Dag efter iPhone 12 Launch, iPhone 11 pris falder over Rs 13.400

5g i Indien Alle sandheder afslørede Cashify Blog

Timer efter lanceringen af ​​meget ventede iPhone 12-serie på tirsdag, reducerede Smartphone større Apple priserne på iPhone 11 og et par andre modeller. IPhone 11 smartphones kunne være en smart mulighed for dem, der ikke er villige til at gå til nye Apple iPhone 12-serien i betragtning af dens høje pris.

iPhone 11 er tilgængelig på den nyligt lancerede Apple Online Store til den reducerede pris på Rs 54.900 i 64 GB variant. Smartphone var tidligere prissat til Rs 68.300. Apple iPhone 11 128 GB Variant koster nu Rs 59.900, mens 256 GB-varianten koster Rs 69.900.

Det cupertino-baserede Tech Company har også reduceret priserne på SE- og XR-serien. iPhone SE i 128 GB og 256 GB Varianter vil nu koste RS 39.900 og Rs 44.900. IPhone SE i 256 GB variant koster Rs 54.900. IPhone XR 64 GDAND 128 GB vil nu koste RS 47.900 og Rs 52.900.

En anden overbevisende grund til at gå til iPhone 11, i stedet for iPhone 12-serie smartphones i Indien, er netværkskompatibilitet. Mens iPhone 11 er 4G-kompatibel, leveres iPhone 12 med 5G-kompatibilitet. Det vil ikke være fornuftigt at købe en dyr iPhone 12-telefon lige nu, da Indien ikke har 5G-forbindelse fra nu.

I mellemtiden lancerede Apple fire iPhone 12-serien-enheder på en virtuel begivenhed på tirsdag. IPhone 12-serien indeholder iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, og iPhone 12 Mini. Alle iPhones kommer til at komme med 5G-støtte. Apple annoncerede også HomePod Mini og Magsafe under arrangementet.

Det er kun et spørgsmål om få uger før Apple åbner de virtuelle porte til WWDC 2022, og vi får se, hvad der er i butikken for Apple-brugere. IOS 15 er en af ​​de højt forventede meddelelser på arrangementet, der forventes at bringe flere opgraderinger i brugeroplevelse og nye funktioner til iPhones. iPados 15 forventes også at tagge sammen med et andet sæt opdateringer til iPads. Også læsning - Apple AirPods 3 anmeldelse: a go-to par med en blanding af forbedret lyd, nyt udseende

Imidlertid vil det milliarder-dollars spørgsmål, der kommer op hvert år lige før WWDC, bliver spurgt igen - hvilke iPhones og iPads vil gå glip af den nyeste iOS-opdatering? Den kommende iPhone 13-serie er naturligvis at debutere det nye OS. Apple følger normalt en femårig software support strategi for de fleste af sine iPhones og iPads. Dette kaster lys på iPhones lanceret i 2022. Læs også - WhatsApp kan lade Group Admins Slet beskeder til alle

Baseret på flere rygter og historie forventer vi at se, at Apple sikkert leverer IOS 15 opdateringen til følgende iPhone-modeller: Læs også - Hvorfor er Mark Zuckerbergs Metaverse Dream ikke Pragmatisk < / A3> lige endnu?

Følgende modeller forventes at være fritaget for iOS-opdatering:

Det lader til, at Apple kunne skære ledningen på alle A9-drevne iPhone-modeller, men understøtter de A9-drevne iPads i et andet år. A10 Fusion-drevne iPhones vil nok få deres sidste iOS-opdatering i år til iPhone 7-serien. Den populære iPhone XR forventes at få mindst tre flere iOS-opdateringer i sin livscyklus. Vi forventer også, at Apple bage flere funktioner, der passer til den moderne iPhone 12-serie. Ryger har det, at iOS 15 kunne tillade brugerdefinerede widgets og en forbedret LOCKSCREEN layout sammen med de sædvanlige privatlivshåndhævelser.

