Hvad der tegner over andre apps betyder Fix Screen Overlay detekteret Fejl

Vis over andre apps, der ikke er tilgængelige for alle apps

Vælg Tegn over andre apps. Nogle gange kan denne mulighed være i en undermenu. For eksempel skal jeg åbne den særlige adgang i det avancerede afsnit, og derefter få adgang til tegningen over andre apps på min LG-smartphone.

Acesso Negado àpágina

På denne enhed, som jeg bruger, kan jeg ikke tillade andre apps at få adgangsadgang. Dette gør det umuligt for mig at integrere Greenify fuldt ud, som jeg har gjort på alle mine andre enheder.

Del denne side

 Hvis du altid får det opdagede "skærmoverlag" -problem på din telefon, er det bedste, der skal gøres, slukkes "Display over andre apps" -funktionen til appen, der kører i forgrunden < / A6>, og genaktivere det, når du har gjort, hvad der er nødvendigt.

Indstillingerne varierer baseret på din Android eller din brugerdefinerede OS-version. Ikke desto mindre er det lettere at stoppe skærmens overlejringsfunktion på din Tecno, Infinix eller ITEL-telefon. Den hurtigste måde at komme til punktet er at søge efter at "tegne over andre apps" orÃ, "displayet over andre apps" Ã, Â i indstillingerne 'Søgelinje.

Trinnene for at stoppe skærmens overlay på Infinix's XOS ligner de ovenfor viste trin. Det har lige tilføjet en lille tweak til det. Samtidig kan disse indstillinger variere afhængigt af din Android / XOS-version.

Det er dybest set, hvordan man stopper skærmens overlejring på din Tecno, Infinix eller ITEL smartphone. Hvis du ønsker at tillade en app at bruge skærmens overlejringsfunktion igen, skal du igen følge de samme trin ovenfor og tillade visning over andre apps.

Også på nogle Tecno og Infinix-telefoner har nogle brugere hævdet at løse problemet ved at deaktivere smartpanel midlertidigt. Hvis du også bruger Smart Panel på din telefon, kan du overveje at slukke for det i et stykke tid, indtil problemet er løst. Venligst gå over til Indstillinger> Smart PanelÃ, for at deaktivere det. Du kan også genaktivere det når som helst.

Du står over for visning over andre apps primært, når du åbner en bank-app eller apps, der skal udfylde de følsomme detaljer. På grund af appen, der kører i baggrunden, kan det være din Facebook Messenger eller en skærmoptager. I mellemtiden skal du deaktivere displayet over anden app-funktion til den culprit-app.

Deaktivering af denne funktion er ikke så svært. Alt du skal gøre er, navigere til de mobile indstillinger> Apps> Vælg den app-indstilling, der kører i baggrunden> Under tilladelsesindstillingerne, skal du blot deaktivere displayet over andre Apps-adgang.

Tegn over andre apps betyder:

Hvis der ikke findes noget galt i denne forskning, kan du give appen tilladelse til at tegne over andre apps. Den betroede apps liste kan indlæses med apps som Facebook, Messenger App, Superpower Cleaners, A-Z Skærmoptager.

Hvilken slags apps kræver denne tilladelse?

Indstillinger -> Apps -> Gear i øverst til højre. , Â Gå ind på app tilladelser. , Â Gå på Tegn over andre apps -> Sørg for, at alle er indstillet til Ja, der er indstillet til Nej, tryk på og tænd. , Â Gå til MODIFY SYSTEM SETTINGS -> Sørg for, at alle er indstillet til Ja, der er indstillet til nej, tryk på og tænd. , Â Power Cycle Enheden. , Â Når det kommer op igen, så prøv at åbne den pågældende ansøgning. , Â Hvis det stadig ikke virker, skal du gå i indstillinger -> Apps -> Den pågældende ansøgning -> Tilladelser -> Drej alt på. , Â Power Cycle telefonen. , Â test og det burde arbejde. ,EN

I Oreo-versionen har Android vist systemmeddelelser for at lade brugerne vide, hvilke applikationer der kører samtidig i en anden applikation. Dette er yderst nyttigt, men nogle brugere er ligeglad og undertiden føler sig irriterende. Så hvad skal man gøre? Se venligst artiklen nedenfor for at vide, hvordan du slukker disse meddelelser!

Sådan deaktiveres 'Visning via anden apps'

For hurtigt at slukke meddelelser skal du bare justere skyderen. En note viser dig, at du har slukket denne meddelelse. Dette virker kun med løbende applikation, en ny meddelelse vises, hvis et andet program kører indsats.

