Sikre kompatibilitet med forbedrede 911 nødopkaldssystemer ..., bind 4

U. Cellular kunder vil betale pris for aftale med sprint

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Weve kompilerede de mest populære spørgsmål blev spurgt om vores nye opgraderingstjeneste for at støtte vores kunder i USA, da de tilpasser sig den kommende 3G solnedgang. Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte os på Usinfoabriox. om eller ring til os på +1 513 474 0565 Â Â Â

Den 22. februar 2022 vil cellulære netværk på tværs af USA påbegynde solnedgangen af ​​deres 3G-mobilkommunikationsnetværk. Det betyder, at enhver RMU'er, der udelukkende er på 3G til at transmittere data, vil stoppe med at arbejde. Dette er noget, som virksomheder som Abriox ikke har nogen kontrol over, og vi forstår, at det kan være meget frustrerende for vores kunder med at fungere RMU'er, som bliver forældet.

Alt du skal gøre er at tage stikket ud af din rmus og sende dem tilbage til os. ABRIOX sigter mod en fem-dages service-turnaround for at opgradere enhederne efter at vi modtager dem. Vi sender derefter dem tilbage til dig, og du kan bruge dem straks.

Ydeevne

Interesseret i den mest kraftfulde chip til rådighed i en smartphone? Iphone XR huser den intelligente A12 Bionic Chip, klar til at påtage sig enhver opgave, du har brug for. Den avancerede teknologi anvender realtid læring for at levere en præstation bygget omkring din telefonbrug. Med to præstationskerner giver denne chip hurtigere op til 15% hurtigere, mens du bruger 50% mindre strøm. Det er mere batterilevetid for dig og mindre stress over langsom funktionalitet. Del billeder, level op i dit yndlingsspil, opleve forstørret virkelighed og mere på en helt ny måde med iPhone XR.

Skærm

Iphone XR har det helt nye flydende nethinden, en skærm i modsætning til andre med skarp bevægelse og levende farve. Kant-til-kant 6. "-skærmen er konstrueret til at give den bedste farve nøjagtighed til din visning, der oplever. Uanset om du ruller gennem dine sociale feeds eller streaming-film, fortsætter iPhone XRs skærm med at give et billede i modsætning til andre. Som Hvis væskenetina ikke var nok, er denne model også vand og støvbestandig med ultra-holdbar glas og avanceret aluminiumhus.

Kamera

Parring af A12 Bionic Chip, kameraerne på iPhone XR tilbyder nye værktøjer og avancerede optagelsesfunktioner til at give spilskiftende fotografering. Re-engineered sensorer tilbyder SMART HDR, det hurtige værktøj, der forbedrer dine fotos med et tryk. IPhone XR tilbyder også en justerbar dybde af felt. Dette giver dig mulighed for at justere sløret i baggrunden af ​​dine fotos, oprette professionelle DSLR-klasse billeder. Tag fantastiske portrætter med det opgraderede Truedpth-værktøj, skyde i 4K video og tag det perfekte action skud med evnen til at få fat i et stillbillede fra levende fotos.

Andre funktioner

Blandt andre Stellar-funktioner tilbyder iPhone XR forbedrede sikkerhedsfunktioner som ansigts-id. Dette værktøj giver dig mulighed for at låse din telefon op og endda betale for varer med et kig på dit frontvendte kamera. Iphone XR er fyldt med flere nyttige apps, såvel som din nye personlige assistent, Siri. Andre avancerede funktioner omfatter forbedret lydafspilning, længere batterilevetid end tidligere modeller, facetiming kapaciteter og meget mere.

Hvad er inkluderet

Chicago-baserede U.. Cellular sælger sit spektrum og ca. 585.000 kundekonti på markeder i Chicago, Central Illinois og St. Louis, Indiana, Michigan og Ohio. $ 480 millioner deal med Overland Park, Kan.-baserede Sprint, der blev annonceret i november og forventes at lukke om et par uger, påvirker ca. 10 procent af U.. Cellulars abonnenter. De vil have brug for nye enheder, fordi deres U.. Mobiltelefoner er uforenelige med Sprints netværk.

Sådan låser du op eller låse op for simmen af ​​din Motorola Moto G7 Plus

Efter aftalen er endelig, vil kunderne have flere måneder til at afgøre, om de vil tilmelde sig Sprint eller gå andre steder. Deres U. Mobiltelefoner vil stadig arbejde i løbet af denne overgangsperiode.

"Din U.. Cellular Device vil ikke fungere på Sprints netværk," Lettet læser. "Efter overgangsperioden skal du få en ny Sprint-enhed, hvis du vælger at bruge Sprint Service. Sprint har en bred portefølje af konkurrencedygtige enheder til at opfylde dine behov."

Dave Kimbell, Executive Vice President og Chief Marketing Officer på U.. Cellular, sagde, at han forventer, at Sprint tilbyder "aggressiv" prissætning på nye telefoner og "stærke og klare" incitamenter til berørte kunder.