Trend i dag

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I dag vil vi diskutere et meget vigtigt emne, som er 5 g i Indien. På det indiske smartphone-marked har der været tilbage til back lanceringer af 5G-telefoner. Der er ikke engang et enkelt mærke, der ikke har sin 5G-telefon lanceret på markedet. Xiaomi, Realme, Samsung og endda Apple, næsten alle mærker har ledet mod at introducere 5G smartphones. Som forbruger er det meget vigtigt for alle vores læsere at vide, hvad der er 5g, og hvordan det vil gavne dem. Vores læsere bør også være opmærksomme på, hvornår nøjagtigt 5g vil blive introduceret i Indien, og hvilke enheder der understøtter brugen af ​​brugen. Denne artikel vil besvare alle disse spørgsmål og eliminere den forvirring foregår i vores læsere sind.

Hvad er G?

5G er den 5. generation af trådløse mobilnet. Tidligere du måske har brugt 4G, 3G som alle startede med 1G og så kom 2G i. Endelig 5G vil snart blive lanceret, og i mere end 60 lande 5G allerede er blevet lanceret. 5G handler ikke kun om hurtige hastigheder, men det er mere om Kapacitet, Båndbredde og ensartet og konsekvent Network. Det betyder, at din telefon netværk bør være tilgængelige overalt og overalt. 5G vil forbinde alt og alle, som vil give ultrahurtige hastigheder sammen med lav latency og mere kapacitet.

Sådan nulstiller du glemt iPhone-adgangskode uden at miste data

For eksempel, hvis en 5G tårn er installeret i et område, der tæt befolket, ensartet hastighed vil blive leveret til maksimale folk, hvis 5G er ensartet fordelt. 5G vil bringe i mere pålidelighed og det lover også øget tilgængelighed. Betyder det blot, at selv i meget fjerntliggende områder 5G vil kunne nås, og du vil få et godt netværk i sådanne områder. 5G kommer til at være meget vigtigt og nyttigt i de kommende tider.

Ericsson og Huawei var alle indstillet til at levere det meste af spektret af 5G i Indien, men scenariet har ændret sig. De store tre netværk luftfartsselskaber i Indien, som er jio, Airtel og Vi har besluttet at udvindes lancere 5G i Indien efter begrebet Aatmanirbhar Bharat. 5G forsøg har allerede begyndt i Indien og det bliver antaget, at budgivningen af ​​frekvenser i januar 2022, vil blive afsluttet, og inden for 1 år af det 5G vil blive anvendt i Indien. Tror du, så snart 5G er indsat, vil din smartphone få en download hastighed på 1 Gbps? Nå, det er ikke tilfældet, og årsagen til det er 5G bands.

Hvad er g bands Â?

5G kommer i tre store bands, som er lav-frekvensbånd, Medium rækkevidde frekvensbånd og høje område frekvensbånd og ikke alle bands er lige. Lav og Mid band frekvenser kommer under Sub-GHz paraply som svarer til 4G LTE-netværk, der kommer i Sub 6 GHz paraply så godt. Men fordelen ved lav band 5G netværk er, at de giver en højere serie betyder afstanden dækning er måde højere i lave band frekvenser.

4G-netværk giver en internet hastighed på 12 til 13Mbps mens lav band 5G netværk vil give op til 100 Mbps gennemsnitlige internet hastighed. Dette er absolut en opgradering, da det vil gøre det muligt for brugerne at downloade film og spil i løbet af et øjeblik.

Men denne Código den hastighed, vi har drømt om, og denne Código hastigheden, at tv-reklamer var pral om. Lad os tage et kig på selve 5G hastighed, vi var alle venter på. Det er det 5G, der vil operere på høje band frekvenser eller vi kan også kalde det mmWave teknologi.

Når vi taler om højhastigheds-internet, frekvensområdet går op til 24 GHz. Fordelen her er, at brugerne vil få en kæmpestor 1Gbps gennemsnitshastighed, der kan gå op til 20Gbps også. Men afstanden dækning rester begrænset her.

For eksempel, hvis du ønsker at bruge 5G ved høj båndbredde eller med mmWave teknologi, du bliver nødt til at installere en 5G celle tårn på meget korte afstande, hvilket ikke er praktisk muligt. Dette er grunden til, at 5G mmWave teknologi isnt nemt at sætte op over hele verden.

Samlet set er det den 5G mmWave teknologi, der vil give dig stor internet hastighed og du vil også komme til at opleve aldrig set før download og upload hastighed så godt. 5G mmWave teknologi faktisk har potentialet til at ændre den måde, vi bruger internettet, men desværre er der ingen nyheder omkring indførelsen af ​​mmWave teknologi støtte i Indien.

