Undersøg Tmobile REVVL V 5G vs OnePlus Nord N200 5G vs Samsung Galaxy A32 5G vs tmobile REVVL 5G

Samsung Galaxy A32 5G vs tmobile REVVL 5G

Min kone har en Essential telefon, som vi får klar til at opgradere. Vi er med Sprint så selvfølgelig at få en T-Mobile telefon. De tilbyder os en gratis opgradering til en 5G telefon og jeg mener, at vores område har en god dækning for det, men jeg er ikke sikker på, om at gå med en af ​​dem eller bare få hende en pixel, der er den eneste form for telefon jeg har havde i nogle år og nogensinde vil have, hvis det er muligt.

Velkommen til Android Central! Ud af de gratis muligheder, der er anført, ville jeg gå til OnePlus Nord - men hvis du kan få dine hænder på en pixel-enhed, kan der give din kone en smule mere af en præmie oplevelse.

Jeg tror at være en Pixel bruger går til nogen af ​​disse telefoner ville være en nedjustering. Der er for mange kompromiser . Kameraerne for én er dårlig kvalitet, især One Plus Nord. Hvis du bruger pixel, du vil blive meget skuffet over dem. Jeg ville få en 4a, hvis muligt. Se om Tmobile tilbyder det.

En af vores Redaktører B. Diddy fik en gratis Samsung A32 og ikke kunne lide oplevelsen. Faktisk fik sig en Pixel 3a XL i stedet. Så igen, hvis du er vant til Pixels der er usandsynligt at skærpe dine smagsløg.

De REVVLs lyde som en tabt sag. Også disse telefoner er usandsynligt at få opdateringer og 4a vil få Android 12, 13 og eventuelt 14 plus sikkerhed for yderligere 2 år. Ingen garantier for de andre. Alt i alt 4a virkelig er vejen at gå. Eller 4a 5G, fordi det er en stor telefon og en Jeg bruger mig selv til at skrive dette indlæg.

Også jeg vil gerne tilføje, at Essential telefon var AWESOME og jeg virkelig ønskede en, men ak, min luftfartsselskab ikke har de rigtige bands. Jeg ville også enig i, at en pixel eller OnePlus telefonens operativsystem ville give dig en meget lignende oplevelse til det væsentlige Phone.

Tak alle for jeres svar. Bare for at være klar, jeg er Pixel bruger og ville ikke bytte det for noget. Min kone har aldrig haft en, men er en temmelig grundlæggende bruger, mens jeg har en tendens til at være den "magt bruger". Jeg har bemærket, da jeg fik hende Essential, at hun har problemer med det, at jeg aldrig har og mens du er på ture vil hun ikke have et signal mens jeg stadig har et anstændigt. Så jeg absolut vil have hende til at få en bedre oplevelse denne gang. Så jeg hælder til en pixel for hende, men er ikke sikker på alle om nytten for at få en 5G på dette punkt. Vi er i området KC så dækningen er anstændigt, men for en grundlæggende bruger jeg ikke overbevist 5G er nødvendig. Lad mig vide hvad du synes om det.

Sammenligning af de tekniske egenskaber mellem smartphones, med T-Mobile REVVL 5G på den ene side og Samsung Galaxy A32 på den anden. Den første har en processor med 8 kerner, 8 tråde, en maximale frekvens på 2. GHz. Den anden chips har i alt 8 kerner, 8 tråde, er dens turbo frekvens indstilles til 2. GHz. Nedenstående tabel sammenligner også litografi, mængden af ​​RAM hukommelse, datoen for første udsendelse, de værdier, der er opnået i Geekbench 4.

Denne side indeholder referencer på produkter fra en eller flere af vores annoncører. Vi kan få erstatning, når du klikker på links til disse produkter. For en forklaring af vores annoncering politik, kan du besøge denne side.

Specifikationer:

Vi kan nemt sammenligne de tekniske karakteristika mellem disse to smartphones. Begge telefoner har et tilsvarende antal kerner, den maksimale frekvens af T-Mobile REVVL 5G er større. Samsung Galaxy A32 blev startet for nylig.

Pris: Af tekniske årsager, kan vi ikke på nuværende tidspunkt vise en pris mindre end 24 timer, eller en real-time pris. Det er derfor, vi foretrækker i øjeblikket ikke at vise en pris. Du bør henvise til de respektive online butikker til den seneste pris, samt tilgængelighed.

