Dual USBC Fast oplader

POWERVOLT POWER levering

Denne MOBILESPEC DUAL PORT USB / USB-C AC-oplader giver 33W USB-C og 12 W USB-strømafgivelse. USB-C er perfekt til at drive netbooks, tabletter og bærbare computere og oplades sikkert og synkronisere dine enheder. EN

Vælg et land

Newell FDL-USB-C er en batterioplader, der gemmer dine fotos og videoer, når du ikke har en traditionel opladning af stikkontakt i nærheden. Takket være sit unikke design vil USB-kablet til at forbinde enheden til strømkilden altid være hos dig! Om nødvendigt kan du også bruge det medfølgende yderligere USB-C-strømkabel.

Beskrivelse.

Med Newell FDL-USB-C-serie opladere har du altid kablet til at oprette forbindelse til en strømkilde med dig. Kablet er en integreret del af enheden. Takket være sit ergonomiske design behøver du ikke bekymre dig om at blive sammenflettet eller forårsager unødvendigt kaos i din fotografering. Profilerede fordybninger i huset giver dig mulighed for at rulle kablet om et sekund, hver gang du ikke har brug for det!

Fotografisudstyr kan tage meget plads. Når du pakker til en skyde eller en tur, tæller hver ekstra tomme af din taske eller rygsæk ofte. Heldigvis tager Newell FDL-USB-C-opladeren næsten lige så meget plads som to batterier og kan opkræve dem samtidigt! Takket være sin kompakte størrelse kan du tage det overalt uden at bekymre dig om, at dine fotograferingsplaner bliver imødegået af døde batterier!

Den store nemme at læse LCD-skærm vil give alle de nødvendige oplysninger relateret til batteriopladningsprocessen. Du kan tjekke strømmen og spændingen et overblik. Der er også en batteriladningsindikator på skærmen, som giver dig en bekvem måde at estimere, hvor længe dine batterier vil vare i forhold til andre celler, du har. Har du nogle gange opkræve batterier i en fart? Den aktive kanalindikator vil eliminere muligheden for deres unøjagtige placering i stikkontakterne. CH1 og CH2 markører vil signalere starten af ​​opladningsprocessen, hvilket giver dig sikkerhed for, at de snart vil være 100% klar til at bruge igen!

Evnen til at oplade to batterier på samme tid er endnu mere behagelig og sikker i tilfælde af uventet strømforsyning i kameraet. I tilfælde af begge tilgængelige kanaler kan vi regne med opkrævningshastigheden på 1000 mA maksimum.

Newell FDL-USB-C har avanceret opladning Controllers , der beskytter mod overophedning og Overopløsning Mens batteriets levetid. Så uanset hvor du opkræver dit kamera, kan du være sikker på, at det bliver sikkert og forbliver hos dig i lang tid.

USB Type Et kabel, som opladeren er udstyret med, er ikke den eneste, der giver dig mulighed for bekvemt at oplade batterier fra populære smartphone opladere, Powerbanks eller cigaret Lysere adaptere. Hvis de fleste af dine enheder er udstyret med USB-type-C-porte â € "Intet tabt! Du vil også finde denne port på Newell FDL-USB-C oplader. Med det medfølgende kabel kan du nemt forbinde opladeren til en USB-C-udstyret strømkilde.

Yderligere Information

Kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Ekskluderer iPhone 13 produkter, rene løfteprodukter, mystery boks og salgsartikler. Ender 31. december 2022. Mens forsyningerne varer sidst. Ethvert webstedssalg, kampagner og gratis forsendelse gælder ikke for erstatningskrav.

Udforsk vores portefølje af USB, USB-C, & GAN Fast opladere

Opladere er ikke et sexet emne, men de er en nødvendig, der skal diskuteres, ligesom hvordan du skal diskutere din købmandsliste med din betydelige anden for at sikre, at du ikke glemmer den smag af pudding, de kan lide. Pointen er, du har en telefon, der skal oplades, en tablet, der skal oplades, muligvis en Adam & Eva-enhed, der skal oplades â € "listen fortsætter. Så hvordan opkræver du alle disse ting på én gang?

Spar $: Spigen Dual USB-C Wall Charger

â € ¢ Total output 5. A / 5VDC, 29W â € ¢ Type A USB: 2. A, Type C USB: 3. A, 5VDC â € ¢ understøtter ikke hurtig opladningsteknologi â € ¢ gør det ikke Opladningstype-C-bærbare computere, som f.eks. MacBook Pro, HP Specter osv. â € ¢ Intellichip-teknologien leverer optimal effekt â € ¢ Beskytter mod Overopløsning eller overophedning â € ¢ Vægplade sælges separat â € ¢ Duplex Tamper-resistent udgang opfylder 2022 NEC, artikel 406. 2 â € ¢ 125VAC, 15A beholder; Dual USB-porte i alt 29W â € ¢ UL LISTED

TU21558AC er et USB-stikkontakt, der understøtter USB-type-C og type-A-enheder. Du skal blot indsætte dine kabler i den relevante USB-port, og din enhed begynder opladning uden at have brug for en vekselstrømsadapter. Da USB-porte har en kollektiv output på 5. Amps, kan TU21558AC Smart Outlet understøtte dine enheder til at oplade ved topphastighed.