Hvilken g bands vil være tilgængelig i Indien?

Mange mærker har indført mange 5G smartphones i Indien, selv før den 5G er blevet rullet ud til brugerne i Indien. Disse er de smartphones, der vil støtte kun lav band frekvenser eller Sub 6 GHz-båndet vil kun være tilgængelige. Båndene disse telefoner kommer med er N41, N77 eller N78, som kun operere på lave frekvenser. Selv de flagskib enheder understøtter kun Sub 6 GHz-båndene i Indien. For eksempel, OnePlus 9 kommer Pro med N41 og N78 bånd i Indien henviser OnePlus 9 Pro amerikanske variant understøtter 5G mmWave bånd, der er N258, N260 og N261. Disse bånd operere på høje frekvenser. Vi kan se en lignende sag med iPhone 12-serien, hvor iPhone 12 amerikanske variant leveres med separate mmWave 5G bands.

Men når vi taler om iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max indiske varianter så kommer de med lav band 5G frekvenser støtte, som er N77, N78 og N79 bands. Vi går ud fra, at indtil lanceringen af ​​5G i Indien, vil flere mærker indarbejde 5G bands i deres enheder. Men for nu alle de 5G telefoner, der er blevet lanceret i Indien kommer med lave frekvenser understøtter kun.

Hvad vil være den hastighed forskel?

Det er klart, at der vil være en forskel i hastighed, når 5G er rullet ud. Vi vil dog kaste lys over, hvor stor forskel, vi vil se i den hastighed. Hvis du installerer en hastighed test program på din telefon i den seneste tid, vil du opleve 10-12Mbps fart på 4G LTE-netværk, der vil gå op til maksimalt 20Mbps, som er den surfing hastighed og ikke den download hastighed. For eksempel, hvis du får 20Mbps surfing hastighed så vil du få omkring 2 Mbps download hastighed i 4G LTE-netværk.

Men når vi taler om 5G-netværk, vil du få omkring 90-100Mbps surfing hastighed på lave frekvensbånd mens du vil komme rundt 15-20Mbps download hastighed når 5G er rullet ud i Indien. Det er et stort drastisk ændring, der vil finde sted i den indre verden efter lanceringen af ​​5G.

G vs g + vs GA

Når vi testede 4G + netværk med bærer aggregering , vi fik en hastighed på omkring 80-90Mbps henviser 5G netværk vil give omkring 100-150Mbps hastighed ved lav båndfrekvenserne hvilket betyder, at der måske ikke være en stor forskel på hastigheden i 4G + og 5G. når vi taler om USA, hvor 5G allerede er indsat, og folk har brugt det i mere end 1 år nu, de hastighed testresultaterne var imidlertid som følger. AT & T indspillet omkring 70Mbps download hastighed, indspillede Verizon lignende hastighed mellem 65-70Mbps mens Sprint brugere også indspillet 70-75Mbps download hastighed.

Men med nogle byer, der har adgang til de mmWave 5G bands download hastighed har været massiv med Verizon giver op til 600Mbps download hastighed og nogle mennesker hævder endda, at hastigheden går op til 1Gbps så godt. Så konklusionen er, at hvis du er villig til at opleve så store hastigheder, bør 5G mmWave bands installeres på din smartphone.

Men vi allerede diskuteret at implementere de mmWave bands ville være lidt vanskeligt i Indien. Det vil tage en masse tid som den vigtigste årsag bag det er, at 5G mmWave teknologiens penetration magt er meget mindre og afstanden af ​​dækningen er mindre så godt. Indien har en meget stor jord til dækning for netværk og Indien har en tæt befolkning, som betyder, at det har en enorm kapacitet også.

Der er en masse af overbelastning også som betyder installation af mmWave teknologi ville komme med en massiv setup omkostninger, og resultaterne ville komme ud utilfredsstillende så godt. Dette er årsagen til at vi kan antage, at Sub 6 GHz-båndet kun vil fungere i Indien, men 5G luftfartsselskab sammenlægning vil helt blive indført. Det betyder blot, at den måde, du har brugt 4G +, vil du også være i stand til at bruge 5G + i fremtiden.

Hver enkelt af os er nysgerrig den kommercielle lancering af 5G i Indien. Vi er alle ivrigt venter på opgraderingen internettet. Lad os få et kig på Indias top 3 teleoperatører og deres planer om 5G lancering i Indien.

