Slet beskeder og samtaler i Meddelelser på Mac

Sådan Slet alle iMessage-beskeder fra en Mac eller MacBook

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er tidspunkter, når vi tænker på at slette beskeder eller chat historie på vores telefon eller computer enten på grund af den begrænsede plads, eller simpelthen fordi samtalen er irrelevante eller pinligt . Men hvis du ikke ved, hvordan man forvalter det ordentligt, kan du være med risiko for at miste nogle vigtige data også.

Resumé: I denne artikel vil vi vise dig den bedste metode vil slette tekstbeskeder fra iCloud på en iPhone iPad pc eller Mac. Få den bedste iPhone Backup Software - SyncBird Pro. Sørg for, at du har downloadet den nyeste version her, før du fortsætter. ?

Hvordan jeg Permanent sletning mine meddelelser fra iCloud Jeg har ændret indstillingen, så mine iCloud backup inkluderet beskeder - stor fejl. Nu Im næsten maxed ud på min plan og ikke ønsker at opgradere. Er der en måde at slette mine beskeder fra iCloud? Jeg tror jeg vil være nødvendigt at slette disse tekster med store vedhæftede filer fra backup, så gør en ny backup med mulighed Beskeder slukket. Enhver hjælp?

Del: hvordan man permanent at slette beskeder fra icloud iphone

Sletning tekstbeskeder fra iCloud kan være en simpel ting. Men det er foreslået at tænke to gange, før du bevæger sig fremad. For hvis du sletter en meddelelse fra iCloud på ét sted, vil det blive slettet overalt. Vi vil diskutere, hvordan man slette tekstbeskeder fra iCloud på en iPhone eller iPad.

Del: hvordan man permanent at slette iCloud beskeder på mac

Nu kan du slette tekstbeskeder fra iCloud på din iPhone, iPad eller Mac-computer? Med SyncBird Pro, kan du også frigøre plads, skabe fleksible backup og administrere iOS-indhold på din iPhone. Hvis du har brug for yderligere iPhone Photo Backup løsning, er det foreslået, at få SyncBird Pro. Download gratis prøveversion>

Kommentarer: reaktioner på hvordan jeg slette flere IMessages på én gang?

Du vælger flere beskeder i programmet SMS på en Mac på samme måde, du vælger flere filer i Finder eller en liste temmelig overalt. Klik på et budskab, så Kommando + Klik på andre meddelelser for at vælge dem. Eller klik på en besked og derefter Skift + klik for at vælge en anden, og hele spektret i mellem. Tryk derefter på Delete-tasten på tastaturet for at bekræfte og slette disse meddelelser i samtalen.

TheTrainRev: Så du kigger på de Beskeder fra en samtale. Du klikker på en besked. Er det fremhæve? Højdepunktet gør det ser lidt lysere end normalt. Nu holde Shift-tasten nede og klik på Message lige over at en. Begge bør fremhæves nu. Tryk derefter på Delete-tasten på tastaturet. Gjorde det arbejde? Hvis ikke, hvilke skridt mislykkedes?

Der er ingen måde at slette flere eller alle samtaler fra programmet SMS på én gang. Men der er en tastaturgenvej, som du kan anvende til at fremskynde sletter flere samtaler i en kort periode af tid.

Dog kan Slet bekræftelse hensigt automatisk underforstået ved at bruge tastaturgenvejen Alternativ + Kommando + Delete. Falder ned denne tastekombination, kan man hurtigt zip gennem sletning af flere samtaler hurtigt.

I Mojave tastaturet sekvens er først at slette beskeden med Kommando + Delete og derefter holde Kommando nede og trykke på d Du kan ikke slette flere budskab på en gang desværre, men at holde knappen Command pressede og skiftevis tryk på Slet og d gør sletningen en masse mindre besværlig.