Sådan Reactivate "Visning af over anden apps"

Har nogen nyheder om POCO F1 eller POCOPHONE? Du er velkommen til at sende det her. Eventuelle problemer med din enhed? Send det her. Udvikler du noget køligt relateret til denne enhed? Send det her. Har du nogle cool information? Send det her.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg har brug for at finde ud af en måde at komme rundt til låsen eller hvad er på scepter 8 tablet, der gør det til, hvor du ikke kan aktivere eller deaktivere skærmen eller tegne over andre skærme, fordi jeg ønskede at spille dem spil, hvor du kan du ved optjene point eller hvad og desværre der er en af ​​de vigtigste tilladelser, du har brug for at Grant til rent faktisk at tjene de point

Android-version 11 og for at give dig så meget information som jeg kan det er den gratis tablet, at regeringen var uddele når du tilmelder dig for q Link trådløs tjeneste, og der er en vis form for app på her eller noget, der blokerer dig fra at være i stand til at få adgang, at tilladelse til denne enhed, når du går ind i indstillinger og finde skærmen eller tegne over andre apps, når du klikker på det der står "funktion ikke tilgængelig" med fed skrift, og derefter nedenunder at der står "denne funktion er blevet deaktiveret fordi det sinker din enhed" godt faktisk det siger telefonen ikke enheden, men det er en tablet, så det er derfor jeg nævnte indretning.

Og tak for indbydende mig til Android Central Jeg er meget glad for, at jeg fandt denne hjemmeside og besluttede at give det en chance, fordi hidtil en anden hjemmeside, at jeg har sendt dette spørgsmål om der har været nogen svar, og det var ligesom 3 dage siden, og jeg gjorde de andre dem, og derefter går jeg besluttede at prøve nogle andre dem, og du er den eneste person, der er været rart nok til rent faktisk at svare og tage tid ud af deres dag så tak, selvom du ikke er i stand til at hjælpe mig finde ud af jeg sætter pris på at du tager dig tid til at prøve, og hvis du gør hjælp mig finde ud af en måde at løse dette er du officielt min helt LOL

Hey ja det er den android 11 GO version, så jeg gætte jeg er dybest set skruet og kan ikke rigtig gøre noget ved det, så jeg har et andet spørgsmål så, der har at gøre med det, hvad hvis jeg var til jailbreak det vil denne ændring noget og gøre det muligt for mig at ændre de indstillinger, der er handicappede eller låst? Konkret den, vi har talt om, er min største bekymring er klart

"Jailbreaking" er en iPhone sigt. For Android, er udtrykket "rode". Ikke alle enheder kan være forankret, og selv hvis du kan gøre det, er jeg ikke sikker på om det ville hjælpe. En bedre ressource for denne slags ting ville være de fora på XDA-udviklere. about, men igen, hvis du er nybegynder, jeg vil ikke anbefale det.

Hvordan aktiverer jeg sektoren tablet tegne over andre skærme eller skærm end andre skærme

Så meget som vi elsker den nye Galaxy S9 og al den kraft det kommer læsset med, er der stadig et par irriterende ting, som vi ønskede ikke fandtes, en sådan irriterende funktion var konstant meddelelse fortæller dig, hvor mange apps bruger batteriet. Vi dækkede løsning på dette irriterende problem i en af ​​vores andre artikler, men at isnt den eneste gene Galaxy S9 har. Der er en anden vedholdende meddelelse om, at giver dig besked om de programmer, der æra tegning frem for andre apps. Dette kunne være vigtige oplysninger for nogle, mens andre måske ikke engang pleje. Uanset omstændighederne, denne meddelelse får irriterende efter et stykke tid. Du kan dog deaktivere Viser frem for andre apps underretning om Galaxy S9. Her er hvordan.

Dette vil slå meddelelsen fra. Du kan aktivere den igen ved at følge trinene nævnt ovenfor. Du kan deaktivere andre meddelelser på denne måde. Bare gå til anmeldelsen Indstillinger og tryk på toggle mål navnet på anmeldelsen. Dog kan ikke alle underretning deaktiveret. Nogle er bare alt for kritisk til at ignorere. Deaktiver meddelelser, du ikke har brug for at se at rydde op i din meddelelse panel.

Denne meddelelse vises, når du kører en flydende app, og derefter starte en nyinstalleret én, der anmoder om adgangsrettigheder. Flydende apps omfatter chat lederne af Facebook Messenger, der kan vises svæver over andre apps.

Deaktiver overlay tilladelser på ikke samsung telefon

Og thats alle. Jeg håber du vil nyde denne tutorial til deaktivere visning i andre apps på Android Oreo 8. enheder. Hvis du har nogen form for problemer, fortæller os i nedenstående kommentarfeltet. Dont glip af at kontrollere andre Android Oreo tips og tricks.

