Emergency Bredbånd fordelsprogram

Emergency Bredbånd Fordel til hjælp husstande betale for internettet

Emergency Bredbånd Benefit er et program til at hjælpe husstande kæmper for at betale for internettet under pandemien. Det vil hjælpe folk få adgang til oplysninger, job, sundhedspleje , og virtuel skole. Denne fordel er en rabat på op til $ 50 per måned mod bredbåndstjenester til støtteberettigede husholdninger og op til $ 75 per måned for husholdninger på stammelandene. Kvalificerede husstande kan også modtage en engangs-rabat på op til $ 100 for at købe en bærbar computer, stationær computer, eller tablet fra de deltagende udbydere, hvis de bidrage $ 10- $ 50 mod købsprisen.

Ny nødsituation bredbånd gavn af Federal Communications Commission

Emergency Bredbånd Fordel vil give en rabat på op til $ 50 per måned mod bredbånd til berettigede husholdninger og op til $ 75 per måned for husholdninger på stammelandene. Kvalificerede husstande kan også modtage en engangs-rabat på op til $ 100 for at købe en bærbar computer, stationær computer, eller tablet fra de deltagende udbydere, hvis de bidrage $ 10- $ 50 mod købsprisen.

Programmet er blevet godkendt af FCC, men startdatoen er endnu ikke klarlagt. Â FCC arbejder på at gøre gavn rådighed så hurtigt som muligt, og du bør være i stand til at tilmelde sig ved udgangen af ​​april, 2022.

Faq

Nej. Du skal tilmelde og vælge en kvalificeret service plan. For eksisterende StandUp Trådløs Lifeline kunder, din EBB rabat er adskilt fra din Lifeline rabat. For nemheds skyld vil vi opgradere din eksisterende Lifeline plan til EBB planen ved hjælp af din nuværende telefonnummer.

Lifeline er de FCC permanent program til støtte for økonomisk overkommelig adgang til væsentlige kommunikationstjenester såsom bredbåndsadgang til internettet. Den EBB er en midlertidig program, hvorigennem en deltagende udbyder kan anvende rabat til den samme service plan, som du modtager Lifeline tjeneste eller en anden tjeneste planen.

Kun støtteberettigede forbrugere kan modtage EBB rabatter. Ebbe månedlige service og enhedens rabatter er ikke- overføres . En støtteberettiget husstand er begrænset til en månedlig tjeneste rabat og én enhed rabat.

Mens EBB program giver os mulighed for at levere støtteberettigede forbrugere planen for GRATIS for nu, at programmet er midlertidig. Når FCC annoncerer ende til EBB-programmet, vil vi underrette dig, og du vil vende tilbage til at modtage kun standard GRATIS Lifeline plan, hvor tilgængelige, og hvis du er berettiget Du kan holde din EBB tjeneste ved at betale den gældende udiskonteret sats på $ 40. 0 plus gebyrer og afgifter.

Tilslutning din tablet

The EBB er en midlertidig COVID-19 relief program også drives af FCC. Det giver rabat på månedlig internetadgang via bredbånd service og rabat på tilsluttede enheder til kvalificerede husholdninger, tillader kvalificerede kunder til at modtage flere fordele end nogensinde før.

. "StandUp er meget glade for at være i stand til at tilbyde Emergency Bredbånd Benefit program til nye og eksisterende kunder, der bruger EBB program, kan vi hjælpe amerikanerne forbindelse til job, familier, læger og hele internettet økonomi med yderligere data Kunden. der er i øjeblikket indskrevet i Lifeline automatisk kvalificere og kan være berettiget til at købe en tablet til $ 10. 1."

StandUp Trådløs øjeblikket tilbyder tilbagediskonterede trådløse tjenester til modtagere af fordele såsom Medicaid, SNAP, Veterans Pension, og føderale almene boliger gennem FCC livline program. Nu, når nye eller eksisterende kunder tilmelde sig EBB med StandUp Wireless, kan de være berettiget til en engangs-rabat, sænke prisen tablet til $ 10. 1.

