Kundebedømmelser Anmeldelser

Anmeldelser til Apple Magsafe Silikone Case Black til iPhone 1212 Pro Pris i Pakistan

Med indbyggede magneter, der passer perfekt til iPhone 12 | 12 Pro tilbyder denne sag en magisk vedhæftningserfaring og hurtigere trådløs opladning, hver gang. Når det er tid til at opkræve, skal du bare forlade sagen på din iPhone og snappe på din magsafe oplader, eller indstille den på din Qi-certificerede oplader.

Som hver Apple-designet tilfælde undergår det tusindvis af timers testning i hele design- og fremstillingsprocessen. Så ikke kun ser det godt ud, det er bygget til at beskytte din iPhone mod ridser og dråber.

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

Apple har et nyt silikone etui til iPhone 12-serien. Disse er udstyret med MagSafe-teknologi. For Inatnce, Magsafe Silikone etui til iPhone 12, men det gør dem meget dyrere. Er de det værd?

Magsafe silikone etui kort

Med andre case producenter er ringen mindre smukt anvendt. For eksempel har Otterbox-sagen en slags hvidt klistermærke inde, hvor magneterne er inkorporeret. Dette er et af de få nye sager for at have officiel Magsafe-støtte.

Atâ Appleâ, alt er pænt arrangeret problemfrit. Hvis du sætter din iPhone i sagen, vil du se en animation i tilfælde af sagen. En god detalje, men ikke mere. Som du kan se i et af billederne ovenfor, kan du også hænge din iPhone på væggen i køkkenet. Du skal have en magnetisk strimmel. Med tilfældet stikker det ret godt, selvom vi anbefaler at holde fast ved det. Uden en sag vil det ikke gå så godt, og du løber risikoen for skade, hvis iPhone falder af. Sagen tjener derfor en smule som en magnet forstærker .

Den anden ændring er, at sagen nu er lukket nederst. Dette var endnu ikke tilfældet med silikone-sagen for iPhone 11. Mange mennesker har reageret entusiastisk på denne ændring. Det betyder, at bunden af ​​din iPhone er bedre beskyttet. Det betyder, at plugging i lynkablet kræver lidt mere opmærksomhed. Åbningen til lynporten er nu ret lille; Â Fortykkelsen af ​​lynkablet passer bare ind. I bunden finder du også huller til højttaleren.

Vi fandt det også slået, at volumenknapperne på den blå sag er sorte. Med de andre farver er de lidt mørkere end resten af ​​sagen. Da den mørkeblå sag allerede er meget mørk i sig selv, er det ikke foruroligende. Husk på, at de mørke farver hurtigt kan blive støvede, især hvis du bærer fluffy tøj eller har lommer, der efterlader en masse støv.

Silikone cover i brug

Magneten i Magsafe opladeren er derfor meget stærkere end den i sagen. Det giver faktisk mening. Dækket forbliver på iPhone af sig selv og kan ikke glide. Der er endda dem, der har teoretiseret , at magnetsystemet var nødvendigt for at holde sagen fra at falde, fordi iPhone nu har lige kanter. Det kunne være, men det virker lidt langt hentet for os.

Dækslet er let at placere, men at tage det ud tager lidt mere indsats. Personligt er jeg altid bange for, at jeg vil kalde nødtjenester, når jeg kommer rundt i min iPhone og trykker på knapper ubemærket. Da jeg har fastslået på bagsiden, tager jeg nogle gange et skærmbillede, når jeg fjerner sagen. Heldigvis behøver du ikke virkelig at fjerne sagen efter brug, så vi vil ikke bebrejde Apple til dette problem.

Apple iPhone 12 12 Pro Silikone Etui med Magsafe

Konklusion â € "Magsafe Silikone Etui til iPhone

Dette er et godt tilfælde, hvis du leder efter en løsning hurtigt, eller bruges til altid at købe en standard Apple-sag. Husk, at du er nødt til at kigge efter en ny efter et år, fordi det bliver slidt ganske hurtigt. Og så en pris på 55 euro er faktisk en smule på den høje side.

Det er på tide at opgradere din browser

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Som Apple netop introduceret standarden, iPhone maker er en af ​​de eneste producenter til i øjeblikket har MagSafe produkter på markedet. OtterBox har udgivet nogle få tilfælde, men det vil ikke vare længe, ​​før utallige andre oversvømme markedet.

Forud for den fulde lancering af iPhone 12 â €”herunder November iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max debuterer â €” vi fik vores hænder på Apples MagSafe oplader og flere MagSafe-kompatibel silikone sager. Apple er stadig klargøring en læder ærme, læder tilfælde, og tegnebøger. De tegnebøger, stor nok til at huse kreditkort, er til salg nu, selvom de ikke sender indtil november eller december.

