Kabler adaptere USB 3. Skriv C Kabel fra WD

USBC Charge Cable 2m

Holdbare, fast-charge kompatibel, og højhastigheds-kabler

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For opladere med et USB-C beholder , er det stærkt anbefales havnen også understøtter USB Batteriopladning v1. for at tillade ældre enheder under anvendelse af Type-A-stik eller Micro-B beholder s at oplade.

USB pd power regler

Strøm adaptere med maksimal effekt 15W skal understøtte USB Power Delivery. Når starten at specificere spænding og strøm kapacitet af en adapter, der leverer> 15W, være meget opmærksomme på Power Regler, i USB-PD R2. V1. Sektion 10.

Power adapter faq

Nej, ikke alle USB-C-kabler er ens. USB-C står for formen og type stik, som er den samme for alle USB-C CD men ikke alle kabler understøtter den samme slags protokoller og overførselshastigheder.

For at bruge et Thunderbolt 3 produkt fra Akitio er en Thunderbolt 3 kabel kræves. For de bedste overførselshastigheder og til at gøre fuld brug af Thunderbolt 3-interface, anbefaler vi at bruge et kabel, der understøtter 40 Gbps.

Når du køber et nyt kabel, skal du kontrollere specifikationerne omhyggeligt. Tabellen med kablet funktioner ovenfor er kun til reference, og der kan være forskellige variationer til rådighed på markedet. Til brug sammen med vores Thunderbolt 3 enheder, vil de søgeord være 'Thunderbolt 3' og '40Gbps'. Til brug sammen med vores USB 3. Gen 2 enheder, willl de søgeord være 'USB 3. Gen 2' og '10Gbps'.

Med ASUS USB-C â ”¢ Cable kan du nemt oplade din USB-C A”¢ enheder, eller overføre dine fotos og data på glatte USB 2. hastigheder. Tortur-testet for sejhed og holdbarhed, er ASUS USB-C â ”¢ Kabel bygget til at overleve rigor af brug hver dag.

Az Infolink anpartsselskab

â € ¢ Giver kompatibilitet til USB-En bærbar computer, tablet eller stationær til at oprette forbindelse til en USB-C-mobiltelefon, tablet printer eller ekstern harddisk drivea € ¢ Designet til at støtte USB 2. kommunikation og featuresâ € ¢ Bagud kompatibel med USB 1. devicesâ € ¢ Farvekodet hvid og mærket til at udpege USB 2. funktion understøttelse

Denne USB 2. USB-A til USB-C kabel er den perfekte løsning til at forbinde en smartphone, tablet eller en anden mobilenhed med en USB C-port til en computer med standard en USB Type A port til USB 2. kommunikation.

USB-C konnektor har et robust design tillader konnektoren skal sættes i og un-sluttet op til 10.000 gange. De robuste konstruktion sikrer, at produktet giver fred i sindet og er bygget til at stå op til rigor den mest krævende på farten liv. USB-C-stik har en symmetrisk design, som er identisk på begge sider, det gør ikke noget, hvis du sætter det i hovedet eller højre side opad. Det vil tilslutte den første gang, hver gang samtidig forhindre skader på stikket havn. De farvekodede USB type C-stikket giver dette kabel let kan identificeres som en USB 2. kabel og differentieret fra andre kabler, som kan understøtte en anden funktion sæt.

Sådan Reset Network Settings iPhone Sådan virker det, fordele og hvorfor har vi brug for det

Oplad nyeste smartphone eller tablet hurtigere. Sørg for korrekt drift magt til webcams, eksterne harddiske eller andre periferiudstyr . Dette kabel kan levere op til 5 volt og 1 amp fra en computer til enhver tilsluttet enhed.

Få mobil hurtigere med evnen til at synkronisere, downloade billeder, eller uploade nye apps med maksimal hastighed. Sørg for den hurtigste upload af den nyeste sæson af dine foretrukne tv-show med dataoverførselshastigheder op til 480Mbps, så afbryd og komme videre med din aktive dag.

Bemærk: Dette kabel er designet til at støtte USB 2. kommunikation og træk og ikke er i stand til at støtte USB 3. Gen 2 Kommunikation og funktioner. Læs mere om den nye USB 3. Specifikation og nye USB type C-stik.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Old School fra den rigtige kabel til den rigtige Jobi havde brug for en længere USB 2. C Mand til A han kabel til at forbinde en ny DAW interface til min redigering computer. Dette kabel var den ideelle løsning. Det er derfor, jeg bliver ved at smide C2G min virksomhed: de er i "løsning" business.

Den opdaterede OnePlus Warp-opladningstype-C-kabel blander en ny type C til type-C-design med samme kompromisløse ydeevne. Embracing the Signature OnePlus røde og hvide farver, omhyggeligt Designet, slank kabel er kompakt og tanglefri, leverer Steadfast Holdbarhed og pålidelighed.

Kombination af premium materialer og smart design forhindrer kablet til skade på dine foretrukne OnePlus-enheder. Kraft gennem din dag med ultra-hurtig opladning hvor som helst: hjemme, på kontoret eller på vejen.

