Tilslut laptop eller telefon til tv med et HDMI-kabel

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne artikel vil guide dig i at forbinde din telefon til dit tv uden at bruge HDMI, ikke bekymre dig, hvis du ikke er bekendt med forbindelsen, da denne proces er meget nem, og en ikke-teknisk person kan også gøre det ubesværet.

Screencast.

Alle har ikke råd til et dyrt smart-tv, så den bedre mulighed er at konvertere dit normale tv til et smart tv, og mange muligheder er der til dette formål, og en af ​​dem er MiraCast. MiraCast kan kaste din Android-enhedsskærm til dit tv trådløst, det er en ny teknologi, og nogle nye tv'er har også MiraCast bygget til dem, men for de tv'er, der ikke har MiraCast, skal du købe en Miracast Dongle på Amazon. Ting du skal bruge til tilslutning:

Google Home App

Hvis du ikke har et smart tv, så kan du også bruge andre streaming-enheder som Roku, Amazon Fire Stick osv. For at se dine film på tv'et, er det næsten det samme som at forbinde chromecast dongle eller miracast dongle.

â €

Gå til de hurtige indstillinger på din telefon og vælg skærmen CAST-indstillingen. Ow din telefon vil søge efter de nærliggende enheder. Vælg din chromecast-enhed fra listen over enheder, og disse to enheder vil forbinde.

Q: Hvorfor kan jeg ikke se Netflix ved hjælp af HDMI?

Måske er du ikke i stand til at se Netflix på tv på grund af HDCP-problemet og for at løse dette problem, hvis dit HDMI-kabel er i god stand eller ej, skal du også kontrollere, om forbindelsen er korrekt eller ej.

Q: Sådan tilsluttes Samsung-telefoner til Smart TV?

Tilslutning af en Samsung-telefon til et tv er meget nemt, bare følg disse tringo til indstillingerne på Samsung-telefonen. AP på forbindelser indstilling, og vælg skærm, der spejler fra den. Urn på spejlingen og vælg muligheden for dit HD TV.

Q: Sådan ser du Netflix på tv fra telefonen?

Tilslut din telefon og tv til samme netværk. Pen Netflix på din telefon og klik på CAST-knappen. Vælg den enhed, som du vil se Netflix indhold. ow Vælg den film, du vil spille på tv'et.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Q: Enhver app til iPhone til deling af skærmen?

Der er ting og øjeblikke, du vil dele med din familie eller venner. Lad det glædes af dine minder med dine kære eller familie. Og disse minder er ofte gemt i vores telefoner, så når det kommer til en familie eller en stor gruppe mennesker, har du også brug for en større skærm også for at fremvise dem og underholde alle på samme tid. Så for den større skærm opstår der spørgsmål, hvordan man forbinder telefonen til tv'et med USB? Og nu er det blevet meget nemt at tilpasse sig til kulturen og forbinde telefonen til tv'et for en klarere og bedre udsigt. I denne artikel skal vi tale over måder at forbinde Android-telefon til tv'et gennem varierede og nemme måder at udføre mange opgaver på. Dette inkluderer tilslutning af din Android til tv-kabel, skærmspejling Android & også du kan vedhæfte Android til HDMI. Bluetooth-indstillingen er også der, men det fungerer kun, hvis både tv og telefon support Bluetooth. Så kan du Bluetooth-telefon til tv.

Sådan opretter du til TV-Brug Android-telefon eller tablet

HDMI, High Definition Multimedia Interface er den mest pålidelige og nemme mulighed for at bruge, hvis du skal tilslutte Android til tv-kabel. Den mest fantastiske ting om denne mulighed er, det er billigt, og du vil være Vidnesbyrd High Definition Audio og videokvalitet. Det er den mest bekvemme måde at forbinde din telefon til tv.

Desuden skal du først bekræfte, hvis din Android har hvilken type port. Om dets USB C-port eller USB MHL-port til at forbinde din Android til tv-kabel. Ellers skal du bruge HDMI-adapteren, som er en tovejs forbindelse. Og hvis din telefon ikke har en USB C port, er der ikke noget at bekymre sig om. Som nogle ældre telefoner har en USB MHL-port, der er, en mobil High Definition Link-port. For denne type vil du have en Micro USB med et HDMI-kabel, for at forbinde en telefon til TV og Android til HDMI, og så er du klar til at fortsætte.

Der er to former for HDMI output-porte på Android-enheder. En masse af de nyere smartphones bruge USB-C-porten på grund af HDMI-udgang. Nogle Android devices bruge en Micro USB Mobile High-Definition Link-port.

