Colorado Springs vil have Ultrafast 5G Wireless service via Verizon

Verizons rejsen i kommercialisering 5g

Arleny Valle, UNA Ingeniera de Verizon Dice que la Compaà ± à est Activando 5g en Todo El PaÃs. Con la cobertura de 5g landsdækkende, su desempleã ± os uforlignelige. Verizon cree que no solo cambiará tu telà © fono, sino que cambiará los negocios y hasta industrierne enteras. Según arleny, este es el 5g que todos estaban esperando.

Offentlig sikkerhed og andre kritiske kommunikationsbrugere bør gavne signifikant fra Verizons 5G Ultra Wideband, Millimeter-Wave-tilbudet, der lover at levere hidtil usete datahastigheder, lavt latencies, servicekvalitet og sikkerhed, ifølge en tjenestemand til landsdækkende kvalitet transportør.

John Harris, Verizons Federal Director for Mobility Solutions, sagde under sin Keynote-adresse på IWCE Virtual 2022, at Companys 5G Ultra Widebandâ € "udnytter hundredvis af MHz Millimeter-Wave Spectrum" vil give dig utrolige hastigheder på 2- 4 Gbps, men sådanne data gennemstrømninger er kun begyndelsen.

Tænker på tidligere ændringer, de har virkelig været fokuseret på hastighed eller generering af noget nyt eller tilslutning af nye enheder, sagde Harris. Nu er det virkelig om levering i realtid. Så denne fjerde industrielle revolution er lige uden for døren, og det er virkelig noget, som jeg tror, ​​vil gøre en meningsfuld forskel for så mange af os på måder, vi virkelig ikke har kunnet forstået eller genkender i dag.

Det er også ved at levere kvalitet af service og pålidelighed af service, som vi virkelig ikke har været i stand til at se i trådløse netværk før â € | Der er mange, mange ting, som vi skal tænke på, da vi talte om 5g, der er mere end en hurtigere telefon, der virkelig driver denne platform af teknologi og denne platform for industriel revolution.

Mens landsdækkende konkurrenter AT & T og T-Mobile også implementerer 5g, har disse luftfartsselskaber fokuseret deres indsats på begrænsede mængder spektrum under 1 GHz, hvilket resulterer i store mængder 5G-dækning, men kun beskedne præstationsgevinster over de seneste generationer af 4g. I modsætning hertil understreger Verizons 5G-strategi brugen af ​​massive mængder spektrum i millimeterbølgebåndet - en tilgang, der leverer høje data gennemgange, men giver typisk kun spotty dækning i byer, hvor den er implementeret i øjeblikket.

I et forsøg på at gøre denne vision til en realitet udnytter ultra bredbånd et tæt udvalg af små celler, en masse fiber til backhaul, software-defineret netværk og kantkompetning for at levere, hvad Verizon Communications CEO Hans Vestberg kalder de otte valutaer af 5g, ifølge Harris.

En af de mest forventede af disse 5G-funktioner er netværksskæring, som lader bærere præcist give den type tilslutning, der er nødvendig for en given applikation, i stedet for blot at behandle alle pakker det samme, ifølge Harris.

Hvis du har et high-definition videokamera på gadehjørnet, har det bestemt specifikke behov. Det kræver en bestemt mængde data. Det kræver en servicekvalitet, der skal leveres, sagde han. Hvis du har en sensor, der sidder i en skraldespand eller sporer en forsendelse, der går ned ad vejen, har løsningen også meget specifikke krav - meget specifikke datasensitiviteter.

Hvad vi nu kan gøre med netværksskæring er at give en meget specifik kvalitet af service eller løsning inde i netværket for det pågældende brugssag. Så, kan videokameraet få den høje båndbredde, som den har brug for. Sensoren kan få den konstante forbindelse "men lav båndbredde", at den har brug for det. Det skaber evnen til at skære netværket og give dedikerede ressourcer til hver enkelt af disse slutenheder på en måde, der ikke har været i stand til før.

Nu, i stedet for applikationer, der kører applikationer helt tilbage til et datacenter ", hvor det ikke er tilfældet, og derefter tilbage til kantenheden, sker forarbejdningen på kanten af ​​netværket, sagde Harris.

