CAT S62 Pro Smartphone anmeldelse The Ultimate robust telefon for tradie med Termografi

CAT S62 Pro Pris i Indien, Specs, anmeldelser, tilbud, kuponer Topprice. N.

Korrekturlæsere erklærede, at mens telefonen sikkert føles væsentlig, det er ikke alt for tung for en robust smartphone. I stedet for en gummikant omkring hjørner, har CAT valgt at lave en metal band mellem skærmen og gummibelagt tilbage. Den gummibelagt tilbage er tekstureret samt for at forhindre den i at glide fra en overflade eller dit knæ.

Der er en ekstra programmerbar knap på siden, sammen med en vandtæt oplader rum. Hvis der beskæftiger sig med vandtætte flapper eller propper har irriteret dig i fortiden, vil du blive glædeligt overrasket over at finde der Arent nogen på S62 Pro. Bare vær sikker på din debitering port og kabel er gode og tørre, før du tilslutter ting at opladning.

CAT S62 Pro har en 5. -inch FHD + skærm med Gorilla Glass 6. korrekturlæsere erklærede, at dens mere sprød og farverig end mange standard HD-skærme, der anvendes på robust telefoner. Men dont forventer det at holde op med top-tier-telefoner. Samlet set det fungerer godt til daglig brug, men Código noget at skrive hjem om.

Mens CAT S62 Pro isnt den hurtigste løsning derude, korrekturlæsere følte det holdt op godt nok til de daglige opgaver såsom streaming video, tjekke e-mail, messaging, eller surfe på nettet - men kun lige så. Det vil også spille casual spil godt nok, men ikke forventer de nyeste spil til at køre i fuld kvalitet. Det er heller ikke kommer til at multitaske meget godt. Forvent forsinkelser, hvis du hop mellem apps regelmæssigt.

Telefonen bruger Android 10, hvilke Código de mest up-to-date mulighed. Men medmindre du er bekymret om at have det absolut bedste sikkerhed eller de nyeste funktioner, softwaren er mere end brugbar.

CAT henrykkede korrekturlæsere, når det indførte termografi på sine tidligere robuste telefoner. Hvis du har fundet det nyttigt, ryggen til S62 Pro. Når det er sagt, de standard kameraer er ikke noget særligt. De vil fange hurtige snapshots, hjælpe dig med at tage noter rundt om arbejdspladsen eller gribe billeder, der passer nok til social deling, men dens lavt lys ydeevne er halvdårlige, og detaljer er kun så gode selv i de bedste situationer.

4.000mAh batteri varede 1. dage - en feat, der ikke ofte matchede i telefoner i dag. Men mange korrekturlæsere følte, at en robust telefon skulle vare længere. Hvis du planlægger at vove sig ind i WILDS i et par dage, vil du sandsynligvis have en sol oplader eller en batteripakke. Men hvis du bare leder efter noget robust til brug omkring byen eller på arbejde, skal det vare dagen med lethed.

Katten S62 Pro er bygget til udendørs entusiaster, jægere eller mennesker med fysisk krævende job. Men selvom du bare er tilfældigt, giver den ro i sindet. Robuste telefoner er måske ikke den nyeste ting, men katten S62 Pro viser, at din telefon ikke behøver at se ud som en kæmpe klump af gummi for at overleve en dråbe eller dip.

Tech Radar siger, der er masser af ting at beundre i katten S62 Pro, da det lever op til den professionelle fakturering på et stort antal nyttige måder. Det er nemt at bruge, pakket fuld af funktioner, leverer fremragende ydeevne, kan tage noget misbrug og fortsætte med at fungere.

Gadget fyrstater, katten S62 Pro er en robust IP68 / 69, Mil-Spec 810h smartphone med et næste Gen Flir Thermal Camera. CAT kalder det den ultimative arbejde telefonen en € ”vi er enige. Det går på turen og taler push til at tale. Vi skal tage en lidt anderledes tack på denne anmeldelse, fordi der er specifikke grunde til at købe.