Magsafe oplader

MagSafe til iPhone er, hvad man kunne forvente fra en magnetisk trådløs oplader. Ved første øjekast ligner det en opskaleret version af Apple Watch opladning pucken, i det mindste den stål versionen rustfri, der kommer med de højere-end modeller. Bagsiden af ​​opladeren sport en flot mat finish, der modstår fingeraftryk. I stedet for hård plast, den hvide midterste del â €”den del, der rører telefonen et €” er blød og føles meget lig Apples silikone sager.

Et groft tre-fods USB-C-kablet er permanent fastgjort til den opladning pucken og skulle noget gå galt med kablet det hele er bundet til en losseplads. Hvis du ikke antage den slanke emballage, er der ikke strømadapter medfølger.

Apple siger du har brug for mindst en 20W USB-C-power mursten for sin MagSafe oplader, hvis du ønsker det maksimale 15W af trådløs strøm. Apple gør tilbyde sin egen, men vi foretrækker et par tredjeparts valg ligesom Anker PowerPort Nano III.

MagSafe er forenelig med Qi standarden, hvilket betyder, at iPhone 12 Juiced op af Qi ladere, mens MagSafe pucken kan oplade Qi-aktiverede enheder. Vi testede dette os med vores AirPods Pro og vores iPhone 11 Pro Max â €”som begge arbejdede uden problem. Det opkræves selv vores Samsung-enheder, vi havde i studiet.

Ved tilslutning til en Qi telefon som vores iPhone 11 Pro Max, er der en svag magnetisk tiltrækning, som gør et anstændigt job holde pucken på plads. Det hjælper align vores telefon bedre end normale Qi trådløse opladere. Vi kan endda sidde og bruge vores iPhone, mens den oplades og pucken kommer ikke gratis. Når det er sagt, er det ikke en meget stærk tiltrækning og nemt falder af med hurtige bevægelser. Det var ikke designet til at være nyttige for disse telefoner, men snarere iPhone 12. Dette er blot en nice fordel.

Apple silikone MagSafe-aktiverede sager

Den anden MagSafe tilbehør Apple frigivet er en opgraderet version af sine silikone sager. De har den samme fornemmelse som før, og det samme fysiske makeup, bare en ny form. I modsætning til OtterBox, som blot limet en MagSafe-kompatibel indsats i deres sager og kaldte det en dag, Apple sandwiches magneterne i mellem sagen bagpanel og microfiber foring.

Bortset fra ringen i midten, er der en ekstra magnetsystem på i klokken seks positionen, som anvendes til justering. MagSafe oplader ikke udnytte dette stykke, men det er nødvendigt for tilbehør som tegnebøger, der har brug for at være korrekt orienteret på håndsættet til funktionen.

Da vi ikke har vores iPhone 12 endnu, kan vi ikke teste oplader telefonen. Vi kan dog prøve at forbinde MagSafe pucken til vores sag. Et af de mest stillede spørgsmål var om styrken af ​​MagSafe s magneter. I det mindste for sagen, tiltrækning er betydelig, men ikke overvældende.

Når du løfter telefonen af ​​bordet, opladeren vil sikkert blive taget langs. Dette kan være godt, hvis du ønsker at opladning, mens du holder telefonen, men dårligt, hvis du altid ønsker at afbryde, da det kræver to hænder. Selvfølgelig vil der snart være en masse MagSafe opladere ligesom stande, dokker og andre stationær designs.

Vi sætter en dummy iPhone 12 ind i sagen og var i stand til at lade det dingle uden hverken telefon eller tilfælde kommer fri. En kraftig ryste gjorde bryde obligationen. Baseret på tidlige udseende, ser det ud til, at der vil være en lidt stærkere forbindelse, når en rigtig iPhone 12 er til stede.

Et andet spørgsmål, vi hørte, var, om pucken måtte stå over for nogen bestemt måde. Den pucken kan faktisk dreje men ikke alt for let. Det har ikke en fast orientering, men det silicone-on-silikone skaber nok greb til at forhindre fri rotation. Dette er fantastisk, fordi du kan få kablet placeret i enhver vinkel.

Disse tilbehør er en god første start, og vi vil fortsætte med at teste dem og nogle andre tidlige tredjeparts tilbehør i de kommende dage, især når vi får vores hænder på den nye iPhone 12.

Der har været en diskussion om, hvorvidt Magsafe vil være iPhone 12's Killer-funktion, og uanset hvor du står i sagen, vil chancerne i sidste ende have en form for Magsafe-tilbehør. Fra vores første udseende er det ikke en dårlig ting.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Apple vil opkræve dig en heck af meget for et stykke silikone, du kan slap på bagsiden af ​​din iPhone. Og du kan få silikone tilfælde næsten lige så godt til en brøkdel af prisen. Elagos Premium Magsafe Silikone Etui til iPhone 12 er kun $ 21. 9 - â € "Â og dets helt fantastisk.