"The pandemi har været en meget vanskelig tid for mange amerikanere, men vi er her for at hjælpe folk holde forbindelsen det er derfor, vi ønsker amerikanerne til at vide, at hvis du opfylder betingelserne for Lifeline, du også kvalificere sig til Emergency. Bredbånd fordelsprogram," sagde StandUp Trådløs COO Eric Schimpf. "Din online ansøgning med StandUp Wireless vil give dig adgang til at gælde for begge programmer automatisk. Hvis du er en eksisterende kunde hos os, kan du opgradere uden ekstra beregning. Uanset hvad, vil du have chancen for at købe en tablet til $ 10. 1 når det er godkendt."

For at ansøge om Lifeline og EBB som en ny kunde, besøg StandUpWireless. about / ansøge-nu. For at udvide dine fordele til EBB uden beregning som en eksisterende kunde, eller at søge om EBB af sig selv, så ring StandUp Wireless på 1-800-544-4441.

* Emergency Bredbånd Fordel tilgængelig i følgende lande og territorier : AR, AZ, CA, CO, CT, FL, GA, HI, IA, ID, IL, IN, KS, KY, LA, MA, MD, MI, MN, MO, MS, MT, NC, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, PR, RI, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WI, WV, WY.

FCC har meddelt, at forbrugerne kan begynde at ansøge om og tilmelde dig i Emergency Bredbånd fordelsprogram den 12. maj 2022. Programmet vil slutte, når fonden løber tør for penge, eller seks måneder efter Department of Health and Human Services erklærer en stopper for COVID-19 sundhedsmæssig nødsituation, alt efter hvad er hurtigere.

Allerede Lifeline kunde? Hvis du i øjeblikket er indskrevet i Lifeline-programmet, behøver du ikke at ansøge igen for Emergency bredbånd fordel. Du kan anvende din livline og Emergency Bredbånd fordel til de samme eller separate tjenester. Tal med din Lifeline vedrørende de tjenester, de kan have til rådighed som en del af Emergency Bredbånd Benefit, herunder muligheder for at anvende de rabatter til din eksisterende Lifeline tjeneste, eller kontakte en anden bredbåndsudbyder deltager i EBB Program til at anvende fordelen for en særskilt bredbåndsforbindelse .

Allerede i en lav-indkomst eller COVID-19 relief program med en ikke-Lifeline udbyder Hvis du ikke deltager i Lifeline men modtage service fra en deltagende udbyder, der har sit eget lav indkomst eller COVID-19 relief program? kan du ikke brug for at anvende igen for Emergency bredbånd fordel. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis udbyderen opnåede godkendelse for dens anvendelse processen fra FCC. Tal med din udbyder for at få flere oplysninger.

Før du søger, er det vigtigt at forstå, at Emergency Bredbånd fordelsprogram vil ende, når fonden løber tør for penge eller seks måneder efter Department of Health and Human Services erklærer en ende på COVID-19 sundhed nødsituation, alt efter hvad er hurtigere. De deltagende husstande bliver nødt til at opt-in til at fortsætte med at modtage bredbåndstjenester fra deres udbyder efter programmet slutter. Hvis en husstand vælger at fortsætte med at modtage tjenesten efter afslutningen af ​​Emergency Bredbånd fordelsprogram, vil de blive faktureret bredbånd udbydere generelle månedlig pris.

Kontakt din bredbåndsforbindelse ProviderAsk din udbyder, hvis de deltager i EBB programmet, eller brug vores online værktøj til at finde et deltagende selskab i nærheden af ​​dig. De deltagende virksomheder kan hjælpe dig med at ansøge gennem National Verifikator eller gennem deres virksomheds ansøgningsprocessen.

FCC har meddelt, at forbrugerne kan begynde at ansøge om og tilmelde dig i Emergency Bredbånd Benefit-program. Dette program vil ende, når fonden løber tør for penge, eller seks måneder efter COVID-19 pandemi ikke længere betragtes som en sundhedsmæssig nødsituation, alt efter hvad er hurtigere. Se en video om programmet her.

Nødbåndsbånd

De Federal Communications beder om hjælp til at sprede budskabet om Emergency bredbånd fordel. Denne midlertidige program hjælper familier kæmper for at tillade internet-tjeneste under COVID-19 pandemi. At have en bredbåndsforbindelse er afgørende for husholdninger får adgang til job, sundhedspleje tjenester, virtuelle klasseværelser , og så meget mere. Klik her for at lære mere!

