Er Tmobile virkelig brug dit CPR-nummer

Er Tmobile virkelig brug dit CPR-nummer

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

â € ¢ Â Â Â På din digitale eller papir regningen, dit kontonummer kan normalt findes i øverste højre hjørne. â € ¢ Â Â Â Eller, hvis du har din nuværende luftfartsselskaber app, skal du være i stand til at få adgang til din konto nummer direkte i din profil. â € ¢ Â Â Â Kan ikke finde det? Intet problem. Bare hovedet til din T-Mobile butik.

â € ¢ Â Â Â Din PIN-kode eller adgangskode er som regel de sidste fire cifre i dit telefonnummer eller CPR-nummer. â € ¢ Â Â Â Det kan ikke findes på din regning, faktura, eller online-konto. â € ¢ Â Â Â Dont huske det? Intet problem. Bare hovedet til din T-Mobile butik.

Kan vi løse dette?

Antag, at du er ved at etablere en ny mobiltelefon konto. Har leverandøren virkelig har brug for at kende dit CPR-nummer, dit kørekort nummer, din fødselsdato, adresse og kreditkortnummer? Alt, lige så så de kan vide, hvor du er på ethvert minut af dagen som du bærer rundt din mobiltelefon?

Jeg begyndte at tænke over dette spørgsmål, da jeg for nylig ansøgt om en ny T-Mobile markedsføring og de bad om alle disse oplysninger â € ”mere persondata, end jeg er blevet bedt om af enhver tjeneste, jeg havde købt i en lang tid.

Efter alt, langt mere risikable aktiviteter end at eje en telefon kræver mindre personlige oplysninger. For eksempel, at udstede en jagt tilladelse, Montana Fish Wildlife & Parks kræver fødselsdato og kørekort â € ”men kun de sidste fire cifre i dit CPR-nummer. Efter at have givet disse oplysninger, kan du derefter jage antilope, bison, sort bjørn, pumaer, elge og ulve, afhængigt af hvilken licens én opnår.

Til mobiltelefon service, virksomheder bede om mere personlige oplysninger til at oprette efterbetalte konti end forudbetalt fordi de ønsker at være sikker på at de vil få deres penge. Disse yderligere oplysninger gør det muligt for dem at trække din fil fra Credit Reporting bureauer.

For enhver tjeneste, der kræver T-Mobile til at udvide kredit, kræver vi nogle personlige oplysninger, så vi kan bekræfte din identitet, løb kredit rapporter og sikre, at vi sender regninger til den rigtige adresse, siger Glenn Zaccara, en T-Mobile < a5> talsmand . Dette omfatter navn og adresse, samt dit CPR-nummer, som kræves af kreditvurderingsbureauer til at køre en kredit rapport. For forudbetalte konti, hverken navn / adresse eller SSN er påkrævet.

Virksomheder kan anmode om CPR-numre, men du behøver ikke at give det til dem. Hvis en virksomhed eller anden virksomhed beder dig om dit CPR-nummer, kan du nægte at give det, U.. Social Security Administration skriver. Hvis der anmodes om, bør du spørge, hvorfor der er behov for dit CPR-nummer, hvordan dit nummer vil blive brugt, hvad loven kræver, at du giver dit nummer og hvad konsekvenserne er, hvis du nægter.

lidt privatliv grupper anbefaler nægter at give dit CPR-nummer til virksomheder, men der er en ulempe, da U.. Social Security Administration skitserer: Det kan betyde, at gøre uden køb eller tjeneste, der er ansøgt dit nummer.

For eksempel, hvis du beslutter at bringe din virksomhed til Sprint, faldende for at give dem et CPR-nummer kan komplicere processen med at oprette en konto. Luftfartsselskabet beder også for navn, adresse, fødselsdato og to former for I..

Du er nødt til at give dit CPR-nummer i nogle officielle transaktioner såsom arkivering selvangivelser, der ansøger om arbejdsløshed eller andre fordele, færdiggøre bankforretninger og købe U.. Besparelser Obligationer. Og netop fordi det CPR-nummer bærer denne vægt officielle virksomhed, er det en vigtig oplysning i identitetstyveri, som skal beskyttes.