"Vi forstår, at der er angst og frustration, og cellulær tjeneste er vigtig for alle," sagde Kimbell. "Vi respekterer helt dette, og vi vil gøre denne overgang så glat og nem for vores nuværende kunder som muligt. Der er ingen grund til at bekymre sig i dag. Der er tid til at gå igennem dette."

U.. Cellular kunder, der vælger en anden transportør end Sprint, vil ikke blive opkrævet et tidligt opsigelsesgebyr, ifølge brevet. De vil også være i stand til at porte deres telefonnumre for at sprint eller en anden trådløs udbyder.

Uptown Resident Natalie Fisk, der skiftede fra AT & T; til U. Cellular for tre år siden, læner sig mod underskrivelse med T-Mobile i stedet for Sprint. Den 42-årige, der ønsker at opgradere til en smartphone, har for nylig set priserne på nye enheder på U.. Cellular og realiseret "Der er ingen tilbud" på grund af den forestående overgang til Sprint.

Forbrugere som Fisk udgør en udfordring for sprint, da det virker for at hænge på så mange U.. Cellulære abonnenter som muligt midt i kraftig konkurrence. T-Mobile, for sin del, introducerede nye prisplaner i sidste måned, der eliminerer traditionelle kontrakter og håndsæt Tilskud . Det begyndte også at tilbyde iPhone 5.

Selvom U.. Cellular og Sprint Brug CDMA netværksteknologi, tjenestemænd sagde, at telefoner ikke virker mellem luftfartsselskaberne. Låse op en U.. Cellular Device vil ikke gøre det muligt for den at arbejde på Sprints netværk, fordi telefonens hardware, såsom antenner, er tilpasset til bestemte luftfartsselskaber, sagde Kimbell. Det betyder, at selv en telefon solgt hos begge luftfartsselskaber â € "Samsung Galaxy S III, for eksempel â €" vil ikke fungere, hvis overføres fra U.. Cellulær til sprint.

Den inkompatibilitet er en konsekvens af, hvordan den trådløse industri i U.. udviklede sig. For det meste køber amerikanske forbrugere deres håndsæt gennem bærere. Virksomhederne subsidierer omkostningerne til disse enheder i bytte for låsning af kunder i toårige kontrakter. Som følge heraf, mange trådløse forbrugere i U.. Vælg deres udbydere baseret på hvilke telefoner der er tilgængelige, snarere end kvaliteten eller prisen på service. I regioner som Europa køber forbrugerne håndsæt og tager dem til transportøren efter eget valg.

U.. Cellular butikker på berørte markeder er ikke længere aktivt at sælge telefoner, der tilbyder kampagner eller subsidiering af omkostningerne ved nye enheder, sagde Kimbell. Salget til Sprint vil lukke 69 firmalforretninger. Efter aftalen lukker, vil fem butikker forblive åbne i flere måneder for at besvare spørgsmål og tilbyde begrænset konto støtte.

Aftalen med Sprint vil resultere i tabet på 980 job på tværs af U.. Cellulars berørte markeder, med 640 af dem i Chicago-området. Kimbell sagde, at virksomheden "samarbejder med andre virksomheder i Chicago-området for at identificere karrieremuligheder."

U.. Cellular holder sit chicago hovedkvarter og vil have mere end 1.400 medarbejdere i området efter overgangen. Sprint-transaktionen ændrer ikke navngivningsrettigheder for U.. Cellulært felt.

Bøger

Hvorfor skal du ikke opgradere din telefon Earlyphones, afskrivningsaktiver, men hvis du køber den rigtige - som en iPhone - afskrives de meget langsommere end ting som en ny bil, som taber værdi så snart som dig Kør det af partiet.

Bæreren, i det væsentlige køber telefonen tilbage fra dig godt under markedsværdien. Det kan så vending og sælge det til en tredjepart, brugt telefonleverandør og drej en fortjeneste. Du ville være bedre at betale den eksisterende gæld selv ved at sælge telefonen på Craigslist, Ebay eller en af ​​de specialiserede brugte telefonkøbere online.

Sådan udnytter du tidlige opgraderingsplaner Den nice del af tidlige opgraderingsplaner er, at abonnenterne skal adskille serviceomkostninger fra hardwarekostnader. Det betyder, at transportører opkræver mindre for service, da telefonstøtten ikke er skjult i din månedlige regning. De subsidier holdt næsten hver abonnent i en endeløs opgraderingscyklus hvert andet år.

Først skal luftfartsselskaberne ikke betale et tilskud på smartphones. En ny iPhone har typisk et tilskud på $ 450, hvis en forbruger køber det med en toårig kontrakt. At $ 450 kommer ud af transportørens overskud.

Bærere er nu i stand til at tegne sig for en stor procentdel af indtægter på forhånd på telefonsalg, hvilket gør deres resultatopgørelser til at se godt ud og rentabelt. Det er værd at bemærke, at pengestrømmen typisk ligger bag disse indtægter.

Det er derfor, at luftfartsselskaberne nu securitiserer disse gæld og sælger dem til banker. Det giver transportvirksomheder mulighed for at genvinde størstedelen af ​​telefonens omkostninger relativt hurtigt og udgøre forskellen, når kunderne kommer i opgradering.