Forestillinger:

PassMark er en benchmarking software, der udfører flere præstationstest herunder primtal, heltal, floating point, kompression, fysik, udvidede instruktioner, der koder, sortering. Jo højere score er, desto højere er den enhed kapacitet.

Geekbench 4 er et komplet benchmark-platform med flere typer af tests, herunder datakomprimering, billeder, AES-kryptering, SQL kodning, HTML, PDF-fil gengivelse , matrix beregning, Fast Fourier Transform, 3D objekt simulering , fotoredigering, hukommelse test. Dette gør det muligt for os at bedre visualisere den respektive effekt af disse enheder. For hvert resultat tog vi et gennemsnit på 250 værdier på den berømte benchmarksoftware.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Geekbench 5 er en software til måling af udførelsen af ​​et computersystem, for faste enheder, mobile enheder, servere. Denne platform gør det muligt bedre at sammenligne kraften i CPU'en, computerkraften og sammenligne den med lignende eller helt forskellige systemer. Geekbench 5 indeholder nye arbejdsbyrder, der repræsenterer arbejdsopgaver og applikationer, som vi kan finde i virkeligheden.

Se også:

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En safir krystal display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas, såsom Corning Gorilla Glass.

Ydeevne

Samsung Galaxy A32 5G har bedre ram end T-Mobile Revvl V Plus 5g. Med hensyn til displayopløsning har T-Mobile Revvl V Plus 5G bedre opløsning på 1640 x 720 end Samsung Galaxy A32 5G, som har opløsning på 1600 x 720. Samsung Galaxy A32 5G har mere intern hukommelse end T-Mobile Revvl V Plus 5g

Detaljeret sammenligning

Lanceringsdatoen for den første telefon er 13. januar 2022. De forventede omkostninger ved Samsung Galaxy A32 5G er Rs. 24499. Startdatoen for anden telefon er 1. juli, 2022. De forventede omkostninger ved T-Mobile Revvl V Plus 5g er Rs. 14990.

Display sammenligning

Samsung Galaxy A32 5G har skærmstørrelse på 6. inches, der falder kort til T-Mobile Revvl V Plus 5gs 6. 2 tommer skærm. Samsung Galaxy A32 5G har TFT-skærmtype, hvor som T-Mobile Revvl V Plus 5g har IPS LCD-skærmtype. Samsungs telefon har vist tæthed på 270 PPI & T-Mobile's Phone har kun 257 PPI displaytæthed. Med hensyn til skærm til kropsforholdet har T-Mobile's telefon bedre skærm til kropsforhold på ~ 83.% end Samsungs telefon ~ 81.%. Samsung Galaxy A32 5G har aspektforhold, hvor som T-Mobile Revvl V Plus 5g har 20: 5: 9-billedforhold.

Hukommelsessammenligning

Samsung Galaxy A32 5gs 48 MP Quad Bagkamera Outshines T-Mobile Revvl V Plus 5gs 16 MP + 5 MP + 2 MP Triple Bagkamera Med hensyn til opløsning. T-Mobile Revvl V Plus 5g vil være bedre valg, hvis du søger at klikke på mange selfies, da det har bedre 16 MP-kamera i forhold til Samsung Galaxy A32 5gs 13 MP Front kamera.

Teknisk sammenligning

* Bairros Rurais, konsulent Taxa de Instalaçà £ o; * Planos Fibra à "PTICA EM MIRACATU, Iporanga, Barra Do Turvo, Barra do Ribeira E Ilha Comprida Consultar Taxa. Value Válidos para Centros e Bairros Próximos.

Vocãš faz Parte Dessa Histã "ria

Kom o Surgimento da TeCnologia IP, som Empresas Ganharam Mais Agilidade COM A ConvergêNCIA DADOS, VOZ E VÃDEO. O Uso Dessa Tecnologia Aumenta A CADA DIA E som muligt

MPLS.

En Tecnologia MPLS Utilizada Pela Infovale Telecom Consegue Colocar MultiaplicaçÃμeses DENTRO DE UMA MESMA REDE E ASSIM UTILIZAR ESSA ESTRUTURA PARA INTERLIGAR DADOS, VOZ, internet E Videoconferência, COM QUALIDaDE E Alta Disponibilidade De ServiçO, O Que Repræsentant Overvejável reduçà £ o de custos operacionais, já que à © possãvel agregar serviços e Outras aplicaç μes Dentro de Uma Mesma Redde.