Med 326 millioner trådløse abonnementer i USA i slutningen af ​​2022, ifølge handel gruppe industri CTIA-Wireless Association, luftfartsselskaber er indsamling en enorm mængde af personlige oplysninger â € ”især betragtning af, at de kan spore dig ned gennem din mobiltelefon placering. Â Men da jeg spurgte Verizon Wireless talsmand Tom Pica om virksomhedens evne til at spore deadbeats ved geolocation, sagde han: GPS-kapacitet isnt en praktisk måde at få en enhed returneres.

iPad Pro 12. 3. Gen Replacement Screen

Det er værd at spørge, om de mobiltelefon luftfartsselskaber sælge data til andre. Generelt de siger, de ikke sælger personligt identificerende kundedata til tredjemand uden en kunder samtykke. Nogle privatlivspolitik bruge let at forstå sproget, såsom AT & T, som skriver: Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til nogen til ethvert formål. Periode. Mobiltelefon-virksomheder også give optioner på fravalg af reklamer, men man skal læse en masse tekst for at komme dertil, som med denne 5806 ord fortrolighedspolitik fra Verizon.

Jeg foretrak ikke at dele min CPR-nummer med T-Mobile til at oprette en konto. Det betød, at jeg ikke kunne udfylde ansøgning online. Jeg gik til en af ​​deres butikker. I sidste ende, ekspedienten sagde, at de aldrig havde brug for nummeret i hvert fald, da de opkrævning en $ 100 depositum og ikke kører en kredit check for at få tingene rullende. De kunne have forenklet processen og gjort denne mulighed tilgængelig online så godt.

I en anden branche første, T-Mobile åbner kunde beta for cifre, hvoraf de Un-bærere gennembrud ny teknologi gør det muligt for kunderne at få flere numre på en enkelt telefon, og problemfrit bruge dem på tværs af flere enheder

Telefoner i dag er ikke noget som de var bare et årti siden, men telefonnummeret er stort set forblev den samme for evigt. Dens tid til at ryste op! siger John Legere, president og CEO for T-Mobile. TAL virker ligesom din T-Mobile telefonnummer, bortset fra at det er langt mere kraftfuld. TAL arbejder på tværs af stort set alle dine enheder, og disse enheder kan have flere numre på dem. Og dette er min favorit del: du kan endda bruge tal på Verizon, AT & T og andre smartphones!

Kort sagt, tal er banebrydende teknologi, der plejer være replikeret enhver tid snart, siger Mike Sievert, Chief Operating Officer i T-Mobile. Dette er ikke første gang, kan du tilføje ekstra numre til en enhed, men det er første gang, du kan gøre det hele â € ”flere numre på én enhed og ét nummer på flere enheder en €”og gør det med carrier-grade kvalitet . Cifre din rigtige T-Mobile nummer med hver en bid af den pålidelighed, kald prioritering , tjenester og mobilitet, du forventer.

cifre langt mere kraftfuld end de almindelig, gamle telefonnumre. Cifre arbejde på stort set alle internet-tilsluttet enhed â € ”smartphone, funktion telefon, bærbare, tablet eller computer. Så du kan foretage og modtage opkald og tekster på uanset enhed er mest praktisk. Bare log ind og, bam, dine opkald historie, beskeder og endda voicemail er der alle sammen. Og dens altid dit samme nummer, så når du ringer eller tekst fra en anden enhed, det viser sig som DIG.

TAL vil også lade dig lægge flere numre på én enhed â € ”og problemfrit skifte frem og tilbage mellem dine numre. Mere end 30 millioner amerikanere bære flere enheder. Så hvis du jonglere identiske telefoner med arbejde og personlige numre, kan du stoppe betale for to enheder, to planer og to gange netadgang gebyrer - en praksis, der koster amerikanske trådløse kunder en ekstra $ 10 milliarder hvert år. Og, youll aldrig behøver at gå på kompromis din sikkerhed ved at give dine personlige nummer, fordi du kan bruge et ekstra sæt cifre som helst du ikke ønsker at give dine primære telefonnummer.