Så for en forstørret-virkelighed eller virtuel reality-løsning, der kræver ultra-lav latens, får vi nu sub-10-millisekunder latens for de typer af løsninger og en virkelig transformativ oplevelse. Du kan nu begynde at se ting som en forstørret-reality-løsning kommer til liv i den virkelige verden "ikke bare på tv eller i filmene.

Alle disse fantastiske tingâ € "Tætheden af ​​netværket, mængden af ​​oplysninger, vi kan flytte, den analytics, vi kan få med alle disse oplysninger" det ville ikke være det værd, hvis det var i de forkerte hænder , hvis vi ikke kunne sikre kommunikationen, sagde Harris. En af de ting, der er kritisk vigtige â € | er, at vi bygger dette netværk med sikkerhed i tankerne, ved hjælp af ting som en software-defineret perimeter og meget specifikke sikkerhedsprotokoller.

tog alle disse forholdsregler i tankerne for at sikre, at "da vi bygger denne platform, og som vi ser denne fjerde industrielle revolution virkelig kommer til lyset" Der er sikkerhed, der er tillid, og der er pålidelighed bygget ind i netværket.

En sådan sikkerhed og pålidelighed er designet til at lade en række kritiske kommunikationsbrugersektorer - regeringer, forsyningsselskaber og virksomheder - føler sig komfortable nok om netværket for at stole på at udføre hensigtsmæssigt, når de leverer pakker, der kører smart-byer, Smart-gitter og smart-building initiativer.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Når du tager de otte 5g valutaer, blander du det med netværksskæringen, og derefter begynde at tilføje kanten computing, har du virkelig en oplevelse, som Weve aldrig har været i stand til at se før i et trådløst miljø, sagde Harris.

Alle disse stykker kommer sammen - "den software-definerede netværk, at multi-access kant computere" virkelig begynder at levere den transformative, industrielle-revolution slags erfaring talte om.

Jeg har været hos Verizon i 15 år, og jeg må sige, at jeg aldrig har været mere begejstret end jeg har lige nu at tale om, hvad vi har på vej, hvor var på vej og alle de ting, der foregår indenfor Af Verizon World og EcoSyStem sagde Harris.

Når du tænker på 5g, ja, det bliver en hurtigere telefon. Og ja, jeg vil være i stand til at se en video på min telefon på en hurtigere måde eller downloade den på en hurtigere måde. Men 5g vil virkelig være en transformativ oplevelse, der vil gøre hundredtusindvis af enheder omkring dig "nogle, som du måske ikke engang er klar over, er der - for at gøre din oplevelse, dit liv og din verden bedre.

Hvad er muligt med 5g og forstørret virkelighed og virtuelle virkelighed og klare samfund og denne tæthed af massive IOT-forbindelser og sensorer? Jeg synes, det er virkelig spændende at tænke på det, og jeg ser virkelig frem til at se, hvor dette går.

Verizon tester en række 5G-teknologier, der potentielt kan forbedre Fodgænger Sikkerhed og hjælpe med at undgå bilulykker. Dette omfatter installation af 5G-tilsluttede kameraer ved hvert skæringspunkt i Mcity Test Track for at forhindre kollisioner ved at hjælpe med at identificere trafik og fodgænger mønstre.

Verizon bemærker, at selvom tilsluttede biler har sensorer, der kan kommunikere med hinanden for at undgå ulykker, er der et ekstra beskyttelseslag, når kameraer er forbundet til trafiklyssignaler, hvilket hjælper med at beskytte folk, der går eller cykler.

Ifølge Verizon omfatter 5g service en række komponenter, der kan hjælpe med at forbedre sikkerheden, herunder dens høje båndbredde, lav latens og evnen til at forbinde hundredvis af enheder i et relativt lille område. Virksomheden forklarer, at hvis hvert køretøj, der passerer gennem et skæringspunkt, kan relæere og modtage information fra andre køretøjer og streetlight-kameraer, kan oplysningerne bruges til at underrette biler, når lysene bliver røde eller køretøjer fremad, kommer til et pludseligt stop. Alle disse data kan overføres hurtigere end et blik i øjet, siger Verizon, ved hjælp af Companys 5G Ultra Wideband Network, som ville gøre det muligt for autonome køretøjer at reagere hurtigere end mennesker, når det kommer til bremsning for at undgå en kollision.