Sådan Clear iMessage Chat History Fra alle enheder Hongkiat

Så Im ikke sikker på, hvis nogen stadig er interesseret i dette, men hvis du let glide ned over beskeder med to fingre det vil lade dig vælge flere samtaler kan blive slettet! Opdagede dette ved et uheld ved at droppe min telefon, og det valgte dem, når jeg fanget det, så efter et par minutter forsøger at genskabe drop fandt jeg det! Jeg kender dens et par år for sent, men jeg håber det hjælper

Apple slettet mange tastaturgenveje og AppleScript funktionalitet i Meddelelser til Big Sur. Efter en masse eksperimenter udtænkt jeg et AppleScript, der sletter alle samtaler med et enkelt klik.

du skal logge på for at besvare dette spørgsmål

Styring indholdet af din iMessage app er måske ikke så nemt som det lyder, især hvis du bruger den samme konto på tværs af flere enheder. For eksempel, selv om du aldrig bruge iMessage på din Mac, dine iPhone iMessage samtaler vil stadig blive arkiveret på computeren. Dette kan ende med at dræne en masse diskplads, især hvis du ofte stole på billeder og andre medier vedhæftede filer. I dette indlæg vil vi lære dig at slette beskeder og vedhæftede filer fra iMessage på forskellige enheder, samt hvordan man bedre styre diskplads, at iMessage anvendelser.

Hvis du ønsker at stoppe din Mac fra arkivering beskeder, så bør du overveje at deaktivere iCloud for iMessage app. Hvis du forsøger at slette beskeder, mens iCloud-synkronisering er slået til, kan du ende med at tørre de beskeder fra alle enheder. Ved at deaktivere iCloud, vil du kun slette de lokalt lagrede kopier af meddelelser og vedhæftede filer.

Der er flere måder at nærme dette problem. Hvis du ønsker at fjerne bestemte samtaler, du kan simpelthen åben iMessage, højreklik på den samtale, du ønsker at disponere over, og PRESSA Slet samtale. Men hvad nu hvis du søger at udslette alle meddelelser og vedhæftede filer? Gentagelse denne operation hundrede gange kan være meget trættende. Så her er hvad du skal gøre for fuldt ud at fjerne iMessage vedhæftede filer og samtaler:

Der er mange måder at meddelelser kan bryde på din Mac. Uanset symptomerne, årsagen er typisk den samme: en fejlkommunikation mellem programmet SMS og messaging servere på æbler ende. Med de rigtige fejlfindingstrin, kan vi rette det ud. I denne artikel, vil du lære at lave programmet SMS, hvis dens ikke i orden på din Mac.

De åbenlyse rettelser til meddelelser ikke arbejder på mac

Du bør også kontrollere, om en hele systemet nedbrud på Apples System Status. Mens programmet Meddelelser sjældent går ud, der bekræfter, at dets aktive er vigtigt, før du begynder at årsagen til et problem du ikke kan løse.

Log ud af budskaber app og tilbage i

Hvis programmet SMS på din Mac stadig ikke virker, underskrive ud og tilbage i kan løse problemet. For at logge ud af programmet SMS, skal du klikke på Beskeder i toppen af ​​vinduet og gå til Indstillinger. Disse indstillinger styrer forbindelsen mellem programmet SMS og dine betalingsdata tilknyttet din Apple-id, telefonnummer og iCloud. Klik på iMessage sektion, som er tilgængelig fra symbolet øverst på skærmen.

Kontroller dine kontoindstillinger i meddelelser

Først skal du nødt til at sørge for, at enheden er indskrevet i Beskeder. Enheden skal være tilmeldt Meddelelser for at modtage beskeder. Dette betyder youll nødt til at logge ind på din Apple-id på din Mac. Du kan tjekke din login-status i fanen Konti i Meddelelser præference vinduet.