For virksomheder, cifre midler de endelig kan flytte til en mobil-ONLY arbejdsstyrke. Virksomheder kan give deres medarbejdere cifre til brug på deres personlige smartphones â € ”selv om disse telefoner er på AT & T, Verizon og Sprint. Virksomheder kan spare millioner brugt på gamle fastnettelefoner og give medarbejdere og kunder en bedre oplevelse med cifre. Youll være i stand til at dele TAL blandt medarbejderne, så hele dit salgsteam kan få både opkald og tekster til din virksomheds salg linje â € ”ikke mere ubesvarede salg opkald. Og hvis en medarbejder forlader, vil virksomheden være i stand til at holde de ansatte TAL nummer sammen med eventuelle forretningsforbindelser og relationer.

T-Mobile arbejder allerede med andre enheden beslutningstagere til at integrere TAL indbygget i deres enheder. Indtil da, tal er tilgængelige via en app på Apples App Store og Google Play samt via browsere på pc'er eller Mac-computere.

Vores hold gravet dybt ind i teknologi er nødvendig for at frigøre os fra det ene nummer én telefon grænse. Og for at gøre det rigtige, vi byggede en løsning ind i kernen af ​​vores netværk, at pauser alle de gamle teleselskab regler, sagde Neville Ray, Chief Technology Officer hos T-Mobile. Til carriersâ €”og deres telecom Modela €” du er bare et SIM og et stykke hardware. Med cifre, det hele handler om dig kommunikere den måde, du ønsker. Dette åbner en ny verden af ​​muligheder.

Start i dag, T-Mobile-kunder kan tilmelde sig for at deltage i cifrene Limited Beta gratis. Dette er første gang, at en stor amerikansk mobil carrier har debuteret en ny teknologi gennem et beta-program.

Efter kunderne Tilmeld dig cifrene Beta, vil FN-Carriers Award-Winning Support Team hjælpe dem med at blive ombord på cifre. Under betaen kan kunderne hjælpe med at forme den endelige version af cifre, som vil lancere kommercielt tidligt næste år med deres feedback.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tilbed Kærlighed Serveres First Baptist Bonifay Læs mere

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Bestil Fepanil 500mg tablet online i bedste pris i Indien. Know Fepanil 500mg tablet pris, specifikationer, fordele og andre oplysninger kun på mediwapp. om.

Global Fido Authentication Marked 2021 Key Drivers, forskningsmål, fremtidsudsigter og vækstmuligheder til 2027

Global Fido Authentication Marked 2021 Key Drivers, forskningsmål, fremtidsudsigter og vækstmuligheder til 2027

Skift og medbringe din egen telefon til Freedom Mobile i dag og spare stort. Hurtig LTE, ingen overdosering afgifter. Tal, tekst Mere Hjem af Big Gig.

Sådan får du adgang SD-kort data i Google Chrome SD-kort

Sådan får du adgang SD-kort data i Google Chrome SD-kort

Skift krom download-placering fra din mobiltelefon og computer. Download alle de filer, hvor du ønsker på din enhed. Google giver dig den funktion til

iPhone 11 Pro Max på Straight Talk

iPhone 11 Pro Max på Straight Talk

Stock Opdatering iPhone 13 PRO MAX 128 GB 256 GB ulåst Finance med 85 i udbetaling kun og ingen kredit check. Begrænset lager til rådighed ...

Sådan bruger du Find My App på dine iPhone Digital Trends

Sådan bruger du Find My App på dine iPhone Digital Trends

Læs hvordan man kommer i gang med Find My App på Apple iPhone her.

Find Mobile af IMEI Hvordan kan jeg finde min tabt mobil ved IMEI-nummer

Find Mobile af IMEI Hvordan kan jeg finde min tabt mobil ved IMEI-nummer

Du kan gøre brug af en lang række apps til at spore en telefon, der er slukket.

Hold din Galaxy enhed sikker brug af Find My Mobile

Hold din Galaxy enhed sikker brug af Find My Mobile

Gruppe Deling app er installeret på Samsung Galaxy enheder som en grundlæggende app.

Hvordan man styrer din note 10s kamera med S penne Ny Air Gestures

Hvordan man styrer din note 10s kamera med S penne Ny Air Gestures

S Pen i Galaxy Note 10 og 10 er blevet bedre til at gøre remote brug endnu nemmere. Styring telefonen med bare pennen er ikke længere et parti trick, som du nu kan bevæge sig rundt og tage tiltag i både firstparty og tredjeparts apps. Et af de bedste eksempler på dette er programmet Kamera.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.