknologien udvikler sig hurtigere, end du kan forestille dig. Ser tilbage på, hvordan telefoner var for fem år siden har været en enestående rejse, og der er ingen tegn på at bremse ned. Da lokale telekomsvirksomheder fortsætter med at dukke op og udvikle mere 5gary steder, forventer godt en stigning på 5g-telefoner

Kommende 5G Mobile Phones i Indien dec 2021 Pris Specs Bajaj Finserv

Kommende 5G Mobile Phones i Indien dec 2021 Pris Specs Bajaj Finserv

Samsungs 5G Galaxy smartphones, der er blevet lanceret i Indien i de seneste par måneder vil støtte 12 5G bands til at sikre bredere netværk luftfartsselskab kompatibilitet.

Erfaringen 5G hastigheder med denne liste over Smart 5Gcertified enheder

Erfaringen 5G hastigheder med denne liste over Smart 5Gcertified enheder

Online teknologi butik for smartphones, tablets, bærbare computere, kameraer, gadgets og tilbehør.

Bedste 5G-telefoner 2021 Disse er de nextgen-håndsæt, du skal afhente

Bedste 5G-telefoner 2021 Disse er de nextgen-håndsæt, du skal afhente

Samsungs Midrange Smartphone viser sig at være hurtig og velsignet i testen. Galaxy A42 har dog også en stor fejl, som vi ikke ønsker at forlade ...

Oplev 5G-hastigheder med denne liste over Smart 5GCertified Devices

Oplev 5G-hastigheder med denne liste over Smart 5GCertified Devices

Samsungs Midrange Smartphone viser sig at være hurtig og velsignet i testen. Galaxy A42 har dog også en stor fejl, som vi ikke ønsker at forlade ...

Bedste Budget 5G-telefoner 2021 Unbox PH Editorials

Bedste Budget 5G-telefoner 2021 Unbox PH Editorials

Online Technology Store til smartphones, tabletter, laptops, kameraer, gadgets og tilbehør.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.