Ofte stillede questions min vogn

Programmet slutter, når regeringen midler til EBB programmet slutter, eller seks måneder efter Department of Health and Human Services erklærer en ende på COVID-19 sundhedsmæssig nødsituation, alt efter hvad er hurtigere.

hvem er berettiget til akut bredbånd fordelsprogram?

PC'er til People er stolte af at være deltager i Emergency Bredbånd fordelsprogram. I maj 12, 2022 kan støtteberettigede husstande tilmelde i programmet for at modtage en månedlig rabat prisen på bredbånd tjeneste fra en godkendt leverandør.

Hvem er berettiget?

* Bemærk venligst, at på grund af forskellige restriktioner program, vil abonnenter nødt til at besøge vores hjemmeside hver måned for at bruge EBB rabat igen for at dække deres internet regningen. Hvis du vælger at betale for flere måneder på én gang, vil abonnenter nødt til at vente, indtil deres abonnement ender til at melde sig.

Vigtig information

Den EBB programmet er betinget af tilstedeværelsen af ​​midler eller seks måneder efter Department of Health and Human Services erklærer en ende på COVID-19 sundhedsmæssig nødsituation, alt efter hvad er hurtigere. Abonnenter vil blive informeret når EBB programmet er afbrudt . Den EBB programmet er begrænset til en månedlig tjeneste rabat og én enhed rabat pr husstand.

Hjem Internet

Nuværende Lifeline-programabonnenter er automatisk berettiget til EBB-programmet. For at begynde at modtage fordelene skal Lifeline Program Abonnent give det og e-samtykke til at opdatere deres kontooplysninger ved at klikke på ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Emergency Broadband-ydelsesprogrammet er betinget af tilgængelighed af midler eller seks måneder efter, at Institut for Sundhed og Human Service erklærer en ende på Covid-19 Health Emergency, , alt efter hvad fører.

Ja! Hvis du ikke er en LifeLine-abonnent, kan du tilmelde dig i Emergency Broadband-ydelsesprogrammet ved at anvende online hos National Verifier. Derefter præsentere dit godkendte e-mail-dokument til vores IT & E Store-repræsentant.

Vigtig

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Apple iPhone Dual SIM med en esim Vis Tilgængelig SIM esim IMEI

Lær hvordan du tilmelder dig til Verizon service, når du er ved hjælp af en smartphone med en indbygget esim. Port dit nummer fra et andet luftfartsselskab youre berettiget til at få en 250 forudbetalt MasterCard.

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Verizon Service vil ikke fungere godt med æbler Dualsim Setup for nu

Heres info om, hvordan du tilføjer en cellulær plan med en esim til din iPAD.

Brug af Dual Sim med en esim

Brug af Dual Sim med en esim

Få dine support svar her. Gå online for at spare tid og bruge vores database med artikler, genveje og LiveChat.

International ESIM for Google Pixel 4a 5g af MobilityPass Smartphone

International ESIM for Google Pixel 4a 5g af MobilityPass Smartphone

Mens pixelenheder kun har et fysisk SIM-kort, kan du samtidig bruge en ESIM med Dual Sim Dual Standby. Pixel 5 5G DSD'er er ...

Køb billige ESIM Mobile Data Plans online ESIM. SÅDAN

Køb billige ESIM Mobile Data Plans online ESIM. SÅDAN

Knowroaming ESIM til iPhone og pixel 3 giver dig mulighed for at aktivere en cellulær plan uden SIM-kort. Den leveres til enheden ved at scanne en QR-kode.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

KKday leverer alle former for unikke oplevelser. Dykning, klatring, madlavning klasser, hemmelige seværdigheder, heldagstur, billetter, charter service og transport til lufthavnen, så har vi alt hvad du ønsker. Arranger din fantastisk rejseplan for dig selv nu

ESIM Brasilien Ingen ID påkrævet

ESIM Brasilien Ingen ID påkrævet

Tidligere i denne måned foreslog en lækage, at tmobile var ved at annoncere ESIM-støtte, og det har vist sig sandt. Fra i dag støtter Uncarrier ESIMS

Ubigi ESIM rejser og lokale dataplaner for mobile enheder

Ubigi ESIM rejser og lokale dataplaner for mobile enheder

Find og sammenlign alle ESIM udbydere data planer i USA. Få den bedste forudbetalt ESIM til din rejsemål.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.