Theres altid en antagelse om, at telefoner er designet til at tage en væsentlig bankende vil være grim. Vi mener generelt hårde telefoner skulle være ligesom et par vandrestøvler, klar til at vade gennem mudder, og derefter spules ud og smidt i et hjørne, indtil de er nødvendige igen. The Cat S62 Pro viser robuste telefoner behøver ikke at være hæslig, og at have en anstændig design betyder ikke forsøgsfasen på de funktioner, der betyder noget enten, som det lykkes at skjule et imponerende termisk kamera på bagsiden.

Design og skærm

God designsager, selv når man ser slick Código så vigtigt for selve telefonen. Efter alt, hvis katten S62 Pro er under vandet eller tumbling ned ad en klippevæg, det faktum, det ser godt ud på det tidspunkt, er stort set irrelevant. Hvor det betyder noget, er, når du holder telefonen. Katten S62 Pro vejer 248 gram, men det skjuler denne betydelige vægt ganske godt, forbliver afbalanceret i din hånd. De store, glatte, buede sider passer tæt, når de holdes, og selvom den er en hel bred telefon, er knapperne alle nemme at finde og trykke på.

Den 11. mm tykke krop er lavet af aluminium og plast, og er ækvivalent i størrelse til Samsung Galaxy S20 Fe eller OnePlus 8T. Ergonomisk, det er godt, men det er svært at bruge berøringsskærmen med den ene hånd på grund af den samlede tykkelse. Jeg elsker sikkerhedsskruerne, der prikker siden af ​​rammen, oversize knapperne og deres tekstur, og det gribede gummierede panel på bagsiden for at stoppe det fra at glide rundt. Du kan slippe det fra en højde på 1. meter, dunk den i vand og angribe det med sand, salt og vibrationer, og det vil ikke blive takket være IP68 og IP69 rating og MIL-Spec-810G-kroppen.

Denne telefon er lækkert over-konstrueret på steder. Den robuste, metal dual-sim-kortbakke ekstraheres ved hjælp af et normalt værktøj, men det er helt skjult væk bag en tyk dør, der forsegler tæt mod kroppen. Nedenfor er det en lys orange programmerbar -knap, der er klar til at være knyttet til appen eller funktionen efter eget valg. Det tilføjer noget sjovt til det ellers domme farveskema.

Cat S62 Pro Handson Hot Design, varmesøgende Digitalt Trends

På forsiden er en 5. -InCH LCD med en 2160 x 1080 opløsning, som kan bruges med våde hænder og ved brug af handsker. Jeg testede det med blødgørende våd, friskvasket og derfor lidt sæbevand, og det udførte uden fejl. Jeg fandt det nødvendigt at få skærmen til fuld lysstyrke det meste af tiden, og viste også, at synsvinklerne var lige så brede som de af en telefon som pixel 5.

Termisk kamera

Her taler vi normalt om kameraets kvalitet og funktioner, og mens katten S62 PRO har en 12-megapixel f / 1. Åbningskamera På bagsiden og et 8mp Selfie-kamera vil enhver, der ser på denne telefon, gerne vide om det termiske kamera. Dens Lepton 3. Sensor fra Thermal Camera Eksperter Flir, og er designet til at hjælpe handlende, find områder med varme eller fugtige, lækager eller elektriske shorts eller identificere variationer i temperatur generelt. Eller find bevis for spøgelser, selvfølgelig.

Du ser på et klart og skarpt 1440 x 1080 billede, der kan genkende temperaturvariationer på mellem -20 og 400 grader Celsius. Den gennemsnitlige temperaturudlæsning på skærmen er nyttig, hvilket giver dig en grundlæggende ide om temperaturerne Sensoren optager, og appen har mulighed for at tage stillbilleder, video eller endda strøm til YouTube direkte fra kameraet.

ydeevne og specifikation

Qualcomm Snapdragon 660 processor er parret med 6 GB RAM, og driver Android 10 med meget få ændringer til den version af Android installeret på en pixel-telefon fra sidste år. Der er ganske få forudinstallerede apps, herunder links til kattewebsted og tjenester som Onguard Solo, som opretter et Buddy-netværk for folk, der arbejder alene under vanskelige forhold.