Airtel nylig testet 5G i deres Hyderabad enhed, hvor de testede 5G tjeneste i et kommercielt netværk. Airtel påstande om, at de er klar, og de venter bare på spektret til at rulle ud. Virksomheden har desuden gjort gældende, at inden for 6-8 måneder spektrum udrulning, vil Airtel være klar til at tjene sine brugere med 5G-netværket. Airtel har selv bundet op med Qualcomm for at fremskynde 5G serviceplan i Indien. Det betyder, kan forventes den kommercielle lancering af Airtel 5G-tjenester i Indien kort efter spektret udrulning. Airtel vil levere sine 5G tjenester inden for 6-8 måneder af spektret udrulning i Indien.

Reliance jio generelt annoncerer alle deres store beslutninger i deres årlige generalforsamling, men på grund af den pandemiske jio halter i deres tidsplan allerede, og halvdelen af ​​de 2022 år er gået allerede. Dette indikerer, at 5G udrulning til jio kan være i perioden juli til september 2022. Herefter vil vi nødt til at holde øje med, når denne 5G tjeneste vil nå kunderne.

5G vil tage nogen tid at ramme Indien, men hvis du køber en telefon i dag og planlægger at opgradere først efter to eller tre år, ville det være smart at gå efter en 5G kompatibel telefon. De fleste mærker har 5G tilbud i markedet på forskellige prisklasser. Og hvis du er udgifter mellem â,¹20k og â,¹50k, vælge en 5G telefon, da der er flere muligheder. Selvom 5G lanceringer i Indien, siger, næste år, vil enheden være af god brug for dig!

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Flipkart Byd og Vind svar dag 2 September 2020 Vind JBL BoomBox

Kompressor Online en Garbarino. Las mejores Ofertas en tecnologa, electrodomsticos y artculos para el Hogar.

Hjem teatre på op til 60 rabatter på Flipkart Find detaljer

Hjem teatre på op til 60 rabatter på Flipkart Find detaljer

Flipkart Diwali Sale er begyndt i dag, og det bringer flere spændende rabat off3ers på mange produkter. Her er en liste over top 5 tilbud på dette festlige salg.

JBL Boombox Bluetooth-højttaler lanceret i Indien for Rs 34.990

JBL Boombox Bluetooth-højttaler lanceret i Indien for Rs 34.990

Du kan få JBL GO 3 på 3.999, mens JBL CLIP 4 og JBL BOOMBOX 2 er tilgængelige på 4.499 og 33.999 på alle online- og detailforretninger på tværs af Indien.

JBL BOOMBOX bærbar Bluetooth højttalerpris i Indien, fuld specifikation, funktioner 19. december 2021 MOBGIZ. om.

JBL BOOMBOX bærbar Bluetooth højttalerpris i Indien, fuld specifikation, funktioner 19. december 2021 MOBGIZ. om.

JBL Boombox 2S prisen i Indien ligger til Rs 33.999, mens JBL GO 3 koster Rs 3.999. Endelig er JBL Clip 4S-prisen sat til Rs 4.499.

JBL højtaler sammenligning Hvilken model er det rigtige for dig

JBL højtaler sammenligning Hvilken model er det rigtige for dig

Rimp handelsselskab tilbyder Sort JBL ghettoblaster Bærbar Bluetooth højttaler, 60 W i Surat, Gujarat. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og adresse id 17548754730

JBL Flip 6, PartyBox 110, PartyBox 710 Bluetooth-højttalere Lanceret Pris, Specs

JBL Flip 6, PartyBox 110, PartyBox 710 Bluetooth-højttalere Lanceret Pris, Specs

JBL Flip 6, JBL PartyBox 110, og JBL PartyBox 710 Bluetooth trådløse højttalere er blevet lanceret. De har Bluetooth 5. og vandtæthed.

Anmeldelse JBL PartyBox 110 bærbar højttaler er helt i top til en fantastisk pris

Anmeldelse JBL PartyBox 110 bærbar højttaler er helt i top til en fantastisk pris

JBL PartyBox 110 Portable Party højttaler med indbygget lys, kraftfuld lyd og dyb bas

JBL PartyBox 200 Bærbar Bluetooth højttaler

JBL PartyBox 200 Bærbar Bluetooth højttaler

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.