Verizon mener, at det kan medvirke til at reducere antallet af trafikfødte om året ved at bruge 5G for at hjælpe med at fjerne mennesker fra drivprocessen med selvkørende køretøjer. Udstyret med massiv båndbredde, super hurtige hastigheder og ultrahøje latens, kan Verizons 5G Ultra Wideband Networcy give rygraden til autonome køretøjer, siger virksomheden, da det hjælper dem bedre med at kommunikere med andre biler, trafiklys, fodgænger < / A4> S og nødkøretøjer for at undgå ulykker.

Biler kan kommunikere med hinanden i næsten realtid og med sensorer installeret i gader og trafiklys. De vil næsten øjeblikkeligt dele information om kørebane og vejrforhold og advare dig om farlige situationer foran.

Verizon bygger netværket, der vil ændre, hvordan vi lever, arbejder og leger, og disse nyheder markerer betydelige spring fremad i 5g innovation. Verizon var først til 5g, og vi fortsætter med at drive industrien og vores kunder frem til at skabe flere muligheder for forbrugere og virksomheder, der søger at trykke på kraften på 5G for arbejde, underholdning og alt imellem.

Vores kunder har brug for 5g accelererende, sagde Kyle Malady, Chief Technology Officer for Verizon. Opbyggede vores 5G Ultra Wideband Network for at udvikle og aktivere de 5G-innovationer, der vil understøtte at ændre forbrugernes, virksomheders og hele branchernes adfærd.

Da vi fortsætter med at udvide mobil og hjemme dækning over hele landet, vil Verizon arbejde sammen med førende teknologipartnere for yderligere at fremme 5G økosystemet og bringe revolutionerende 5g erfaringer til vores kunder.

Verizon opererer syv 5g labs i USA og Storbritannien, designet som inkubatorer til de 5G-teknologier, der vil ændre, hvordan vi lever, arbejder og spiller. Begrebet laboratorierne er at skabe et fysisk rum til kunder, partnere, iværksættere, studerende og andre til at arbejde sammen og stress test deres ideer på Verizons 5G Ultra Wideband Network. Den globale pandemi har ændret sig, hvordan vi arbejder, og Verizon har hurtigt tilpasset laboratoriet i et virtuelt rum for at fremskynde samarbejdet, der er nødvendigt for at bruge 5G for at løse de mange, presserende udfordringer, der står over for samfundet i dag.

Derudover kan rummet bruges til at være vært for virtuelle konferencer , demo nye løsninger, vært Impromptu Brainstorming sessioner osv. Verizoner Nyligt erhvervet BlueJeans Technology vil spille en vigtig rolle i at bringe det virtuelle laboratorium til livet.

Americas fineste by vil nu være en 5G Ultra Wideband City. San Diego vil være den 35. amerikanske by, der har Verizons 5G Ultra Wideband Mobility Service, når netværket går live den 28. maj. Verizons 5G Mobility Service tilbyder en stærk oplevelse, der påvirker industrier så forskellige som offentlig sikkerhed, sundhedspleje, detailhandel og sport.

I San Diego vil 5G Ultra Wideband Service i første omgang være Koncentreret I dele af Mission Valley nær Westfield Mission Valley og SDCCU Stadium, Linda Vista langs Linda Vista Road, Kensington nær El Cajon Blvd, og i Bankers Hill på 1. Avenue.

Når kunderne flytter uden for Verizons 5G Ultra Wideband-dækningsområde, er de 5G-aktiverede enhedsovergange til Verizons 4G LTE-netværk, netværket flere mennesker stole på. Faktisk, Â rapporterne tidligere i år sagde, at Verizons 4G LTE er hurtigere end andre 5G-netværk i brugeroplevelse test.