Nederst på fanen Konto, vil du se en drop-down feltet Start nye samtaler fra med dine tilgængelige kontaktpunkter, der er anført. For at undgå at skabe dubletter beskeder, skal du sørge for hver enhed er logget på iCloud har samme mulighed her. Din bedste chance er at bruge dit mobilnummer, da denne indstilling understøttes af det største antal enheder.

Skift din icloud logon

Ideen er at logge ud af iCloud helt, genstart, log derefter på iCloud fra en frisk start. Dette kan nulstille Beskeder autentificering, der giver en mulighed for din Mac at reacquaint sig med messaging-serveren.

Hvis du har data, der er synkroniseret med iCloud, kan dette være lidt tricky. Først skal du sikre, at du har dine iCloud filer bakkes op på alle tidspunkter alligevel. iCloud isnt en backup service, og det er ikke pålidelig nok til at handle som én.

Dine kontakter og kalenderaftaler skal være sikkert, men dine filer kan få lidt tabt i denne proces, især hvis du har Skrivebord & Dokumenter Sync slået til. Vi vil anbefale at downloade alle dine dokumenter og desktop-filer fra iCloud og invaliderende, at sync, før du fortsætter. Sørg for at holde filerne på din Mac, når du deaktivere den!

Klar dine Macs beskeder cache

Hvis du ønsker at prøve og installere Beskeder i en ren tilstand, kan du fjerne sidesten login data. Først skal du logge ud af iCloud og meddelelser. Derefter slette ~ / Bibliotek / Beskeder mappe. Du kan også kopiere mappen til skrivebordet, hvis du ønsker at bevare en kopi af de cachede beskeder til senere.

Tjek dine Macs tidsindstillinger

For at kunne bruge Beskeder, skal du have et unikt og uregistreret Mac serienummer. Hvis din Mac er ægte Apple-hardware, dette plejer være et problem overhovedet. Dens, når du begynder at arbejde med Hackintosh Systems - ersatz Macs bygget fra off-the-hylde dele og en ændret version af MacOS â € ", at du begynder at løbe i problemer.

I mange tilfælde kan du dog generere et gyldigt og ubrugt serienummer. Der er mange af dem derude: Der er langt langt mere gyldige serienumre end der nogensinde vil være macs af en given generation. At få det, der går, kræver en grundig spoof af en rigtig MAC: Den fulde proces er langt uden for dette indlægs rækkevidde. Du kan dog finde en god guide på Hackintosher.

Ofte stillede spørgsmål

For at synkronisere de meddelelser, du modtager på din Mac med din iPhone, skal du sikre dig, at du er logget ind med det samme Apple ID, og ​​derefter gå til Indstillinger -> Beskeder -> Tekstbeskeder Forwarding. Giv tilladelse til din Mac for at modtage meddelelser, verificere alt, og du skal være godt at gå. Tjek denne vejledning for flere detaljer.

Din Mac holder en permanent kopi af dine meddelelser for evigt som standard. Det er sandsynligt, at du ikke vil spare meget plads på din Mac ved at slette meddelelser. Men hvis du har mange beskeder, kan du miste kontrollen. For at tage kontrol over dine beskeder, kan du måske slette nogle af dine beskeder, så du korrekt kan organisere dine meddelelser, især hvis du kommunikerer med mange mennesker.

Slet en besked

MacOS giver dig mulighed for at holde dine meddelelser i 30 dage, et år eller for evigt. Det betyder, at din Mac vil automatisk slette dine meddelelser, efter at den valgte tidsperiode er bestået. Dette vil også omfatte vedhæftede filer. Sådan kan du tænde for automatisk fjernelse:

Hvis du for eksempel vælger 30 dage, vil dine samtaler og vedhæftede filer være kasseret efter 30 dage er overstået. Som standard er for evigt valgt. Det betyder, at din Mac holder alle beskeder for evigt, medmindre du manuelt sletter dem.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Tekstbeskeder er så Intrained i vores dage, at ITD være svært at forestille os vores liv uden det. Man kan sige, at teksting er den perfekte form for ikke-forstyrrende, asynkron kommunikation, da du kun deltager i det, når det er bekvemt for dig, i modsætning til andre alternativer i realtid som at ringe.

