Cricket Wireless Moto G Stylus, 128 GB, Aurora Blå Prepaid Smartphone

Motorola Moto G Pro G Stylus gennemgang

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hver benchmark score vist på denne side er medianen af ​​alle de resultater, der er indsendt af brugerne til denne enhed. For populære modeller beregnes median scoringer fra tusindvis af benchmarkresultater.

Nogle mennesker tester deres enhed under mindre end ideelle forhold. For eksempel kan enheden være for varm eller har andre apps, der kører i baggrunden. Disse resultater har tendens til at sænke gennemsnittet, men vi inkluderer dem i beregningen, fordi det giver en bedre indikation af virkelige resultater. Du kan få en højere score, når du tester din egen enhed under optimale forhold.

Ydeevne

Qualcomm Adreno 612: Grafikchip für Smartphones und Tabletter, integriert im Snapdragon 675 SoC. Die Ydelse ist vergleichbar mit dem alten Adreno 512 und daher in der Unteren Mittelklasse.

Motorola: Das 1928 gegründete Unternehmen fokussiert hauptsächlich Kommunikationstechnologie wie ZB Handys. Das ursprüngliche Unternehmen Motorola Inc wurde 2022 aufgespalten. Motorola Mobility bekam den smartphone-Bereich und wurde 2022 von Google übernommen und 2022 von Lenovo. Die Smartphone-Marke Motorola besteht vorerst weiter. Es gibt nach wie vor eine Menge Testberichte für Motorola-Mobiles mit durchschnittlichen Bewertungen.

Motorola har en tendens til at reagere hurtigt på markedsudviklingen, frigiver enheder med en overraskende hastighed for at kapitalisere på strategiske nicher på tværs af mellemtone-spektret. G Stylus linje er et eksempel på dette, og med LG ud af provision og Galaxy Note familien fast i limbo, kan mærke nu målrette en større bid af pennen-svingende pie.

Alt dette konvergerer i Moto G Stylus 5G, det nyeste medlem af G-serien og Motorolas første 5G smartphone med en indbygget stylus. Prissat til $ 399, er enheden klar til at appellere til alle, der værdsætter et ekstra lag af præcision ved hånden. Er det lykkes?

Overvejende ja. Stylus 5G sikkert får flere ting rigtigt end forkert, nok, at de fleste mennesker kan være perfekt tilfreds med erfaringen, der tilbydes. Men et par grelle udeladelser gør det ikke lever op til stjernernes. Hvis denne pen er en aftale breaker, dette er din de facto-valg. For alle andre, er der formentlig bedre værdier derude, hvad enten fra konkurrenterne eller fra Motorola selv.

Design & display

Stylus 5G er praktisk talt en doppelgänger for enhver række nylige Moto telefoner, sportslige en firkantet, fire-linse kamera bump og en back-vender fingeraftrykslæser udskrives med M-logo. Telefonen er stort, men dens hverken uhåndterlig eller store, med en fornuftig 20: 9 billedformat og letvægts føler, takket være udeladelsen af ​​tunge, premium materialer som metal eller glas.

Den telefoner krop gleams med en smuk iriserende glans, skiftende fra grøn til sort afhængig af vinklen. Den plastiske ryg føles robust nok, og selvom det har en blank overflade, dens ikke alt for glat til venteposition. Alt i alt dens et flot design med rimelig byggekvalitet.

Stylus

Pennen er helt klart det vigtigste attraktion her, og Motorola har redesignet det fra jorden op. Det er nu symmetrisk runde, og så det kan indsættes i en hvilken som helst retning. Den slanke pen er nem at holde og bruge, og den fælles kuglepen-stil knap på toppen er satisfyingly clicky.

Gemalto bidrager til at forenkle og sikre tingenes internet-forbindelse til ATT netværk med allinone esim og tingenes internet Module

Moto Notes er stadig standard app til at poppe op, når pennen er fjernet, og det har et par nye tricks oppe i ærmet. Mest bemærkelsesværdigt, et virtuelt lineal nu giver mulighed for nem guidede doodles med lidt mere struktur og finesse. For kunstnere, den reviderede malebog app tilbyder også nye funktioner, ligesom AI-assisteret skik tegning skabeloner.