Verizons 5G Ultra Wideband Network er synonymt med hurtige downloadhastigheder, men en af ​​de største anmodninger Weve havde siden lanceringen af ​​vores 5G-netværk er, når uplink til 5G uploads vil være tilgængelige på Verizon. Begyndende i dag kan kunder uploade indhold ved hjælp af Verizons 5G Ultra Wideband Network. Dette gør det nemmere at uploade High-Def-videoer til sociale netværk, backup-arbejde og skoleprojekter til skyen og spille massiv Multiplayer Spil.

Indledningsvis bør kunder se uploadhastigheder på 5 g ca. 30 procent hurtigere end 4G LTE. 5G Upload er tilgængelig i alle 35 Verizon 5G Ultra Wideband-byer, i vores Chicago 5G Home Market og i enhver stadion eller arena med Verizon 5G Ultra Wideband Service.

San Joses 5G dækning vil være koncentreret i nogle områder af byen, såsom downtown, Little Saigon, West San Jose, Little Italy og dele af Nord og South San Jose. Du får 5g adgang til San Jose landemærker som den japanske venskabshave, Guadalupe River Park og uden for Cefcu Stadium og Excite Ballpark.

Vigtig

Tidlig afstemning tager af Queens Gazette af

Tidlig afstemning tager af Queens Gazette af

12. oktober 2021 af Allie Griffin NYC-bestyrelsen har øget antallet af tidlige afstemningswebsteder for at åbne i Queens i denne måned før den generelle

Min Eyelab Morrow åbningstider 6735 Jonesboro Rd

Min Eyelab Morrow åbningstider 6735 Jonesboro Rd

671 kundebedømmelser af My Eyelab. En af de bedste laser øje SurgeryLasik, Healthcare forretninger på 6735 Jonesboro Rd, Morrow GA, 30260. Find anmeldelser, vurderinger, Kørselsvejledning, åbningstider, kontaktoplysninger og book online aftale.

Sprint Mesa Superstition Springs Centre

Sprint Mesa Superstition Springs Centre

Realtime kørselsvejledning til 6736 E Baseline Rd, 6736 E Baseline Rd, Mesa, baseret på levende trafik opdateringer og vejforhold fra Waze kollega drivere

Hvordan man laver private opkald fra telefonen Gør Tech Lettere

Hvordan man laver private opkald fra telefonen Gør Tech Lettere

Dette dokument forklarer, hvordan man blokere opkalds-id og anonyme opkald på Cisco SPA300 serie IP-telefoner

Dial 69 til nummeret på din Sidste Telefonopkald

Dial 69 til nummeret på din Sidste Telefonopkald

Hvordan du blokere en telefon Er det 69 eller 67 67 vil gøre dit nummer private og 69 gør det muligt at finde ud af, hvem kaldte telefonen sidste. hav en god dag

CA69 Cover CA TOYOGIKEN

CA69 Cover CA TOYOGIKEN

Anmeldelser af M B Express, Rajajinagar 2nd Block, Bangalore. Unbiased, ægte brugeranmeldelser, ratings og erfaring for M B Express, Rajajinagar 2nd Block på Justdial side 69

Hvem vinder i 6g

Hvem vinder i 6g

Ministeren for meddelelse siger, at Indien kunne forvente 6G-tilslutningsstandarder inden udgangen af ​​2023, mens 5G-lanceringen forventes inden udgangen af ​​2022. Læs videre for at vide mere.

Godtgørelse for Mobile boliger. 872. 6 Marts 1962

Godtgørelse for Mobile boliger. 872. 6 Marts 1962

Liste over de bedste 6 tommer Mobiler med Pris i Indien for december 2021. Tjek de nyeste 6 tommer Mobiler Pris, specifikationer, funktioner og Brugernes bedømmelse på MySmartPrice.

Shopware 6 Mobile Apps til Android og iOS CodeCoda

Shopware 6 Mobile Apps til Android og iOS CodeCoda

CodeCoda præsenterer den første mobile Apps til Shopware 6, der forbinder til en hvilken som helst SW 6 API som standard. Innovativt brugeroplevelse design kombineret med en let at bruge app er et aktiv for enhver eBusiness ejer

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.