Coolpad Bemærk 3s OnOff Flex-knap

Hvordan at fastsætte Coolpad Cool 3 Plus sort skærm

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som pr rapporten, Coolpad Cool Play 6 sport en metalramme med fingeraftryksscanner og den dobbelte kamera setup beliggende på bagsiden. Det er gjort tilgængeligt i Soft guld og sort farve muligheder, og mængden rockere samt afbryderknappen er placeret på den højre kant af enheden. Dual højttalergitre ses på den nederste kant af din smartphone med USB type C-port sidder i midten.

Som for optik, den Coolpad Cool Play 6 idræt en dobbelt kamera setup - med to 13-megapixel Sony sensorer til monokrom og dybdeskarphed funktioner. Hovedsensorens leveres med 6P linse, autofokus, dual-tand LED blitz, samt f / 2. blænde. For selfies, får du et 8-megapixel sensor med f / 2. åbning i fronten. Den smartphone packs en 4060mAh batteri, der er vurderet til at levere op til 252 timer på standby, op til 9 timers internet-browsing, 8 timers video ser og 6 timers ekstrem gaming. Den kinesiske lancering af smartphone blev rapporteret af Android Overskrifter.

Coolpad notat lite design og udseende gennemgang

Den Coolpad Note 5 Lite kommer til at efterlade et mærke på eksisterende budgetposter smartphones med sin gode design. Enheden har unibody design, men bygget med plast, som gør ikke ser billig og ligner de metalliske telefon udseende. Det har kurver omkring kanterne, der tillader det at nemt sidder i håndfladen og føles behagelig. De to sølv farve antenne bandet og samme rundt i kroppen giver det lidt præmie finish. På bagsiden, det har en 13 MP kamera sammen enkelt LED lommelygte på højre side og fingeraftryk sensor lige under kameraet. Alle tre har det krom færdige ring og på den yderste nedenfor du vil finde de højttaler grill. Den Coolpad Note 5 Lite kommer i to farver â € ”Guld og Space Grey.

Knappen volumen er på venstre side og hybrid SIM-kort slot og afbryderknappen er på de rigtige sider. Adskillelse volumen knap og afbryderknappen thats hvad jeg kaldte en ergonomisk design, fordi der er en mulighed for at skubbe afbryderknappen uheld, mens du bruger volumen-knappen. MicroUSB porten langs hovedmikrofonen bor på bunden, mens den 3. mm stik til hovedtelefoner på toppen.

Kommer til forsiden af ​​Coolpad Note 5 Lite bruger 2. D glas med 5. inches display. Den forhånd del af displayet anvendelser til 8-megapixel kamera langs Sensorer, Beskedindikator og LED-blitz. I bunden af ​​skærmen, fik vi tre kapacitive touch-navigationsknapperne. Samlet set design af Coolpad Note5 Lite har ikke noget nyt, men også er der intet galt og synes temmelig meget godt og smukt på denne pris punkt. Â Enheden foranstaltninger på 145. x 72. x 8. mm og vejer 148 gram.

Coolpad notat lite skærm gennemgang

Den Coolpad Note 5 Lite er budget smartphone midler du har at omfatte et sted som OS. De telefonen kører på Cool UI 8. oven på Android 6. Marshmallow, men stadig er det ikke dårligt, fordi lige nu er der masser af high-end telefoner stadig kører på Android 6.. Brugergrænsefladen tilpasning er god, ikke så rodet og har lånt nogle iPhones funktioner såsom indstilling genveje og spotlight søgning. Interfacet er god, men hvis du sammenlignet det med udseendet og fornemmelsen af ​​de redmi 3S så kan det ikke slå den ene.

Coolpad notat lite kamera

På denne pris punkt, de fleste af de smartphone virksomheder dont give megen vægt på kameraet kvalitet. Men i Coolpad Note 5 Lite dette vil blive ændret, den bestemmelse 5 lite leveres med en 13-megapixel bageste kamera med LED blitz og autofokus. Kameraet er god og giver dig standard beskriver billeder med naturlige farver. Kameraet autofokus er ikke meget hurtigt, men det er acceptabelt. Kameraet app leveres også med pro-tilstand, men der er ingen mulighed for at kontrollere fokus manuelt. Ud over disse, vil du få HDR-tilstand, skønhed tilstand, GIF-mode, Paranormal, video og Nat-tilstand. Den bageste kamera kan skyde en 720p og 420P videoer.

Den forreste Kameraet leveres med en 8-megapixel selfie kamera sammen med front LED blitz. Â Den forreste kamera kvalitet er grundlæggende, men den forreste flash vil hjælpe en masse i svagt lys selfies men også de selfies kommer ud med lidt gullig under flash. Samlet tidspunkt pris, både kameraerne er gode og bedst til fuld fylde det daglige behov for mobil fotografering.

Coolpad note lite: ydeevne en anmeldelse

Den 2500mAh batteri varede i 6 timer og 20 minutter i vores løbende video test på fuld lysstyrke og lydstyrke. Dette er temmelig meget godt for en 2500 mAh batteri telefon. Også i regelmæssig brug, kan telefonen nemt stå for en dag med 4G forbrug. Telefonen tog omkring 2 timer at få fuldt opladet, når drænet helt ud.