Til smartphones med HDMI-udgang via USB-C-port, the HDMI-udgang kabel er normalt ikke leveres af producenterne, og du vil være nødvendigt at købe enten en officiel kabel eller en tredjepart accent. Efter at have fået kablet, vil det sandsynligvis være så simpelt som at forbinde kablet gennem dine mobiltelefoner USB-C-port og den anden ende til HDMI-indgangsporten på dit tv.

Brug af Google Chromecasts

Google Chromecasts er også en bekvem måde at forbinde en Android-telefon til et tv. Denne enhed leveres med et strømkabel og Chromecast-enhed med et USB-kabel. For den bedste ydelse af Chromecast, bruge strømkabler som der med enheden. Følg nedenstående trin for at tilslutte en telefon til tv:

Skærm spejling android

Nogle Android-telefoner understøtter skærm spejling gennem støbte skærmen mulighed. Denne indstilling er i ruden top-indstillinger, og du kan skifte den på at se, hvad du kigger på, på telefonen, og tilslut telefonen til tv. Nogle apps og sites giver dig mulighed for at kaste en skærm og har en mulighed i nederste højre hjørne, så du kan afgive din skærm. Du kan også installere apps og derefter indstille dit TV til skærmen spejling og derefter begynde at se, hvad du så på din telefon.

DLNA-streaming

DLNA apps er en måde at streame mediefiler og noget indhold at han skal give selv passe på din telefon. Denne indstilling fungerer kun med Smart TV, der har en internetforbindelse, og de støtter normalt DLNA-streaming.

Alt cast er en af ​​de bedste apps til at streame indhold til dine enheder i dit hjem via din telefon eller bærbar computer og forbinder telefonen til tv. Det kan streame indhold til Chromecast Xbox, PS4, Amazon Fire tv, og mange andre DLNA abled enheder omkring dig. Du kan endda se medier fra din Dropbox eller Google billeder uden at downloade dem på din telefon. Den er kompatibel med mange enheder og apps. Stream dine medier nemt gennem alle støbt med høj opløsning og videoer.

Den lokale cast er en af ​​de bedst byggede apps i dag. Det kommunikerer med DLNA og endda Samba-enheder. Du kan streame medier i hele dit hjem. Du kan også oprette forbindelse til forskellige enheder ved hjælp af den samme app. Inklusiv Amazon brand-tv, konsoller, og spille stationer også. Desuden kan de fleste Smart TV mærker forbinde med alle stemmer. Det udviser meget medier i høj opløsning fra din telefon. Og den funktion, som gør Lokal støbt unikt fra alle er, at hvis du har Chromecast, du kan også rotere, zoome ind billeder. En lokal cast er også en god mulighed, hvis du har brug for at streame medier.

Plex er et populært medie streaming app og er på toppen-anbefalede en. Du kan streame alle sammen med dine foretrukne medier sammen med din personlige spillelister osv Dens nu muligt at nyde alle de medier, du elsker i en enkelt app. Det streamer medier, hvad enten det er til din android tablet eller tv hvor som helst og når som helst. Det kan også fungere som en DLNA-server ved at gå ind i dens indstillinger og derefter kan du streame dine foretrukne medier til alle DLNA-certificerede enheder. Du kan derefter bruge din plex enhed som en fjernbetjening og nyde medier på større skærme med High Definition medier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis dine brugere er ved at nå ud til dig, hvis de kan se dit indhold på deres tv, kan du enten foreslå brugen af ​​Chromecasts eller Airplay. Men hvis det ikke er en mulighed for dem, kan de stadig se dine videoer på deres TV ved direkte at forbinde deres bærbare computer eller telefon til tv'et med et HDMI-kabel. Hvis de ønsker at bruge deres telefon, vil de bruge et HDMI-adapter til at tilslutte kablet til deres telefon.

For at tilslutte en bærbar computer til et tv:

Du er samlet omkring med dine venner og familie, alle indstillet til Netflix og chill. Men din 10-tommer mobil skærm og din bærbare computer er bare for lille til en gruppe af mennesker til komfortabelt nyde og fordybe sig i underholde ment.

Alt du behøver er en større skærm og binge-watching part kan begynde. Det være sig en Android eller en iOS-enhed, der er mange måder at tilslutte din mobiltelefon til tv'et og se dit yndlingsprogram på en større skærm. Her er vores guide til at hjælpe dig med at forbinde din mobiltelefon til et TV og oprette din in-house biograf:

Tilslutning android enheder til tv

Hvis du ejer et tv, der understøtter Chromecast kan du nemt gå videre med denne metode. Du kan også bruge en Chromecasts dongle til streaming apps til tv'et fra din mobiltelefon. Dette er en af ​​de bedste løsninger til streaming indhold, der er ophavsrettigheder , som du ikke vil være i stand til at streame bruge skærm spejling eller kabel streaming.

