DISH Network foreslår Fusion med Sprint Nextel Corporation for 25. milliarder

Aktionærer stemme om SprintNextel fusion

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

     Hvis, som forventet, de stemmer for at godkende den aftale, ville det nye selskab bliver landets tredjestørste trådløse telefon bekymring med mere end 40A millioner abonnenter. Aktionærer vil stemme i separate møder om Sprints $ 35a milliarder erhvervelse ofNextel.

     Company embedsmænd har sagt, at de ville basere virksomhedens hovedkvarter i Reston, Virginia, og deres operationer hovedkvarter i Kansas. Afskedigelser forventes, men selskabet har ikke sagt, hvor mange mennesker vil blive berørt, eller hvor de fyringer vil finde sted.

Editors note: 2022 Sprint / Nextel forslag Fusionen ville skabe en virksomhed, der kunne konkurrere med andre nationale ledere, Cingular Wireless og Verizon Wireless. Det ville også flytte telekommunikation virksomhedens hovedkontor væk fra Kansas City og muligvis føre til en anden runde af fyringer. Fusionen ville blive godkendt af Federal Communications Commission i august 2022.

Sprint Corp og Nextel Communications gjort det officielt onsdag, bebuder en blockbuster fusion, der vil ændre Kansas Citys virksomhedernes hierarki og betydeligt bulk op nationerne tredjestørste trådløse Selskab.

Tag ikke fejl af det, siger Gary forudse, Sprints bestyrelsesformand og administrerende direktør fortalte Wall Street analytikere. Var meget klare, at ved udgangen af ​​den dag, dette vil være om at rationalisere og downsizing og som har en omkostning konkurrencestruktur fremadrettet.

Fusionen stadig skal godkendes af aktionærerne, U.. Department of Justice, Federal Communications Commission og statslige regulatorer. Embedsmænd sagde, at de håber at lukke fusionen i anden halvdel af 2022.

Efter godkendelsen i oktober i Cingular Wireless 41 milliarder $ overtagelse af AT & T Wireless, som skabte en endnu større trådløs kolos, er Sprint Nextel handlen forventes ikke at mødes hård modstand.

Spørgsmål forblive om fremtiden for Sprints operationer i området Kansas City og nextels operationer i Reston og Washington, D., område.. Men i løbet af dagen onsdag, ledere forsøgte at forsikre begge samfund, at deres tilstedeværelse ikke ville blive formindsket enten sted.

Men handlen også ville markere afslutningen på en æra for Sprint. Virksomhedens traditionelle kabelbaserede lokale telefonitjenester, den oprindelige virksomhed begyndte i 1899, da Brown Telefon Co, ville blive udskilt til aktionærer.

Endelig sagaen er slut. Alle undtagen en formalitet, når FCC godkendt, har Softbank fusioneret med Sprint, og vil eje omkring 78 procent af aktierne i det nye Sprint Corporation, mens de nuværende Sprint aktionærer vil eje omkring 22 procent. I første omgang annonceret sidste efterår, det pludselig kompliceret, når Dish gjort sin egen bud på Sprint og Clearwire i foråret. Men, at udfordringen falmet, lovgivningsmæssige hindringer blev ryddet, Clearwire aktionærer godkendte Sprints buyout og her er vi, med Dan Hesse opholder på som administrerende direktør for Sprint, og Softbank s Masayoshi Son tager over som formand for bestyrelsen. Planen er, at dette vil resultere i en "stærkere, mere konkurrencedygtig Sprint," selv om vi bliver nødt til at vente og se, om det sker alle detaljerne er i pressemeddelelsen efter pausen.

Gennem denne transaktion, er cirka 72 procent af de nuværende Sprint-aktier bliver overtaget af SoftBank for $ 7. 5 per aktie i kontanter, og de resterende aktier er ved at blive konverteret til aktier i en ny børsnoteret enhed ved navn Sprint Corporation. Hver Sprint aktionær havde mulighed for at vælge at modtage én aktie af fælles materiel i det nye selskab eller til at vælge at modtage kontanter, med forbehold af proration, for hver aktie af Sprint fælles materiel ejes af denne aktionær. En aktionær, der gjorde ingen valg blev anset for at have valgt kontanter.