Anmeldelse Synopsis Coolpad Note 5 Lite er en veldesignet telefon ikke enestående, men på INR 8000 det er. Telefonen byder næsten alt det, som du har brug for i en telefon som et godt kamera, fingeraftryks-sensor, standard ydeevne, 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse. Ja, opbevaring betyder noget som telefonen kommer med hybrid SIM-kort, så du enten kan bruge to SIM eller et hukommelseskort og et SIM-kort. Samlet set telefonen kommer under god budget smartphone telefon kategorier, men sikkert, det har at stå over for en hård konkurrence til denne pris med de andre telefoner som redmi 3S Prime kommer i samme kategori.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Før man går i gang på de teknikker, anbefaler vi dig at tjekke nedenstående punkter for bedre at forstå, hvor problemet kan danne. Dette vil give dig gode spor af problemets karakter.

Er Coolpad køligt plus førte til, når skærmen forbliver sort?

En af de første af alle punkter til kontrol er den lille LED, der er på toppen af ​​din skærm. I tilfælde af, at LED er rød eller blå, når den Coolpad Cool 3 Plus skærm forbliver sort, betyder det, at mobiltelefonen er tændt. I tilfælde som dette, er det yderst sandsynligt, at problemet kommer fra skærmen.

Er Coolpad køligt plus opladet?

Fra tid til anden, en dyb batteri udledning forhindrer Coolpad Cool 3 Plus fra tænde et godt stykke tid. Sørg for, at Coolpad Cool 3 Plus er helt genopladet ved at lade den være tilsluttet i mindst 1 time. I tilfælde af, at efter at LED ikke lyser, og skærmen forbliver sort, kan problemet sandsynligvis komme fra batteriet.

Er Coolpad køligt plus beskadiget?

Hvis Coolpad Cool 3 Plus skærm forbliver sort efter chok, efter slippe, efter at være våd, eller efter skade, kan skærmen blive brudt. I tilfælde som dette, ingen af ​​de metoder nedenfor vil gøre arbejdet. Du vil derefter nødt til at bringe din Coolpad Cool 3 Plus til en reparatør .

Sådan kommer du videre, når Coolpad køligt plus skærmen forbliver sort?

Efter kontrol, at problemet kommer fra skærmen, kan du faktisk prøve følgende tips til at låse den sorte skærm på din Coolpad Cool 3 Plus. Hvis et trick ikke gøre arbejdet, så tjek den næste.

Sæt Coolpad køligt plus i sin oplader

Den allerførste ting at udføre, når skærmen af ​​Coolpad Cool 3 Plus forbliver sort er at sætte cellphone på. Dette vil gøre det muligt at være rolig for enhver efterfølgende manipulationer . Dette håndtag samt det mulige problem med en dyb afladning af mobiltelefon batteri.

Når det er muligt, tage væk batteriet fra Coolpad køligt plus

Hvis Coolpad Cool 3 Plus er let aftageligt, anbefaler vi dig at fjerne batteriet. Dette håndterer nogle gange den sorte skærm problem. Hang på et par sekunder, og tænd derefter batteriet igen, og prøv at starte mobiltelefon. Hvis skærmen stadig er blokeret, så tjek det næste skridt.

Fjern sim-kort og SD-kort

Det sker sommetider, uden forklaring, at SIM-kortet eller SD-kort i konflikt med Coolpad Cool 3 Plus og forårsager en skærm sort. En af de metoder til at forsøge at tage væk SIM-kortet og SD-kortet. Når dens færdig, er det tilrådeligt at forsøge at starte mobiltelefon. Hvis det virker, betyder det, at der er en konflikt med SIM eller SD-kort.

Kraft Coolpad køle plus til genstart

Hvis skærmen forbliver sort, problemet ofte løser med en tvungen genstart. For at opnå dette, skal du trykke på en række taster samtidigt. Du skal bo i mindst 10 sekunder for tvungen genstart for at køre. Nøglen combo afhænger af de versioner, men skulle være en af ​​de efterfølgende:

Hæng på, indtil batteriet er tom

Til sidst, i tilfælde, hvor ingen af ​​de ovenstående ma © thodes udfører, kan du faktisk prøve at lade batteriet decharge. Kontroller, at batteriet er helt tomt. Når den er færdig, skal du sætte din Coolpad Cool 3 Plus i sin strømforsyning og forsøge at starte Coolpad Cool 3 Plus.

Coolpad afkøles en specifikationer

På højre side af telefonen er der en volumen rocker og en tekstureret strømknap. Jeg elsker tekstur design valg her. Til venstre er der en triple-slot-bakke, der huser to nano SIM-kortspor og en mikro-SD-kortspor.

Med tiden blev jeg vant til det, og jeg indså, at min venstre tommelfinger og højre pegefinger hviler naturligt på den fingeraftrykssensor. Til tider undlader jeg at navigere sensoren med min finger, og jeg ender med at hvile fingeren på det forkerte sted, men det er ikke en deal-breaker.