Google rutinemæssigt giver apps ret til at tegne over andre apps, hvis de anmoder om det. De kan være meget nyttige, men en smart udformet tegning kunne lægges oven på en Android advarsel om at yde en app omfattende tilladelser, samtidig med at det ud til, at du er at sige OK til noget helt andet.

Hvad betyder det at tillade en app at tegne over andre apps?

Tegning over andre apps betyder at kunne vise noget, mens det ikke er i forgrunden , som et skærmfilter, der mørkere skærmen. Hvis en app anmoder om denne tilladelse, uden at du ser et behov for det, skal du afinstallere denne app med det samme. Â € œAUG 8, 2022

Hvad er ændring af systemindstillinger?

At appease strømbrugere ved at give apps som tasker flere muligheder, der er en tilladelse kaldet ændre systemindstillinger, der kan gives. Hvis en app har denne tilladelse, kan den ændre Android-muligheder som din skærmtidspunkt. Forståeligt har denne tilladelse potentialet til at blive misbrugt.

Er der en Malwarebytes for Android-telefoner?

Malwarebytes til Android registrerer automatisk og fjerner farlige trusler som malware og Ransomware Så du behøver ikke bekymre dig om, at din mest brugte enhed bliver kompromitteret. Aggressiv påvisning af adware og potentielt uønskede programmer holder din Android-telefon eller tablet, der kører glat.

Skal jeg tillade Malwarebytes at trække over andre apps?

Malwarebytes til Android kræver, at denne tilladelse til at vise anti-A4> Ransomware Recovery Trin. Tegn over andre apps er påkrævet for at overvinde blokken på skærmen, som kunne have været lavet af ransomware .

Hvordan tegner du på iOS apps?

Træk i apps med Markup på iPhone i en understøttet app, tryk på. eller markup. I MarkUP-værktøjslinjen skal du trykke på Pen, Marker eller Pencil Tool, og derefter skrive eller tegne med din finger. For at skjule værktøjslinjen Markup skal du trykke på. eller gjort.

Hvad apps blokerer Google Pay?

Hvis nogen, som du ikke ved, beder om penge fra dig, eller du vil ikke have nogen til at kontakte dig på Google Pay, kan du blot blokere dem fra at foretage anmodninger. Du kan blokere nogen på Google Pay ved hjælp af både enheden, Android, iPhone.

Hvordan får du YouTube til at vise andre apps?

Google Payà ¢ â € ¢ ISNT Arbejde Sørg for, at din enhed er opdateret â € œ Tjek dine indstillinger for eventuelle opdateringer, du skal lave. Tjek dit kort er angivet i Google Pay App â € œ œ œ der kan være nogle flere trin, du skal tage for at afslutte at sætte det op.

Vigtig

Can Apple Watch arbejde uden en iPhone Ja, og heres hvad det kan gøre Pocketlint

Can Apple Watch arbejde uden en iPhone Ja, og heres hvad det kan gøre Pocketlint

Dont købe en Apple Watch indtil youve taget et øjeblik at spørge dig selv disse vigtige spørgsmål.

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Er Forstyr ikke blok kalder Android

Forstyr ikke til iPhone giver dig mulighed for at du tavshed opkald og tekster, når du ønsker, og samtidig lade gennem vigtige kontakter.

Hvilken slags oplader iphone 12 Brug

Hvilken slags oplader iphone 12 Brug

Er du på jagt efter de bedste opladere til dine nye 2020 iPhones Tjek disse 5 iPhone 12 hurtige opladere, der weve kompileret.

iPhone og 5G hver 5G iPhone 12, hvordan det fungerer, og alle dine spørgsmål besvaret

iPhone og 5G hver 5G iPhone 12, hvordan det fungerer, og alle dine spørgsmål besvaret

Apple har meddelt, at det er begyndt produktionen af ​​den nyeste iPhone 12 i Indien. Apple lancerede fire smartphones under iPhone 12 interval i oktober 2020 og iPhone 12 er den første i rækken til at blive samlet her. Apple hævder den nye iPhone 12 rækkevidde at være de hårdeste iPhones skal nogensinde lanceret og også kommer med den hurtigste mobile chip. Heres alt, hvad du behøver at vide.

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

4G, i sin nuværende tilstand er en pakkekoblet eller IP Internet Protocol implementering til kommunikation, stand til at overføre IP-datapakker, ligesom hvordan dataoverførslen sker i en webbrowser. Hver enhed, der sluttes til en LTE eller 4G-netværk er tildelt en IP-adresse af sine egne.

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Læs mere om trådløs opladning, og som Galaxy-telefoner, ure, og øretelefoner er kompatible, hvad de lyse farver betyder, og grundlæggende fejlfinding.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.