Theres ingen fancy pres-sensing eller noget i den retning, men Stylus 5G giver en betydelig mængde af nytte med enkle optimeret software. Selvom jeg stadig foretrækker at skrive mine noter og til-do-lister, fandt jeg mig selv at nå frem til stylus for at arrangere Instagram-historier, spille casual spil og redigere fotos.

Kamera

Motorola kan churn ud enheder på uovertrufne hastigheder. En årsag er, at kameraopsætningen ofte genbruges på tværs af enheder i brandets roster. Dette er ikke altid en dårlig ting; Et stand sæt sensorer er ofte i midten af ​​det, og det er også tilfældet her. Stylus 5Gs kompetente eksponering og farver tilbyder konsekvent god billedkvalitet, selvom det ikke helt når flagskibsklasse.

Som mange af sine brødre er Stylus 5GS hovedkamera en 48mp sensor med pixel binning, som giver 12mp fotos med forbedret dynamisk område. Faktisk er sensoren dygtig til at fange detaljer på tværs af en bred vifte af belysning, og dets farver er også afbalancerede og rige. Højdepunkter kan blæse ud i mere udfordrende skud, men generelt er præstationen ret stærk.

Moto g stylus g prøve billeder

Om natten sparker Motos night vision i. Theres for meget kunstig skarphed, men en god mængde detaljer er opgravet. Mens det ikke er det bedste, er det stadig rart at have og giver tilstrækkelige resultater. I et godt præg understøttes det også på det frontvendte kamera.

Theres også 8x digital zoom ombord, som i grunden svarer til 2x optisk + 4x digital takket være højopløsningsføleren. Desværre er fuldt zoomerede skud ret bløde, men det er ikke dårligt op til 4x eller endnu højere, hvis det er nødvendigt.

Hovedføleren understøttes af tre andre sensorer. En 2mp dybdeføler giver 3D kortlægning til bedre portræt, mens en 8MP vidvinkelskytter giver øget alsidighed til stramme skud eller fejende landskaber. Theres noget forvrængning, selvfølgelig, men det håndteres ret godt, og der er ikke for meget af en dråbe i kvalitet i forhold til hovedlinsen. Det er kun i meget mørke eller ellers uendelige scenarier, som det kan kæmpe.

Det sidste kamera er 5mp makrofensoren til nærbillede skud. Dens bliver noget af en hæfteklammer i Motorolas Photo Toolkit, og skytteren giver nogle begrænset nytteværdi. Resultaterne kan være ganske gode, hvis belysningen samarbejder, men det føles stadig for niche for virkelig at være spændende. Det er ikke at sige det er ikke sjovt at lege med, selvom!

langs forsiden, der er en enkelt 16mp selfie shooter, der også har 4: 1 pixel binning. Detaljer og eksponering spejler stort set hovedkameraet, men det kan være Overzealy med hudtoner og farver samlet. Jeg er temmelig bleg, men stylus 5g kan lide at give mig en tydeligt Orange Tan i nogle vinkler.

Performance & Interface

Stylus 5G skibe med en snapdragon 480 SOC, ligesom dens oversøiske fætter, moto G50. SD480 er en ny generation af entry-niveau processor, og dens inklusion åbner en pandoras kasse med smartphone filosofi. Er det okay at have en low-end SOC i Midrange Market, hvis den faktiske præstation er god nok?

Efter at have brugt lidt tid med stylus 5g, er jeg faktisk tilbøjelig til at sige ja. Telefonen sejler gennem hverdagens brug uden at bryde en sved, og de fleste spil løber fint uden mærkbar stammende . Mens dets processor måske ikke er et kraftværk, er det mere end tilstrækkeligt, især når de er parret med den lette software-grænseflade og en respektabel 6 GB RAM.

Samlet set er præstationen overraskende solid og holder op med højere klasse telefoner som pixel 5. Det scorer faktisk meget ligeledes i benchmarks også. Mens der findes bedre processorer i et konkurrencedygtigt prisklasse, id satser, at den faktiske forskel i den daglige brug er ubetydelig for de fleste, hvis ikke alle.

På software side af ting, stikker Motos Ui til den velkendte opskrift på ren android med et par valgtilsætninger. Moto-handlinger er til stede, selvfølgelig, der tilbyder hurtig rækkevidde til hverdagens funktioner som at få adgang til kameraet eller tage et screenshot. Min UX er også bagt i, så du kan ringe ind på din foretrukne æstetik.