Efter succesen af ​​COOLPAD NOTE 3 har virksomheden lanceret en ny opdateret enhed, der underskriver prissætning og stadig tilbyder en overbevisende enhed. Telefonen blev lanceret i dag på en begivenhed i Delhi, men da Weve havde vores hænder på det et stykke tid, besluttede vi at starte vores dækning med et hurtigt hænder på og fotogalleri foran vores anmeldelse.

COOLPAD BEMÆRK 3 LITE Sport en profil, der ligner dens navnehåndsæt. Faktisk er designet næsten identisk, men det er ikke rigtig en dårlig ting. Selvom det ikke er spektakulært, fandt vi designet til at være visuelt tiltalende og vigtigere ergonomisk lyd. Værd at bemærke er, at kvaliteten af ​​Plastics, der bruges, er top-notch og føler sig godt i hånden. Displayet er nu lidt mindre på 5 tommer, og opløsningen er 720p. Pixel Peepers kan klage, men opløsningen er virkelig tilfredsstillende. Derudover følte vi, at lysstyrkeniveauerne kunne være lidt højere til kompensere for reflekteringen.

Som du forventer, er der en volumen rocker til venstre og tænd / sluk-knappen ligger til højre. Intet meget overraskende der, men for hvad det er værd at vi fandt den taktile feedback for at være helt tilfredsstillende.

Telefonen er tilgængelig i to farver, dvs. champagne hvid og sort. Weve fik den hvide variant med os, og du vil bemærke, at den har en champagne farvet band, der løber rundt om det. Som altid er der en 3. mm lydstik op øverst, mens en Micro USB-port ligger i bunden.

Til en pris på Rs. 6.999, det er virkelig helt Astounding for at se niveauet og kvaliteten af ​​hardware på tilbud. Godt reserve vores domme indtil tiden satte håndsættet gennem sine skridt, men vi kan godt lide, hvad vi ser, og Coolpad Note 3 Lite har helt sikkert potentialet til at være en spilveksler i sin kategori. Pas på Fonearena Review of the Coolpad Note 3 Lite Kommer op i de næste par dage!

Vigtig

Tmobile rangerede nu hurtigste 5G-netværk af Okla

Tmobile rangerede nu hurtigste 5G-netværk af Okla

Nye 5g-telefoner er på vej, og Verizon og Sprint er de bedste måder at udnytte dem på. Download hurtigere og stream med mere opløsning. Bare sørg for at kontrollere dækningskortet.

First Responder Træning Municipal og EU-anliggender

First Responder Træning Municipal og EU-anliggender

Fakta om første respondenter Der er over 1 million brandfolk i USA, hvoraf ca. 750.000 er frivillige. Lokale politi afdelinger har en anslået 556.000 fuldtidsansatte herunder omkring 436.000 svorne personale. Sheriffer kontorer rapporteret om 291.000 fuldtidsansatte, herunder omkring 186.000 svorne personale.

Bedste 6 Engros iPhone Dele Leverandører i ChinaUSUK

Bedste 6 Engros iPhone Dele Leverandører i ChinaUSUK

Find de bedste kontaktoplysninger engros mobiltelefon Dele Distributører. Du vil hurtigt finde kontakt med de oplysninger, du har brug for.

Samsung LCD Leverandør Engros SAMSUNG LCD-skærm

Samsung LCD Leverandør Engros SAMSUNG LCD-skærm

Touch Screen Panels, TFT Panel og Display LCD display og moduler engroshandler tilbydes af Lapteck Marketing fra Pune, Maharashtra, Indien

FCC godkendt TMobileSprint fusionen. Hvad nu

FCC godkendt TMobileSprint fusionen. Hvad nu

Med deres multibilliondollar fusion i USA stadig uafklaret, ledende medarbejdere i tmobile og Sprint tog deres sag til Washington. Nogle der tvivl om, hvorvidt deres løfter om priser og konkurrence var troværdig.

Sprint Center skifter navn til tmobile Center i downtown Kansas City

Sprint Center skifter navn til tmobile Center i downtown Kansas City

Køb billetter til en kommende koncert på tmobile Centre. Liste over alle koncerter, der finder sted i 2021 ved tmobile Center i Kansas City.

Australien oversvømmes med Scam opkald og tekster Heres Hvorfor

Australien oversvømmes med Scam opkald og tekster Heres Hvorfor

SMS-svindel er stigende, men theres lidt, der kan gøres for at stoppe dem.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Mange apps bruger TwoFactor Authentication til at bekræfte din identitet. Hvis du er ligesom mig, og skiftede telefonen nylig, skal du bekræfte din identitet med nogle apps som Gmail eller PayPal med henblik på at ...

StackPath.

StackPath.

Hvad betyder ingen opkalds-id gennemsnitlige Hvordan til at spore nogen opkalds-id En af de mest almindelige måder at foretage et opkald uden nummervisning er at ringe til nummeret før telefonnummeret, når du ringer 67, da dette vil Automatica

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.