Performance er tilstrækkelig, men igen er oplevelsen på de fleste andre forbrugerdrevne telefoner overlegen. Rulning gennem Twitter afslører nogle stifter, og fremhæver også manglen på en 90 Hz Refresh Rate Screen. Men det er aldrig for langsomt til generel brug. Katten S62 PRO har ikke 5g, som kan påvirke lang levetid for nogle mennesker. Selvom kat siger, at S62 PRO vil modtage en opdatering til Android 11, er der ikke givet nogen tidsramme, men i det mindste vil det også komme sammen med regelmæssige sikkerhedsopdateringer.

Et 4000 mAh batteri skal give et par dage brug af brug, før det har brug for en genopladning, og selvom Theres standard Android-batteribesparende tilstand, har CAT ikke tilføjet nogen specielle funktioner for at forlænge batterilevetiden, mens du holder væsentlige funktioner aktive. Jeg nævner dette, fordi CAT S62 PROS-batterikapaciteten er lavere end 4,500mAh batteriet i katten S61, og 5.000mAh monteret på katten S41. Det har ikke laserafstandsmålet set på katten S61.

Pris og tilgængelighed

Katten S62 Pro koster 599 britiske pund, som konverterer over til $ 777, og den er tilgængelig nu. På lanceringskat gav en U.. Pris på $ 749, men selskabet har endnu ikke givet en nøjagtig udgivelsesdato. Derudover advarer kat på sin hjemmeside, at den europæiske kat S62 Pro ikke understøtter alle netværksbånd, der kræves til bred brug i U.., Så importer en på din fare. Digital Trends Kontakt Bullitt, firmaet, der producerer CAT-telefoner under licens, for at bekræfte, når telefonen ville komme til U.., Og blev fortalt, at en kompatibel model ville være tilgængelig i begyndelsen af ​​2022.

Konklusion

S62 Pros Thermal Camera er dets standout funktion, og dens imponerende hvordan virksomheden har monteret den nye sensor inde i den veldesignede, moderat Kompakte krop. Telefonen føles flot lavet, og giver dig masser af tillid i sin evne til at holde ud, selv når de behandles hårdt.

Mens dens ikke vil være et alternativ for alle, der overvejer en iPhone 12, der arbejder i et miljø, der ville hurtigt se en mindre hårdføre telefon ødelagt vil sætte pris på Cat S62 Pros blanding af anstændige udseende og robusthed . Den termiske kamera er en niche-funktion, men dens foretaget af en industri ekspert og derfor vil være af værdi for dem, med den specifikke behov, som virkelig opsummerer telefonen op godt samlet. Dens værd din opmærksomhed, hvis det termiske kamera er et must-have feature for dig; ellers billigere robuste telefoner er til rådighed.

Cat s pro video anmeldelse - klik for at spille

The Cat S62 Pro er designet til at være mere komfortabel i hånden, mere lomme-venlig, men stadig så hård som nogensinde. Dens tyndere, lidt lettere, og kan prale med en større skærm på trods af dens mindre samlede størrelse.

S.

The Cat S62 Pro indeholder en høj kvalitet dobbelt pixel sensor fra Sony. Mens det ser ud til at have en lavere megapixel tæller end Cat S61 â € ”12MP snarere end 16MP â €”i virkeligheden, S62 Pro-sensoren faktisk har 24MP, men de er konfigureret til at drage fordel af dobbelt pixel-teknologi til hurtig fokusering. Vigtigere er det, betyder en kameraer megapixel nummer ikke direkte bestemme billedkvaliteten. Sensor og objektiv kvalitet, tuning, fokus og software forbedringer har alle en betydelig indvirkning, og weve investeret og gjort store forbedringer i hvert af disse områder.

Billedet kvalitet og ydeevne på Cat S62 Pro er dramatisk forbedret. Det kan prale hurtigt fokus takket være den dobbelte pixel Sony-sensor, og dens lyse f / 1. blænde og stor 1. Âμm pixelstørrelse giver fremragende ydelse i svagt lys.

Lang batterilevetid

CAT S62 Pro er kommet til det amerikanske marked, endelig. Som smartphone med den mest avancerede termografi tilgængelig, anser vi dette store nyheder. Tilføj til, at den legendariske holdbarhed, at CAT-telefoner er kommet til at være kendt for, og så har vi en telefon, vi kan ikke vente med at få vores snusket luffer overalt.