Yderligere Information

3A USB C til USB et kabel, oplad dine enheder hurtigt og sikkert denne USB A til USB C Mand til mandlig kabel muliggør hurtig opladning til din type C-enhed med en maksimal opladningskraft på 3A. Sparer masser af din dyrebare tid.

Holdbar nylon flettet højkvalitets nylon flettet ydre gør dette USB C opladningsledning stærk, fleksibel og tanglefri. Forgyldt stik og premium aluminium kappe understøtter 10.000 + plugging og frakobling for en længere levetid.

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

En rigtig levende ledning

Understøtter USB 3. Gen1-protokollerne, og er kompatibel med DP 1.-protokollerne, med støtte til op til 4K120 Hz HD-videooverførsel, til præmiebilleddannelse til enhver tid. Et enkelt kabel er alt, hvad du har brug for til video, lyd og dataoverførsel, sparer dig besværet med trænglede ledninger og et rottet kontor.

Accelereret hurtigt opladning

En aluminiumsfolie, dobbeltslaget spiraldesign beskytter kernen mod potentielle farer og reducerer tilstedeværelsen af ​​interferens under dataoverførsel. Kablet kommer indkapslet i næste generation, miljøvenlige TPE-materialer, Isolerende Det fra elementerne, for optimalt Sikker hurtig opladning til enhver tid.

Custom Connector, til næste holdbarhed

Kablets sømløst udformede stik er designet til at bøje til alle dine behov. Gold-coatede kontaktpunkter letter konsekvent stabil transmission, og den blanke, nikkelbelagte overflade er ridse- og slidstærk over det lange træk.

Prøvet-og-testet pålidelighed

USB Type-Câ "¢, den nyeste USB-stik standard, handler om kabling. Du vil begynde at se de små, reversible type-C-stik på enheder fra bærbare computere og smartphones til flashdrev og videosystemer. Listen er inkluderende og voksende, fordi type-C-kablet kan give både data og strøm til værter og enheder, samt tilbyde en universel strømkabelløsning. Mindre end standard USB-stik, den robuste stik kan bruges i slankere design og konfigureres til en række forskellige applikationer. Dens løfte: At tangle af strømadaptere og proprietære kabler, du har klumpet omkring din stikkontakt, falder væk, og dine data overfører hurtigt. Unikke videokabler er en ting fra fortiden.

Connectors.

Figur 1: Amphenols USB C-type stik er fuldt kompatibelt til den nyeste C-type spec. Disse lave profilstik tilbyder reversible stik og kabel retninger og understøtter skalerbar strømafgift ved at udvide 5A nuværende intervaller plus USB-strømafgivelse.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Toma una decisin inteligente y consigue lo que necesitas da OLX Colombia. Encuentra todas las ofertas o VENDE aquello que ya ingen usas

Verizon nu herunder fuld Disney Plus, Hulu, og ESPN Plus bundle med nogle ubegrænset planer

Verizon nu herunder fuld Disney Plus, Hulu, og ESPN Plus bundle med nogle ubegrænset planer

Verizon er forfriskende sine ubegrænset data planer om at inkludere fri adgang til Disney bundt af Disney Plus, Hulu, og ESPN Plus.

Verizon INSEEGO 5G MIFI Hotspot M1000 til salg online eBay

Verizon INSEEGO 5G MIFI Hotspot M1000 til salg online eBay

At finde ud af, om du har 5 g service i dit område, er kun en del af ligningen.

Ventetiden er forbi den største Verizon 5G opgradering kampagne nogensinde

Ventetiden er forbi den største Verizon 5G opgradering kampagne nogensinde

Bland match med vores data plan for HDquality video, ubegrænset hotspot 15 GB på 4G LTE 5G Landsdækkende, Verizon Cloud opbevaring, 5G UWB og 5G Landsdækkende adgang inkluderet og Apple musik og Disney salgsfremmende abonnementer. Få produktivitet værktøjer til optimering af daglige aktiviteter.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bestil Triplepunch Sim-kort til Verizon-netværket på 5Gstore. Denne Verizon 2FF, 3FF og 4FF SIM-kort har standard, Micro og Nano SIM-kort muligheder.

Arbejde for at opbygge 5G-netværk i Columbus-området fortsætter

Arbejde for at opbygge 5G-netværk i Columbus-området fortsætter

5g er spioneret som en anden forstyrrende teknologi, og Houston beboere finder det ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

De hurtigste internet hastigheder i verden kommer til kvarterer tværs kernen i Sioux Falls.

LG G3 Aktiver Set Up Device

LG G3 Aktiver Set Up Device

Im en ny kunde, netop modtaget S21 Ultra og jeg vendte min telefon for at aktivere det, og det plejer at give mig en mulighed for at aktivere den. Toppen af ​​...

Maine regulatorer undersøger Verizons telefon nummerering praksis

Maine regulatorer undersøger Verizons telefon nummerering praksis

Min kones telefon har haft dette problem i årevis, og jeg stadig ikke ved, hvordan man løser det. Eksempel Scenario I en gruppe tekst med 4 telefon ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.