5. Amp elproduktion TU21558AC USB Outlet giver en højere opladningshastighed end traditionelle vekselstrømsadaptere. Med en kollektiv udgang på 5. Amps kan TU21558AC USB-stikkontakten helt oplade din enhed med hurtigste hastighed.

Intellichip Technology TU21558ACS Intellichip Technology bruger Overbilleder Beskyttelse og kortslutningsbeskyttelse. Du kan opkræve dine smarte enheder med ro i sindet. USB-stikkontakten er UL-opført.

En bekvem ladestation til dig og din familie TU21558AC USB Outlet giver dig flere steder, der opkræver dine enheder end en traditionel duplexbeholder. AC Receptacles er stadig tilgængelige for kraftapparater, mens opladningsenheder på USB beholdere . Næste gang dine venner og familiebesøg, er du velkommen til at få dem til at nyde bekvemmeligheden ved at oplade deres enheder i TU21558AC.

Ideel til dagens og tomorrows-enheder TU21558AC USB Type-C og Type-A Combo Outlet er nogle af vores mest alsidige produkter. USB-A er den fælles rektangulære protokol, der er blevet brugt i årevis i telefoner, kameraer og andre enheder. USB-C er en nyere, afrundet forbindelse, der bliver stadig mere populære hos mange producenter.

Takket være dens reversibel Plugging, USB Type C bliver sindssyg populær. De fleste Android-mobiltelefoner, som Samsung, Huawei, Xiaomi, One +, LG, bruger sådan USB C-port til praktisk dagligdags opladning. Også Apple iPhone 11 har USB C. Fra dette kan du forudse et voksende behov for USB C-relaterede tilbehør. Når det kommer til opladere med USB C-port, er dual USB C PD opladere de oftest anbefalede til deres hurtige afgifter og tilgængelighed af 2 USB-porte.

Denne anker dual USB C oplader er en rejse venlig backup pd power bank til mobiltelefoner og bærbare computere. Det kompakte design er nemt at bære rundt for nemme forretningsrejser. Den har et foldbart stik for at spare plads, når den ikke er i brug. På trods af sin lille størrelse er det i stand til at levere en temmelig god mængde wattage til at oplade USB PD-aktiverede enheder på 30W for hver port. 2-port design gør det meget bekvemt at oplade 2 enheder samtidigt. For eksempel kan du dele det med din familie, oplader 2 telefoner eller bærbare computere ad gangen. Det handler om dobbelt så hurtigt som den 5W oplader, der følger med din iPhone. Opladning af en iPhone X fra 0% til 50% batteri kan udføres inden for en halv time.

Sammenlignet med Anker Dual USB C-oplader har denne fra AUYKE en lignende størrelse med en foldbar stik ligeledes for at være pladsbesparende. Det er nemt at pakke og gå til rejser og er praktisk til at oplade mest typisk USB-type C-aktiverede enheder som iPhone 11, 11 Pro, Max, MacBook Pro samt andre enheder, der er kompatible med USB-strømafgivelse. Ved hjælp af Avanceret GAN-teknologi har denne oplader en meget sikker og kraftfuld GAN Power Chip indbygget for at sikre, at den kan bevare nok energi til afgifter. Desuden er den dynamiske detektion en reel bonus, når du forventer denne USB PD-oplader til at optimere opladning for dig.

Som de fleste DUAL USB PD-opladere på markedet hævder denne ESR 2-Port Wall Charger at opnå 0% til 50% afgifter inden for 30 minutter. Folk er ganske imponerede over denne opladningsevne, fordi det tydeligvis sparer meget tid til daglig brug. For at sikre en sådan højhastighedsopladning på en sikker måde bruger ESR en intelligent IC-chip inde til automatisk detektion og optimal strømforsyning. 2-port opladeren er smukt designet til at være behagelig at holde i hånden, letvægts nok til at bære rundt og let at tilslutte og tage stikket ud. Med en så hurtig dual USB C PD oplader kan den nemt oplade din mobiltelefon og tablet, såsom iPhone 11, iPhone XS, Samsung S10, S10 +, S10E, Pixel 2, 3, iPad Pro osv.

Satechi Travel Charger Adapter er en perfekt Dual USB PD oplader i betragtning af det gør et godt job opladning 2 enheder med de 2 USB C PD-porte på 60W og 18W. Bortset fra det har den 2 ekstra USB en havne til opladning af andre ikke-USB-C-telefoner og -enheder. Takket være sin utroligt brede kompatibilitet kan du bruge den til at opkræve MacBook Air, iPad Pro, iPhones, Nintendo Switch, Microsoft overflade, nogle Samsung Galaxy Series og meget mere. De Dobbelt USB C PD-porte og USB-en havne har vendt denne lille oplader til en hjemmeopkrævningsstation. Denne oplader har en meget holdbar bygning med varmebestandige materialer, der opfylder CE, ETL og FCC standarder.