Motorola er lovende en OS opdatering og to års sikkerheds patches, som oversætter til Android 12 i begyndelsen af ​​næste år og sikkerhedsopdateringer til 2023. Dette er hverken ubehagelige eller stjernene, men to OS-opgraderinger ville have været rart. En af de downfalls at have så mange successive udgivelser, måske.

Tilslutning og lyd

Tag min anmeldelse med et saltkorn. Jeg var nødt til at opgradere mit årti gamle HTC ONE. Jeg fortæller dig, hvad, den telefon var en komplet trooper. Det var blevet droppet på fortove, på mursten, i vandpytter og i dag chugs på. Det dør på en 70% opladning og opvarmer ofte og så jeg vidste, at det var bedst at dele måder. Denne enhed er fantastisk. Jeg bruger kun det til at ringe og tekst, og når min tablet oplades, vil jeg bruge den til Rumble eller YT. Jeg har også ikke oplyst denne telefon, indtil den var på 16%, og det tog 3 dage. Jeg håber det varer mig et årti! Jeg købte også Sahara-sagen. Det føles super holdbar. Med denne sag er telefonen godt beskyttet.

Motorola Moto G Pro Aka, Moto G Stylus er en overkommelig enhed fra virksomheden. Men denne kommer med en stylus pen. Derfor tilføjes pro. Selv om der ikke er mange forbedringer, tilbyder det nogle overlegne funktioner over sine andre moto-tilbud i samme prisklasse.

Ifølge Gsmarena, i mange år, blev kun en håndfuld enheder, hovedsagelig fra LG, tilbydes med styluser, undtagen Samsung Galaxy Note lineup. Og det er temmelig dyrt - så vi er nysgerrige efter at se, om Motorola sprængte koden og det endelig gav brugerne et anstændigt, godt prissat alternativ til produktivitet.

Hvorfor er Motorola Moto G Stylus bedre end gennemsnittet?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En Safir Crystal Display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas som Corning Gorilla Glass.

Vigtig

503 backend læsefejl

503 backend læsefejl

Hvilken telefon er bedre Motorola One Fusion Plus eller Moto G 5G Se den detaljerede sammenligning af Motorola One Fusion Plus og Moto G 5G specifikationer kamera, design, processor, RAM, batteri og priser.

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus anmeldelse fordele, ulemper, Pros Cons

Motorola One Fusion Plus Pris i Indien 2021 17.490. Check Motorola One Fusion Plus specs og anmeldelser. Undersøg Motorola One Fusion Plus Priser fra forskellige butikker.

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola Moto One Vision vs Motorola One Hyper Smartprix

Motorola One Hyper er spædet til at tage på i samme prisklasse Pixel 3a med en 64MP hovedkamera foran popup kamera.

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Amazon. g Motorola Moto Én Makro

Motorola Én Makro sælger sig selv på makrofotografering, men thats ikke sin styrke.

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Moto E4 Plus Brugervejledning HTML

Jio Moto One Power tilbud Køb Motorola One Power Få Fordele op til 4,450 Oplev den rigtige kraft af en smartphone med Motorola One Power. Besøg os for at kende Moremoto One Power

Motorola One 5G gennemgang

Motorola One 5G gennemgang

Motorola Én anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide Stor, lys display IPhone XR udseende, meget lavere pris ikke lide Glas føles lidt billig

Motorola One Vision Gennemgå udfordrende opfattelser

Motorola One Vision Gennemgå udfordrende opfattelser

Moto One Vision er en af ​​de første nonsamsung smartphones, der skal drives af Exynos-processoren. Riced på 19.999, er den ene vision tilgængelig i en enkelt 4 GB RAM128GB opbevaringsvariant

Motorola Moto ONE 464 GB, Hvid Amazon. n elektronik.

Motorola Moto ONE 464 GB, Hvid Amazon. n elektronik.

Med 5,000mAh batteri under motorhjelmen, Moto One Power er en absolut kraftcenter.

ChannelNews Review Motorolas RAZR 5G er moderne chic med et strejf af nostalgi

ChannelNews Review Motorolas RAZR 5G er moderne chic med et strejf af nostalgi

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser til Motorola Moto RAZR 2020 5G Unlocked Sølv. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.