Download og installer Lineageos 18 på LG V20 Android 11

LG V20 US996 GSM Unlocked Lineageos 17. Android 10 Degoogled privatliv til salg online eBay

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Lineage OS er en populær tilpasset ROM og understøttes af flere enheder over hele kloden. De er blandt de mest populære firmware distributionssamfund, der øger ydeevnen og leverer en aktie Android. I dag guider vi installeret Lineageos 18. For LG V20 med Android R.

Hvis du spekulerer på, hvorfor vi har brug for en brugerdefineret ROM, hvis vi allerede har producenterne OS. Der er dog altid specifik livsledende støtte fra fremstilling og forsinkelser på den nyeste Android Upgrade Rulout. Flere mennesker var glade for at opleve den seneste Android-version.

Lineage OS forlængede endelig støtten til nogle nye enheder, herunder LG V20. I dag hjælper vi dig med denne komplette guide til at downloade og installere Lineage OS 18. For LG V20 med Android 11.

bemærkelsesværdige: Lineageos for LG V med Android

Denne vejledning hjælper dig med at forbedre din Android-oplevelse med Lineageos. Vi deler din komplette guide sammen med downloadlinket. Selv vi nævner også kravene og trin til installationsprocessen.

Gør dig klar til at installere lineageos

Google har for nylig udgivet der Android 11 store opdateringer, der følger med forskellige funktioner. Derfor er den nyeste Android 11-baseret Custom Hud Start Building, og Lineageos 18 er blandt de mest populære Custom Rom. I øjeblikket er Lineageos 18 til rådighed for 30 + mobile enheder hidtil, og der var mange af udviklerne har udviklet en uofficiel tilpasset rom.

Når lineageos har været tilgængelig for at downloade?

Det tager tid, fordi Lineageos 18 er bygget af de enkelte udviklere, ikke som lager ROM eller udviklet af OEM. Derfor var der nogle udvalgte enheds lineageos 18 har været tilgængelig i hele, da tiden strækker sig.

Hvad er add-on downloads

Forhåbentlig mener vi, at du har installeret Lineageos 18. på din LG V20. Tak for at være hos os. Glem ikke at dele bugs, så vi kan dele med udviklere for at løse disse problemer i kommentarafsnittet nedenfor.

Anbefalet post

Ifølge udviklere fra XDA Forum â € "LG V20 modtog en opdatering til Android 11, selvom uofficiel, er dette firmware fra entusiaster, der kan installeres via en computer, men det vigtigste er, at metoden virker. Denne artikel vil vise, hvordan opdatering LG V20 firmware før Android 11 og tidligere. Denne metode vil også arbejde for at sætte dette OS på temmelig gamle tabletter og smartphones, fordi dette OS er meget veloptimeret.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

LG V installer Android via computer

Udgivelsesdatoen for officielle opdateringer er ikke helt kendt, og hvorfor er de nu. Alle disse opdateringsplaner fra producenten er komplet affald, i dag er din telefon der, og i morgen er der nej, hvor mange gange har det været, at udgivelsen er blevet forsinket eller ikke frigivet overhovedet.

Et andet skridt

Ud med det gamle, ind med den nye: Lineageos Cut Support til Android 9 Pie Tidligere i år, og for at gøre op for tabet, har open source-projektet lige udgivet version 18. Baseret på Android 11. Det Leveres med officiel støtte til omkring 60 telefoner og tabletter.

Google er klar til at starte nye pixel telefoner, der kører Android 11 senere i dag, men de vil ikke være de første enheder til at starte med det nye OS om bord. Vivo's New V20 lineup er begyndt at rulle ud i udvalgte regioner, der begynder med Asien. Den Headlining V20 Telefon kan prale af et avanceret Selfie-kamera, et slankt design og leveres med Android 11 ud af boksen.

Lineageos er den mest populære tilpassede rom, og projektet er stolt af at bringe nyere versioner af Android til ikke-understøttede enheder. Imidlertid har LineAge været lidt langsom at udrulle en version baseret på Android 10 â € "Den pie-baserede ROM var allerede tilgængelig på dette tidspunkt sidste år. Heldigvis synes den næste store version af Lineageos at være lige rundt om hjørnet.

LG V20, selskabets sidste flagskib med et aftageligt batteri, er tre år gammel nu, men den koreanske producent har ikke glemt det. LG V20s i Korea er ved at blive opdateret til Android Pie, med amerikanske carrier enheder forhåbentlig følger sammen kort tid, hvis fortiden er nogen indikation. LG meddelte også, at dens forår flagskib telefon, G8 ThinQ, vil blive opdateret til Android 10 i fjerde kvartal.

LineageOS er en af ​​de mest populære brugerdefinerede rom'er til rådighed, med et eller andet sted omkring to millioner aktive installationer. Det tager typisk et stykke tid for projektet til opdatering til nyere versioner af Android, da udviklingen i høj grad sker ved vedligeholdere i deres fritid. Seks måneder efter den offentlige frigivelse af Android 9 Pie, det ligner LineageOS er ved at være klar til at tage springet â €”men ikke før slippe ældre enheder.