Dan Hesse er udnævnt til administrerende direktør i Sprint Corporation og vil tjene på bestyrelsen. Masayoshi Son, grundlægger, formand og administrerende direktør for SoftBank vil fungere som formand for Sprint Corporation Board of Directors og Ronald Fisher, direktør for Softbank og præsident for SoftBank Holdings Inc., er blevet udnævnt til næstformand. Admiral Michael G. Mullen, tidligere formand, fælles stabschefer, er blevet navngivet til Sprint Corporation Board of Directors som sikkerhedsdirektør. Robert Bennett, Gordon Bethune og Frank Ianna, som i øjeblikket er medlemmer af Sprint Board, vil også tjene på Sprint Corporation Board of direktører. SoftBank og Sprint har endnu ikke bestemt de resterende medlemmer af Sprint Corporation Board of Directors. Selskabets hovedkvarter forbliver i Overland Park, Kansas.

Raine Group LLC tjener som ledende finansiel rådgiver til SoftBank. Mizuho Securities, Goldman Sachs, Deutsche Bank, JP Morgan og Credit Suisse fungerede også som rådgivere. SoftBanks juridiske rådgivere omfatter Morrison & Foerster LLP som Lead Counsel, Mori Hamada & Matsumoto som japansk rådgiver, Dow Lohnes PLLC som regulatorisk rådgiver, Potter Anderson & Corroon LLP som Delaware Råd og Foulston & Siefkin LLP som Kansas Counsel.

Citigroup Global Markets Inc., Rothschild Inc. og UBS Investment Bank er medfinansiere finansielle rådgivere til Sprint. Sprints juridiske rådgivere omfatter SKADDEN, ARPS, Skifer, Meagher & Flom LLP som Lead Counsel, Lawler, Metzger, Keeney og Logan som regulatorisk rådgivning og Polsinelli PC som Kansas Counsel. Specialkomiteen for Sprint Bestyrelse rådes af Bank of America Merrill Lynch, Shearman & Sterling LLP, Bingham McCutchen LLP og Spectrum Management Consulting.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Abstrakt: Denne sag illustrerer de kulturelle udfordringer, som SoftBank, et japansk selskab, der har oplevet i MAVERNEST US WIRELESS TELECOMMUNICATIONS CARRANCE i 2022. I sindet til Masayoshi Son, Softbanks Maverick grundlægger, Konsolideringen af ​​SoftBank og Sprint var at skabe verdens nr. 1 selskab i telekommunikationsindustrien. Selv om det syntes at være gavnligt for SoftBank økonomisk og strategisk , forskelle i forretningskulturer af to virksomheder og lande, hvor de var baseret på forhøjede bekymringer om succesen med deres integration. Ud over de kulturelle forskelle stod Softbank-ledere udsat for ekstra udfordringer fra deres Midwest-modparter gennem en række ændringer i forretningsstrategier, markedsføring, menneskelige ressourcer og ledelse siden erhvervelsen af ​​juni 2022. Hvordan kunne softbank og sprint øge oddsene for succes?

Relateret indhold

Desværre er vores hjemmeside ikke utilgængelig i dit land. Vi er engageret i spørgsmålet og forpligtet til at se på muligheder, der understøtter vores fulde udvalg af digitale tilbud på dit marked. Vi fortsætter med at identificere tekniske compliance løsninger, der vil give alle læsere vores prisvindende journalistik.

Tim Donahue, Executive Formanden for Sprint Nextel, Kommenterede , Kommunikation ændrer sig, og vi er ikke kun klar til det, vi vil føre det. I solidt, håndgribelig, Målbare Ways Sprint Nextel vil sætte point på resultattavlen, da vi driver vækst og rentabilitet i en trådløs verden. Ledelsesholdet har arbejdet utrætteligt i løbet af de sidste måneder til at placere det kombinerede selskab for en sømløs integration, og Sprint Nextel er klar til at ramme jorden, der løber for at levere på sit løfte til alle sine kunder.

Hver udestående andel af Nextel Common Age vil blive omdannet til en kombination af Sprint Nextel Common Age and Cash med en værdi svarende til 1. Aktier af Sprint Nextel Common Stock. Mængden af ​​lager og kontant overvejelse vil blive beregnet i overensstemmelse med de tilpasninger, der er angivet i Sprint Nextel Fusionsaftalen og vil blive baseret på blandt andet det faktiske antal aktier i Sprint og Nextel Stock udestående umiddelbart før færdiggørelsen af fusion. Preliminary Beregninger af børsforholdet, kontantforholdet og pr. Aktie likviditetsopgørelse for Nextel Comment Age forventes at blive annonceret inden markedet åbent mandag den 15. august, 2022.