Dens hybrid design giver en robust men slank hud, der passer til din iPhone, og beskytter den mod ridser og skraber. Dens tilgængelig i en række smukke farve muligheder, og det er værd at dine penge.

Køb silikone tilfælde til din iPhone er en risikabel virksomhed. Æbler er fantastisk, men jeg tror, ​​vi kan alle være enige $ 49 er Overdreven for en silikone etui. Køb dog en budgetmulighed, og du vil ende med subpar silikone, der nemt tårer og tiltrækker hver støv af støv inden for en 10 mile radius.

Magsafe Silikone Etui til iPhone: En fantastisk måde at bruge $

Designet og fremstillet fra bunden af ​​Elago, bruger Magsafe Silicone premium materialer, der ser ud og føler sig fantastisk. Dens bløde og fløjlsagtig til kontakten, med en ruskindelignende indvendige foring, der puder dine iPhones glas. En hævet læbe omkring sin kant hjælper med at beskytte din iPhones-skærm, og en anden på bagsiden beskytter dine kameraobjektiver.

Magsafe silikone er ikke klæbrig ligesom budget silikone tilfælde, så det er mindre modtageligt at samle støv, snavs og andre affald â € "â gerne æbler pricier alternativ. Og det markerer ikke let, når det bliver tabt eller gnider op mod bilnøgler og skift i lommen.

Selvfølgelig vil fluff og andre bits af lint blive samlet lejlighedsvis; Det forventes med ethvert silikone etui, uanset hvor god det er. Men en hurtig tørring ned med en fugtig klud fjerner alt det. Det er bedst ikke at køre sagen under vand, dog på grund af dets indre foring.

En polycarbonat skal på indersiden af ​​Magsafe Silicone sikrer, at sagen holder sin form og altid passer til din iPhone som en handske. Det giver også et ekstra lag af beskyttelse, der vil hjælpe med at holde din iPhone i et stykke, når du taber ind på solide gulve.

Vigtig

Apple Trade in tilføjer iPhone 12 modeller op til 790 for 12 pro max

Apple Trade in tilføjer iPhone 12 modeller op til 790 for 12 pro max

Knappen lavede et udseende på den nye iPad-luft, hvilket gør det nemmere at låse op til enheden uden at fjerne en maske til Face Unlock.

Ikke reagerer Screen min iPhone 8 plejer tænde

Ikke reagerer Screen min iPhone 8 plejer tænde

Under iPhone touch screen problemer efter opdatering til iOS 1514 eller af andre ukendte årsager Vi tilbyder 5 yderst effektive løsninger for at løse problemet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan bruger du Android USB-tethering på M1 Macs En ElitemacX86 Exclusive Guide Denne vejledning dækker implementering af Android USB-tethering på M1 Macs ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iOS og iPados 14 bryde USB-tethering på GL. Net routere. Hvis du bruger iPhone USB-tethering til routeren, skal du ikke opgradere til iOS14 eller iPados 14. Hvis du allerede har opgraderet, kan du bruge WiFi hotspot til nej

Apple iPhone 12, 64GB, sort helt ulåst fornyet Amazon. en elektronik.

Apple iPhone 12, 64GB, sort helt ulåst fornyet Amazon. en elektronik.

Prime Day tilbud har allerede startet landing, selvom hovedbegivenheden ikke har begyndt endnu. Var også tjekker ud af, hvad de kunne forvente fra Prime Day iPhone-salget.

Secondhand iPhones til salg Gumtree

Secondhand iPhones til salg Gumtree

Hvis du handle hurtigt, og har en masse penge, kan du være den stolte ejer af en iPhone fri for Apples Lightning kabel.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Brugte iPhone 12 Pro 128 GB Guld Under garanti med regningen kasse og fuld kit tilgængelig. Levering alle Indien ved hurtig kurerservice

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

iPhone 12 For Dummies den komplette brugerguide Håndbog for seniorer, begyndere og KidsPaperback

Cisco Jabber til iPhone og iPad Nogle links nedenfor kan åbne et nyt browservindue for at vise det dokument, du valgte.

iPhone 12 PRO MAX Review nemt det bedste smartphone kamera nogensinde gennemgå zdnet

iPhone 12 PRO MAX Review nemt det bedste smartphone kamera nogensinde gennemgå zdnet

Sammenlign de nyeste Apple iPhones, herunder den nye iPhone 13-serie. Tjek detaljerede specifikationer, funktioner og farve på alle iPhones. Shop Apple iPhone på Verizon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.