Sidste år LG lovede fremtidige softwareopdateringer til sine telefoner ville komme hurtigere, takket være dens 'Softwareopgradering centret'. Desværre, der er ikke helt gennemarbejdet. Næsten alle LGs telefoner venter stadig på en opdatering til Android 9 Pie, som blev udgivet i august sidste år. Selskabet netop annonceret sin tidsplan for udrulning Pie i sit hjemland Sydkorea, og nogle modeller vil ikke få det frem til udgangen af ​​2022.

Kommer fra bagsiden af ​​en mørk år til smartphone design, View20 er en grund til at være optimistisk . Afskåret telefoner har aldrig været æstetisk tiltalende heller funktionelt ideal, men heldigvis, at design trend er på vej ud. Vi er skyld set en række nye forsøg på at producere bezel-fri telefoner, herunder skydere og motoriseret pop-ups, men et par af de store spillere har besluttet at der er en anden vej.

Mens mange af os bruger Android 9 Pie eller i det mindste ser frem til en opdatering i en ikke alt for fjern fremtid, nogle LG V20 ejere er simpelthen håber på en Oreo opdatering. Både AT & T og Sprint har allerede fået jobbet gjort. I dag er Verizon kunder med LGs sidste udskifteligt batteri flagskib få den længe ventede OTA.

LG V20 er næsten to år nu, men det koreanske selskab har ikke glemt det. Efter G6, det var næste i rækken til at få sin Oreo opdatering, og vanen tro, Sprint versionen fik sin OTA i slutningen af ​​juli. Nu er det AT & T-variant tur til at få sin egen smag af Oreo.

2022 LG V20 var dybest set den sidste flagskib at sende via et indbygget batteri, så det er ingen overraskelse, at masser af mennesker stadig bruger det. Dens Android 8. Oreo opdatering begyndte at rulle ud i Sydkorea i sidste uge, og det er nu rammer Sprint model her i staterne.

LG annoncerede oprettelsen af ​​en ny division for nylig, der er beregnet til at forbedre sine træg smartphone opdateringer. Den såkaldte "Software Upgrade Center" er nu indstillet til at gøre sit første bidrag til LGs smartphones. Selskabet har meddelt, Oreo opdateringer til G6 vil begynde på mandag. Må ikke blive for ophidset, selv om. Det vil tage tid for alle varianter at få opdateringen.

Ifølge et forlig hjemmeside oprettet af advokatfirmaet Girard Gibbs, medlemmer af en retssag mod LG FORA G4, V10, V20, Nexus 5X, og G5 bootloop problemer har fået et forlig tilbud. Dragten gik til voldgift sidste sommer.

Mange af os elsker enkelheden i appen Google Kamera, der kommer forudinstalleret på Pixel-telefoner, men det er de HDR + kapaciteter, der virkelig sat det fra hinanden. Heldigvis Android samfund er fuld af villige modders, og en uofficiel port har været tilgængelige i nogen tid nu. Det har ikke spillet rart med telefoner, der har dobbelt bageste linser, som ingen Google-enhed har sådan en opsætning. En ny opdatering udseende at have tilføjet understøttelse for nogle LG enheder med to kameraer.

Den V20 er ikke længere det mest aktuelle V-serien telefon fra LG, men det er stadig en stor telefon. Og det faktum, at V30 er ude eneste middel, at der er flere rabatter for den ældre model. Sag i punkt: en eBay sælger tilbyder op ulåst AT & T V20s op for kun $ 289. 9 med en $ 50 rabat.

Du vil være i stand til at opfange en LG V30 senere i denne måned, men det er garanteret til at koste en hel del mere end V20, der er på salg på Walmart lige nu. Denne telefon er låst op og tilbagediskonteres til $ 302. 2, hvilket er det laveste, vi har set til denne model.

LG V30 kan have været annonceret, men det er stadig ikke til salg i USA. Indtil da sidste års V20 regerer som den nyeste LG V-serie telefon, du kan købe stateside . Og nu kan du få en AT & T / ulåst model for kun $ 329. 9 på NeweggFlash gennem sælger Race.

T-Mobile er ikke fremmed at "købe en, få en" kampagner. Faktisk har Bellevue-baserede selskab endda køre en, der omfattede LG G6 og V20 før. Denne seneste ene, så vil sandsynligvis være temmelig velkendt for dem af jer der har set en T-Mobile Bogø i aktion før.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hver benchmark score vist på denne side er medianen af ​​alle de resultater, der er indsendt af brugerne til denne enhed. For populære modeller beregnes median scoringer fra tusindvis af benchmarkresultater.