Da du ser, at dual USB C PD-opladere bliver mere og mere populære, har producenterne hele vejen igennem at overleve den hårde konkurrence ved at opgradere opladeren. Ligesom denne oplader er det blevet opgraderet til strømforsyning 3. For at oplade enheder på en mere effektiv måde uden at ofre de oprindelige funktioner. Det leverer hurtige afgifter, får ca. 70% batteri inden for 30 minutter. Med 18 watt for hver USB C-port er det perfekt kompatibelt med USB C-aktiverede enheder. Og der er ingen grund til at bekymre sig om opladeren bliver alt for varmt efter at være blevet tilsluttet i længere tid på grund af overopvarmningsbevis Indbygget -kredsløb .

Nekteck Dual USB C Oplader har en avanceret strømforsyning 3. USB C-port, bedømt til 45W til hurtige ladninger, samt en 18W USB C-port med høj udgang op til 3 ampere. Ligesom de fleste USB-C-dobbelte porte arbejder de fejlfrit med tonsvis af USB-type C-aktiverede telefoner og bærbare computere på markedet. Så længe stikket er egnet, vil ladningerne blive leveret som nominel effekt. Denne velbyggede USB PD-oplader opfylder fuldt ud sikkerhedsstandarderne for CE, FCC, og det er en ETL-angivne enhed med højkvalitets komponenter og et berømt 11-punkts sikkerhedssystem for at beskytte dine enheder og opladeren selv.

Denne dual USB C PD-oplader har stor enkelhed i design, hvilket giver dig et slankt udseende til at blande med dine enheder, studere eller kontor. Det er lavet til at være let og bærbar. Du kan nemt studere det i din rygsæk eller håndtaske for nemme forretningsrejser og rejser. Denne lille ting kan dog gøre meget for dig. Med 2 USB C-porte, med 18W strømklassificering for at bruge begge porte eller 36W for hver port udelukkende. For en PD-oplader med så stor ydeevne i opladning kan du forvente en fra% 0 til 100% fuld batteriladning inden for en time for en iPhone XS. Men det er så bredt kompatibelt med alle USB-type C-aktiverede telefoner og tabletter, som iPhone 11-serien, iPads, Google Pixels og Samsung-telefoner. Med en intelligent chip indbygget, kan den optimere opladning ideelt for en bestemt enhed.

Disse 7 dual USB C-opladere, der anbefales i dag, deler de bedste funktioner, du leder efter. Hvis du sætter budgettet til side, kan alt det om en bedste dual USB C PD-oplader bogstaveligt være dets bærbarhed, hurtig opladning, dobbelthavne, kompatibilitet og beskyttelse. Alt for mange opladere af denne art på markedet er med vilje konstrueret med højtydende lithiumbatteri celler, optimale chips og kredsløb og USB C PD-porte også. Men tilsyneladende er sikkerhedsbeskyttelse højt prioriteret, fordi det er nødvendigt at holde opladeren arbejder stabilt og sikkert.

Vigtig

Meget let kundeservice job, Beskæftigelse

Meget let kundeservice job, Beskæftigelse

Kan du lide at hjælpe mennesker og løse problemer Du ønsker måske at overveje en karriere som kundeservicemedarbejder

Top 10 bedste kundeservice job

Top 10 bedste kundeservice job

Kundeservice er den hellige gral af erhvervslivet. Vi har sammensat en kunde service færdigheder liste, at dine repræsentanter har brug for, ifølge data.

Ups, noget tabt

Ups, noget tabt

Samsung Galaxy S10 128GB Smartphones fås i nye, brugte, og certificeret renoveret på eBay. Gratis levering til rådighed på mange elementer Få de bedste tilbud nu.

EBBLifeline Program NEMR Telecom

EBBLifeline Program NEMR Telecom

Emergency Bredbånd Benefit EBB er et program, hvor Kongressen bevilget 3. milliarder til Federal Communications Commission FCC til hjælp

Få hjælp til din internetudbyder Bardstown Connect

Få hjælp til din internetudbyder Bardstown Connect

Cornell School District tjener K12th klasses elever og ligger i Coraopolis, PA.

Emergency Broadband Fordel Consumer Information

Emergency Broadband Fordel Consumer Information

Emergency Broadband-ydelsen EBB er et midlertidigt FCC-program for at hjælpe familier og husholdninger, der kæmper for at give bredbåndsinternet service under COVID19-pandemien. Lær mere

EE gør historie Landing en Plane Drevet af EE Fuld Fiber Home Bredbånd

EE gør historie Landing en Plane Drevet af EE Fuld Fiber Home Bredbånd

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til EE 4GEE WiFi mini mobilbredbåndsenhed på de bedste online priser på eBay Fragtfri for mange produkter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

EID nummer er telefonens unikke esim identifikationsnummer, som anvendes, når operatøren kontaktes, f.eks under esim aktivering.

eIDMe hits 1 på Android App Store

eIDMe hits 1 på Android App Store

Jeg har fulgt trinene herehttpswww. oodomobile. omenhelpesimandesimvouchersI ved, at EID nummer er på emballagen. Når jeg aske ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.