Mais Tecnologia, Muito Mais Velocidade

Conformale Publicado No Sábado, Sofremos Um Forte Ataque de hackere em nossa rede. Iniciamos Ontem Um Processo de SegurançA, CONTRA ESSA Sà © Rie de Ataques, Que Tem Por Duraç DE APROXIMADAMENTE 5 DIAS CORRIDOS, Para Conseguirmos blindar Toda Nossa Rede E Descobrir En Origem Desses Ataques. Durante Esse Prazo, PODEREMOS TER RáPIDAS INSTABILIDaDES E INTERRUPEDØD EM NOSTSO SINAL, COMO A QUE TIVEMOS NESTE úLTIMO DOMINGO.

Por Isso, Pedimos Mais Uma Vez, en Todos OS Clientes, Parceiros E Amigos da Infovale, en paciência ea compeforensà £ o de aguardar por essa implantaç Åg blindar, E Evitar Futuros Problemer Gør GêNERO EM NOSSA REDE E ContinuTar Atendendo En Todos Com O Devido Respeito, Que Fizeram da Infovale, Omaior Provedor de Internet Do Vale do Ribeira.

Kommentarer

Størrelsen af ​​kroppen har stor indflydelse på den lette bærende og enhåndsoperation. Den snævrere bredden, jo lettere er det at fastholde og holde fast, men du skal også tage hensyn til enhedens tykkelse. Også, hvis bredden og højden er mindre, er det lettere at betjene enhåndet, da den er lettere at udvide fingrene. Tværtimod, hvis bredden og højden er store, er det svært at passe i lommen og er omfangsrig, selv når de sættes i en taske, og bærbarhed er nedsat.

Vigtig

Robi tilbyde nye sim-forbindelse

Robi tilbyde nye sim-forbindelse

December 17, 2021 1032 pm, Robi SIM Nyt tilbud Robi bengalsk tidligere kendt som AKTel, der anvendes til at være den 3. netværksudbyder med 24 millioner

Pittsburgh Robinson Sams Club Sams Club

Pittsburgh Robinson Sams Club Sams Club

Robinson Township Ross Township kørselsvejledning. Distance, cost vejafgifter, brændstof, pris pr passager og rejsetid, baseret på trafikforholdene

Robinsons Malls Virtual Mall Directory Robinsons Place Tuguegarao

Robinsons Malls Virtual Mall Directory Robinsons Place Tuguegarao

Robinson Towne Center Shopping Center er et indkøbscenter i Allegheny County. Robinson Towne Center Shopping Center ligger i nærheden til Robinson Town Center.

Det er de indkøbscentre i Pittsburgh lukket på Thanksgiving

Det er de indkøbscentre i Pittsburgh lukket på Thanksgiving

Med jul og nytår lige rundt om hjørnet, skal Robinsons Skoler skal gennemføre sine nye driftstimer indtil den 1. januar, 2021.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Tfrecipes gør mad med kærlighed

Robinsons mall Billeder, Stock Photos Vektorer Shutterstock

Robinsons mall Billeder, Stock Photos Vektorer Shutterstock

Shop dit daglige behov med os og leveret alt lige ved døren.

Beloved Mall på Robinson Santa Claus huskede for sin varme, indbydende og smitsom ferie Ånd

Beloved Mall på Robinson Santa Claus huskede for sin varme, indbydende og smitsom ferie Ånd

Sensory Friendly Event Mall på Robinson Happing på Mall på Robinson, 2996 Robinson Center Drive, Pittsburgh, Amerikas Forenede Stater på Sun Dec 05 2021 kl 0900 am til 1100 am

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sanaljon er dit onestopshop for alle fodtøjs kompressionsbehov. En stolt, uafhængig sit fit forhandler med speciale i komfort, svært at passe, orthotics, diabetisk og brugerdefineret fodtøj.

Apple Smart Watches på Tmobile Northdale Blvd 137th Ave n i Rogers, MN

Apple Smart Watches på Tmobile Northdale Blvd 137th Ave n i Rogers, MN

Til Gregg Behr og Ryan Rydzewski, Fred Rogers, der døde i 2003, var en læringsforsker og en radikal.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.