Nogle mennesker tester deres enhed under mindre end ideelle forhold. For eksempel kan enheden være for varm eller har andre apps, der kører i baggrunden. Disse resultater har tendens til at sænke gennemsnittet, men vi inkluderer dem i beregningen, fordi det giver en bedre indikation af virkelige resultater. Du kan få en højere score, når du tester din egen enhed under optimale forhold.

Ydeevne

En brugerdefineret ROM giver dig mulighed for at installere det nyeste operativsystem, der er udgivet af Google på din telefon i mange år, i en nøddeskal giver dig mulighed for at opdatere din telefon til det nyeste OS i mindst 7 år, bare se den nyligt udgivne Custom Rom til Samsung Galaxy S3, en telefon fra 2022.

Det er især fantastisk, når du har en telefon, der ikke længere er opdateret. For at installere en brugerdefineret ROM på din telefon skal du opfylde to krav, den første er at have bootloader ulåst, det andet er at have installeret den brugerdefinerede TWRP-opsving, begge guider findes i vejledningen.

Som vi er ved at installere Lineage OS 18 baseret på Android 11 på LG V20, kan du se, hvad dette nye Google OS tilbyder os. Af alle de brugerdefinerede ROM'er til rådighed for vores enhed er Lineage OS en af ​​de ældste brugerdefinerede rom.

Før det kom ud af løkken, var det kendt som cyanogenmod, og nu synes dette projekt at have været retfærdigt fremført. Baseret på Android Open Source-projektet, vil du kunne få og bruge nogle praktiske og nyttige tilpasningsindstillinger på din enhed. ROM er ikke kendt for at tilbyde en overflod af funktioner, snarere det har balancen for at forblive stabil. Nogle af disse funktioner omfatter:

krav

Som du måske er klar over nu, er den stabile version af Android 11 nu blevet frigivet til masserne. Googles Pixel-serie af telefoner og en håndfuld Xiaomi-enheder er blevet tiltrådt opdateringstoget hidtil, mens officielle beta-bygninger er tilgængelige for OnePlus 8-lineup, Samsung Galaxy S20-serien og flere andre smartphones fra forskellige OEM'er. Kildekode for den nyeste iteration af Android er op og tilgængelig på AOCP, hvilket utvivlsomt er en vigtig ingrediens for kompilering Android 11-baserede CUSTOM ROM'er. Faktisk faktum, Redmi K20 PRO / XIAOMI MI 9T PRO har allerede modtaget en temmelig brugbar vanille AOSP 11 ROM. Nu er flere Android 10-brugerdefinerede ROM'er begyndt at poppe op i vores fora for enheder som Xiaomi Poco F1, OnePlus 5 / 5T, Essential Phone og Asus Zenfone Max Pro M1; Og vi forventer endnu mere at komme undervejs i de kommende uger. Godt tilføj og opdater denne liste med nogle af det første sæt Android 11 Bygger og brugerdefinerede ROM'er for en bred vifte af enheder!

Liste over enheder med Android Custom Roms:

Bemærk: I denne artikel vil vi kun levere et link til den første Android 11-brugerdefinerede ROM, som vi støder på for en bestemt enhed. Dette tjener ikke som en påtegning af den pågældende bygning, og vi foreslår heller ikke, at andres arbejde skal ignoreres. Vi begrænser det, vi linker til for at forhindre, at denne artikel bliver for lang tid. Besøg venligst XDA-fora til din enhed for at se, om der er andre, muligvis mere komplette, bygger til rådighed.

Vigtig

Hvordan at tage et skærmbillede LG V30 Smartphone KrispiTech

Hvordan at tage et skærmbillede LG V30 Smartphone KrispiTech

Er der nogen der har et problem med Capture mulighed for screenshot8203not arbejder Har et problem siden dag 3 i brugen af ​​telefonen, ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den vivo V20 Pro 5G og vivo V20 er nu officielt i Filippinerne. Pris annonceret. Funktioner fantastisk design, 64MP vigtigste kameraer.

LG V20 Tips Tricks

LG V20 Tips Tricks

Så stor som kommuner V20 er, at det stadig er udsat for fejl, glitches og andre problemer. Heldigvis findes der løsninger på de fleste af de spørgsmål.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tilbage i slutningen af ​​april i år, sydkoreanske tech gigant LG annoncerede udrulningen af ​​Android 8. Oreo opdatering til LG G6. Og på det tidspunkt havde selskabet også

LGs V20 er en kæmpe telefon med to smarte kameraer

LGs V20 er en kæmpe telefon med to smarte kameraer

LGS nye flagskib kan fylde Bemærk 7sized hul i dit hjerte.

LG V40 Thinq Bootloader Unlock. Ulåste telefoner

LG V40 Thinq Bootloader Unlock. Ulåste telefoner

Download LG V40 Thinq Pie 9. Firmware og installation Metode Alle varianter ved hjælp af LG Up Tool, Unbrick, Update Rooted Mobile med Pie.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

De officielle udvikler ressourcer til LG produkter og platforme.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lg V40 Sprint Lås TIL SALG. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.