Hvem har den mest fordel af sine kunder? Tidlige opgraderingsplaner er et dobbeltkantet sværd for luftfartsselskaber, men de tager oftest et skive ud af kundernes tegnebøger i stedet for transportørerne. T-Mobile, som nævnt, har 100% af sine kunder på ikke-nonsubsidierede smartphones. Men det har en separat opgraderingsplan, kaldet Jump, der gør det muligt for kunderne at opgradere hvert halve år. Det siger "Det store flertal" af kunder med udstyrsafdragsplaner har også hoppe.

I mellemtiden siger AT & T, at 65% af kunderne købte telefoner ved hjælp af sine næste planer i første kvartal af året. Verizon, forholdsvis aktiveres kun 39% af sine nye kunder i første kvartal ved hjælp af sin kant afdragsplan. Sprint finansieret 53% af de nye kunder i første kvartal af året, herunder 37% af kunderne, der tog transportøren op på sit tilbud om at lease en telefon i to år.

Det ligner T-Mobile og AT & T tager fuld fordel af trenden, men Verizon kommer hurtigt op. I den nærmeste fremtid kan luftfartsselskaber helt væk med subsidier og kun tilbyde tidlige opgraderingsplaner.

Denne artikel repræsenterer forfatterens mening, som måske er uenige med den officielle anbefalingsstilling for en Motley Fool Premium Advisory Service. Var motley! Spørgsmåling af en investeringsopgave - selv en af ​​vores egen - hjælper os alle med at tænke kritisk om at investere og træffe beslutninger, der hjælper os med at blive klogere, lykkeligere og rigere.

Motley Fool Returns

Vi kender alle boret. Asâ Apples årlige efterårshændelse trækker tæt på, mange af os begynder at tjekke ind på vores tidligere toårige smartphone plan for at se, om vi er berettiget til en opgradering i september. Den nyeste telefon er trods alt kun den nyeste telefon i så lang tid. Selv for kræsne shoppere som mig, tager det alvorligt Willpower for at modstå lokke af en lilla iPhone eller 1TB lagerplads.

Jeg blev født og opvokset i udviklingen Asien, en region, hvor man køber en smartphone, er økonomisk uopnåelig for hundredvis af millioner af mennesker, meget mindre en toårig opgradering. I Indien skal den gennemsnitlige person redde to måneders løn for at købe den billigste tilgængelige smartphone, ifølge en undersøgelse offentliggjort af Alliancen for overkommelige internet i august. Fra mit perspektiv er tendensen til rutinemæssigt at opgradere en telefon hvert andet år, når det ikke ændrer sig meget, en privilegium , en der minder mig om den skarpe indkomst ligestillingsgab samt den stadigt stigende Digital Divide globalt.

Vigtig

Sådan låse bootloader i Samsung Galaxy A21, hvordan man

Sådan låse bootloader i Samsung Galaxy A21, hvordan man

Ikke tilgængelig Køb Boost Mobile Samsung A11 mobiltelefon på Walmart. om

Sådan Network Unlock Samsung Galaxy A51 5G simunlock. log

Sådan Network Unlock Samsung Galaxy A51 5G simunlock. log

Telefon Frigørelse service Lær at låse Samsung Galaxy A51 5G telefon. Find en unlock kode til Samsung Galaxy A51 5G mobiltelefon eller anden mobiltelefon fra UnlockBase.

Array Opdater Operatører

Array Opdater Operatører

Mac App til opdatere programmer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Forstå hvordan automatiske opdateringer til mobil apps arbejde, når du klikker på 1Click Publish.

Automatisk Opdatering Apps Jamf Nu Dokumentation

Automatisk Opdatering Apps Jamf Nu Dokumentation

Windows 10 kan automatisk installere app opdateringer, når de bliver tilgængelige, men du kan også søge efter opdateringer manuelt. Nå vise dig i en hurtig howto video.

Sådan Reset Carrier Settings iPhone World of iPhone

Sådan Reset Carrier Settings iPhone World of iPhone

Carrier-indstillinger opdateringer er software-forbedringer rullet ud af din udbyder for at opdatere luftfartsselskab netværk og relaterede indstillinger for at forbedre mobilnetværk

Hvordan du nulstille iPhone carrier indstillinger

Hvordan du nulstille iPhone carrier indstillinger

Brug Mint Mobile til din iPhone luftfartsselskab kan kræve nogle softwareopdateringer. Her er hvad du behøver at vide.

Er din Verizon iPhone 5 utæt cellulære data, mens forbundet til WiFi Heres en rettelse

Er din Verizon iPhone 5 utæt cellulære data, mens forbundet til WiFi Heres en rettelse

iPhone 5 luftfartsselskab opdatering til Verizon løser dataforbrug problem

Hvor er carrier indstilling opdatering på iphone

Hvor er carrier indstilling opdatering på iphone

Hvordan kan jeg tvinge min iPhone til at opdatere carrier indstillingerne manuelt opdatere dine carrier indstillinger på din iPhone eller iPadMake sikker på, at din enhed er forbundet til WiFi eller et trådløst

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.