Når det kommer til apps, der ikke understøtter casting metoder, er skærmovervågning en fantastisk måde at forbinde din mobil til tv'et. Der er to måder til dette, og det adskiller sig fra telefon til telefon afhængigt af din model.

På nogle få enheder kan du nemt svinge ned på indstillingsskyggen, og du vil finde knappen CAST. Dette er det samme som alle apps, der understøtter støbning. Du skal blot klikke på dette ikon, og du kan nemt dele skærmen til tv'et.

Android og iOS-enheder

HDMI-kablet er en meget pålidelig metode, hvis du vil forbinde din mobiltelefon til tv'et. De fleste moderne tv'er leveres med en HDMI-port, som kan bruges til at overføre videoer og lydfiler fra en enkelt kilde. Din mobiltelefon har dog ikke en HDMI-port på den, men der er mange andre adaptere, der nemt kan dristige HDMI på Lightning, Micro USB eller / og USB type-C.

IOS: Hvis du ejer en iOS-enhed, skal du købe en Lightning Digital AV-adapter. Dette gør det muligt for dig at forbinde mobiltelefonen til tv'et. En Lightning Digital AV-adapter fra Apple har en ekstra port til at oplade din telefon, mens enheden er tilsluttet fjernsynet.

Denne metode ville kræve, at du forbinder telefonen til dit tv via en internetforbindelse. Hvis dit tv er internetaktiveret, vil det for det meste understøtte DLNA. Dette er en form for streaming medier og er let tilgængeligt på forskellige produkter. Med dette kan du nemt streame alle slags ubeskyttede filer.

Tilslutningsenheder til dit HIRENSE Smart TV er simpelt

HIRENSE Remotenow-appen er tilgængelig for iOS- og Android-enheder og giver dig mulighed for at afspille medieindhold direkte fra din smartphone til dit tv med minimal opsætning. Så længe din kompatible HIP-tv og smartphone er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk, registrerer Remotenow-appen tv'et og gør alle de streaming- og styringsindstillinger, der er tilgængelige med det samme.

AnyView Cast Giver dig mulighed for at forbinde dine smarte enheder trådløst til dit fjernsyn, og tilbyder dig rigere og bedre oplevelse. Det giver også også mulighed for at se, dele, spille og vise alt dit yndlingsindhold.

Smart tv'er kommer forudindlæst med mange af de samme apps på din tablet eller smartphone. I stedet for at få adgang til dit indhold på en separat enhed og forbinde det til dit tv, kan tv'et selv få adgang til internettet og afspille det samme indhold.

Det ydmyge HDMI-kabel er den enkleste måde at tilslutte en enhed til dit tv. De fleste bærbare computere har en HDMI-port - hvis de ikke â € "er mest sandsynligt, at de vil have en USB-C eller DisplayPort-udgang, som begge kan konverteres til HDMI ved hjælp af en adapter .

Vigtig

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Denne artikel beskriver, hvordan du blokere og deaktivere Facebook-beskeder, som du ikke ønsker at se igen. Check ind og følge vejledningen for at få det gjort nu

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Der er tre måder at slette tekstbeskeder fra iPhone. Lær at bruge hver for effektiv tekst fjernelse.

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

I den følgende artikel giver vi dig en StepByStep Guide med billeder og viser dig, hvordan du sletter e-mail-konto på iPhone SE, iPhone 66 Plus6S6S Plus, iPhone 77 Plus og iPhone 8X.

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Fristen kommer Svært opgave Giv den til en akademisk forfatter og få et unikt dokument om tid. Overkommelige priser, pålidelige garantier, og bonusser.

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

Sådan Tilføj eller fjern Gmail-konti på iPhone 8 knap iPhone X iOS 11Best AnswerTap iPhones indstillinger. Tryk på post, kontakter, kalendere mulighed for at vælge det. Croll gennem listen over e-mail

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Æbler softwareopdatering giver brugerne mulighed for at oprette brænder e-mail-adresser heres, hvordan man gør det

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan sletter du din Google-konto i din Apple iPhone SE 2020. Fjern link fra Google. Slet alle oplysninger i Apple iPhone SE 2020. Fjern konto

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Der er tidspunkter, vi sender pinlige tekstbeskeder og derefter forsøge at finde måder at unsend Meddelelser på iPhone og iPad. Du kan finde mange løsninger derude, der lover at trække afsendt iMessage

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne artikel vil vise, hvordan man sletter beskeder på Facebook Messenger på din iPad eller iPhone med en skridtvise vejledning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.