Med mere end 44 millioner trådløse abonnenter tjener Sprint Nextel en afbalanceret blanding af forbruger-, forretnings- og statslige kunder og producerer de højeste gennemsnitlige indtægter pr. Bruger i branchen. På proforma basis rapporterede Sprint Nextel omsætning på $ 40. milliarder for året, der slutter 31. december 2022.

Sprint Nextel, sammen med sine tilknyttede virksomheder og partnere, driver netværk, der dækker ca. 268 millioner mennesker. Med sit omfattende netværk, spektrumaktiver og teknologimigrationssti, er Sprint Nextel godt placeret til at lede branchen. Sprint Nextel har ca. 80.000 medarbejdere med sit udøvende hovedkvarter i Reston, VA., Og dets operationelle hovedkvarter i Overland Park, Kan.

Et højt erfaren ledelsesteam fører det kombinerede selskab. Gary Forsee er præsidenten og administrerende direktør for Sprint Nextel. Tim Donahue er udøvende formand for det kombinerede selskab. Sammen har de en bevist track record af lederskab og næsten seks årtier af industrioplevelse. Len Lauer tjener som Chief Operating Officer of Sprint Nextel og Paul Saleh tjener som Chief Financial Officer of Sprint Nextel.

Sprint Nextel har påbegyndt processen med adskillelse Operations of Sprints Local Telecommunications Business, herunder forbruger, forretnings- og engrosoperationer, og vil søge lovgivningsmæssige godkendelser til at spinde fra den lokale telekommunikationsvirksomhed til Sprint Nextel Aktionærer i en skattefri transaktion, som forventes afsluttet i 2022.

Vigtig

Agile Data Warehousing.

Agile Data Warehousing.

Så jeg placerer min forudbestilling i aftes, og det siger nu, at ordren afventer på siden MyOrder-status. Jeg fik min bekræftelse e-mails og e-mail ...

En Sprint entreprenør efterlod tusindvis af amerikanske mobiltelefon regninger på internettet ved en fejl

En Sprint entreprenør efterlod tusindvis af amerikanske mobiltelefon regninger på internettet ved en fejl

Capitol Hills sprint til jul Will Senatet passerer Bidens build back better Act

Von Grabe v. Sprint PCS, 312 F. Supp. 2d 1285 S.. Cal. 2003

Von Grabe v. Sprint PCS, 312 F. Supp. 2d 1285 S.. Cal. 2003

PCMag. about er en førende autoritet på teknologi, der leverer Labsbased, uafhængige vurderinger af de nyeste produkter og serviceydelser. Vores ekspert brancheanalyse og praktiske løsninger hjælper dig med at træffe bedre købsbeslutninger og få mere ud af teknologien.

Andragender af Sprint-pc'er og ATT til erklærende afgørelse vedrørende CMRS-adgangsafgifter

Andragender af Sprint-pc'er og ATT til erklærende afgørelse vedrørende CMRS-adgangsafgifter

I dette dokument svarer Kommissionen til en primær jurisdiktion henvisning fra U.. District Court for det vestlige distrikt Missouri i en action stylet sprint spektrum L.. v. ATT CORP. I sin henvisningsbekendtgørelse anmodede Domstolen Kommissionen om at afgøre to spørgsmål, om sprint ...

Bedste Sprint Cell Phone Plans i 2021

Bedste Sprint Cell Phone Plans i 2021

Sammenlign bedste Sprint mobiltelefon planer for at finde den rigtige plan for dig. De øverste Sprint planer sorteret efter Wirefly.

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Denne aftale er så godt som det lyder, så længe du ejer telefonen youre bringe til Sprint.

Grundlæggende om Graphic Design med Adobe Illustrator, EMK Centre, Dhaka, den 16. september 2021

Grundlæggende om Graphic Design med Adobe Illustrator, EMK Centre, Dhaka, den 16. september 2021

Grundlæggende om Graphic Design med Adobe Illustrator på EMK Centre, Midas Centre-bygningen 9. etage House5, Road16, Dhanmondi, Dhaka1209, Bangladesh., Dhaka, Bangladesh om Tor 16 september 2021 på 0430 pm til 0600 pm

Harris Web Works E-handel Business Analyst CT eller nærhed

Harris Web Works E-handel Business Analyst CT eller nærhed

JIRA leverer fejlsporing, udsteder sporings- og projektstyringsfunktioner. Den grundlæggende brug af dette værktøj er at spore problem og bugs.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.