Lige nu, de fleste af os bruger mindst et par messaging apps: Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, Telegram, Skype, Snapchat osv. Æbler Egne Imessage, både på iPhone og Mac, forbliver også vildt populært også, så godt også som regelmæssig tekstbeskeder. Men med så mange tjenester, hvor mange data genererer vi? Og hvad er den bedste måde at holde alle disse data privat?

Hvorfor slette Imessage History on Mac?

For det andet er det bedre at være sikker end ked af det. Selv med end-to-end kryptering på plads, kan en person, der tager i besiddelse af din telefon, læse alt, hvad du har sendt eller modtaget. Det er at vide, hvordan du sletter alle meddelelser på Mac eller iPhone, kan regelmæssigt hjælpe. Lad os gå igennem en noget omfattende Checkliste for at holde din imessagehistorie ren fra enhver uønsket Korrespondance .

Vigtig

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Sådan importeres kontakter fra Excel til iPhone 4S 5S 6S 7 Plus X

Prøv følgende måder at overføre kontakter fra Excel til iPhone. Metode 1 Import Excel Kontakter til iPhone Brug iTunes Metode 2 Import Excel Kontakt til iPhone ved hjælp af iCloud og mere

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 iOS og Android Face Off

Hvordan iphone 6s Plus stak op mod Galaxy S7 Mål design, specs, software og meget mere med Vodafones sammenligning værktøj til at finde den perfekte smartphone, der opfylder alle dine behov.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

I denne blog diskuterede vi de nemme måder at få Moto G7 strøm ulåst. Du vil lære at fjerne skærmlås og SIM-lås fra Motorola Android-telefoner.

Sådan Hard Reset på Motorolaclone Moto G7 Max Clone Unlock Mønster Glemt kodeord

Sådan Hard Reset på Motorolaclone Moto G7 Max Clone Unlock Mønster Glemt kodeord

I denne blog diskuterede vi de nemme måder at få Moto G7 strøm ulåst. Du vil lære at fjerne skærmlås og SIM-lås fra Motorola Android-telefoner.

Sådan udføres en nulstilling til fabriksstandarder hard reset til Motorola Moto G7 Power

Sådan udføres en nulstilling til fabriksstandarder hard reset til Motorola Moto G7 Power

Detaljerede instruktioner om, hvordan du udfører en nulstilling til fabriksindstillinger for Motorola Moto G7 Tænd Android 12, 11, 10., 9., 8. 1, 7. 1, 6. 1, 5. 1, 4.. 3 med en fuldstændig beskrivelse

Hvor hen til Reset Motorola Moto G6 Play hard reset For GSM

Hvor hen til Reset Motorola Moto G6 Play hard reset For GSM

Jeg droppede min telefon, og det var fint, indtil næste morgen det ville det ikke tænde. Men når jeg sætter det i den blå indikatorlampe tændes. Hvad kunne være galt med min telefon Motorola Moto G6

Glemt kodeord, hvordan du låser op din Motorola Moto G7

Glemt kodeord, hvordan du låser op din Motorola Moto G7

Detaljeret vejledning om, hvordan du nulstiller FRP-lås Google-konto på Motorola Moto G7 Power Phone med en komplet beskrivelse

Hard reset MOTOROLA Moto G7, hvordan man

Hard reset MOTOROLA Moto G7, hvordan man

Du kan Hard Reset eller Factory Reset yourMotorola Moto G7 Power mobil til gratis. Vi har brug for hård nulstilling eller fabrik reset på flere gange som

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Factory Reset Beskyttelse hjælper med at holde dine data sikkert, hvis din telefon er tabt eller stjålet, men du skal huske at deaktivere den, før en ny bruger kan sætte den op og logge ind.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.