Hvad big deal?

CAT S62 Pro har en hel del går til det, men godt starte med det super indlysende: termisk billeddannelse. Dette er den tredje generation af CAT telefoner, der omfatter termisk billedbehandling, og det lyder som virksomheden egentlig har fået i swing ting.

Denne software kan du køre analytiske og rapportering funktioner, youd generelt kun finder på højere ende, dedikerede termiske kameraer. Kombineret med telefoner tilslutningsmuligheder, kan du bruge disse funktioner til at fejlfinde eller dele billeder i realtime.

Det er også udstyret isoterm alarmerende for overvågning brugerdefinerede temperaturområder mellem -4ºF og 752ºF. Dette hjælper med specialiserede arbejde, ligesom kontrol af temperaturen maskiner, samt at holde styr på, når grillen har nået temperatur.

Ved at give FLIR Systems nyeste Lepton termisk sensor til Cat S62 Pro, fortsætter vi en tradition for innovation, der nu strækker sig over tre generationer af Cat-telefoner for at hjælpe fagfolk udføre arbejde hurtigere og mere præcist. Integrering af MyFLIR Pro app også giver brugerne avancerede termografi funktioner for første gang på en smartphone, maksimering nytten af ​​at se og opdage varmeenergi usynlige for det blotte øje.

Go uden hylster

CAT har designet S62 Pro til at stå op til jobsite misbrug uden behov for en sag. Det overgår kravene for at opnå Ingress Protection ratings af IP68 og IP69 og MIL SPEC 810H. Som en helt vandtæt og neddykket telefon, kan du skrubbe væk på det med sæbe og desinfektionsmidler. Det er blegemiddel og kemisk resistent samt, hvilket gør det sanitizer -venlig i disse Covid tider.

CAT har sat S62 Pro gennem streng holdbarhed teste så godt. Med Cornings Gorilla Glass 6 og en gummibelagt TPU tilbage, S62 Pro har overlevet gentagne dråbe test fra 6 ft. På stål, med flere dråber på hver side og hjørne. Det kan også overleve ekstreme temperaturændringer og ekstreme vibrationer, og det kan gøre det uden en egentlig sag.

Vigtig

Den luskede årsag din mobiltelefon regningen er så høj det er ikke altid dit trådløse udbydere fejl

Den luskede årsag din mobiltelefon regningen er så høj det er ikke altid dit trådløse udbydere fejl

Hvordan man beregner en mobiltelefon skattefradrag for selvstændig virksomhed. Hvis du er selfemployed, kan det være muligt at fradrage udgifter til din mobiltelefon tjeneste på din selvangivelse. Din mobiltelefon kan betragtes som en legitim forretning udgift afhængig af et par forskellige faktorer. For at afgøre om din mobiltelefon koster ...

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Gebyrer for apparater licenser

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Mikrogliaceller cellelinje SIMA9 udtrykker macrophagemicroglia fokuserede: proteiner, CD68 og Iba1. Køb her

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB n shitje Cheapy. L.

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB n shitje Cheapy. L.

Comparao lado en lado entre os Celulares Apple iPhone XS Max vs Apple iPhone 12 Pro Max, diferenas, prs, kontraer e especificaes tcnicas completas. Qual o melhor

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Se online-menuen i Louisiana Fried Chicken og andre restauranter i Compton, Californien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb et certificeret enhed via TradeMore. Vi gør det nemt at finde præcis det, du leder efter, og få det leveret lige til dit hjem.

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Du kan ændre mange ting i forbindelse med din Apple-id-konto. Dette omfatter at ændre din Apple-id e-mail, ændre din adgangskode og også slette

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Opkalds-id spoofing er en af ​​mange spoofing praksis, hvorved svindlere forsøger at manipulere folk til at give penge væk eller personlige oplysninger. Det indebærer forfalske Nummervisning af et indgående opkald. Tager de rette forholdsregler kan medvirke til at reducere risikoen for at blive offer for denne fidus.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.